Connect with us

Cultură

Iridex Group Plastic a prezentat rezultatele implementarii proiectului de relansare a statiei de productie mase plastice

Publicat

pe

Iridex Group Plastic a prezentat recent rezultatele obtinute prin proiectul de relansare a statiei de productie mase plastice, proiect care are drept scop principal cresterea vanzarilor pe piata interna si extinderea pe piete externe. Prezentarea rezultatelor a avut loc in cadrul conferintei de inchidere a ”Programului Romano-Elvetian pentru IMM-uri” si a programului ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”, derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA), in parteneriat cu CEC Bank, cu implicarea  Guvernului Confederatiei Elvetiene.

In urma cu un an, Iridex Group Plastic a primit un credit pentru inlocuirea unuia dintre extruderele existente. Echipamentul a fost livrat si instalat anul acesta, fiind actionat digital, cu service asigurat de la distanta. Aceasta investitie va aduce beneficii semnificative pentru mediul inconjurator, permitand o crestere a productiei de circa trei ori, cu un consum redus de energie electrica de circa 30%. In acelasi timp, acum se pot realiza o serie de produse noi, cum ar fi masoanele de protectie piese metalice si ceramice, cu plase tubulare cu grosimi si diametre mai mari. Prezentarea companiei Iridex Group Plastic a fost sustinuta de Adriana Mircea, Director de Dezvoltare in cadrul companiei.

La evenimentul de la Palatul CEC, pe langa ministrul de resort, dl. Stefan-Radu Oprea, au fost prezenti si E.S. Arthur Mattli, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti,  dl. Laurentiu Gabriel Mitrache, Presedintele Comitetului de Directie CEC Bank si dl. Valentin Tiberiu Mavrodin, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice. Cele doua programe au beneficiat de finantare elvetiana in cadrul Programului de Cooperare Elvetiano – Roman (PCER) pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse.

Programul Romano-Elvetian pentru IMM-uri, a avut unul dintre cele mai mari bugete in cadrul Contributiei elvetiene pentru Romania. A sustinut aproximativ 600 de IMM-uri in realizarea de investitii si a contribuit la crearea a peste 1.600 de noi locuri de munca in 8 domenii prioritare (productie, servicii medicale, turism, comercializarea echipamentelor specifice economisirii de energie si a celor care utilizeaza resurse de energie regenerabile, IT si comunicatii, transporturi si depozitare, constructii, activitati profesionale, tehnice si stiintifice).

Bugetul intregului program a fost de circa 45 de milioane de franci elvetieni (CHF), din care 70% contributie elvetiana si 30% aport propriu CEC Bank, contribuind la acoperirea unui deficit de credite pe zona IMM-urilor existent la momentul lansarii pe piata financiara din Romania, in conditii financiare favorabile pentru beneficiari (dobanda preferentiala).

Programul de creditare a IMM-urilor a fost completat, in anul 2017 cu proiectul ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”. Cu un buget de 2,5 milioane CHF, principalul obiectiv a fost sprijinirea internationalizarii IMM-urilor, prin asigurarea unui cadru de pregatire in vederea patrunderii pe pietele externe, si sustinerea participarii beneficiarilor programului la evenimente de promovare internationala.

Mai multe detalii despre Iridex Group Plastic aflati de la: www.iridexplastic.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cultură

Cursuri de dans – O alta oportunitate in viata ta

Publicat

pe

Dansul nu este doar un sport, pentru ca pentru asta ai nevoie nu doar de o fata draguta si de un corp frumos, ci de mult timp liber si forta de munca pentru a-ti dezvolta talentul. Este imposibil sa te fortezi sa dansezi pur si simplu multe ore la rand, fara prea multa dorinta si, chiar daca vei face acest lucru, atunci nu va iesi nimic bun din asta. Trebuie sa iubesti dansul, sa vrei sa dansezi din toata inima si sufletul tau, iar apoi, in ciuda caracteristicilor tale fizice, vei deveni un bun dansator, desi poate nu un mare campion, ci doar un maestru talentat, care va fi incantat sa mearga la diverse evenimente pentru a dansa. Arta dansului sau dansul profesionist necesita pasiune si daruire, iar pentru a deveni un dansator profesionist ai nevoie de cursuri dans Constanta. Astfel vei putea face parte din grupul de dansatori evenimente Constanta, putand castiga bani din aceasta profesie.

