Connect with us

Viața în Brăila

Ce caracteristici trebuie sa aiba cea mai eficienta masca protectie?

Publicat

pe

Asociata in trecut doar cu meserii precum cea de medic sau de asistent, masca de protectie a devenit un echipament extrem de popular odata cu izbucnirea pandemiei de coronavirus. De altfel, purtarea ei a devenit si inca este chiar obligatorie in multe situatii sociale. Masca are o utilitate clara si protejeaza organismul uman de o multime de amenintari. Reziduuri de praf, microbi si virusuri sunt cu toate tinute la distanta in mod eficient daca gasesti o masca protectie de calitate.

Aceste produse sunt recomandate nu doar in contextul pandemiei, ci si in conditii normale. Zonele aglomerate, precum mijloacele de transport in comun, pot fi adevarate focare de infectie. Asa ca decat sa tratezi, mai bine previi alegand sa porti o masca de protectie eficienta. Afla din acest articol in ce contexte este recomandat sa porti masca si ce caracteristici au cele mai eficiente modele!

Cand trebuie sa porti masca protectie?

In prezent, masca este obligatorie pentru toate persoanele din Romania, in spatiile publice inchise si in magazine. Pana de curand, masca trebuia utilizata si in aer liber. Utilitatea mastii este incontestabila, aceasta fiind folositoare pentru protejarea organismului uman impotriva virusurilor, bacteriilor si particulelor de praf. Acest lucru demonstreaza ca masca ar trebui purtata in zonele incarcate de astfel de amenintari chiar si in conditii obisnuite. Iata in ce situatii ai nevoie de masca protectie!

In mijloacele de transport in comun – autobuzele, dar mai ales metrourile sunt spatii slab aerisite si in care transmiterea microbilor si a bacteriilor se face cu usurinta. Masca este o solutie excelenta atunci cand folosesti acest tip de transport;

La locul de munca – daca lucrezi intr-un mediu in care praful si reziduurile de material sunt la ordinea zilei, o masca te poate ajuta sa respiri aer filtrat si sa eviti inhalarea particulelor nocive. De asemenea, intr-un colectiv, persoanele racite trebuie sa poarte masca pentru a nu transmite virusul si celorlati.

Pentru a fi sigur ca esti protejat si ca respiri un aer bine filtrat, trebuie sa folosesti masti de calitate!

Ce caracteristici are o masca protectie de calitate superioara?

Cele mai bune masti de protectie sunt cele care beneficiaza de filtru N95, FFP2 sau FFP3. Acestea pot garanta, conform autoritatilor medicale, un nivel de protectie de 95%, 94%, respectiv 99% in fata virusurilor si bacteriilor. Existenta unui astfel de filtru este esentiala pentru eficienta mastii. Pe langa filtrul de protectie, este foarte important ca masca sa dispuna si de supapa de expiratie si suprafata mare de filtrare. Aceste elemente iti vor conferi un nivel ridicat de confort la purtare si iti vor garanta faptul ca aerul va circula in mod corect. Un astfel de detaliu este un mare avantaj pentru persoanele care poarta ochelari de vedere in mod curent, masca de protectie fiind, de regula, un factor care determina aburirea lentilelor, ceea ce creeaza disconfort.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Cum să zugrăvești o cameră: 10 pași pentru a picta pereții ca un zugrav profesionist

Publicat

pe

A învăța cum să zugrăvești o cameră în mod corespunzător este esențial atât pentru cei începători cu bricolaj, pentru noii proprietari, cât și pentru experții veterani în îmbunătățirea locuinței. La urma urmei, este destul de nedureroasă, relativ ieftină și, dacă ceva nu merge groaznic de rău, este ușor de reparat. Dar înainte de a lua rola și de a începe cu primul strat de lavabil, este esențial să ai un plan de atac. Așa că am cerut o mână de experți cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să începeți. Citiți mai departe pentru a afla cum să vopsiți o cameră și vedeți pas cu pas ce va trebui să faceți pentru a vă asigura că proiectul dvs. este un succes.

