Connect with us

Afaceri

Sute de piese din care sa alegi!

Publicat

pe

Piesemasiniagricole.ro este locul ideal de unde poti cumpara piese tractor, la preturi super avantajoase care sa fie si de calitate buna. Am descoperit site-ul intamplator, deoarece eram intr-o perioada critica, in care aveam nevoie de un carburator nou pentru tractorul meu John Deere.

De asemenea, tot de pe acest site am reusit sa gasesc un cioc inodator john deere, o piesa care se potriveste la tractorul meu. Am fost surprins sa vad toate aceste piese disponibile, mai ales la preturile afisate. Deseori, posesorii de masini agricole se duc direct la magazinele furnizorilor, unde lasa jumatate din pretul initial al tractorului doar pe piese de schimb. Eu am preferat sa folosesc site-ul piesemasiniagricole.ro, deoarece de aici ma simt mai in siguranta cand comand si economisesc mult mai multi bani. Este logic ca atunci cand utilajul tau nu este nou, nu are rost sa cumperi piese noi, deoarece nu renteaza.

Tractorul intr-o gopodarie nu are cum s a fie ignorat, deoarece reprezitna o unealta importanta. Un proces agricol complet presupune, desigur, utilizarea a mai multe utilaje agricole, insa tractoarele sunt adesea unele dintre cele mai uzuale, avand in vedere ca acestea ii pot ajuta pe agricultori sa indeplineasca mult mai usor o varietate de sarcini agricole. Practic, mecanizarea proceselor agricole este un lucru care s-a intamplat odata cu aparitia tractoarelor, moment care a transformat agricultura clasica intr-un proces mult mai eficient.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale tractoarelor reiese insa din faptul ca acestea sunt in speta niste utilaje agricole multifunctionale, gratie faptului ca acestea pot utiliza diverse accesorii agricole. Astfel, putem spune despre tractor ca este unul dintre utilajele multifunctionale cele mai uzuale in activitatile agricole.

Pe site-ul piesemasiniagricole.ro nu numai ca gasim o gama vasta de piese tractor, insa si piese combina si accesorii pentru acestea.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

SEO – industria elegantă de creștere a potențialului comercial

Publicat

pe

Se știe că în cea mai utilizată accepțiune a sa, comerțul reprezintă cea mai importantă latură a economiei moderne, devenit, în timp, principalul pilon al economiei de piață, fiind sectorul responsabil de întreținerea sub diferite forme, a relațiilor de piață.

Relațiile de piață au astăzi o pondere uriașă pe internet, fapt care contribuie la îmbogățirea marketingului ca știință, oferindu-i un nou segment de cercetare- marketingul online. Această nouă știință-fiică este adoptată de tot mai mulți proprietari de afaceri, într-o manieră individualizată, care să asigure dezvoltare și impact pe termen lung.

Marketingul sustenabil are ca scop nu doar comercializarea produsului și creșterea profitului, dar și crearea unei schimbări pozitive în societate, fapt care va influenţa emoțional consumatorul să opteze pentru un brand responsabil și bine clasat.

Așa cum tranzacțiile și în general comerțul înregistrează pe zi ce trece o tot mai mare amploare, instrumentele de marketing și promovare însoțesc acest proces și îl definesc în mare măsură. Produsele și serviciile se solicită prin motoarele de căutare, mai mult decât de pe raft. Filosofia comerțului constă în atragerea unui număr cât mai mare de cumpărători, dar și fidelizarea lor, în majoritatea cazurilor. În spațiul World Wide Web acest lucru presupune creșterea traficului pentru propria pagină web, iar prin extensie- creșterea ponderii în motoarele de căutare. Deci vizibilitate = creșterea potențialului de vânzare.

Serviciile SEO presupun un set de acțiuni și activități complexe menite să poziționeze puternic o anumită pagină web, inclusiv prin „disciplinarea” conținutului acesteia. SEO a apărut din necesitatea identificării, prin înțelegere, a unui răspuns la întrebarea – cum trebuie „alimentate” motoarele de căutare pentru a da cele mai bune rezultate?. Fermierii cunosc că pentru obținerea unor caracteristici cât mai bune ale propriilor animale (blană, lapte, carne, ouă etc.) este necesară aplicarea celor mai înalte standarde în toți factorii implicați: hrană cât mai calitativă, tratamente corespunzătoare, îngrijire conform normelor sanitare etc. La fel și meșteșugarii sau producătorii: materia primă de calitate superioară și utilajele cele mai bune vor da naștere unui produs excelent, apreciat și căutat. SEO nu este o știință exclusivistă, nu este un domeniu strict delimitat. Este adevărat că din momentul apariției primelor activități SEO și până la moment, acest domeniu s-a extins și s-a dezvoltat foarte mult, reprezentând astăzi o adevărată industrie. Această realitate a fost și este determinată de nevoia tot mai mare de poziționare online, de excelare pe internet, acolo unde se află cel mai mare număr de potențiali clienți. SEO e cultură + disciplină.

