Connect with us

Știri din județ

Cum sa iti alegi cea mai potrivita pereche de pantalonii?

Publicat

pe

Pantalonii sunt o piesa vestimentara care nu ar trebui sa lipseasca din gardeoba ta, datorita faptului ca acestia pot fi integrati cu succes in orice tip de tinuta. Deseori, panatalonii sunt folositi pentru a contura look-uri reusite, precum: festival look, summer look si outfituri elegante de vara sau iarna.

Indiferent de lungime, forma sau materiale, vei putea folosi aceasta piesa vestimentara ca si element central al tinutei tale, astfel incat sa ii ofere un aer fresh si cool.

In momentul in care vrei sa cumperi pantaloni va trebui sa ai si cele mai bune curele pe care sa le asociezi cu acestia astfel incat sa eviti surprizele neplacute ca tinutele tale sa nu fie armonioase.

Tine cont de sfaturile de mai jos pentru a alege cele mai bune perechi de pantaloni pentru tine, astfel incat sa obtii o tinuta armonioasa si interesanta.

Cu toate acestea poate fi extrem de dificil sa alegi perechea de pantaloni perfecta pentru tine. Pe piata vei descoperi o gama larga si variata de produse, iar tu iti vei petrece ore in sir proband pantaloni care nu ti se potrivesc.

Pentru a economisi timp si bani, dar si pentru a reduce riscul de a achizitiona un produs care nu ti se potriveste, este important sa iei in considerare anumite criterii de selectie, precum:

Marimi

In momentul in care vei cauta un produs vei observa listate anumite marimi pe etichetele acestora. Pe etichetele bluzelor, deseori vei gasi marimile scrise cu litere, in timp ce marimile pentru pantaloni sunt notate cu cifre, totusi existand si cazuri cand sunt notate tot cu litere.

Pentru a evita achizitionarea unei perechi de pantaloni de marimi nepotrivite, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi tablelul de marimi din online si sa verifici unde se regasesc marimile tale.

Lungimi

Lungimea pantalonilor este extrem de importanta, mai ales daca doresti sa ii porti in cadrul unor anumite evenimente. Daca doresti sa participi la o petrecere seara, atunci este important sa alegi pantaloni lungi, pe care sa ii porti cu sandale. De altfel, in cazul festival look, se potrivesc pantalonii scurti din denim sau materiale vaporoase.

In ziua de astazi, vei putea folosi diferite lungimi de pantaloni indiferent de anotimp, datorita faptului ca acestia sunt confectionati din materiale de inalta calitate, ce vor lasa pielea sa respire.

Model

In functie de silueta ta poti alege produsul perfect. Spre exemplu, in cazul persoanelor skinny si inalte, o pereche de pantaloni supradimensionati s-ar putea potrivi exact cu o astfel de silueta. Totusi, persoanele scunde, cu forme, pot opta pentru pantalonii mulati cu talie inalta.

Pentru a reusi sa iti imbraci silueta perfect, trebuie sa intelegi in care tipologie te incadrezi si care sunt piesele vestimentare care iti scot in evidenta cel mai bine punctele forte.

Materiale

Materialele folosite pentru confectionarea pantalonilor sunt de calitate premium si nu pun in pericol sanatatea pielii tale. Printre cele mai populare materiale se numara denimul, bumbacul precum si materialele elastice. Astfel, piata iti ofera posibilitatea sa creezi look-urile care iti plac cel mai mult.

De altfel, o sa descoperi faptul ca pe piata exista si materiale care sunt perfecte pentru un singur anotimp, iar acesta este raiatul (un material extrem de gros, perfect pentru sezonul rece).

Este important sa alegi materialele in functie de grosime, dar si in functie de sezonul in care te aflii. In acest mod vei putea evita cu succes disconfortul termic creat de vreme.

