Connect with us

Exclusiv

Panică și presiune pe buget prin manipulare – o campanie marca Radu Tudor | BrailaMEA

Publicat

pe

BUCUREȘTI, 10 feb – Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Ştirile false întâlnite în peisajul mediatic autohton sau pe platformele de socializare pot fi clasificate în funcţie de mizele acestora:

a) strategice – utilizate ca parte a ofensivei informaţionale a unui stat sau a unei organizaţii, în vederea manipulării populaţiei, în sensul activării acesteia în sprijinul unor idei sau, din contră, producerii unei stări de apatie, dezinteres, neîncredere, dezamăgire;

b) materiale – vizează strict obţinerea de câştiguri financiare”.

Am citat din articolul ”„Fabricate” pentru România. Interese ascunse în ştirile false”, publicat de revista ”Intelligence”, aparținând SRI, o revistă excelentă, în majoritatea situațiilor, dată fiind pregătirea deosebită a autorilor.

Față de definiția de mai sus, îmi permit să adaug un termen la punctul ”a)” – și anume ”panica”. Pentru că, în opinia mea, panica este cea care crează cel mai bun mediu pentru manipularea în orice direcție și sens.

”Fake news aflate la intersecţia dintre dezinformare şi propagandă, sunt cele care îi preocupă în cea mai mare măsură pe profesioniştii în intelligence”, scriu în continuare autorii ”Intelligence”, precizând că e vorba ”despre ştirile răspândite în mod deliberat, ca parte a unei agende strategice, de obicei de către un actor statal”.

Ori, este de remarcat cum un vector al ”manipulării – parte a unei agende strategice” se manifestă accelerat de câteva zile încoace – coincidență, de când Bugetul a intrat în linie dreaptă – fiind finalizat de guvern și trimis Parlamentului.

Mai mult, presiunile au apărut simultan cu o lucrare pe care am apreciat-o ca fiind din categoria celor ținând de serviciile secrete – și nu referire la mult atacatul SRI. Este vorba de crearea unei imagini false, a unei opoziții ferme a României, mai ales premierului Dăncilă față de Germania – și chiar a unui fel de contră directe și contondentă între primul ministru român și cancelarul Merkel.

”Analiza devastatoare”?!

Astăzi, un titlu a ”izbucnit” pe site-ul Antena 3 – preluând un material publicat tot azi pe blogul lui Radu Tudor:  ”Analiza devastatoare a unui analist militar rus. Intențiile Rusiei pentru România”.

Ce aflăm din text? Că un analist rus, Pavel Felgenhauer, căruia Tudor îi sporește importanța și credibilitatea prin faptul că ”Am participat împreună la multe forumul și seminarii pe teme de apărare și securitate în România și alte țări europene, Pavel este un om serios, un analist profund”. (menționez că am păstrat textul lui Tudor, cu tot cu micile greșeli)

De fapt, acesta e un analist așa zis ”independent”, care scrie sau dă interviuri exact în publicații de opoziție – sau care sunt finanțate din afara Rusiei. Adică, sub o formă doctă, spune exact ce vrea zona care se străduiește să descrie Rusia ca un agresor. (iată, în foto, cam de articole scrie el, edificatoare pentru orientare).

Dar, e de reținut, NU este nici pe departe un oficial rus – nici măcar un analist neutru – asta se vede din ceea ce publică – ci doar aparent obiectiv, stăpânind bibe limbajul tehnic.

Radu Tudor însă vine cu panica: ”Profilul sau ridică și mai multe semnalul de avertizare pentru noi, în urma afirmațiilor sale”.

”Analiza lui în legatură cu dorința Rusiei de a declanșa un război în Republica Moldova și Ucraina se bazează pe o buna cunoaștere a mentalității Kremlinului și a comportmentului generalilor din Ministerul Rus al Apărării”.

De fapt, să ne lămurim asupra unei prime chestiuni: declarația pentru care sare în sus Radu Tudor și proclamă ”amenințarea rusă” este de acum… patru luni, mai precis din octombrie 2018! Nu e deci recentă, iar coroborarea cu recentele declarații vizând INF și  Deveselu este evident un artificiu în același scop – al panicii.

Ce spune analistul rus  

”Baza strategică a politicii Rusiei este Planul de apărare, care pornește de la ideea că amenințarea războiului crește și războiul este practic inevitabil, un război mare regional, dacă nu chiar mondial” – este prima idee din declarație.