 

 1. Planificați-vă abordarea

Începeți prin a vă gândi cum doriți să arate proiectul finit și amintiți-vă că nu vă limitați la patru pereți sau o cameră întreagă în aceeași culoare. Luați în considerare pictarea unui perete de accent într-o nuanță îndrăzneață sau evidențierea mulurilor într-o nuanță sau finisaj contrastant. Și nu uitați să priviți în sus și să vedeți dacă tavanul ar putea folosi și o reîmprospătare.

 1. Alege-ți culoarea

Răsfoirea prin punți de ventilatoare și așchii de vopsea poate fi copleșitoare. Începeți prin a afla caracteristicile generale ale culorii: Vrei o nuanță caldă sau rece? Neutru sau saturat? Dacă aveți mobilier sau artă existentă, veți dori, de asemenea, să luați în considerare modul în care nuanța le va completa. Odată ce vă dați o idee despre ceea ce căutați, alegeți câteva nuanțe și obțineți mostre – o mulțime de mărci direct către consumatori, vă vor trimite mostre adezive pe care le puteți testa pe perete pentru o mai bună înțelegere de umbră (și vă va scuti de o călătorie la magazin). Testează culorile pentru a vedea cum arată în cameră în diferite momente ale zilei.

Multe companii de vopsele au, de asemenea, instrumente pe site-urile lor web care vă vor permite să încărcați o fotografie a spațiului dvs. și să previzualizați diferite culori pe pereți. Dar culorile pot arăta diferit în condițiile lumii reale, așa că va trebui totuși să le încerci în spațiul dumneavoastră.

 1. Alegeți-vă instrumentele și materialele

Fiecare proiect este unic și este posibil să aveți nevoie de instrumente diferite în funcție de vopseaua pe care o alegeți și de starea pereților dvs., dar există câteva elemente obligatorii:

 1. vopsea
 2. amorsă
 3. trafalet
 4. băț de prelungire pentru rolele de vopsea
 5. cârpe
 6. pensule
 7. tava de vopsea
 8. hârtie abrazivă
 9. bandă de pictor
 10. ruletă
 11. cuțit pentru chit

4. Stabiliți de câtă vopsea lavabilă veți avea nevoie

Indiferent dacă pictezi o cameră de toaletă sau exteriorul casei tale, trebuie să calculezi necesarul de vopsea lavabilă pentru pereți:

 1. Măsoară lungimea, lățimea și înălțimea camerei. Folosește o ruletă și notează într-un carnețel fiecare dintre aceste dimensiuni (în metri).
 2. Află perimetrul camerei:
 • camera este sub forma de pătrat, atunci Perimetrul = 4 x Lungime
 • camera este sub forma de dreptunghi, atunci Perimetrul = 2 x (Lungime x lățime)
 • dacă încăperea nu are forma unui dreptunghi sau pătrat, măsoara toate laturile camerei și adună-le;
 1. Calculează suprafața totală a pereților. Înmulțește perimetrul cu înălțimea camerei și vei obtine suprafața totală a pereților în metri pătrați.
 • P x h = suprafața totală a pereților (m²)
 1. Calculează aria ușilor și ferestrelor.
 • Aria ferestrei (m²) = Lungime x lățime
 • Aria ușii (m²) = Lungime x lățime
 1. Află suprafata finală de zugravit. Scade din suprafața totală a pereților, aria ușilor și a ferestrelor.
 • Suprafața totală – Aria ferestrei – Aria usii = Suprafața finală de zugravit

Simulare:

Să presupunem că rezultatul final pe care l-ai obținut, suprafața finală de zugrăvit este de 62 m². Va trebui apoi să vezi indicatiile producătorului de pe cutia de vopsea. Pe langa cantitate, presupunem 9 litri, ți se specifică și consumul, ca de exemplu 300 ml/m² (pentru doua straturi).  Ce ai de facut mai departe:

 • identifica consumul în litri pentru un metru patrat, 300 : 1000 = 0,3 l/m² (consumul pentru doua straturi);
 • calculeaza de cati litri ai nevoie pentru a acoperi 62 m²:

