Connect with us

Afaceri

O evaluare inițială vă poate ajută să vă înțelegeți nevoile legate de transferul în cloud

Publicat

pe

cloud privat

Afacerea dumneavoastră este în creștere. Poate că doriți să vă extindeți pe noi piețe sau poate că pur și simplu doriți să vă îmbunătățiți modul în care compania dumneavoastră funcționează și cum interacționează cu clienții. Oricare ar fi cazul, un lucru este cert: trebuie să vă puteți extinde rapid și ușor și trebuie să aveți acces la toate datele dvs. oriunde și oricând.

Dacă vă gândiți să transferați informațiile companiei dumneavoastră în cloud, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face este să evaluați situația actuală. Evaluarea vă va ajuta să înțelegeți nevoile companiei dvs. legate de trecerea la cloud și vă va oferi o foaie de parcurs pentru a aborda cel mai bine acest proces.

Este important să știți ce fel de informații deține compania dvs. și ce fel de măsuri de securitate a datelor sunt în vigoare. Acești factori vor ajuta la determinarea costului migrării și dacă aceasta este chiar posibilă pentru compania dumneavoastră.

Determinarea acestor factori este, de asemenea, importantă, deoarece va ajuta la stabilirea cantității de muncă ce trebuie depusă înainte de a muta informațiile în cloud. De exemplu, dacă există anumite tipuri de documente sau fișiere care nu pot fi utilizate online, atunci acele elemente vor trebui convertite înainte de a fi migrate în cloud.

În plus, determinarea tipului de măsuri de securitate a datelor care sunt în vigoare vă va permite să înțelegeți cât de sigure sunt informațiile dvs. în locația actuală înainte de a decide dacă acestea trebuie mutate sau nu. Dacă nu există niciun fel de măsuri de securitate a datelor (cum ar fi criptarea), atunci mutarea tuturor datelor dvs. poate cauza probleme mai târziu, dacă cineva intră în sistemul dvs. și fură informații sensibile, cum ar fi numerele de card de credit sau numerele de asigurări sociale, deoarece nu au fost

De luat în considerare la migrarea în cloud

Multe dintre aceste considerații au legătură cu aspectele tehnice ale mutării datelor unei organizații, dar există și factori legați de afaceri care trebuie abordați.

Aici este locul unde un serviciu de evaluare poate fi de ajutor. Un serviciu de evaluare va efectua o evaluare cuprinzătoare a afacerii dvs. și a nevoilor acesteia în ceea ce privește mutarea în cloud, inclusiv:

-Care sunt sistemele dvs. actuale? De ce au nevoie acestea de la o soluție cloud?

-Ce fel de funcționalitate aveți nevoie de la o soluție cloud? Este vorba doar de stocare sau și de putere de calcul? Cât de multă putere de calcul? De ce fel de spațiu de stocare aveți nevoie? Cât spațiu aveți la dispoziție pentru date noi? Cât de rapidă trebuie să fie conexiunea de rețea între birourile dumneavoastră? Există vreun software special care trebuie instalat pe aceste computere sau servere înainte de a putea fi utilizate într-un mediu de cloud?

Aveți sisteme vechi care ar putea să nu funcționeze bine într-un mediu de cloud? Dacă da, ce opțiuni există pentru aceasta?

Alegerea furnizorului

Când vine vorba de tehnologia cloud, nu există o soluție universală. Trebuie să alegeți un furnizor cloud privat, de exemplu, care să se potrivească cel mai bine afacerii dumneavoastră, iar acest lucru înseamnă să aveți o viziune holistică asupra nevoilor dumneavoastră.

Primul pas în acest proces este înțelegerea tipurilor de servicii de care aveți nevoie și a modului în care acestea se vor schimba în timp. De exemplu, o întreprindere mică ar putea avea nevoie doar de găzduire de e-mail la început, dar, pe măsură ce se dezvoltă, ar putea avea nevoie de opțiuni de stocare mai robuste sau chiar de caracteristici de securitate avansate. O întreprindere mare ar putea căuta modalități de extindere a propriilor rețele interne și, în același timp, de reducere a costurilor prin mutarea unor sarcini de lucru în afara site-ului.

