Connect with us

Exclusiv

Evaziune fiscala la scara larga – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

„Oameni care au comis infracțiuni rămân somităţi, se plimbă pe stradă, ocupă funcţiuni înalte în loc să-şi petreacă viaţa la puşcărie. Trădătorii devin oameni mari şi respectaţi şi proştii devin administratori ai statului român. Trădătorul e geniu, plagiatorul e erou, pungaşul devine bogat, panglicarul e om politic, cămătarul negustor, speculantul de idei e om cu principii! Asta-i judecata poporului nostru! „

(Eminescu, ziarul „Timpul” din 15 mai 1879)

Problema drogurilor tinde să scufunde țara

(Preluare Anchetatorii.ro):

 Bogdan Despescu este factor de risc național și nimeni nu-i spune stop!? Omerta(codul tăcerii al mafiei), minciunile și combinațiile lui Bogdan Despescu au ucis suflete nevinovate și vor ucide în continuare. Evenimentele fatale se succed zilnic. În problema drogurilor, Bogdan Despescu, a mințit și dezinformat permanent miniștrii în funcție, generând acum una dintre cele mai grave tensiuni sociale din istoria țării.

Anul trecut, pe 15 septembrie, la începutul anului scolar, șeful Agenției Nationale Antidrog, Cristian Ivan, deși neștiutor în problema drogurilor, s-a scăpat și a vorbit despre omerta, în lupta cu drogurile, în România lui Despescu și clanului mafiot din Poliția Română pe care el îl patronează.

“Aș vrea dar nu pot să zic adevărul pentru că mă fac ăia zob, mă fac ăia zob (repetare obsesivă)”. – Cristian Ivan

Aici se referea exclusiv la omerta lui Bogdan Despescu. Apoi, a fost schimbat imediat și blocat în toată accesiunea profesională. Ceea ce ne arată o practică de tip mafiot în raport cu cei care nu respectă codul tăcerii al mafiei care s-a infiltrat la vârful Poliției Române.

Dacă era lăsat să spună atunci și se schimbau unele lucruri, poate Roberta, Sebi, Matei și alți copii uciși de drogați nu erau în pământ.

Ce a vrut sa spună Ivan:

În ultimii 7 ani, Bogdan Despescu și apropiații lui au împuternicit ca șefi ANA, 10 ofițeri, dintre care șase nu văzuseră anterior droguri în viața lor și nu aveau nicio experiența în domeniu: Laura Cușa, Cristian Duță, Mihai Ungureanu, Cristian Ivan, Constantin Dumitru și Ramona Dabija.

Unicele scopuri ale împuternicirilor au fost:

  • cinci, să iasă cu o pensie mare (Constantin Negoiță, Laura Cușa, Cristian Duță, Constantin Dumitru, Rodica Mițoiu);
  • trei, la comanda apropiaților lui Bogdan Despescu, pentru rezolvarea unor probleme personale (Cătălin Negoi-Niță, Ciprian Popescu, Cristian Ivan);
  • unul, să facă pauza obligatorie între misiunile internaționale (Mihai Ungureanu);
  • unul, să închidă gura presei după declarația lui Cristian Ivan (Ramona Dabija, lucrase anterior în relația cu presa – purtător de cuvânt IGPR).

Bogdan Despescu și toti șefii de mai sus au blocat dezvoltarea structurii și au subfinanțat-o. La data actuală sunt doar 220 de angajați la nivel național și, dintre aceștia, puțini specialiști de teren și, mai puțini, implicați și pricepuți în combaterea fenomenului de consum și trafic de droguri.

Actuala șefă ANA, Ramona Dabija, nu are nici un fel de pregătire în domeniu și face gafe în declarații, în unele cazuri, fiind, în mod voit, în contradictoriu cu însuși ministrul Predoiu, care acceptă toate inepțiile lui Despescu.

Această situație a fost perpetuată și întreținută de Bogdan Despescu, deși, în ultimii 7 ani a avut putere totală și a fost informat permanent despre toate problemele din sistem. Acum, după tragedii, aceiași oameni sunt lăsați “sa facă lumină” în lupta cu drogurile și să reformeze Poliția Română. Despre asta a vrut să vorbească anul trecut șeful ANA, despre combinațiile lui Despescu.

Nu poți reforma Poliția Română și nu poți combate fenomenul traficului și consumului de droguri cu oameni incompetenți, care nu au văzut în viața lor droguri.

Principalul vinovat pentru explozia traficului și consumului de droguri este statul român condus de PNL și PSD pentru că permite companiilor de livrări să introducă zilnic zeci de tone de colete în țară, colete care nu sunt trecute prin scaner și nici verificate de câini specializați în depistarea drogurilor. Nu avem niciun scaner funcțional pe frontiere cu excepția Portului Constanța. De ce? Pentru că vămile aduc miliarde din trafic și contrabandă, iar șefii vămilor cotizează la partidul stat PSD/PNL. Bogdan Despescu știe asta, dar tace sau îi aburește pe miniștri incompetenți ai partidului stat.