1 m²………………………..0,3 l

62 m² ………………………….X l

X = (62 x 0,3) : 1 = 18.6 l

 • calculează de câte găleti ai nevoie pentru a vopsi suprafata ta finala de zugravit, de 62 m²:

18.6 : 9 = 2.06 > rezulta ca vei avea nevoie de 2 galeti a cate 9 l pentru proiectul tau de zugravit, insa trebuie sa tii cont si de un surplus de necesar;

Nota: Producatorul specifică pe ambalajul produsului consumul pe m², dar și pentru câte straturi, unul, două, trei. Dacă este consumul pentru un singur strat, atunci rezultatul final, pentru a afla de câte găleți ai nevoie, îl vei înmulți cu 2.În exemplul de mai sus nu a fost cazul, consumul specificat de producător era pentru două straturi.

Atenție!

Este foarte important să ai o rezervă de cantitate, un surplus de vopsea lavabilă, deoarece sunt mai multi factori care vor determina un consum mai mare decât cel specificat de producator pe ambalajul cutiei. Altfel spus, există șanse foarte mari ca testele de laborator ale producatorului să difere de condițiile propriu-zise din apartamentul tău, lucru datorat unor factori precum:

 • gradul de absorbție al pereților (este mai mare dacă sunt proaspăt gletuiți);
 • tipul de amorsă folosită(se recomandă să folosești de la același producător cu al vopselei lavabile);
 • timpul alocat pentru uscarea amorsei (este important să nu se scurteze durata de așteptare);
 • modul în care s-a facut diluarea vopselei (este necesar să se respecte procentajul);
 • calitatea uneltelor de lucru (trafalet, pensulă);
 • temperatura din încapere (temperaturile scăzute, gradul de umezeală nu permit o uscare corespunzatoare a suprafeței de lucru);
 • aerisirea corespunzătoare a spațiului de lucru;
 • aplicarea unui strat de vopsea deschisă peste o culoare închisă (necesită mai multa vopsea);

Recomandare:

Acorda atenție procesului de achiziție al vopselei lavabile, citind cu atenție informațiile tehnice. Pe lângă faptul că unele sunt vopsele de interior, altele de exterior, vopseaua lavabila poate avea si diferite proprietati, ca de exemplu vopsea antimucegai (impiedica formarea sporilor de mucegai) sau vopsea antibacteriana (pentru un mediu sanatos).

De asemenea, nu te grabi sa compari pretul, fara a verifica inainte gradul de acoperire (cati litri/m², cate straturi sunt necesare) sau rezistenta in timp.

 

Plănuiți să văruiți un perete gri cărbune? Probabil că veți avea nevoie de vopsea suplimentară atunci când treceți de la întuneric la lumină. La celălalt capăt al spectrului, o bază de culoare profundă tinde să necesite mai multe straturi de vopsea decât o culoare mai deschisă, spune Carolyn Noble, manager de marketing și design color la Pratt & Lambert. Ea recomandă aplicarea unui grund cu tentă gri pe suprafață înainte de a vă vopsi pereții într-o culoare saturată pentru a reduce numărul de aplicații. Când vine vorba de finalizare, poate ați auzit că, cu cât este mai lucioasă, cu atât este mai mare rata de acoperire, dar nu este o diferență suficientă pentru a schimba numărul de galoane pe care trebuie să-i cumpărați, spune Minchew.

Dacă pictați o suprafață foarte texturată, mai degrabă decât una netedă, cumpărați puțin în plus, spune Julianne Simcox, manager asociat de brand Pratt & Lambert. Dulapurile cu lucrări complicate de morărie necesită, de asemenea, mai multă vopsea; Minchew sugerează să cumpărați cu aproximativ 10% mai mult decât sa calculat.

 1. Pregătiți pereții și camera

Nu vrei să strici canapeaua ta preferată sau moștenirea pe care ți-a dat-o bunica, așa că golește camera de toată mobila. Dacă nu aveți suficient spațiu pentru a muta tot ce aveți, împingeți totul în centrul camerei. Acoperiți piesele cu o cârpă sau cu o folie ușoară de plastic și faceți același lucru cu podeaua, precum și cu orice dulapuri sau blaturi care ar putea fi în pericol de stropire în exces. „Nu sări peste cârpa – vopseaua se va stropi, promitem”, spun antreprenorii din New Jersey – și veri – John Colaneri și Anthony Carrino , vedetele serialelor HGTV Cousins ​​Undercover și Kitchen Cousins , precum și The Build Up  și Grand Design pe Ellen DeGeneres’s Ellentube.