Paginile care vor să vândă au nevoie de SEO. Acest lucru e demonstrat de multă vreme și nu ne vom mai opri la argumentarea lui. Revenim la ideea că marketingul online trebuie să fie un instrument sustenabil și același lucru îl vom afirma și despre SEO. Aplicarea tehnicilor SEO va fi necesară oricând, atâta timp cât vor exista motoare de căutare, indiferent ce formă sau structură vor avea în viitor. SEO în 2050 va rămâne același mix de elemente științifice, artistice și psihologice, aplicat mai mult decât probabil într-un volum categoric mai mare decât la ora actuală. În pofida faptului că deocamdată SEO e utilizat în cea mai mare măsură în calitatea sa de facilitator al creșterii profitului, însăși conceptul de SEO îl va autotransforma, într-un viitor oarecare, într-un mod de a fi.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cum îți alegi un laptop performant? – ce ne sfătuiesc specialiștii

Publicat

pe

Ești interesat să îți procuri un laptop performant? Ești bulversat de multitudinea de opțiuni pe care le oferă piața? Vrei să iei o decizie înțeleaptă în ceea ce privește raportul dintre preț și calitate? Atunci fii gata să cunoști criteriile de alegere și apreciere a unui laptop, urmarea cărora este recomandată de specialiștii în tehnologiile informaționale și inginerie. Bineînțeles, principalii factori care influențează caracterul achiziției sunt creați chiar de tine: domeniul în care urmează a fi utilizat laptopul, bugetul planificat, preferințele tale la nivel de design. Unii utilizatori ar putea avea nevoie de spațiu de stocare mai mult, pe când alții, din contra, să necesite o putere de procesare mai mare, scrie Empower.ro

Iată cele mai importante momente pe care trebuie să le iei în calcul în procesul de alegere a laptopului perfect pentru tine:

Brandul. Contează el sau nu? Asta e întrebarea frecventă pe care o auzi de la utilizatori și, în acest sens, opiniile se împart în două direcții: unii nu vor să plătească bani în plus pentru brand-uri renumite, alții însă sunt fideli anumitor producători de laptopuri calitative. Adesea, pe rafturile magazinelor vedem două calculatoare de diferite brand-uri, cu aceleași configurații , dar cu preț diferit. În acel moment îți pui întrebarea: Care este diferența? Ai dreptate că acele două dispozitive conțin aceleași componente, deoarece majoritatea producătorilor se aprovizionează cu piese din aceleași surse. Diferența este în asamblarea și designul laptopului. O asamblare bine concepută face ca laptopul să fie mai scump și să funcționeze mai bine. Cele mai calitative brand-uri în ordinea încrederii sunt: ASUS, Lenovo, HP, Sony Vaio, Acer, Samsung, Dell. Bineînțeles, nu uităm nici de Apple, dar e o variantă Business și nu toți pot să își permită o asemenea achiziție.

Răcirea. Deși majoritatea producătorilor nu afișează prea multe informații despre răcirea componentelor, puteți să citiți review-urile utilizatorilor despre amplasarea ventilatoarelor și eficiența răcirii. În acest context, îți putem recomanda un calculator fără placă video dedicată, dar cu SSD (bineînțeles dacă el corespunde domeniului în care vei folosi laptopul). Aceste modele includ în sine mai puține surse care pot supraîncălzi laptopul.

Display. Dacă merge vorba de laptop, nu recomandăm parametrii display-urilor situate la limita celor mai mari sau celor mai mici. Cu timpul, vei obosi să lucrezi atât la un display mic de 12’, cât și la unul de 18’. Cea mai optimă variantă, fabricată în masă grație cererii înalte din partea clienților, este 15.6’. La nivel de rezoluție cea mai competitivă rămâne a fi HD Ready, adică 1366×768. Pentru a alege dintre cele două varietăți, Full HD și Ultra HD, mai bine ar fi să mergi la cel mai apropiat magazin de laptopuri și să le butonezi un pic.

Bateria. Placa video dedicată consumă cel mai mult energie și laptopul cu o asemenea placă necesită o baterie mai puternică. Actualmente pe piață putem găsi baterii cu 10 celule, dar acestea sunt destinate preponderent pentru laptopurile profesionale. Dacă ești un utilizator elementar, îți recomandăm un laptop cu o placă încorporată și una dedicată, deoarece demonstrează o mai bună autonomie a bateriei.