Deci, chiar și analistul ”opozant” recunoaște că strategia (doctrina) militară rusă nu este atacul, cu apărarea. Și, sigur că o putere militară trebuie în permanență să fie gata să răspundă celei mai mari amenințări, variantei celei mai grave – războiul regional sau mondial.

”Și Ucraina și Moldova sunt viitoarele teatre de război în această mare conflagrație  generală europeană, așa vede Kremlinul aceste țări”, continuă analistul.

Evident că fiind vorba de un război se ia în calcul apărarea aliaților, a bazelor militare, a zonelor strategice și a celor cu populație de aceeași naționalitate – în cazul acesta rusă. Ori, Moldova e și aliată, are și trupe ruse, și populație de naționalitate rusă. Ucraina e împărțită în două, zona de est, zonă strategică într-o confruntare, e de populație și orientare rusă, fiind separată și expusă atacurilor din cealaltă parte!

Revenind la analistul rus, acesta continuă recunoscând ”Evident că nu există o garanție sută la sută că așa va fi”.

”Dar trebuie să fim pregătiți pentru un astfel de scenariu, pentru că acolo vor avea loc acțiuni militare. Că acolo NATO și românii vor ataca , iar noi vom lupta cu ei. Războiul va fi pe toate coordonatele, la nord, la est, la vest, la sud – peste tot”.

Iată un exemplu tipic de manipulare: pe lângă faptul clar că pericolul vine de la NATO, se introduce și ”șopârla” – ”românii vor ataca”! Manipularea analistului ”serios și profund” (apud Radu Tudor) este crasă: când vorbim de armatele NATO, adică uriașa forță a SUA, plus Franța, Marea Britanie etc. – își poate imagina cineva că la Kremlin se pene problema ”românii vor ataca”?!

Sigur că Rusia are în vedere lansatoare plasate pe teritoriul nostru – dar e ridicol să spui că se ia în calcul minuscula forță militară românească într-o asemenea bătălie!

”Referirile la Romania sunt extrem de îngrijorătoare”

Iar manipularea continuă, preluând politica de manipulare a NATO:

”Din punctul de vedere al instituțiilor militare este un lucru foarte corect. Cu cât mai mare este amenințarea, cu atât mai mare este influența lor și cu atât mai mulți bani vor avea aceste instituții. Iată de ce ele vor spune întotdeauna că războiul este în prag, că americanii vin, iar în fața lor galopează românii pe cai, sau pe altceva. Au și făcut o bază militară în România”.  

Păi exact asta fac americanii și cozile lor de topor: amenință într-una că ”vin rușii”, cerând tot mai mulți bani pentru ”apărare”!

Culmea e că, de partea cealaltă, americanii chiar vin și tot vin, intrând sub umbrela NATO tot mai aproape de Rusia – înconjurând practic Rusia cu baze militare – dar tot ei strigă ”vin rușii!”.

Analistul rus vorbește de pregătirea unor arme și a unor sisteme care pot lovi la distanța la care e plasat Deveselu, manipulând că ar fi create ”special pentru Deveselu”. Sigur că rușii au adus și au adaptat sisteme de apărare și contraatac (conform doctrinei militare ruse) specifice fiecărei zone și provocări.

Evident că, odată amplasat un lansator cu caracteristicile unui MK41 VLS au adaptat un sistem de reacție potrivit – dar mai întâi a apărut lansatorul cu pricina! Sau cum mai întâi a fost lovitura de stat de la Kiev – și abia apoi Crimeea!

”Referirile la Romania sunt extrem de îngrijorătoare, iar profilul lui Felgenhauer ne determină să-i luăm în serios semnalul de alarmă”, scrie Radu Tudor.

Recapitulăm: analistul nu e vreun oficial, dimpotrivă, e unul care scrie sau dă declarații la ”Europa liberă” și la gazete rusești finanțate de afară (e ca și cum Radu Tudor ne-ar spune să ne ferim de Viorica Dăncilă pentru că așa zice Victor Ponta!); apoi, declarația e de acum 4 luni – iar ce prezintă Europa Liberă e făcut din bucăți tăiate  și lipite… cum a vrut editorul!