Odată ce aveți o idee despre ce tip de serviciu cloud va funcționa cel mai bine pentru compania dumneavoastră, este timpul să începeți să evaluați furnizorii pe baza ofertelor și serviciilor lor. Cheia aici este să găsiți un furnizor care are tot ceea ce aveți nevoie într-un singur loc.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Deblocari Usi Profesionale in Bucuresti si Ilfov

Publicat

pe

deblocari usi

Alegeți SmartLacatus pentru cele mai bune servicii de deblocare și reparare a ușilor în București și Ilfov. Suntem experți în sisteme de deblocare și oferim soluții profesionale pentru toate tipurile de uși: metalice, termopan, lemn, anti-foc și fier forjat. Cu o echipă de profesioniști specializați și cu o abordare orientată către client, SmartLacatus este alegerea potrivită pentru toate nevoile dvs. legate de uși.

Servicii de Deblocari Usi

SmartLacatus oferă o gamă largă de servicii de deblocare a ușilor, inclusiv:

Deblocari Usi Metalice

Serviciul nostru de deblocare pentru uși metalice include deschiderea fără daune a tuturor tipurilor de uși metalice, indiferent de sistemul de închidere utilizat. În cazul în care este necesară înlocuirea cilindrului sau a mecanismului de închidere, echipa noastră poate realiza acest lucru rapid și eficient.

Deblocari Usi Termopan

Dacă aveți o ușă termopan blocată, SmartLacatus este soluția perfectă. Echipa noastră de profesioniști poate deschide ușa fără a provoca daune structurii sau sistemului de închidere. De asemenea, putem înlocui orice componentă defectă pentru a asigura funcționarea optimă a ușii.

Deblocari Usi Lemn

SmartLacatus oferă servicii de deblocare pentru uși de lemn, indiferent de tipul de sistem de închidere folosit. Echipa noastră de experți poate deschide ușa fără a provoca daune și poate înlocui orice componentă defectă pentru a asigura o funcționare optimă.

Deblocari Usi Anti-foc

Ușile anti-foc sunt concepute pentru a proteja împotriva incendiilor și a încetini răspândirea acestora. În cazul în care ușa dvs. anti-foc este blocată, echipa noastră de profesioniști poate deschide ușa fără a provoca daune și poate înlocui orice componentă defectă pentru a asigura funcționarea optimă a ușii.

Deblocari Usi Fier Forjat

Ușile din fier forjat sunt cunoscute pentru durabilitatea și aspectul lor elegant. Dacă ușa dvs. din fier forjat este blocată, SmartLacatus poate interveni rapid și eficient pentru a o debloca, asigurându-se că nu provoacă daune și că funcționează corect.

Servicii de Reparatii Usi

Pe lângă serviciile de deblocare, SmartLacatus oferă și servicii de reparare a ușilor pentru a asigura funcționarea optimă a sistemelor de închidere.

Reparatii Usi Metalice

Reparam orice tip de ușă metalică, indiferent de sistemul de închidere. Echipa noastră de profesioniști poate înlocui orice componentă defectă și poate ajusta ușa pentru a asigura o funcționare corectă.

Reparatii Usi Termopan

Dacă aveți probleme cu ușa termopan, echipa noastră de experți poate interveni și repara sistemul de închidere, înlocuind orice componentă defectă și asigurând funcționarea optimă a ușii.

Reparatii Usi Lemn

Oferim servicii de reparare pentru uși de lemn, indiferent de tipul de sistem de închidere folosit. Echipa noastră de profesioniști poate repara orice problemă și poate înlocui orice componentă defectă pentru a asigura funcționarea optimă a ușii.