Tinand cont de toate aceste aspecte recomandarea noastra este sa iti cumperi pantalonii care ti se potrivesc cel mai bine astfel incat sa poti obtine cele mai bune tinute.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Magazinele de cartier – în ascensiune

Publicat

pe

De

plati-facturi-utilitati
plati-facturi-utilitati

Magazinele de cartier – în ascensiune după apariția produselor digitale

Cine a crezut că magazinele de cartier or să dispară complet de pe suprafața României după invazia de Profi, Penny, Lidl sau Carrefour, iată că s-a înșelat. Astăzi magazinele de cartier o duc destul de bine și putem spune că au fost oarecum salvate de apariția produselor digitale pe care acestea le pot comercializa prin intermediul platformelor de genul Casier Total. Casier Total este o aplicație GRATUITĂ destinată magazinelor de cartier, benzinăriilor și supermarketurilor prin intermediul căreia aceste entități comerciale pot spre exemplu vinde roviniete. Haideți să vedem împreună ce fel de servicii digitale pot fi comercializate de magazinele de cartier prin intermediul Casier Total.

Ce fel de servicii digitale pot fi comercializate de magazinele de cartier prin intermediul Casier Total?

Plati facturi utilități

Este cel mai bun mod de a aduce mai mulți clienți într-un magazin. Clienții care intră să plătească o factură la curent mai mult ca sigur vor cumpăra și alte lucruri din magazin. Astfel, crește numărul de clienți fideli, crește și vânzarea propriu-zisă, crește și profitul magazinului. De precizat faptul că magazinul primește comision la fiecare factură încasată, astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Magazinul trebuie să aibă și el profit pe urma aplicației Casier Total și este evident că se vor face bani frumoși.

Vânzare roviniete

Oamenii sunt obișnuiți să cumpere rovinietele de prin benzinării atunci când pleacă cu mașina în afara localității. Dacă vor vedea că se poate achiziționa rovinieta de la magazinul de la colț, cu siguranță o vor achiziționa de la acesta pentru că de cele mai multe ori oamenii uită să mai oprească la PECO după rovinietă și se trezesc acasă cu celebrele plicuri negre, funebre, de la CNAIR, care-i anunță că au de plată între 275 RON și 550 RON, amenda minimă de 275 RON se poate achita în maxim 14 zile.

plati-facturi-utilitati

plati-facturi-utilitati

Reîncărcare electronica – cartele PrePay

Deși trăim în era tehnologiei, când prin intermediul incarca.ro sau re-incarcare.ro putem să ne reîncărcăm cartelele PrePay în maxim 2 minute, nu se nimerește tot timpul să avem bani pe card atunci când rămânem fără beneficii. Astfel, dacă avem posibilitatea să cumpărăm o reîncărcare Vodafone, Orange, Telekom sau Digi de la colțul blocului este mai mult decât ok. În plus, parcă uneori e mai bine să muncească alții pentru noi, din moment ce banii sunt aceiași. Reîncărcările PrePay vândute prin Casier Total au aceleași prețuri cu reîncărcările PrePay vândute online, sau la punctele de lucru ale operatorilor de telefonie.

Vânzare PaySafeCard

Deși în România PaySafeCard este o metodă de plată mai puțin cunoscută, în străinătate este folosită cu brio de ani buni drept înlocuitoare a plății cu cardul. Astfel, dacă nu ai un card bancar, există magazine online care acceptă plata cu PaySafeCard și astfel te poți bucura de cumpărături online liniștite, fără să îți mai bați capul cu vreo bancă. Codurile se pot cumpăra cu cash de la colțul blocului în cazul în care magazinul respectiv este partener Casier Total.