În schimb, Radu Tudor nu ia în seamă declarația oficialului rus împuternicit în România, adică ambasadorul Federației Ruse la București, dr. Valeri Kuzmin:

”În mod evident nu există planificate acțiuni ostile sau neprietenoase și, credeți-mă, vă asigur că Rusia nu are nicio intenție cu caracter ostil, agresiv, împotriva României, atât timp cât credem că este o țară vecină și că cea mai bună cale de a construi o relație cu un vecin este să cauți un vecin bun”, a spus Kuzmin.

De fapt, este un răspuns dat joi, 7 octombrie, aceluiași post  ”Europa Liberă”, care a întrebat ”dacă România devine o țintă pentru Rusia, în contextul eliberării de sub restricțiile Tratatului INF”. 

Iată însă concluzia lui Radu Tudor, care o ține astăzi pe aceeași direcție, creând, de fapt, o manipulare de toată frumusețea:

”Având în vedere afirmațiile analistului rus, ce completează tabloul informațiilor despre intențiile Rusiei, NATO este obligată de evoluțiile din Est să-și întărească apărarea pe Flancul Estic, inclusiv cu acele capabilități militare ce astăzi lipsesc din arsenalul statelor aliate, printre care si Romania”, scrie Radu Tudor.

La care capabilități se referă oare Radu Tudor? Sper că nu la cele nucleare, ci probabil la niscaiva alte cumpărături scumpe – pentru ca apoi să strige ”nu avem autostrăzi”.

Concluzie: așa cum zice SRI…

Revenind la falsul promovat, să revedem definiția dată de revista SRI primei categorii de asemenea ”știri” – cele ”strategice – utilizate ca parte a ofensivei informaţionale (a unui stat sau) a unei organizaţii, în vederea manipulării populaţiei, în sensul activării acesteia în sprijinul unor idei”.

Avem ofensiva informațională – campania despre ”amenințări, provocări, pericolul, agresiunea, atacurile etc.” în contrapartidă cu ”parteneriatul strategic”, ”articolul 5”, ”garanția” – avem organizația, NATO, și avem ”manipularea populației” în sensul și sprijinul ideii – ”pericolul rusesc” și ”necesitatea achizițiilor militare”.

Astfel, avem și punctul ”b” – ”obţinerea de câştiguri financiare”, care, de fapt, este sensul principal al demersului NATO: putere, influență, resurse – BANI.

Iar momentul este ales acum – exact când se finalizează bugetul, când PSD încearcă să cheltuie banii pe investiții utile, necesare populației, nu pe bazaconii de tip ”pericolul”! Cum se explică oare coincidența că interviul realizat acum 4 luni e reluat de postul finanțat de CIA, pardon de Congres – și de principalul promotor al ocupației americane, Radu Tudor?

”Știrile răspândite în mod deliberat, ca parte a unei agende strategice, de obicei de către un actor statal” – da, exact despre asta am scris în această analiză.

Să vedem acum și dacă se va lua vreo măsură. Sau tot ”propaganda rusă” va fi de vină pentru panica pe care o răspândește Radu Tudor

P.S. Nu am mai comentat de cum sunt preluate și diseminate articolele sale de alte agenții și mass media, aștept poate o va face ”Intelligence”.

BrailaMEA.ro

Facebook Comments

Exclusiv

Exclusiv: Ingrid Mocanu – de ce ar trebui Kovesi arestată preventiv | BrailaMEA

Publicat

pe

De

ANALIZE

Sa primesc un link scurt

6610

”Lăsarea în libertate a inculpatului afectează ordinea publică, deoarece ar crea o tulburare în societate, care ar aprecia ca lăsarea sa în libertate aste o lipsă de reacție a autorităților la faptele descoperite”

BUCUREȘTI, 21 feb – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Săptămâna trecută, Sputnik a publicat o analiză a situației în care se găsește Laura Kovesi, pusă sub acuzare de procurorii Secției speciale pentru anchetarea infracțiunilor în justiție. Mai precis, am analizat posibilitatea arestării sale preventive, în contextul în care această ipoteză a fost lansată în spațiul public.

Analiza noastră a pornit chiar de la felul în care DNA condus de Laura Kovesi interpreta o prevedere din Noul Cod Penal, și anume finalul paragrafului (2) din Art. 223 al Noului Cod Penal ”Condiţiile şi cazurile de aplicare a măsurii arestării preventive”.

