Connect with us

Cultură

Varietate de geluri: care este cel mai bun?

Publicat

pe

Multe fete se întreabă care gel este cel mai bine de ales pentru construcție. În primul rând, ar trebui să știi ce tipuri de geluri există și pe care le poți găsi pe site-ul www.nailsup.ro. Gelurile sunt monofazate, bifazate și trifazate. Procedura de extensie în sine constă în mai mulți pași. În prima etapă, placa unghiei este acoperită cu un mijloc care asigură aderența gelului la unghie. A doua etapă este, de fapt, modelarea cu gel a unghiei. A treia etapă este acoperirea cu un strat de fixare pentru finisare. Gelurile care combină toate cele trei etape într-o singură sticlă, se numesc monofazate. Sunt ușor de utilizat și recomandate pentru începători. Opțiunile bifazate și trifazate necesită mai multe instrumente separate pentru fiecare pas. Acestea sunt utilizate mai des în saloane, deoarece procedura este mai complicată și necesită abilități profesionale.

Modul de solidificare

De asemenea, atunci când alegi un gel, trebuie să acorzi atenție modului în care se solidifică. Există produse fotosensibile care se usucă sub o lampă UV și există unele care se polimerizează folosind un catalizator. Prima opțiune este preferabilă, deoarece sunt ușor de supus procesării ulterioare și nu au mirosuri înțepătoare. A doua opțiune este mai dificilă de utilizat datorită vâscozității sale crescute. Vâscozitatea joacă, de asemenea, un rol important în modelare. Consistența prea lichidă va complica procesul, deoarece se va scurge până la marginile unghiei. În plus, există riscul de fisurare. De asemenea, este dificil să lucrezi cu texturi foarte groase. Trebuie să alegi un produs cu vâscozitate medie. Pe lângă luarea în considerare a recomandărilor generale, pentru a înțelege care gel este cel mai bun pentru construire, trebuie să determini în mod clar efectul dorit – cât de lungi vor fi unghiile, tipul de manichiură, de exemplu, vitralii, lac, manichiura franțuzească etc.

Gel acrilic

Gelul care nu se răspândește și acrilic, care nu emite un miros înțepător este o combinație incredibilă într-o singură sticlă. Manichiuriștii profesioniști au visat de mult timp la un material durabil, care să fie convenabil pentru extensia unghiilor. Și a apărut. Gelul acrilic care combină avantajele atât ale gelului, cât și ale acrilului. Aceasta este o nouă generație de materiale, câștigând cu încredere poziții de top.

Care sunt caracteristicile unui poligel?

Avantajul evident al gelului acrilic este rezistența și precizia ridicată în lucru. Este mult mai ușor să obții linia perfectă cu materialul acrilic decât cu gel. Gelul se răspândește adesea atunci când este așezat. Dar aceasta este o pierdere suplimentară de material și o pierdere de timp prețios. Toate aceste nuanțe au fost luate în considerare la crearea unei noi generații de materiale. Este suficient să strângi puțin poligel pe unghie și apoi poți lucra cu o picătură de material răspândindu-l pe placa unghiei.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cultură

Curs limba engleza individual pentru copii – TOP 5 avantaje pentru un viitor de succes

Publicat

pe

cursuri limba engleza

Exista multe motive pentru care parintii aleg pentru copii lor un curs limba engleza individual.

Spre deosebire de o clasa aglomerata in care profesorul trebuie sa se adapteze la modul de invatare al tuturor elevilor, iar atentia acestuia este impartita in diferite directii, intr-un astfel de context profesorul ii ofera elevului sau toata atentia sa si se muleaza pe stilul de invatare si nivelul lingvistic al copilului.

Un curs de limba engleza individual iti poate ajuta copilul sa dezvolte abilitati lingvistice si de invatare care il vor ajuta pe intreg parcursul intregii vieti. Exista mai multe avantaje ale unui curs de engleza; descopera-le in randurile ce urmeaza!

Atentie unu la unu

Cum spuneam si mai sus, cel mai important avantaj este ca profesorul isi poate indrepta intreaga atentie catre unicul sau elev, personalizand lectiile si activitatile doar pentru copilul tau.

Intr-un astfel de cadru, in care exista un singur elev, exista mai putine distrageri, iar copilului tau ii poate fi mai usor sa se concentreze.

Imbunatateste performanta academica

Un curs de engleza iti va pregati copilul pentru teste si examene. Avand o intelege mai buna a subiectului, va obtine si note mai bune la scoala, ceea ce nu ii poate fi decat de folos.

De multe ori, copii isi pierd motivatia de a invata. Desi notele nu recflecta cunostintele si aptitudinile copilului, ele sunt considerate esentiale in societate si pot efectata viitorul acestuia.