Luați o rolă de bandă pentru pictori – verii recomandă FrogTape – și aplicați-o ferm pe marginile colțurilor camerei, pe mulurile de bază și ale coroanei și pe carcasele ușilor și ferestrelor, folosind un cuțit de chit pentru a sigila dacă este necesar. „Obținerea unei etanșări bune, astfel încât vopseaua să nu ajungă sub bandă este totul, în plus, se va desprinde după ce totul este uscat”, spun Colaneri și Carrino. Dacă îndrăznești (sau ai mâna fermă a unui artist), poți sări peste înregistrare. Îndepărtați întrerupătorul de lumină și capacele prizei și aplicați bandă de vopsit pentru a proteja prizele și întrerupătoarele de picături de vopsea. Înainte de a începe, asigurați-vă că știți cum să reparați gips-carton , astfel încât să puteți curăța orice spărturi din pereți.

 1. Amestecați vopseaua

Utilizați un bețișor de vopsea din lemn pentru a amesteca vopseaua și amestecați din nou des pe parcursul proiectului. Vopseaua care nu este amestecată constant poate duce la separarea ingredientelor și veți risca să compromiteți adevărata culoare pe care o doriți. Dacă utilizați mai mult de o galeată de vopsea, combinați vopselelel într-o găleată mare în cazul în care există o ușoară variație de culoare.

 1. Alege-ți tehnicile de pictură

Vopseaua este amestecată și rola este gata, dar asigurați-vă că planificați o strategie înainte de a începe. Lucrați din partea de sus a camerei în jos, începând cu tavanele. Planifică un perete focal îndrăzneț? Pictați mai întâi pereții de culoare deschisă alăturați. „Nu-ți face griji dacă primești vopsea pe ceea ce va fi peretele tău de accent – ​​vopseaua întunecată va acoperi orice vopsea mai deschisă a găsit drumul acolo. După ce peretele mai deschis se usucă, îndepărtează marginea, astfel încât culoarea închisă să nu se scurgă pe noua vopsea”, ne sfătuiesc specialiștii Colaneri și Carrino. Dacă acoperiți pereții întunecați cu o nuanță mai strălucitoare, planificați trei straturi: grund, plus două straturi din noua culoare pentru a vă asigura că nimic nu se vede.

Începeți cu câte un perete pe rând. Luați o pensulă și „decupați” – pictați de-a lungul mulării și colțurilor de sus în jos – în timp ce partenerul dvs. de pictură folosește o rolă pentru a acoperi întinderea principală a peretelui, rămânând departe de acele puncte mai precise. Când aplicați vopsea cu rola, utilizați mișcări lungi într-un model W pentru o acoperire amplă (și pentru a evita acele urme deranjante ale rolei). Odată ce peretele este uscat la atingere, este gata pentru un al doilea strat.

Dacă vopsiți garnitura, îndepărtați banda pictorului și așteptați ca pereții să se usuce înainte de a aplica bandă pe pereți. Începeți cu ornamentul cel mai apropiat de tavan, treceți la ramele ușilor și fe

 1. Nu uitați de aerisire(ventilație)

A privi vopseaua uscată nu este distractiv. Asigurați-vă că spațiul dvs. este bine ventilat pe tot parcursul proiectului, deschizând ferestrele și folosind ventilatoare. „Menținerea încăperii calde și un ventilator care sufla cu siguranță ajută la accelerarea procesului de uscare”, spun verii. „Dacă este o zi umedă, va dura mult mai mult pentru ca vopseaua să se usuce.”

 1. Curățați

Ai zugrăvit mai multe încăperi, însă nu este timpul să te relaxezi. Îndepărtați toată banda de pictor și folosiți cârpe pentru picături, asigurându-vă că orice scurgere sau stropire sunt șterse înainte de a se usca. Pentru vopselele lavabile pe bază de latex și apă, curățați periile cu apă cu săpun. Puteți folosi o perie de pictor pentru a curăța și a remodela perii.