Reparatii Usi Anti-foc

În cazul în care ușa dvs. anti-foc necesită reparații, echipa noastră de profesioniști poate interveni și repara sistemul de închidere, înlocuind orice componentă defectă și asigurând funcționarea optimă a ușii.

Reparatii Usi Fier Forjat

Dacă ușa dvs. din fier forjat necesită reparații, echipa noastră de profesioniști poate interveni și repara sistemul de închidere, înlocuind orice componentă defectă și asigurând funcționarea optimă a ușii.

Înlocuirea Yalelor, Butucilor și Broaștelor

SmartLacatus oferă servicii de înlocuire a yalelor, butucilor și broaștelor pentru toate tipurile de uși. Folosim piese de calitate, cu garanție de până la 12 luni, de la brand-uri renumite în domeniul securității, precum Yale, Abus, Mottura, Cisa și Securemme.

Deblocari Seifuri

Dacă aveți un seif blocat, echipa noastră de experți poate interveni și deschide seiful fără a provoca daune. Suntem specializați în deschiderea seifurilor, indiferent de nivelul de securitate.

Servicii de Lacatuserie Complete

SmartLacatus oferă servicii de lacatuserie complete pentru orice tip de ușă cu încuietoare. Ne ocupăm de toate aspectele legate de sistemul de închidere al ușii dvs., oferind soluții profesionale și eficiente.

Securitate Maxima

Oferim cilindri de securitate maxima pentru a vă asigura că ușa dvs. este cât mai protejată împotriva efracțiilor. Consultați catalogul nostru online pentru a alege produsele potrivite pentru nevoile dvs. de securitate.

De ce să alegeți SmartLacatus?

Experții în sistemele de deblocari usi

SmartLacatus este alegerea potrivită pentru toate nevoile dvs. legate de deblocari usi. Echipa noastră de profesioniști este specializată în sistemul de închidere și deblocare a ușilor, oferind soluții rapide și eficiente.

Soluție profesională

Alegeți SmartLacatus pentru o soluție profesională și de încredere în cazul în care aveți nevoie de deblocari usi sau reparatii usi. Echipa noastră de experți este dedicată să vă ofere cele mai bune servicii și să vă asigure securitatea și confortul.

Garanție de până la 12 luni

SmartLacatus oferă garanție de până la 12 luni pentru toate piesele și serviciile noastre. Aveți încredere în alegerea noastră pentru a vă asigura o experiență fără probleme.

Contactați-ne

Pentru a programa o intervenție sau pentru a obține mai multe informații despre serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0371703105 sau să completați formularul de pe site-ul nostru. Echipa noastră este gata să vă ajute cu orice nevoie legată de deblocari usi, reparatii usi și servicii de lacatuserie. Alegeți SmartLacatus pentru securitatea și confortul dvs.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Echipa de specialiști de la Expert Torcret – partenerul perfect pentru lucrările de betonare și nivelare a sapei mecanizate

Publicat

pe

De

pret sape mecanizate

Expert Torcret se remarcă ca o companie de top în domeniul betonării și nivelării sapei mecanizate, oferind soluții de înaltă calitate adaptate nevoilor fiecărui proiect.

Portofoliul de servicii acoperă o gamă largă de necesități, inclusiv pomparea betonului atât pe verticală (pe distanțe de până la 100 de metri), cât și pe orizontală (pe distanțe de până la 300 de metri). Cu ajutorul tehnicii de torcretare mecanizată, betonul poate fi aplicat cu precizie pe zidărie sau structuri din beton. Expert Torcret oferă, de asemenea, servicii de construcție a peretilor, stalpilor și centurilor din beton armat sau zidărie, precum și realizarea de maluri pentru aducțiuni de apă sau canale de irigații. Compania se specializează și în lucrări și ziduri de sprijin în domeniul apelor uzate, precum consolidarea peretilor la cladiri vechi și taluzari în zona viaductelor.