Dansul benefic pentru sanatate

Dansul incorporeaza un element de sport, astfel incat nu iti va strica sa lucrezi la dezvoltarea rezistentei. La cursuri de dans Constanta vei putea invata sa dansezi balet, dans de sala, discoteca, hip-hop, break dance, dans modern, contemporan, dansul mirilor Constanta  s.a. Dansul nu este usor, dar daca ai perseverenta, iti vei atinge culmile, devenind unul dintre profesionistii grupului de dansuri evenimente Constanta. Intinderea ocupa un loc foarte important in lumea dansului, si cu cat muschii sunt mai elastici, cu atat miscarile tale vor arata mai elegante. La lectiile tale de dans, cu siguranta te vei intinde, dar pentru a face efectul mai eficient si pentru sanatate, fa aceleasi exercitii la domiciliu dimineata sau seara inainte de a merge la culcare.

Nutritia este importanta

Orice dansator ar trebui sa fie o prezenta gratioasa, aproape eterica. Acest efect poate fi obtinut nu numai cu o stare fizica excelenta si ore de lucru, ci si cu o dieta echilibrata. Din anumite motive, circula mituri conform carora dansatorii nu mananca aproape nimic pentru a-si mentine greutatea. Desigur, nu este asa: pentru dans, ai nevoie de forta si energie, asigurata de o alimentatie adecvata, care se bazeaza pe proteine, grasimi si carbohidrati, cu mici ajustari ale cantitatii si calitatii.

Mergi la cat mai multe cursuri dans Constanta

Este bine daca ai o pregatire de baza in balet si orice alt trecut muzical sau coregrafic. Vorbeste cu profesorii tai, cere-le sa-ti evalueze nivelul si sa te sfatuiasca sa lucrezi la anumite elemente. Daca intentionezi sa devii profesionist, este mai bine sa mergi la cursuri dans Constanta pentru a participa la spectacole si diverse evenimente. Mai multe directii diferite iti vor permite sa-ti  gasesti stilul  de a dansa: balet clasic, Corsaballet, Power Stretching, Streetlet sau En Pointe. Orice ai alege pentru tine sau pentru copilul tau, fii pregatit pentru transformare: treptat, corpul tau va deveni gratios, muschii vor deveni mai elastici si mai puternici, iar miscarile vor dobandi precizie si completitudine. Multi oameni spun ca orele de dans pot inlocui sedintele de psihoterapie, deoarece antrenamentul ajuta la producerea de hormoni de fericire, endorfine si dansul efectuat in sala de dans, afecteaza viata obisnuita, deschizand orizonturi noi.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

Cătălin Gherzan pune educaţia pe primul loc şi formează generaţii la şcoala sa privată din Piteşti

Publicat

pe

Grădinița Particulară cu Program Prelungit „Lexford Castel” este locul cel mai potrivit pentru educația preșcolarilor din județul Argeș și, este în avantajul părinților datorită programului lung.

Școala Privată Lexford Castel oferă copiilor toate condițiile să învețe și să dezvolte abilități și aptitudini ce îi vor ajuta pe copii să își formeze un viitor frumos ca adult, într-o societate democratică.

Instituția are inclusiv afterschool. Ce oferă Lexford Castel afterschool Pitești?

  • Susține pregătirea temelor într-un spațiu adecvat;
  • Organizează cluburi de performanță pentru pregătirea concursurilor școlare;
  • Asigură desfășurarea activităților pe clase, alături de cadre didactice de specialitate;
  • Atenția se acordă fiecărui elev, în funcție de ritmul lui propriu;
  • Organizează programe de dezvoltare personală care să asigure o mai bună integrare socială a elevilor;

Obiectivul este asigurarea unui mediu optim pentru educația copiilor la standardele de calitate impuse și implementate în unitatea de învățământ.

Prețurile? Extrem de accesibile! Calitatea învățământului este peste așteptări. Puteți studia oferta și programele instituției pe https://www.scoalalexford.ro

Cătălin Gherzan, managerul instituției „Lexford Castel” cu grădiniță, școală și afterschool din Pitești este extrem dedicat acestui domeniu și dorește un viitor strălucit tuturor celor în creștere!