 1. Acordă-ți suficient timp

Timpul pe care îl va dura proiectul tău depinde de dimensiunea camerei tale, de modul în care îl zugravești și de nivelul tău de calificare. De exemplu, folosirea unei nuanțe întunecate pe pereți și zugrăvirea tavanului și a ornamentelor va dura mai mult decât a vopsi pereții într-o culoare neutră. În timp ce unele spații pot fi realizate în câteva ore, altele pot dura câteva zile. Asigurați-vă că bugetați mai mult timp decât credeți că va avea nevoie de lucrare și nu uitați să luați în considerare pregătirea și curățarea.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Viața în Brăila

Cum te ajuta un contract dezinsectie

Publicat

pe

Desinsectia este procesul prin care se elimina insectele dăunătoare din mediul înconjurător, această procedura fiind foarte apreciată pentru eficiența sa. Acest lucru poate fi realizat prin folosirea unor substanțe chimice sau prin alte metode, un contract dezinsecție fiind ceva de care un număr mare de persoane ar trebui să aibă în vedere.

Dezinsectia poate fi folosită pentru a preveni răspândirea de boli infecțioase și deteriorarea bunurilor, de aceea este recomandat că orice persoană să țină cont de beneficiile pe care un contract dezinsecție le poate oferi. Dezinsecția poate fi o modalitate eficientă de a reduce sau elimina insectele nedorite din locuințe, birouri și alte spații închise, iar procedura pe care această firma o poate face este una foarte eficientă, ea având un impact benefic asupra stării de bine a persoanelor din spațiul respectiv.

Dezinsectia poate ajuta la prevenirea răspândirii bolilor infecțioase, de aceea ea este foarte benefică din acest punct de vedere. Acest lucru se realizează prin eliminarea insectelor care pot transmite boli infecțioase, cum ar fi muștele, țânțarii și gândacii. De asemenea, această intervenție mai poate fi folosită și în cazul altor tipuri de insecte dăunătoare care pot provoca o mulțime de pagube. Dezinsecția este o modalitate foarte folosită de a scăpa de acești dăunători dintr-un anumit spațiu, ea existinzandu-se dacă este nevoie într-un spațiu foarte mare, de aceea și eficiența ei crește semnificativ.

Dezinsecția poate ajuta la prevenirea deteriorării bunurilor. Insectele pot distruge produse alimentare, materiale textile, precum și alte tipuri de materiale, de aceea nu este de dorit că acestea să fie prezente într-un anumit spațiu, iar un contract dezinsecție este o soluție eficientă din acest punct de vedere. Deoarece acestea se pot reproduce rapid, ele pot provoca pagube considerabile în doar câteva săptămâni. Desinsecția poate ajuta la reducerea acestui risc, deoarece poate elimina insectele nedorite din mediul înconjurător, astfel încât spațiul să fie lipsit de acestea.

Cum ajută un contract dezinsecție?

Această intervenție mai poate contribui la reducerea și eliminarea insectelor nedorite din locuințe, birouri și alte spații închise, de aceea ea este eficientă din acest punct de vedere. Acest lucru poate fi realizat prin folosirea unor substanțe chimice sau prin alte metode, iar experții știu care este cea mai bună soluție pentru a scăpa de ele. Deoarece aceste insecte pot provoca mizerie, mirosuri neplăcute și pot transmite boli, dezinsecția poate reduce acest risc și poate face ca locuința sau spațiul de lucru să fie mai curat și mai sănătos pentru a locui sau a se desfășura activitatea.