Cu ajutorul tehnologiei avansate de torcretare beton, Expert Torcret asigură multiple avantaje, printre care se numără timpul de execuție redus, durabilitatea ridicată și costurile optimizate. Echipa de profesioniști de la Expert Torcret este dedicată obținerii rezultatelor dorite, fiind cunoscută pentru calitatea serviciilor oferite.

Pe lângă serviciile de betonare, Expert Torcret dispune și de competențe solide în nivelarea sapei mecanizate, beneficiind de utilizarea fibrei de armare pentru rezistență sporită. Prețul pe metru pătrat pentru serviciile de betonare și nivelare a sapei mecanizate variază în funcție de locația proiectului și de grosimea necesară a sapei.

Expert Torcret se bazează pe o echipă de specialiști cu experiență și utilizează tehnologie de ultimă generație, fiind partenerul ideal pentru orice proiect de construcție care necesită servicii de betonare sau nivelare a sapei mecanizate.

Pentru mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă personalizată, vă invităm să vizitați site-ul nostru https://experttorcret.ro sau să ne sunați la numărul de telefon 0766.718.511.

Cere acum oferta pret sape mecanizate Bucuresti sau oferta pret torcretare beton Bucuresti.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Publicat

pe

De

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în România. Compania cehă a făcut inaugurarea locației din Lemon Retail Park, București.

Ce este Pikito

Pikito simplifică procesul prin care magazinele online pot obține facilitățile magazinelor fizice, punându-le la dispoziție, în mod accesibil, un spațiu unde își pot vinde produsele. Acest loc este împărțit cu alți retaileri de pe piață, care nu intră însă în sfera concurenților direcți.

Printre principalele avantaje oferite de Pikito e-tailerilor parteneri se numără:

  • Notorietate și încredere crescute, datorate magazinului fizic local
  • Un spațiu care funcționează ca un showroom al celor mai bine vândute articole
  • Customer service de primă clasă, prin personal instruit și asistență profesională pentru clienți în magazin
  • Rată de conversie mai mare, creștere rapidă a vânzărilor în magazin
  • Puncte de ridicare și returnare ale produselor în magazin
  • Investiții financiare zero în magazinul fizic, doar o taxă lunară fixă pentru servicii complete (acoperită cu ușurință prin economisirea resurselor dedicate costurilor poștale, retururilor și reclamațiilor)
  • Un nou canal de marketing (metode de comunicare BTL cu publicul vizat)
  • Promovare omnichannel (vouchere în magazin, stimulente pentru cumpărare, vânzare POS)

Retailul tradițional întâmpină obstacole uriașe pentru a ajunge în medii precum centre sau parcuri de vânzare, însă Pikito reprezintă o soluție când vine vorba despre deschiderea magazinului propriu într-o locație cu potențial. Pikito oferă tehnologie de ultimă generație într-un singur loc – puncte de preluare, client service performant – personalul Pikito este instructat de e-shop-uri și branduri, alături de spații publicitare dedicate, cu un design modern și informații relevante despre acel comerciant.

Primul astfel de magazin comun a fost deschis la Praga, în august 2022, având un trafic lunar în creștere semnificativă. Mai precis, în doar 6 luni, datorită sortimentațiilor și segmentelor diverse de cumpărători din magazin, rata de conversie a achizițiilor din spațiul Pikito se situa între 5-10%. Mai mult decât atât, în prezent, toate unitățile Pikito sunt complet ocupate în Cehia și Slovacia.

Marcel Vargaestok, proprietarul Pikito, punctează: „România este o piață cheie pentru magazinele virtuale care se extind în Europa Centrală și de Est, unde potențialul este dat nu doar de dimensiune, ci și de concurența relativ mică. Localizarea este, de asemenea, importantă pentru succesul pe piața din România, prin adrese locale, numere de telefon sau asistență pentru clienți. În mod ideal, e-shop-ul ar trebui să aibă și o formă de prezență concretă în țară – conform sondajelor, până la 40% dintre utilizatorii online din România nu au încredere într-un magazin virtual dacă nu există concomitent și un magazin fizic sau o sucursală. Așadar, Pikito oferă servicii transfrontaliere prin spații comerciale fizice, pentru a stimula încrederea și creșterea conversiilor pe piețele Europei Centrale și de Est. În plus, simplifică deschiderea unui magazin în câteva săptămâni, fără investiții sau procese legislative dificile, oferind un avantaj pe piață”.