Ministerul de Finanțe are obligația să doteze frontierele cu scanere ultra-moderne prin Autoritatea Vamală, pentru a stopa avântul grupărilor criminale care au pus stăpânire pe țară. Ministrul de Interne Cătălin Predoiu are la rândul său obligația să doteze Poliţia Română cu scannere mobile pentru verificarea autoturismelor și aparate drug test de calitate, nu aparate de doi lei care spun că ai consumat nu știu câte droguri și tu nu te-ai atins în viața ta de droguri. Încetați cu actele de corupție, altfel țara va fi cuprinsă de tragedii. Poşta Română trebuie dotată cu aparatura necesară de scanare a tuturor pachetelor care intră în România pentru a primi viza „liber de droguri”, precum şi proceduri clare pentru toate firmele de curierat internaţional.

Numirile politice făcute de Bogdan Despescu au distrus Poliția Română

Bogdan Despescu a parazitat Poliția Română și și-a pus toate neamurile în funcții cheie de conducere în cadrul IGPR și instituțiilor subordonate. Șefii de IPJ sunt numiți politic de baronii locali, fiind doar niște simple marionete ale mafiilor județene. Toți șefii de direcții sunt numiți politic în funcție de slugărnicia pe care o dovedesc față de Bogdan Despescu. Situația din cadrul Poliției Române este dezastruoasă, iar singura soluție pentru revenirea la normalitatea este încetarea numirilor prin împuterniciri.

Sub dictatura lui Despescu peste 1.300 de șefi din structurile Ministerului de Interne ocupă funcția prin împuternicire, adică sunt numiți direct de șefi sau ministru, nu ca urmare a unui concurs. Cele mai notorii situații sunt în Poliția Română, condusă în ultimii ani aproape exclusiv de interimari. 16% din șefii de inspectorate, servicii sau birouri din Poliție sunt interimari.

Comisarul de poliție Ion-Mircea Rus, șef al Poliției Cluj, a fost încătușat de DNA pentru o împuternicire presupus ilegală. La Cluj totul e scăpat de sub control.

Nu numai drogurile sunt o problemă ci și importurile de gunoaie

Primarii și-au dorit să aibă un control în plus asupra construcțiilor de pe raza localității lor. Astfel a fost modificată legislația pentru ca nu Poliția Națională să fie cea care sesizează construcții ilegale și chiar activități ilegale în astfel de construcții, ci Poliția Comunitară. Adică acei polițiști controlați de primari. Cum afectează viețile cetățenilor acești pseudo-polițiști, în fapt slugi ale primarilor? Am văzut ce s-a întâmplat la Crevedia și cunoaștem foarte bine ce se întâmplă la Cluj.

Instituțiile sunt parazitate de mafie, iar IPJ Cluj este partener al mafiei gunoaielor împreună cu Poliția Locală. Mulți se întreabă în aceste zile de ce pute la Cluj, în frunte cu cel mai corupt primar al țării, Emil Boc. Domnule Despescu, la Cluj pute pentru că subordonații dumneavoastră sunt mână în mână cu mafia care îngroapă gunoaie în jurul orașului. Toți fac pe proștii în aceste zile, dar la Cluj avem acțiuni similare cu ale mafiei napoletane. O să vă arătăm noi cum stă treaba dacă instituțiile statului în frunte cu SRI îi protejează pe acești bandiți ce își spun oameni de afaceri.

Domnule Despescu, demisia este un gest de onoare.

Va urma!

Facebook Comments

Exclusiv

Mafia deșeurilor și complicitatea instituțiilor din Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Recent, situația din „Mafia deșeurilor” din Prahova a devenit din ce în ce mai alarmantă. Reamintim ca, pe fundalul politic, Florin Diaconu a revenit în funcția de conducere a Agenției pentru Protecția Mediului (APM) din Prahova începând cu 28 august 2021, având susținerea USR (aici).

 Structura infracțională și protecția institutională

Sub conducerea lui Diaconu, APM Prahova a manifestat comportamente clandestine, favorizând crearea unei rețele infracționale extinse, protejate de instituții de stat (aici), (aici), (aici), (aici), si (etc). Descoperirile recente indică o legătură strânsă între activitățile APM și interesele mafiote, arătând că deciziile neprofesionale servesc grupuri corupte mai degrabă decât binele public.