În general, dezinsectia poate fi un proces eficient și sigur de a preveni răspândirea de boli infecțioase și de a reduce și elimina insectele și alte animale nedorite din locuințe și alte spații închise. Aceasta poate fi realizată prin folosirea unor substanțe chimice sau prin alte metode. Deoarece aceste insecte pot provoca mizerie, mirosuri neplăcute și pot transmite boli infecțioase, dezinsecția poate reduce acest risc și poate fi alegerea cea mai bună pentru a scăpa de insectele dintr-un anumit spațiu. Este așadar important să ai în vedere serviciile pe care o firmă de dezinsecție le poate pune la dispoziția ta.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Viața în Brăila

3 idei de flori pe care sa le cresti in gradina

Publicat

pe

Gradina unei persoane se spune ca este oglinda sufletului sau. De aceea o atentie sporita la detalii va poate transforma curtea intr-o oaza de liniste si de o frumusete de admirat.

Ultimele zile de primavara bat la usa si se apropie cu pasi repezi incheierea sezonului de plantare. Sadirea florilor si a pomilor se realizeaza de regula primavara sau toamna, exceptie facand cele care sunt crescute in ghiveci, putand fi plantate oricand pe tot parcursul anului, atata timp cat pamantul nu este inghetat.

 

Trandafiri pomisor

Trandafiri pomisor sunt unele dintre cele mai elegante flori pe care le puteti avea in gradina dumneavoastra. Acestea au o forma unica, diferita de trandafirii clasici, avand un aspect de copac, adica are o tulpina alungita si o coroana rotunda plina de flori, care va va incanta atat pe dumneavoastra cat si pe vizitatorii care va vor calca pragul.

Florile acestora au nenumarate culori, care se pot incadra perfect in orice colt sau spatiu din gradina dumneavoastra.

Puteti alege clasicii trandafiri rosii, un simbol al dragostei si pasiunii, nelipsiti din orice gradina. Aceasta este si cea mai populara si comuna culoare de trandafir, lucru datorat frumusetii iesite din comun.

Un trandafir roz, galben sau chiar alb poate completa din punct de vedere cromatic gradina, oferind peisajului un aspect armonios si colorat, perfect pentru a va bucura zilele insorite.

Trandafirul pomisor poate fi cel mai spectaculos element din gradina dumneavoastra, putand avea rolul principal din spatiul amenajat.

Zambile

Ce alte flori anunta primavara mai frumos si mai parfumat de cat zambila? Aceste flori sunt foarte populare in Romania si nu numai, datorita culorilor vibrante si a miresmei de neconfundat.

Sunt una dintre cele mai usor de crescut plante din gradina, avand nevoie de atentie minima din partea dumneavoastra.

Puteti sa plantati un numar mare din acestea, avand la dispozitie un numar variat de culori din care puteti alege. Fiind flori de primavara, acestea au o durata de viata destul de limitata, de aceea, plantate impreuna cu alte flori va pot oferi o diversitate de culori in intreaga gradina incepand din primavara, inainte de rasarirea altora.

 

Hortensie

O floare impresionanta, hortensia este de fapt un arbust decorativ. Inca de la inceput veti remarca cat de mult va poate schimba gradina. Aceasta este acoperita in globuri mari de flori si poate oferi gradinii un aspect grandios. O caracteristica iesita din comun este aceea ca, hortenisa poate avea ocazional flori de culori diferite.

Desi poate parea ca este greu de intretinut, hortensia este de fapt usor de plantat. Ce trebuie sa aveti insa in vedere, este ca este mare iubitoare de apa, aceasta necesitand o udare mai deasa decat in cazul altor flori.

Un arbust ornamental care arata desprins din basme, hortensia are abilitatea de a transforma spatiul intr-o gradina de poveste.

Gradina este un spatiu care va apropie cel mai mult de natura, de aceea este esential sa o amenajati astfel incat sa va bucurati cat mai mult de ea.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Exclusiv6 ore inainte

Mai lipsește ca un „șef de inspectorat al județului” să programeze și partidele de sex, să aleagă genul copiilor polițiștilor, numele cățeilor de companie, etc

Cum e să stai peste 2 ani la conducerea unui inspectorat de poliție fără să știi denumirea exactă a unității...

Seturi fitness Seturi fitness
Sport15 ore inainte

Top 7 exerciții pentru creșterea masei musculare în zona fesierilor

Exercițiile fizice sunt adesea asociate cu îmbunătățirea imaginii corpului, menținerea greutății și reducerea anxietății și depresiei. Noi toate punem mare...