Sub indrumarea unui profesor, la un curs de engleza, copilul tau isi va imbunatati negresit performanta scolara.

Imbunatateste atitudinea copilului fata de invatare

Avand toata atentia profesorului, invatarea poate deveni distractiva pentru copilul tau. Cu incurajari, laude constante, copilul tau va dori sa invete mai mult si mai bine si nu se va mai simti frustrat atunci cand o sa fie nevoit sa studieze.

De asemenea, acestuia ii va fi mult mai usor sa puna intrebari, fara sa ii fie teama ca va fi judecat de ceilalti copii.

Imbunatateste stima de sine si increderea in sine

Stima de sine si increderea vor creste direct proportional cu toate cunostintele acumulate in timp ce copilul invata engleza. Acest lucru ii va creste dorinta de a invata mai mult. Cine stie, poate limba engleza este prima dintr-o lista lunga de abilitati pe care copilul tau le va stapani.

O stima de sine crescuta dezvolta si aptitudinile de comunicare ale copilului, acesta fiind mai deschis spre a cunoaste lucruri noi de la diferiti oameni.

Iti pregateste copilul pentru viitor

Pentru ca engleza este o limba de circulatie internationala, vorbirea, intelegerea si scrierea in engleza au devenit aptitudini de baza pentru toata lumea, in special pentru noile generatii.

Invatand din copilarie, engleza poate deveni pentru copilul tau ceva obisnuit, asa cum este limba materna. Acest lucru ii va deschide o multime de oportunitati in viata, de la scoli prestigioase la locuri de munca bine platite si oportunitati de a descoperi lumea fara sa existe bariere lingvistice.

Un curs de limba engleza ii poate aduce copilului tau toate aceste beneficii si nu numai.

La de centrul de limbi straine Bsmart, copilul tau poate invata intr-un mediu sigur si distractiv. Un curs de engleza este startul pentru o viata buna!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea – un nou „deliciu” pentru melomani

Publicat

pe

Filarmonica „Ion Dumitrescu”

Iubitorii de muzică bună din Râmnicu Vâlcea au un nou motiv de bucurie din partea Filarmonicii „Ion Dumitrescu”. Site-ul acesteia a fost supus unui ”restyling” radical şi acum este mai uşor pentru pasionaţii de muzică simfonică să afle informaţii despre evenimentele care urmează să aibă loc, proiectele instituției, detalii despre componenţa orchestrei, corului sau istoria sa. Mai mult, achiziţia de bilete online este acum una mai facilă şi intuitivă.

Despre Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea

Înființată în 1995, Filarmonica din Râmnicu Vâlcea poartă numele marelui compozitor şi profesor vâlcean Ion Dumitrescu născut la Oteșani. De 27 de ani încântă publicul cu fiecare concert, săptămână de săptămână activitatea artistică fiind reprezentată de două formaţii valoroase: ORCHESTRA SIMFONICĂ şi CORUL EUPHONIA, care performează în fiecare luni, începând cu orele 19:00 în eleganta sală ”Lahovari” de pe Calea lui Traian 138/B.

Graţie existenţei acestor două extraordinare ansambluri artistice, care au în componenţă peste 25 de colaboratori permanenţi, s-a putut aborda de-a lungul timpului repertorii vaste, atât simfonice, cât şi vocal-simfonice, de operă, corale – a cappella, musicall, fusion, ș.a.

Lucrările muzicale pe care le interpretează artiştii filarmonicii acoperă o perioadă istorică variată satisfăcând gusturile tuturor melomanilor: de la preclasic la contemporan, trecând prin toate stilurile de muzică simfonică, vocal-simfonică, operă, camerală, muzică cultă şi de divertisment, jazz simfonic, muzică de film, atât orchestra cât și corul filarmonicii „Ion Dumitrescu” reușind de fiecare dată să impresioneze publicul meloman.

La începutul anului 2022, Filarmonica s-a îmbogăţit cultural şi artistic prin înfiinţarea unei noi formaţii de jazz intitulată sugestiv –  „New Phil Jazz Band”. Din componenţa formaţiei fac parte atât membrii orchestrei cât şi colaboratori de marcă, iar motivul înfiinţării acesteia este acela de a satisface cât mai multe exigenţe muzicale. Spre bucuria tuturor, noua formaţie se bucură de mare succes, melomanii prezenţi la concerte fiind încântaţi de noile apariții.