Încasare rate bănci

Ratele la bănci se pot achita la magazinul de la colțul blocului în cazul în care acesta este partener Casier Total. Multă lume dorește să achite ratele cu cash astfel încât băncile să nu-și bage coada să tragă din banii din cont, pentru că de multe ori băncile nu retrag fix sumele datorate apoi este bătaie de cap pentru rectificarea greșelilor, știm cu toții că trebuie să pierdem o oră în așteptare cu robotul atunci când sunăm cu o problemă la orice bancă din România.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

10 motive să-ți reîncarci cartela PrePay

Publicat

pe

De

reincarcare-cartela-prepay
reincarcare-cartela-prepay

10 motive să-ți reîncarci cartela PrePay prin intermediul incarca.ro

Reîncărcarea cartelelor PrePay necesită în ziua de azi mult mai puțin efort fizic. Nu mai trebuie să mergem în oraș pe la magazine sau pe la centrele operatorilor de telecomunicații pentru a rezolva această problemă. Astăzi totul este digitalizat și automatizat iar achiziția unei reîncărcări PrePay se poate face din confortul casei, fără a mai fi necesară deplasarea. Astfel, am adunat 10 motive pentru ca utilizatorii de PrePay să renunțe la metoda clasică de reîncărcare și să încerce portalul incarca.ro.

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin intermediul incarca.ro

  1. Scapi de drumuri și de stat la coadă. Cel mai enervant lucru pentru un client este să fie nevoit să stea la coadă. Evident, cam asta se întâmplă pe la centrele operatorilor de telefonie mobilă. De ce să mai stai la coadă să pierzi timpul pentru o reîncărcare Vodafone dacă o poți cumpăra online?
  2. Este un portal mai mult decât simplu de utilizat. Tot ce trebuie făcut este să se completeze câmpurile de pe prima pagină apoi să se plătească online cu cardul ca orice alt serviciu sau produs. Alege operatorul, tipul de reîncărcare, valoarea, numărul de telefon care trebuie reîncărcat și adresa de e-mail pentru a primit factura.
  3. Reîncărcarea se efectuează foarte rapid, în 2 minute. După cum spuneam mai sus, sunt necesari doi pași pentru a cumpăra o reîncărcare Vodafone: completarea datelor de pe prima pagină și plata. Dacă aveți datele bancare salvate în browser cu siguranță va dura chiar mai puțin de 2 minute toată procedura.
  4. Portalul este disponibil non stop. Ești salvat chiar și atunci când îți expiră beneficiile în miez de noapte și ai nevoie de telefon ca de aer. Portalul este mereu online, mereu întreținut, nu are perioade de downtime pentru mentenanță, te poți baza pe încarca.ro la orice oră din noapte pentru o reîncărcare Vodafone.
  5. Oferă servicii și pentru companii. Dacă ai o companie și încă nu ai renunțat la costisitorul abonament business, ar fi cazul să te gândești acum să treci pe PrePay. Portalul oferă servicii de reîncărcare programată sau reîncărcare cu plata la termen care permit unei companii să folosească PrePay ca pe un abonament. De asemenea, portalul oferă pentru companii și servicii de reîncărcare simultană a mai multor cartele PrePay.
  6. Tranzacțiile sunt 100% criptate. Nu există riscul de pierdere a creditului, de furt al creditului, de furt al datelor bancare. Deși trăim într-o epocă digitală în care hoțiile s-au dezvoltat foarte mult, cei de la incarca.ro au investit foarte mult în securizarea portalului, astfel încât clienții să poată cumpăra mereu în siguranță.

    reincarcare-cartela-prepay

    reincarcare-cartela-prepay

  7. Se pot încărca electronic cartela Orange, Vodafone și Telekom. Toți operatorii de telefonie mobilă din România sunt pe site, nu contează de la cine ai cartela. Este un portal care devine de mare ajutor în special pentru utilizatorii de telefoane Dual Sim, care-și rezolvă problema cu reîncărcările într-un singur loc.
  8. Există bonusuri suplimentare la fiecare reîncărcare. Este vorba despre bonusuri oferite strict de portalul incarca.ro pentru cei care aleg să-și reîncarce cartela PrePay Telekom – de exemplu – prin intermediul său. Bonusurile oferite de operatori sunt cu totul altceva. Este un semn de respect față de client al portalului incarca.ro.
  9. Valoare de reîncărcare foarte diversificată. Se pot cumpăra reîncărcări cu valori cuprinse între 5 și 125 de euro, mult peste valorile disponibile de obicei prin magazine sub forma cartelelor cu cod de reîncărcare. Cine dorește o sumă mai neobișnuită o poate achiziționa prin intermediul acestui portal.
  10. Tipul de reîncărcare este foarte diversificat. Se poate achiziționa direct credit, cod de reîncărcare, extraopțiuni cu minute și internet, în funcție bineînțeles de ofertele fiecărui operator de telefonie mobilă. Important este ca utilizatorul să aibă de unde să aleagă și să poată pleca astfel mulțumit de achiziția făcută.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