În urma lansării în România, fondatorii Pikito au deschis un magazin în Bratislava (și acesta ocupat total la momentul actual), în Slovacia, dar au în plan și alte potențiale lansări în Europa Centrală și de Sud-Est.

Pikito, soluția omnichannel accesibilă pentru e-taileri

Pikito este o reală oportunitate pentru afacerile desfășurate actualmente exclusiv online, mai ales din punct de vedere financiar. Esența este reprezentată de împărțirea costurilor între e-shop-urile neconcurente. O unitate de vânzare între 500-1.000 m2 poate conține până la 12 magazine. Acestea ar avea fundal comun, zonă de serviciu, cabine de probă și, mai ales, personal bine pregătit. Prin Pikito se poate ajunge la clienți din locații în care nu ar fi profitabilă deschiderea unui magazin fizic pe cont propriu.

În plus, oferă un suport sporit vânzătorilor online, care de multe ori nu sunt familiarizați cu retailul offline, mai ales având în vedere că există multe decizii ce ar putea afecta buna funcționare a magazinului.

Pikito în România

Spațiul comercial comun din România poate găzdui până la 14 e-taileri; în prezent, s-au încheiat deja colaborări cu retaileri precum Made In Japan, Kulina, Nedeto, Parfimo – iar altele sunt în curs de realizare.

Datele interne ale Pikito arată că până la 40% dintre clienți aleg să li se livreze comenzile în magazin, în cazul în care acel magazin este situat într-o zonă din proximitatea lor – iar fondatorii pariază pe cifre similare în ceea ce privește piața locală.

În România, Pikito își propune să devină soluția de bază, în special pentru magazinele online medii și mari care doresc să valorifice experiența fizică, fără implicații financiare extreme. Pentru astfel de e-taileri, un spațiu comercial comun este cea mai bună soluție din punctul de vedere al profitabilității. În acest fel, fiecare dintre magazinele partenere va obține un outlet sau un showroom modern și de înaltă calitate, la costuri accesibile.

Agatinsvet.cz, cel mai mare vânzător de jucării creative din Cehia și partener Pikito afirmă: „Știm de câtă muncă este nevoie pentru a deschide și a conduce un magazin. Prin urmare, apreciem foarte mult atunci când un partener preia aceste griji pe umerii lui și ne permite să ne prezentăm produsele într-un mediu plăcut, profesionist și să oferim clienților un alt punct de vânzare. Apreciem selecția variată de e-shop-uri care nu concurează între ele, ci dimpotrivă, se completează bine prin ofertele lor în spațiul Pikito. În plus, le aseamănă o trăsătură importantă: sunt magazine online dinamice, care lucrează unele pentru altele, iar cross-selling-ul reciproc are sens pentru noi toți.
Și să nu uităm un alt fapt important: magazinele fizice constituie locul în care se fructifică relația cu clientul. Reprezintă o sursă de informare extrem de valoroasă cu privire la consumatori: ce preferințe și obiceiuri de achiziție au, care sunt nevoile sau așteptările lor și așa mai departe”.

Despre Pikito

Pikito este un proiect care are la bază un concept unic în Europa, ce presupune ca e-shop-urile să-și deschidă în mod facil un magazin fizic, prin împărțirea spațiului comercial cu alte e-shop-uri de succes de pe piață, care nu intră însă în sfera concurențială. Investițiile financiare sunt minime și iau forma unei taxe lunare pentru servicii complete oferite.