Și pentru că dorința de a duce învățământul la nivel înalt a fost și este încă o dorință mare, managerul Lexford Castel – instituție școlară privată în Pitești, a început să lucreze pro-educație și pentru viitorul zonei argeșene. Cum? De 2 ani de zile membru ALDE și de curând a devenit președintele ALDE Pitești. Pentru a afla activitatea lui politică, puteți accesa https://gherzancatalin.ro

Cătălin Gherzan este candidat pentru Primăria Pitești, își dorește să facă parte din schimbarea în bine a orașului Pitești, însă partea cu educația este și va rămâne ca job de suflet pentru el. Îi dorim succes și să treacă cu bine prin toate etapele pe care și le-a propus!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

Bilete teatru opera si balet online

Publicat

pe

De

entertix

Trebuie mentionat ca, publicul tinta al acestui teatru de opera si balet este in principal format din tineri, cupluri tinere: baieti imbracati in stil casual, fete in rochii de cocktail elegante, precum si cupluri mai in varsta care discuta despre teatrele din lume, apoi urmaresc aspectul familial al scenei. Multi spectatori singuri care au venit sa aprecieze spectacolul preferat, cumpara bilete teatru de opera si balet de pe site-ul entertix.ro, in care vei avea o imagine foarte animata inaintea ta. Trebuie mentionat ca ca pe site-ul entertix.ro poti cumpara bilete teatru online pentru orice spectacol. Teatrul nu este doar un spectacol oarecare, ci este un ritual, care incepe cu un studiu al repertoriului si al afiselor, alegerea orei la care are loc spectacolul, achizitionarea de bilete. Teatrul de opera si balet este o adevarata sarbatoare. Poti purta o rochie eleganta, iar partenerul tau un costum elegant si nu in blugii obisnuiti. A merge la teatru este o modalitate de a te imbraca frumos pentru a privi artistii si balerinii celebri de opera si balet.
De ce merg oamenii la teatrul de opera si balet

Un spectacol boem frumos, conversatii inteligente despre regie si actorie, o galerie de portrete din hol sunt toate distractii care aduc o persoana obisnuita mai aproape de lumea teatrului de opera si balet. In astfel de momente, toata lumea se poate simti ca un adevarat cunoscator al artei. Dupa ce a evadat din rutina vietii, munca si obligatii, orice om care merge la teatru, incearca sa se simta diferit, deschizand noi fatete ale personajului sau si bucurandu-se de faptul ca isi extinde orizontul intr-un mod elementar. Mersul la teatru ar trebui tratat ca si cum ai degusta un vin bun – nu doar sa bei totul intr-o singura rasuflare, ci sa arunci o privire mai atenta asupra culorii, sa simti aroma si abia apoi sa inghiti. Dar sa lasam deoparte obiceiurile estetice si datele romantice si sa incepem sa abordam esenta conversatiei. Teatrul de opera si balet este un mod foarte simplu si accesibil de a atinge frumosul, de a simti cum totul este dus la performanta extrema, care te poate deconecta de la orice. Prin cumpararea de bilete la teatrul de opera si balet, vei incerca o poveste dansata precum „Spargatorul de nuci” sau „Lacul lebedelor” sau cantata, bucurandu-te de prestatia actorilor, de munca regizorului si artistului. Teatrul este o oportunitate de a trai o viata noua de fiecare data.

De ce sa cumperi bilete la teatrul de opera si balet

Cumparand bilete teatru online, te cufunzi in lumi noi si, cu ajutorul efectelor speciale moderne, aceste lumi pot fi aproape resimtite. Si atunci iti vei da seama ca teatrul de opera si balet este o arta vie. Desi performanta a fost creata dinainte, ea se naste doar inaintea ochilor spectatorilor. Numai in teatru spectatorul este un participant direct la crearea operei. Si, asa si este, pentru ca daca artistii ar juca pe o scena a unei sali de spectacolul complet goala, atunci actul creativitatii nu ar exista.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

dell-laptops dell-laptops
Afaceri11 minute inainte

Cele mai bune laptop-uri Dell

In articolul de astazi, urmeaza a va prezenta cele mai bune laptop-uri Dell, in opinia noastra. Topul este alcatuit din...