12 motive să folosești rovinieta.online

Publicat

pe

De

rovigneta
rovigneta

12 motive să folosești rovinieta.online dacă deții sau administrezi o companie de transport marfă

Administrarea unui parc auto de mari dimensiuni în cadrul unei firme de transport tocmai a devenit o sarcină mai simplă. Portalul Rovinieta.Online vine în sprijinul celor care gestionează o companie de transport marfă, cu servicii gratuite din sfera managementului de roviniete. Astfel, pentru o mai bună înțelegere asupra serviciilor oferite de rovinieta.online, am ales 12 motive pentru ca un manager de transport să folosească acest portal.

12 motive să folosești rovinieta.online dacă deții sau administrezi o companie de transport marfă

  1. Scapi de cozile din benzinării. Atunci când vine vorba despre a cumpăra rovinieta online, nu se mai pune în discuție coada. La un site web se pot conecta simultan mii de utilizatori fără să aștepte nicio secundă unul după celălalt pentru a-și încheia cumpărăturile. Achizițiile online sunt cele mai rapide din lume la ora actuală.
  2. Portalul este disponibil non stop fără downtime pentru mentenanță. Spre deosebire de alte portaluri din care se poate achiziționa rovinieta online, acesta nu are niciodată perioade de downtime pentru mentenanță. De asemenea, se află găzduit și pe un server foarte bun astfel încât site-ul să se miște foarte rapid.
  3. Deții toate facturile într-un singur loc. Portalul permite crearea unei baze de date cu toate achizițiile efectuate, astfel, la final de lună sunt foarte simplu de adunat și de trimis spre contabilitate. E mult mai simplu acest mod de a gestiona rovinietele decât să le aduni din 10 părți diferite la final de lună.