”(2) Măsura arestării preventive a inculpatului poate fi luată şi dacă (…) se constată că privarea sa de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică”.

Ei bine, explicam, aici se interpretează prin exemplul public dat de suspect – adică induce ideea că fapta/atitudinea față de lege a suspectului este un model de urmat pentru public – cu cât persoana este mai notorie și are o influență mai mare în (grupuri din) societate.  

De asemenea, au fost arestate ”preventiv” persoane care făceau parte din elite – inclusiv intelectuale (cazul Florin Rotaru) – deoarece se presupunea că suspectul ar putea avea legătură cu persoane (din acele medii înalte) care ar fi putut influența, la rândul lor, ancheta – martorii , datele etc. – chiar dacă nu exista nicio probă a unor asemenea contacte!

Ori, în cazul Laurei Kovesi, vorbim de o personalitate de mare notorietate, definită ca model de anumite grupuri și grupări, ba chiar și idolatrizată public (există probe video și foto) cu  acces la mass media românești și internaționale.

Fapt agravant în contextul interpretării menționate, în favoarea ei au loc ieșiri publice mobilizatoare (ajungându-se la incitări isterice!) care îndeamnă la nesupunere socială și manifestări în care se folosesc exprimări violente și se încalcă legi, de multe ori! Printre cei care incită sunt și personalități publice, vedete ale mass media, dar și persoane cu legături oficiale cu serviciile (de exemplu, Iulian Fota).

Apare deci și ”starea de pericol pentru ordinea publică” (Art. 223 nCP) din cauza ”modelului” Laura Kovesi – care, este de menționat, nu face nimic pentru a potoli aceste manifestări, ci oferă chiar argumente, insistând că demersul procurorilor are legătură cu candidatura la Parchetul European, inducând ideea de represalii politice.

În concluzia noastră, pe baza practicii DNA și a argumentației de mai sus, Laura Kovesi ar putea fi arestată preventiv.

Am cerut și opinia unor juriști de marcă – iar săptămâna trecută am prezentat opinia avocatului Dan MV Chitic, oferită în exclusivitate pentru Sputnik, astăzi prezentăm opinia cunoscutei avocate Ingrid Mocanu față de expunerea noastră.

”Da aveți dreptate, în perioada de glorie se motiva pe acest alineat arestarea”, a confirmat Ingrid Mocanu. ”Se susținea că lăsarea în libertate a inculpatului afectează ordinea publică, deoarece lăsarea în libertate a coruptului ar crea o tulburare în societate, care ar aprecia ca lăsarea sa în libertate aste o lipsă de reacție a autorităților la faptele descoperite”.

Iată deci un nou mod în care se interpreta Codul Penal și un alt motiv pentru măsura preventivă extremă! Desigur, modelul de interpretare nu este de apreciat, reiese din spusele apreciatei juriste.

”Era o înfrângere gravă a oricăror principii de drept – prezumția de nevinovăție, judecata doar pe baza probelor de la dosar, nu de la televizor etc.”, consideră Ingrid Mocanu.

În concluzie, Laura Kovesi ar putea sau ar trebui arestată în baza celor prezentate mai sus?

”Dacă am aplica aceleași principii – și ea ar trebui arestată, căci poporul a fost oripilat de ceea ce a făcut ea și este revoltat”, a declarat cunoscuta avocată Ingrid Mocanu, în exclusivitate pentru Sputnik.

BrailaMEA.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Kovesi, prima înfrângere în cursa pentru procuror-șef european | BrailaMEA

Publicat

pe

De

Justiție

Sa primesc un link scurt

101770

După votul din COREPER a Consiliului UE, primul loc la șefia Parchetului European este ocupat de candidatul francez, Laura Kovesi fiind a doua în preferințe.

BUCUREȘTI, 20 feb – Sputnik. Astăzi a avut loc votul ambasadorilor țărilor membre UE în cadrul structurii COREPER din Consiliul Uniunii Europene pentru procurorul-șef la Parchetul European.