Concertele filarmonicii vâlcene

Dacă doriţi să participaţi la concertele orchestrei Filarmonicii „Ion Dumitrescu” trebuie să ştiţi că acestea au loc în fiecare luni seara, începând cu ora 19.00, în Sala „Lahovari” din Râmnicu Vâlcea. Acestă sală care are o capacitate de 300 locuri se înscrie din punct de vedere acustic şi estetic printre primele din România. Prin intermediul mediei locale şi a posturilor de televiziune locale şi regionale, Filarmonica „Ion Dumitrescu” reuşeşte să capaciteze un număr din ce în ce mai mare de iubitori de muzică, intrând în conştiinţa publicului meloman scopul principal fiind acela de a cuceri categorii cât mai largi de public pentru a-l apropia de sala de concerte.

Biletele se pot achiziţiona atât online, de pe site-ul filarmonicii, cât şi fizic de la agenția de bilete a filarmonicii situată la parterul sălii de concerte.

Noul website se dorește a fi un alt mijloc de atragere a iubitorilor de muzică și a celor care apreciază viteza, responsivitatea și calitatea informațiilor pe care filarmonica-valcea.ro le oferă odată cu noua înfățișare de la începutul acestei luni.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

Joi, 18 august, se dă startul We Love Music Festival!

Publicat

pe

Atmosfera de vară te duce cu gândul la concertele în aer liber. Distracţia este cuvântul cheie ce descrie aceste evenimente. Muzica este o idee excelentă, atunci când îţi doreşti să te relaxezi şi să ai parte de momente de neuitat. Cum ar fi să iei parte la un concert dedicat muzicii anilor 2000? Te cuprinde nostalgia doar la gândul că ai putea asculta cele mai frumoase piese ale acelei perioade.

Încă mai ţii minte toate hiturile anilor 2000? Atunci avem un playlist special creat pentru tine. Ia-ţi liber în perioada 18-21 august şi ia parte la cel mai mare festival organizat în judeţul Vâlcea.

Pe parcursul a 4 zile, festivalul reuneşte mai bine de 30 de artişti naţionali şi internaţionali, ale căror piese s-au aflat în topurile ultimelor decenii. Desfăşurat în aer liber, într-un cadru natural de poveste, la marginea pădurii, evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Sunt aşteptaţi invitaţi din toate colţurile României, ce îşi doresc să aibă parte de momente de neuitat.

We love Music Festival va aduce în faţa publicului artişti precum 3 Sud Est, L.A., Connect-R, Jay Sean, Oceana, Ricchi e Poveri, ATB, Lou Bega sau Blue.

Pe lângă muzica live, publicul se va putea bucura şi de un parc de distracţii, amenajat pe Platoul Feţeni din Râmnicu Vâlcea. Astfel, vor putea lua parte la festival şi familiile cu copii, deoarece aceştia vor avea parte de o serie de activităţi cât se poate de interesante.

Pentru că invitaţii să aibă parte de o experienţă completă, organizatorii s-au gândit la fiecare detaliu. Evenimentul găzduieşte şi o zonă de food-court, de unde puteţi să vă delectaţi cu o gamă variată de preparate, pentru toate gusturile.

We Love Music Festival este un eveniment ce se poate descrie prin efervescenţă. La începutul anilor 2000, sute de tineri alegeau să îşi petreacă serile de weekend la discotecă, fredonând melodii până în zorii zilei. Participând la We Love Music Festival vei avea senzaţia că te-ai întors în vremurile de altădată.

Se resimte la orice pas atmosfera disco, deci este momentul oportun să te bucuri de serile de vară şi să uiţi de stresul cotidian.

Playlistul este special conceput pentru a anima atmosfera festivalului, iar muzica se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la adolescenţii dornici de distracţie, până la adulţii nostalgici. Cu toţii vor putea fredona versurile celor mai cunoscuţi artişti, într-un peisaj de poveste.

Luna august este pentru relaxare, fiind momentul în care foarte multe persoane se află în concediu. Şi cum poţi să petreci mai bine această perioadă din an, decât să iei parte la un festival de muzică live?

Ia parte la We love Music Festival şi vei beneficia de momente unice. Muzică bună, distracţie în aer liber şi atmosfera de festival, toate acestea te vor face să ai parte de o experienţă inedită, în ultima lună de vară.

Program şi regulament We Love Music Festival

Program We Love Music Festival

Iată câteva lucruri de care trebuie să ţineţi cont atunci când vă aflaţi în perimetrul festivalului. Este interzis accesul cu obiecte contondente care pot duce la vătămarea altor participanţi. Nu este permis accesul cu mâncare sau băutură din exteriorul festivalului. Se recomandă pelerinele de ploaie deoarece accesul cu umbrele este interzis. Întregul regulament al festivalului poate fi citit aici: https://welovemusicfestival.ro/regulament/

Şi pentru ca participanţii la festival să aibă cele mai bune condiţii şi să se poată întoarce acasă, programul de transport în comun pe ruta Râmnicu Vâlcea – Platoul Fețeni a fost modificat şi prelungit, iar programul este disponibil pe pagina de Facebook a festivalului.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Exclusiv6 ore inainte

Mai lipsește ca un „șef de inspectorat al județului” să programeze și partidele de sex, să aleagă genul copiilor polițiștilor, numele cățeilor de companie, etc

Cum e să stai peste 2 ani la conducerea unui inspectorat de poliție fără să știi denumirea exactă a unității...