    rovigneta

    rovigneta

  4. Prețurile sunt identice cu cele de pe site-ul CNAIR. Rovinietele comercializate prin intermediul rovinieta.online nu prezintă adaos comercial. Sunt exact aceleași prețuri ca și în benzinării. Rovinieta.online nu face bișniță cu roviniete, este doar distribuitor autorizat de roviniete din partea CNAIR.
  5. Nu există comisioane sau abonamente. Portalul oferă multe alte servicii pentru care nu solicită abonament, nici măcar comisioane separate. Transparența este una totală, costurile sunt foarte simplu de verificat. Dacă există mici diferențe de câțiva bani față de prețurile „oficiale” CNAIR este din cauza schimbului valutar.
  6. Toate serviciile sunt absolut gratuite. Ne referim aici la emitere roviniete simultan, externalizare management roviniete către personalul portalului și bineînțeles alertele care salvează multe companii de amenzi. Practic nu există niciun inconvenient pentru o companie de transport să nu apeleze la aceste servicii.
  7. Scapi de eventuale amenzi prin accesul la notificări. Portalul dispune de un sistem de avertizare prin e-mail și telefon cu ajutorul căruia niciodată nu vor mai sosi amenzi la poșta companiei din cauza lipsei rovinietei. Este valabil pentru toate rovinietele achiziționate pe o perioadă mai lungă de 30 de zile.
  8. Poți salva timp emițând mai multe roviniete simultan. Un serviciu de administrare rovignete parc auto mai mult decât util pentru managerii de transport care au de gestionat foarte multe vehicule. Timpul economist se poate îndrepta spre alte sarcini din fișa postului managerului de transport.
  9. Poți externaliza cu totul managementul de roviniete. Pe bază de contract, personalul rovinieta.online poate emite rovinietele în locul tău, asumându-și eventuale greșeli care pot apărea strict din neatenția lor. Este vorba evident de amenzi, dacă sunt din vina lor aceștia le vor plăti fără probleme.
  10. Tranzacțiile sunt 100% securizate. Nu există riscul de furt al datelor bancare, portalul este unul 100% securizat iar tranzacțiile sunt criptate. Companiile pot folosi cu încredere maximă sistemele de plată online oferite de acest portal. Știu că multă lume este încă reticentă atunci când vine vorba despre cumpărături online pe un website pe care nu au mai dat niciodată cu cardul, dar nu sunt motive de îngrijorare în cazul rovinieta.online.
  11. Platforma oferă suport în vederea achizițiilor. La orice oră, dacă este necesar ajutor în vederea achiziției de roviniete, personalul portalului își oferă sprijinul oricărui utilizator. Este un semnal cât se poate de clar asupra faptului că există un mare respect față de client, iar portalul dorește ca fiecare client să fie mulțumit.
  12. Există și un calculator rovinietă online. Un calculator foarte util pentru estimări de bugete, întrucât costurile rovinietelor în funcție de categoria vehiculului și perioada de timp sunt cifre greu de ținut minte. Nimeni până acum nu a înțeles de ce nu pot fi sume fixe, rotunjite măcar, astfel încât să poată fi ținute minte.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Exclusiv12 ore inainte

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Eveniment18 ore inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Exclusiv2 zile inainte

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga – Ziarul Incisiv de Prahova

Astfel, acesta s-a prezentat tot cu ifose de smecher și a facut avansuri sexuale la mai multi participanti, motiv pentru care...

Exclusiv3 zile inainte

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba! – Ziarul Incisiv de Prahova

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Eveniment4 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Exclusiv5 zile inainte

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023! – Ziarul Incisiv de Prahova

In 27.11.2023, Marcel Ciolacu declara la o conferinta ca el, ca prim-ministru, nu are informatiile atat de repede, ca sa...

Care sunt cele mai bune locuri pentru a admira arhitectura orașului Galati Care sunt cele mai bune locuri pentru a admira arhitectura orașului Galati
Cultură5 zile inainte

Care sunt cele mai bune locuri pentru a admira arhitectura orașului Galati?

Orașul Galați, așezat strategic la confluența râurilor Siret și Prut cu Dunărea, își dezvăluie vizitatorilor o bogată tapiserie arhitecturală ce...

Exclusiv6 zile inainte

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

Eveniment6 zile inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Uncategorized6 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

ExclusivO săptămână inainte

WHITE TOWER (XXVIV)/Realitățile scandalului WHITE TOWER scoate la iveala infioratoarea mafie de la IPJ Prahova/SE SPARGE BUBA?/Politisti corupti utilizati pentru protejarea „TEPARILOR” – Ziarul Incisiv de Prahova

Conform legislației interne în vigoare polițiștii au dreptul la decontarea/asigurarea de către angajator a unor dispozitive de corecție a vederii,...

UncategorizedO săptămână inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

ExclusivO săptămână inainte

FOTO /WHITE TOWER (XXVIII)/Cătălin STAVRI îl denunță pe Mihai LUPU, deși nevasta și mama sa primiseră apartamente- șpagă!

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulante, iar surse judiciare...

ExclusivO săptămână inainte

DEBANDADĂ TOTALA LA PENITENCIARUL PLOIESTI DIN PRAHOVA!/Spectacolul continua la pușcăria din urbea lui Caragiale. – Ziarul Incisiv de Prahova

Revenim cu noi informatii, ce ne-au parvenit la redactie, despre vrajelile lui Doloiu Gheorghe in piata imobiliara buzoiana, uzand de...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

Știrile Săptămânii