Afaceri3 ore inainte

Cum poţi avea excursii şi circuite turistice perfecte cu Florintrans?

Ne place şi credem că ştim să putem oferi transportul pentru circuite turistice şi excursii perfecte. Cu ajutorul serviciului nostru...

Uncategorized9 ore inainte

Doua dintre cele mai gustoase deserturi cu seminte de cannabis!

In ultimii ani, semintele de cannabis au devenit unele dintre cele mai apreciate ingrediente din bucataria vegana sau raw vegana,...

Exclusiv11 ore inainte

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc

Daca se intreaba cineva ce tot are presa cu fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, de publica pe banda rulanta dezvaluiri despre...

Exclusiv2 zile inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (III)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţional Reforma serviciilor de informaţii...

Exclusiv3 zile inainte

PROMO/IN CURAND NOI DEZVALUIRI DESPRE ACTIVITATEA INFRACTIONALA DE LA C.S.M.PLOIESTI- DIRECTOR ADJUNCT DRAGOMIR MELANIA

Luni, 25.05.2020, Incisiv de Prahova va dezvălui, intr-un episod, ilegalitățile săvârșite din bani publici la CSM Ploiesti de către director...

Exclusiv4 zile inainte

Deci, cum rămâne cu brațul lung al legii?

Ministrul Sănătății din Bolivia a fost deja arestat pentru că a cumpărat ventilatoare la suprapreț. Omul era de 6 săptămâni...

Exclusiv6 zile inainte

IPJ Prahova, DNA ST Ploiesti, un SITE ARHEOLOGIC, noul director al Sucursalei Regionale Ploiesti Prahova (CNPR) si „niscai” dosare penale – in mod suspect – tergiversate

Grupul clandestin care-l reprezinta pe Ciprian Gh. Statescu, legatura cu crima organizata si liderii interlopi care conduc judetul Prahova Toti...

ExclusivO săptămână inainte

Nebunia adoptată de CNSU prin care impune proceduri de termoscanare cu aparate electronice utilizate de jandarmi, paznici, etc. este în sfera penalului

1. Procedura de ”termoscanare” este folosită în scop medical, adică să arate că temperatura corporală indică o primejdie in cazul...

AfaceriO săptămână inainte

ANUNT – Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT

  Dr. SBÂRNĂ SEVER-ALEXANDRU – CABINET DE AVOCAT și-a stabilit sediul profesional în Timișoara, str. Palanca, nr. 4, ap. B.12...

ExclusivO săptămână inainte

MUTA-TI AFACEREA FIZICA PE ONLINE

MUTA-TI AFACEREA FIZICA PE ONLINE Ai o afacere care in urma cu cativa ani era una prospera, insa constati acum...

ExclusivO săptămână inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L  ( II )

G L I S S A N D O M I L I T A R – C I V...

ExclusivO săptămână inainte

Afacerist prahovean amenintat si santajat de Fulgeanu Alexandru Constantin care sustine ca are „politia” si parchetele la picioare/Inregistrari audio

Un om de afaceri prahovean a fost amenintat si santajat de Fulgeanu Alexandru Constantin din Buzau ce detine „firme” si...

Exclusiv2 săptămâni inainte

De ce minți, Paule? Nu ți-e rușine?/Mare om, mare caracter…

De când sunt primar al comunei Florești, prioritatea mea a fost să țin comuna noastră pe primele locuri din județ...

Exclusiv2 săptămâni inainte

EDITORIAL/Interesele obscure de la APM Prahova si…”ofiterii de informatii”

APM Prahova etaleaza o formula clandestina care a creat o pepiniera infractionala largita, in fapt, o structura asigurata, in continuare,...

Exclusiv2 săptămâni inainte

DNA va fi obligata sa iasa din somaj tehnic si sa investigheze mecansimul prin care se sifoneaza 200 de milioane de lei din bani publici pentru a fi cumparata presa

PLUS atrage atenția că multe din textele propuse în proiectul Guvernului Orban, de reglementare a stării de alertă, maschează măsuri,...

Știrile Săptămânii