Seturi fitness Seturi fitness
Sport15 ore inainte

Top 7 exerciții pentru creșterea masei musculare în zona fesierilor

Exercițiile fizice sunt adesea asociate cu îmbunătățirea imaginii corpului, menținerea greutății și reducerea anxietății și depresiei. Noi toate punem mare...

Turism22 de ore inainte

Cum isi petrec timpul copii tai la un resort Valea Doftanei? 4 idei de jocuri distractive!

Ai facut bagajele si esti gata sa te indrepti spre un resort Valea Doftanei impreuna cu familia ta. Insa te...

curs inspector resurse umane Bucuresti curs inspector resurse umane Bucuresti
Uncategorized23 de ore inainte

Cum te pregatesti pentru viitor mai bun cu un curs de inspector resurse umane din Bucuresti?

Ajuta-ti organizatia sa treaca la urmatorul nivel participand la un curs inspector resurse umane Bucuresti, care actioneaza ca un ajutor...

Motocultor Motocultor
Social23 de ore inainte

Motocultor Rotakt – ajutorul de care ai nevoie

Un motocultor este foarte util oricărui mic fermier deoarece pregătirea solului este una din principalele sarcini efectuate înainte de plantarea...

cursuri limba engleza cursuri limba engleza
Cultură23 de ore inainte

Curs limba engleza individual pentru copii – TOP 5 avantaje pentru un viitor de succes

Exista multe motive pentru care parintii aleg pentru copii lor un curs limba engleza individual. Spre deosebire de o clasa...

kinetoterapie Bucuresti kinetoterapie Bucuresti
Uncategorized23 de ore inainte

De ce sa mergi la un centru de kinetoterapie din Bucuresti daca esti gravida? TOP 4 motive care te vor convinge!

De mult timp se vorbeste despre beneficiile pe care kinetoterapia le are pentru sanatatea corporala, dar si mintala, deoarece problemele,...

ferestre PVC ferestre PVC
SocialO zi inainte

Usi si ferestre PVC realizate pe comanda – WindowMAG

Tipul de usi si ferestre PVC reprezinta una dintre cele mai populare optiuni pentru izolarea termica a locuintei. Acestea sunt...

web design web design
AfaceriO zi inainte

TOP 5 sfaturi de web design pentru proprietarii de afaceri

In zilele noastre, fiecare afacere, mare sau mica, necesita servicii moderne si profesioniste de web design. Un site web poate...

Exclusiv2 zile inainte

Haos si bataie de joc la Parcul Industrial Ploiesti

Soferii si/sau investitorii care pătrund in Parcul Industrial Ploiesti trebuie să dea dovadă de multă înţelegere şi să acorde prioritate...

suporturi telefon suporturi telefon
Exclusiv2 zile inainte

Accesorii indispensabile: suporturile auto pentru telefoane

Dacă sunteți un șofer căruia îi place să țină mâinile pe volan, atunci suporturile auto pentru telefoane sunt un accesoriu...

sistem de securitate sistem de securitate
Social3 zile inainte

Ce este un sistem de securitate pentru locuință și cum funcționează

Avansul tehnologic, dar și vremurile pe care le trăim, sunt factori care ne determină să ne protejăm locuința, bunurile, iar...

Pachet cazare Pachet cazare
Turism3 zile inainte

Pachet cazare pentru sărbătorile Pascale 2023 la Hotel Izvoare – Căciulata

Știm cât de mult vă doriți să ieșiți din cotidianul de zi cu zi și să petreceți timp de calitate...

Exclusiv3 zile inainte

La IPJ Brașov cerul a tunat și a adunat camarila atotputernicului și atotștiutorului pentru a decide soarta oamenilor din subordine

Nu de puține ori mi-a fost dat să văd oameni mici cocoțați în funcții mari. Preocupat însă de propășirea individuală,...

Timisoara Timisoara
Turism4 zile inainte

Timisoara – Ce poti vizita in orasul de pe Bega?

Dupa cum bine stii deja, Timisoara se numara printre cele mai frumoase orase ale tarii noastre. Ceea ce diferentiaza acest...

boiler cu acumulare boiler cu acumulare
Social4 zile inainte

Tot ce trebuie să știi despre boiler cu acumulare

Boiler cu acumulare este încă un produs extrem de răspândit menit să asigure producția de apă caldă în locuințe. Ușor...

Știrile Săptămânii