Pikito este deținut de Kulina Group, companie specializată în comercializarea produselor pentru casă și lifestyle. Kulina Group a fost înființat în 2009, este activ în 5 țări europene (Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, România), are o valoare de piață de ~15 miliarde EUR, reunește 70 de branduri, peste 8.000 de produse și a avut 80.000 de clienți unici din 2020.

Antonín Štětina este CEO al Pikito, avându-i alături pe Vladimír Komár (investitor cu experiență, CEO și proprietar al brandului ceh de cosmetice Dermacol, care operează în Europa și în peste 60 de țări din întreaga lume) și pe Marcel Vargaeštók (coproprietar al Kulina Group, care operează în Europa Centrală și de Est) din postura de investitori.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Exclusiv20 de ore inainte

Seful BDNE, inspector Tudosie Valentin i-a trimis la psiholog  pe polițiștii sancționați ilegal și evaluați necorespunzător

Situațiile de management deficitar existente la nivelul IPJ Caraș-Severin continuă sub cele mai „originale” forme față colegii noștri din cadrul...

Social21 de ore inainte

Luk Customs – Experți în Personalizarea Mașinii Tale

Luk Customs este destinația ideală pentru pasionații de mașini care doresc să-și personalizeze și să-și protejeze vehiculul în București. Fiecare...

deblocari usi deblocari usi
AfaceriO zi inainte

Deblocari Usi Profesionale in Bucuresti si Ilfov

Alegeți SmartLacatus pentru cele mai bune servicii de deblocare și reparare a ușilor în București și Ilfov. Suntem experți în...

Exclusiv2 zile inainte

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv4 zile inainte

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat. – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Deep Forest Fest Deep Forest Fest
Cultură4 zile inainte

Deep Forest Fest: Un festival muzical de neratat pentru iubitorii de muzică electronică

Deep Forest Fest, un eveniment de neuitat adresat iubitorilor de muzică electronică și nu numai, promite să ofere o experiență...

Cultură5 zile inainte

Cum ajungi in prima pagina in căutările Google – Descoperă secretul

Ești proprietar de afacere sau deții un site web și vrei să crești vizibilitatea și traficul online? Atunci, ai ajuns...

Exclusiv5 zile inainte

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

Social6 zile inainte

Rolul esențial al probioticelor în menținerea unei digestii sănătoase

Probioticele sunt bacterii benefice și levuri care trăiesc în tractul digestiv și au un impact semnificativ asupra sănătății noastre digestive....

filtrele pentru purificarea apei filtrele pentru purificarea apei
Social6 zile inainte

Top 5 mituri despre filtrele pentru purificarea apei din locuința ta

În zilele noastre, tot mai mulți oameni sunt interesați de calitatea apei pe care o consumă și caută soluții eficiente...

Exclusiv6 zile inainte

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1 – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

vestiare metalice vestiare metalice
Social7 zile inainte

Vestiare Metalice: Soluția ideală pentru spațiile publice și de agrement

În spațiile publice și de agrement, organizarea eficientă și siguranța sunt principalele priorități. Elemente esențiale în această privință sunt reprezentate...

ExclusivO săptămână inainte

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

CulturăO săptămână inainte

Atelierul Irinei: Imortalizand cele mai frumoase momente ale vieții tale

  Alegerea unui fotograf sau a unui videograf pentru evenimentul tau poate fi o sarcină dificilă, deoarece vrei să te...

ExclusivO săptămână inainte

Esti o fire libertina? Meseria dintr-un studio de videochat va fi pe placul tau!

Cu siguranta cu totii ne dorim sa gasim o meserie care sa ne ofere libertate in ceea ce priveste programul,...

ferestre termopan ferestre termopan
SocialO săptămână inainte

Cum alegi cele mai bune ferestre termopan

Daca te gandesti sa inlocuiesti ferestrele vechi cu ferestre noi din uPVC, dar vrei sa afli mai multe detalii inainte...

Știrile Săptămânii