Procesorul. Cel mai bun procesor este acela de care corespunde necesităților tale. Stabilind operațiunile pe care le vei realiza cu laptopul, vei putea ușor să alegi procesorul potrivit pentru tine. Cele mai bune laptopuri se consideră cele bazate pe procesoare Intel. În prezent, Intel Core I7 și Intel Core I5 au devenit lideri pe piață, primul fiind recomandat pentru 3D, video, modelare, iar cel din urmă este perfect pentru utilizatorii obișnuiți. 

Configurația Software. Atunci când vorbim despre sistemele de operare, ne referim, în cele mai multe cazuri, la Windows, Linux și FreeDOS. Nu e de mirare că cel mai practic la nivel de operare, drivere, posibilități este Windows 10. Chiar dacă de la început poate să nu îți placă, iți recomandăm să te obișnuiești, pentru că pe el se bazează viitorul.

Un factor la fel de important pe care trebuie să îl iei în cont este prezența unei unități optice pentru CD-uri/DVD-uri, dar și porturi potrivite, cum ar fi HDMI, Ethernet și USB.

Memorie și stocare. Există 3 medii de stocare: SSH, SSD și HDD. Cele mai multe laptopuri le găsim cu hard HDD, dar sunt modele și cu SSD extrem de apreciate pentru rapiditatea și calitatea lor. Actualmente, pe piață apar tot mai multe laptopuri cu memorie RAM de 16 GB, dar nu vă recomandăm să vă grăbiți să le achiziționați. 4 GB sau 8 GB RAM ar fi suficient pentru un utilizator obișnuit, mai ales că îl puteți înlocui în orice moment la un service laptop.

Deși factorii anterior abordați sunt doar cei mai elementari pe care trebuie să îi studiezi, achiziționarea unui laptop potrivit presupune o multitudine de subtilități. De aceea, îți recomandăm să citești cât mai multe păreri, să soliciți o consultație la un magazin specializat și, de ce nu, la un service laptop, pentru că, adesea, cei care repară cunosc mai bine decât cei care vând.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Care sunt cele mai importante mijloace de promvare a unei firme?

Publicat

pe

Odată cu deschiderea pieței online, datele problemei s-au modificat simțitor. Într-adevăr există posibilitatea de a avea succes și în afara acestui mediu, dar totul ține de specificul afacerii, de produsele, serviciile furnizate și de publicul căruia se adresează acestea. Însă pentru a avea succes atâ online cât și offline, cel mai bine este să fie identificate corect mijloacele și strategiile cele mai eficiente de promovare, să aveți mereu idei noi și curajul de a ale pune în practică.

Iară care sunt cele mai importante instrumente de promovare a unei afaceri:

  • Urmăriți să aveți mereu un site actual, modern, adaptat nevoii de informare și de căutare a clienților vizați. Lumea este într-o continuă dinamică și afacerea voastră trebuie să fie în permanență conectată la această schimbare a perspectivei și modului de abordare.

  • Selectați-vă de la început care sunt cuvintele cheie pe care doriți să vă axați promovarea. Creați un conținut care să fie optimizat pe aceste cuvinte și care să vă ajute să obțineți mai ușor o poziție cât mai bină în motoarele de căutare.

  • Promovați-vă afacerea și produsele pe site-uri de specialitate sau în publicații cu autoritate. Fără acest gen de angajare, șansa de a ajunge în atenția unui public cât mai larg este mult întârziată.

  • Folosiți cu încredere Google Ads și Facebook Ads. Prin alocarea unui buget adecvat și prin selectarea cât mai clară a publicului căruia doriți să vă adresați puteți atrage trafic important pe site și puteți avea conversii imediate.

  • Conectați-vă site-ul cu cele mai folosite rețele de socializare, Facebook, Instagram, LinkedIn etc. Acestea sunt canale importante pentru a comunica liber și util cu cei interesați și pentru a-i ține la curent cu noutățile de pe site-ul vostru și chiar din domeniu.

  • Adăugați la site un blog, pe care să publicați constant articole interesante despre companie, produse, evenimente, lansări, promoții, noutăți etc. Prin modificările permanente de pe site, veți arăta Google că sunteți dinamic și că site-ul vostru este unul de interes.

  • Pentru a avea o comunicare cât mai bună cu clienții și pentru a-i face să fie în permanență interesați de produsele sau serviciile disponibile, creați un newsletter, pe care să-l trimiteți periodic. Oferirea de informații utile, într-o formă plăcută și accesibilă poate contribui foarte mult la obținerea unei baze de clienți loiali.

  • Realizați filmulețe de prezentare cu afacerea și cu produsele vizate spre promovare. Cu cât acestea vor fi mai reușite, utile și mai originale, cu atât vor fi mai bine receptate. Acest gen de comunicare este cel mai apreciat la ora actuală.

Acestea sunt doar cateva idei de promovare a unei firme oferite de Edcora.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Afaceri10 ore inainte

SEO – industria elegantă de creștere a potențialului comercial

Se știe că în cea mai utilizată accepțiune a sa, comerțul reprezintă cea mai importantă latură a economiei moderne, devenit,...