Astfel, „fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi pică primul filtru. Reprezentantul Franței a obținut 50 de puncte, iar pe locul doi ar fi la egalitate între Laura Codruța Kovesi și reprezentantul Germaniei, câte 29 de puncte fiecare. Voturile au fost date de Coreper, iar aceste rezultate reprezintă jumătate din decizia finală”, notează Antena 3

1. Jean Francois Bohnert – 50 puncte

2-3. Laura Codruța Kovesi – 29 puncte

2-3. Andres Ritter – 29 puncte

După acest vot din Consiliul UE urmează votul din Comisia LIBE a Parlamentului European.

Clasamentul din Consiliul UE s-a stabilit în felul următor: fiecare stat a venit cu propriul clasament, iar la final s-a făcut media punctajelor. Anterior, premierul României, Viorica Dăncilă, a explicat că Guvernul nu îi va da un mandat ambasadorului României la Uniunea Europeană referitor la susţinerea candidaturii fostei şefe a DNA pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European.

„După cum ştiţi, doamna Laura Codruţa Kovesi nu este propunerea noastră pentru procuror european. Atâta timp cât nu este propunerea noastră, a Guvernului României, nu vreau să vorbesc despre acest subiect. (…) Sunt foarte multe posturi în care poate ajung români şi care ajung acolo fără să aibă susţinerea Guvernului sau a cuiva din România. Nu ştiu. Eu nu cred că trebuie să vorbesc despre acest lucru atâta timp cât nu a fost nominalizarea Guvernului României”, a spus Dăncilă după reuniunea de marți a conducerii PSD.

Corespondentul special Antena 3 la Bruxelles, Sabina Iosub a anunțat că Parlamentul European va lua decizia pe 27 februarie, după audierile din 26 februarie.

„Este extrem de important acest vot dat în Coreper, o parte a Consiliului. Decizia e luată la nivel de ambasador. Asta înseamnă că cei care au fost prezenți în această ședință au reprezentat interesele statelor membre. Când s-a tras linie s-au adunat 50 de puncte pentru francez și câte 29 de puncte pentru Laura Codruța Koveși și pentru reprezentantul Germaniei. Consiliul și PE eu putere egală. Există un prim nume pentru ceea ce înseamnă Parchetul European. Francezul este nominalizarea dinspre Consiliu. Urmează ca Parlamentul să se pronunțe pe data de 27. Audierea celor trei are loc pe 26 februarie. Dacă acest nume nu este tot al francezului, va există o negociere între cele două instituții”, a spus Sabina Iosub.

BrailaMEA.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Pavel Stratan, un nou hit pentru toții cumetrii din Moldova – ”Pentru sănătate” | BrailaMEA

Publicat

pe

De

MONDEN

Sa primesc un link scurt

255 0 0

Pavel Stratan revine în forță cu o nouă melodie, aceasta ar putea deveni un nou hit. În mod special, cumetrii se vor regăsi în versurile piesei.

CHIȘINĂU, 20 feb – Sputnik. Pavel Stratan revine la stilul muzical care l-a făcut cunoscut – intepretul moldovean a lansat astăzi videoclipul la melodia ”Pentru sănătate”. La câteva ore de la publicarea pe youtube, videoclipul a acumulat o mulțime de comentarii, toate doar de bine. E semn că publicului i-a fost dor de o astfel de melodie.

”Hai, toarnă, cumetre, nu te teme /Nu nu vezi că timpul nu mai stă de la o vreme/Hai, toarnă, cumetre, încă oleacă/Tu nu vezi că viața, cum vine, așa și pleacă” sunt versurile refrenului care, probabil, vor fi fredonate cel mai des la sărbătorile moldovenilor. 

Pavel Stratan este un interpret îndrăgit de moldoveni și nu doar. În ultimii ani, Pavel Stratan s-a concentrat pe promovarea fiicei sale, Cleopatra Stratan.

BrailaMEA.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Exclusiv2 ore inainte

Exclusiv: Ingrid Mocanu – de ce ar trebui Kovesi arestată preventiv | BrailaMEA

ANALIZE 06:53 21.02.2019Sa primesc un link scurt 6610 ”Lăsarea în libertate a inculpatului afectează ordinea publică, deoarece ar crea o...

Exclusiv3 ore inainte

Kovesi, prima înfrângere în cursa pentru procuror-șef european | BrailaMEA

Justiție 19:18 20.02.2019Sa primesc un link scurt 101770 După votul din COREPER a Consiliului UE, primul loc la șefia Parchetului...