Turism23 de ore inainte

Cum isi petrec timpul copii tai la un resort Valea Doftanei? 4 idei de jocuri distractive!

Ai facut bagajele si esti gata sa te indrepti spre un resort Valea Doftanei impreuna cu familia ta. Insa te...

curs inspector resurse umane Bucuresti curs inspector resurse umane Bucuresti
Uncategorized23 de ore inainte

Cum te pregatesti pentru viitor mai bun cu un curs de inspector resurse umane din Bucuresti?

Ajuta-ti organizatia sa treaca la urmatorul nivel participand la un curs inspector resurse umane Bucuresti, care actioneaza ca un ajutor...

Motocultor Motocultor
Social23 de ore inainte

Motocultor Rotakt – ajutorul de care ai nevoie

Un motocultor este foarte util oricărui mic fermier deoarece pregătirea solului este una din principalele sarcini efectuate înainte de plantarea...

cursuri limba engleza cursuri limba engleza
Cultură23 de ore inainte

Curs limba engleza individual pentru copii – TOP 5 avantaje pentru un viitor de succes

Exista multe motive pentru care parintii aleg pentru copii lor un curs limba engleza individual. Spre deosebire de o clasa...

kinetoterapie Bucuresti kinetoterapie Bucuresti
Uncategorized23 de ore inainte

De ce sa mergi la un centru de kinetoterapie din Bucuresti daca esti gravida? TOP 4 motive care te vor convinge!

De mult timp se vorbeste despre beneficiile pe care kinetoterapia le are pentru sanatatea corporala, dar si mintala, deoarece problemele,...

ferestre PVC ferestre PVC
SocialO zi inainte

Usi si ferestre PVC realizate pe comanda – WindowMAG

Tipul de usi si ferestre PVC reprezinta una dintre cele mai populare optiuni pentru izolarea termica a locuintei. Acestea sunt...

web design web design
AfaceriO zi inainte

TOP 5 sfaturi de web design pentru proprietarii de afaceri

In zilele noastre, fiecare afacere, mare sau mica, necesita servicii moderne si profesioniste de web design. Un site web poate...

Exclusiv2 zile inainte

Haos si bataie de joc la Parcul Industrial Ploiesti

Soferii si/sau investitorii care pătrund in Parcul Industrial Ploiesti trebuie să dea dovadă de multă înţelegere şi să acorde prioritate...

suporturi telefon suporturi telefon
Exclusiv2 zile inainte

Accesorii indispensabile: suporturile auto pentru telefoane

Dacă sunteți un șofer căruia îi place să țină mâinile pe volan, atunci suporturile auto pentru telefoane sunt un accesoriu...

sistem de securitate sistem de securitate
Social3 zile inainte

Ce este un sistem de securitate pentru locuință și cum funcționează

Avansul tehnologic, dar și vremurile pe care le trăim, sunt factori care ne determină să ne protejăm locuința, bunurile, iar...

Pachet cazare Pachet cazare
Turism3 zile inainte

Pachet cazare pentru sărbătorile Pascale 2023 la Hotel Izvoare – Căciulata

Știm cât de mult vă doriți să ieșiți din cotidianul de zi cu zi și să petreceți timp de calitate...

Exclusiv3 zile inainte

La IPJ Brașov cerul a tunat și a adunat camarila atotputernicului și atotștiutorului pentru a decide soarta oamenilor din subordine

Nu de puține ori mi-a fost dat să văd oameni mici cocoțați în funcții mari. Preocupat însă de propășirea individuală,...

Timisoara Timisoara
Turism4 zile inainte

Timisoara – Ce poti vizita in orasul de pe Bega?

Dupa cum bine stii deja, Timisoara se numara printre cele mai frumoase orase ale tarii noastre. Ceea ce diferentiaza acest...

boiler cu acumulare boiler cu acumulare
Social4 zile inainte

Tot ce trebuie să știi despre boiler cu acumulare

Boiler cu acumulare este încă un produs extrem de răspândit menit să asigure producția de apă caldă în locuințe. Ușor...

Știrile Săptămânii