Exclusiv12 ore inainte

EXCLUSIV/Iata cate ceva despre gasca lui Orban din sfere ale puterii PSD…/Oare nu or fi stiut PSD – isti despre relatiile oculte ale lui Orban propus premier acum!

Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului avertizeaza intr-un comunicat emis luni. AJADO il distruge pe Iohannis: „Intentia declarata a Presedintelui...

Exclusiv2 zile inainte

ANAF să ceară acordul deținutului Sorin Blejnar de a îl pune pe afișele ,,fără contrabandă”

O a doua chestiune observată la metrou (pe lângă cea cu emag-Mihai Șora despre care am scris) este următoarea: au...

Afaceri2 zile inainte

Cum îți alegi un laptop performant? – ce ne sfătuiesc specialiștii

Ești interesat să îți procuri un laptop performant? Ești bulversat de multitudinea de opțiuni pe care le oferă piața? Vrei...

Exclusiv3 zile inainte

Bomba lui Valeriu Stoica: USR ar putea deveni noul PSD

Judecatoarele MORAR Maria si DRASOVEANU (LIMPEDE) Corina, de la Judecatoria Sibiu, care au “cercetat”, respectiv motivat si semnat, Sentinta civila...

Exclusiv5 zile inainte

BOMBA: SIIJ cerceteaza judecatoarele din Sibiu care au legalizat succesiunea Forumului German condus de Iohannis dupa organizatia hitlerista Grupul Etnic German

Judecatoarele MORAR Maria si DRASOVEANU (LIMPEDE) Corina, de la Judecatoria Sibiu, care au “cercetat”, respectiv motivat si semnat, Sentinta civila...

Exclusiv6 zile inainte

Cum taman o colaboratoare a Securității ca politie politica cu dosar de retea, nobody pe planeta, ajunge șefa USR București?

(Preluare National – Valentin Boeru): Tensiunea a ajuns la cote mari. Ambii jucători își vor etala cărțile pentru a se...

ExclusivO săptămână inainte

„Poate domnul Barna trăiește pe Marte sau crede că DNA e înfiinţată de aliens, dar pe principiul asta și Dna e o institutie politica/Monumentale prostii scoate de Barna”

În acest prim episod documentez circuitul legalizării de acte false, prin procurori, a rețelei de ofițeri legendați ai fostei Securități,...

UncategorizedO săptămână inainte

Samsung Romania a finalizat instalarea celui mai mare ecran LED Samsung de exterior din Sud-Estul Europei

Ecranul este instalat în Timișoara, ca parte dintr-un proiect de regenerare urbană căruia Samsung s-a alăturat Parteneriatul dintre Samsung și...

ExclusivO săptămână inainte

Comisarul de poliție ANA MARIUS CĂTĂLIN de la DNA ST Ploiesti – specialist in “ecologie” – a terminat o facultate neacreditata la acea vreme

He he he! Înțeleg că domnul Cristian Tudor Popescu a ajuns la legea atracției universale a lui Newton, reproșându-i profesorului...

ExclusivO săptămână inainte

SOC SI GROAZA/ Procurorul Negulescu Mircea era perceput de sefii sai ierahici ca este interfata dintre procurorul general al Romaniei si Servicii, si cand spunem servicii ne referim la structurile informative S.R.I., S.I.E., UM 0962, actualul D.LP.I.

JUSTITIE CU TARNACOPUL – Avocata Ioana Prajescu a fost amendata cu 5.000 lei de judecatorul Dragos Bogdan Achitei de la...

UncategorizedO săptămână inainte

Cum reduci incidenta virusurilor si a bacteriilor

Copiii si batranii sunt tot mai expusi pe zi ce trece unor probleme grave de sanatate ce odinioara erau considerate...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Soțul șefei DIICOT, arestat de DNA!

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că gestul ”eroic” făcut de Felix Bănilă în chiar ultima clipă a vremelnicului său...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Umbrele lui “Zdreanta” si “Lucica”

Ia uitati ce informatii ne-au parvenit la redactie privind anumiti judecatori despre care exista suspiciuni ca ar fi apropiati sau...

Uncategorized2 săptămâni inainte

FYI: Telefoanele din seria Galaxy S10 vor primi o serie de update-uri în următoarele luni

Continunând să ofere cea mai bună experiență pentru utilizatorii Galaxy S10, Samsung introduce o serie de update-uri care vor aduce...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Floraria online OK Flora ofera cosuri cu flori la preturi avantajoase cu livrare la destinatie

Floraria online OK flora a aparut din dorinta de a te ajuta sa faci cele mai frumoase surprize. Atunci cand...

Știrile Săptămânii