Exclusiv5 ore inainte

Pavel Stratan, un nou hit pentru toții cumetrii din Moldova – ”Pentru sănătate” | BrailaMEA

MONDEN 19:42 20.02.2019Sa primesc un link scurt 255 0 0 Pavel Stratan revine în forță cu o nouă melodie, aceasta...

Exclusiv7 ore inainte

Putin ordonă crearea unui brand rusesc protejat de produse „verzi” non-OMG | BrailaMEA

Resursele naturale enorme ale Rusiei ar trebui să garanteze producția de alimente de înaltă calitate, potrivit președintelui Vladimir Putin. BUCUREŞTI,...

Exclusiv8 ore inainte

Ştirea serii: Alina Bicava cere și sechestru pe bunurile Laurei Kovesi | BrailaMEA

Justiție 23:11 20.02.2019Sa primesc un link scurt 93 0 0 Alina Bica a declarat, miercuri, în exclusivitate, la „Sinteza zilei”,...

Exclusiv10 ore inainte

Lavrov a comentat amenințările lui Trump în adresa militarilor din Venezuela | BrailaMEA

Amenințările lui Trump în adresa militarilor din Venezuela reprezintă o încălcare a statutului ONU și o ingerință în problemele interne...

Exclusiv12 ore inainte

Să nu ajungem la o nouă “Criză a Caraibelor” | BrailaMEA

În ciuda unor pretenții reciproce, SUA și Rusia nu trebuie să ajungă la o criză asemenea celei din Caraibe din...

Exclusiv14 ore inainte

E o amenințare la adresa aliaților | BrailaMEA

NATO tratează mesajul adresat astăzi de președintele Rusiei, Vladimir Putin, drept o amenințare la adresa aliaților săi. BUCUREȘTI, 20 feb...

Exclusiv15 ore inainte

40 de ani de la realizarea celui mai vizionat film românesc, filmat într-o lună | BrailaMEA

Societate 17:15 20.02.2019Sa primesc un link scurt 29 0 0 Omul de televiziune povesteşte toată întâmplarea, mai ales că are...

Exclusiv17 ore inainte

EXCLUSIV/POLITISTII DIN IPJ ILFOV LA PETRECERI IN TIMPUL PROGRAMULUI/FAZA OPINIILOR POLITICE SI TRANSMISIUNILOR LIVE DE LA VOLANUL MASINII DE SERVICIU (VII)

Dezvaluirea in exclusivitate din urma cu doua zile a protocolului de cooperare semnat intre  Parchetul General al Romanie si Procuratura...

Exclusiv17 ore inainte

coliziune a două avioane de luptă (VIDEO) | BrailaMEA

Înregistrarea video teribilă arată momentul în care două avioane din echipa aerobatică Surya Kiran a forțelor aeriene din India s-au...

Exclusiv19 ore inainte

meteorit de 500 de m care se îndreaptă cu viteză ameţitoare spre Pământ | BrailaMEA

NASA a confirmat că un asteroid de dimensiunile unui zgârie-nori se îndreaptă cu viteză ameţitoare spre Pământ, cu 60.000 mile/h....

Exclusiv21 de ore inainte

„Un clovn autoproclamat”. Maduro îi solicită lui Guaido să organizeze alegeri | BrailaMEA

Adresându-se lui Juan Guaido, care s-a autoproclamat președinte în exercițiu al Venezuelei, Nicolas Maduro a solicitat organizarea de alegeri prezidențiale....

Exclusiv22 de ore inainte

Fidesz trebuie să părăsească PPE | BrailaMEA

Partidul Fidesz al prim-ministrului Viktor Orbán ar trebui să părăsească Partidul Popular European de centru-dreapta, a declarat marți președintele Comisiei...

Exclusiv24 de ore inainte

„Nu văd cum ar putea fi stresat un elev cu încă o simulare…” | BrailaMEA

EDUCAȚIE 08:37 20.02.2019Sa primesc un link scurt 14 0 0 Preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar...

ExclusivO zi inainte

Acuzaţii grave – sesizările părinţilor la inspectorat sau minister, nerezolvate | BrailaMEA

EDUCAȚIE 07:01 20.02.2019(reînnoit 07:02 20.02.2019) Sa primesc un link scurt 11 0 0 Eugen Ilea, preşedintele filialei Bucureşti a Federaţiei...

Știrile Săptămânii