Sub conducerea sa, APM Prahova manifestă o formulă clandestină care a dus la crearea unei rețele infracționale extinse, având sprijinul sistemelor de protecție instituțională asigurate și securizate de la cele mai înalte niveluri. Luând în considerare noile sarcini date de conducerea de la București, se observă că deciziile luate sunt neconforme și neprofesionale, servind interesele unor grupuri mafiote.

Colaborarea cu grupările de criminalitate

Florin Diaconu este asociat cu indivizi suspectați de criminalitate economică, având întâlniri frecvente cu Cătălin Mureșan și alte figuri din mafia deșeurilor. Aceste întâlniri sugerează coordonarea unor acțiuni îndoielnice și campanii de denigrare menite să protejeze activitățile ilegale în domeniul deșeurilor.

Se încearcă ascunderea unor fapte prin intermediul unei dimensiuni avansate, iar structura mafiotă menționată a demarat o serie de activități care depășesc atribuțiile profesionale și de serviciu. Astfel, Florin Diaconu își petrece timpul la diferite cafenele, împreună cu diverse persoane din gruparea de criminalitate economică și financiară organizată pe care ziarul nostru o investighează de câțiva ani, acești indivizi fiind protejați de polițiști și magistrati corupți. Florin Diaconu îl însoțește aproape zilnic pe Cătălin Mureșan la întâlniri cu Asul de Trifla, C.S. și alții (probabil pentru a elabora o nouă campanie de denigrare, continuându-și activitățile ilegale în domeniul mafiei deșeurilor). Este necesară verificarea și a restaurantului Lacu Verde, care are legături cu Usurelu și vechea echipă de la Piritex.

Afacerea „Bomba Ecologică de la Pleașă”

Această afacere este exemplificată ca un caz emblematic al corupției și devierii proceselor legale. APM Prahova se află sub observarea autorităților, fiind acuzată că a emis autorizații fără a respecta procesul corect, în ciuda plângerilor legate de activitățile Recop Recycling SRL, care se ocupă cu gestionarea deșeurilor periculoase (aici).

Amintim că povestea afacerii „Bomba ecologică de la Pleașă” este demnă de un film mafiot de la Hollywood. Datele acestei afaceri sunt explozive și implică mai mulți lideri din Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Garda Națională de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Județean Prahova, și APM Prahova. „Mafia deșeurilor” reprezintă un nou fir roșu al Strategiei Naționale de Apărare a Țării, încadrarea fiind relevantă pentru siguranța națională.

Implicarea Poliției Corupte

Mureșan beneficiază de protecția unor ofițeri de poliție corupți care amenință concurenții și intervine în conflicte. Această colaborare dintre instituțiile statului și afacerile ilegale subliniază gravitatea problemei.

Recop Recycling SRL (CIF 31066129 J29/22/2013), situată pe Str. Fabricilor, 9, Pleașă, este o adevărată bombă ecologică care, în orice stat cu autorități funcționale, ar fi fost închisă de mult. Detalii obscure din viața miliardarului de carton Cătălin Mureșan indică faptul că acesta este „creierul” afacerilor cu deșeuri derulate de Recop Recycling SRL, firmă administrată de soția sa, Cătălin Mureșan, specializată în colectarea, transportul și procesarea deșeurilor periculoase.

Mai dezvăluim că Mureșan se laudă că i-a făcut un put forat unei deputate chiar în curtea casei din Ploiești? Ar fi de prisos. Și că Florin Diaconu făcea pe șoferul la această deputată și că îl sponsoriza cu bani pe Cătălin Mureșan? Tot de prisos ar fi. Mureșan a deținut anterior o altă societate, dar a ales să își desfășoare afacerile prin firma soției, deoarece este cercetat penal într-un dosar aflat în lucru la DNA. Protecția lui Mureșan este asigurată de „Nasicul de la Mașcati”, un ofițer din IPJ Prahova, și de alți ofițeri din structurile de investigare.

Aceste persoane amenință oamenii de afaceri concurenți și intervin în conflictele lui Mureșan, demonstrând implicarea directă a poliției.

Sa mai reamintim de accidentarea pe trecerea de pietoni a unei persoane, pe strada Praga din Ploiesti? Ar fi de prisos cu toate ca si de data aceasta ziarul Incisiv de Prahova a avut dreptate (aici). dosarul va zace la politie si va fi ingropat la parchet.

Conexiuni politice compromise

Radu Oprea, senator și ministru, este implicat în scandaluri de corupție legate de afaceri de deșeuri. Declarațiile sale financiare și conexiunile cu firmele de deșeuri relevante sugerează o rețea complexă de corupție și evaziune fiscală. (aici)

Se reamintește că Asul de Trefla are în spate pe ministrul Radu Oprea? Ar fi de prisos.

Mai mult, Mureșan se laudă că a realizat un put forat pentru o deputată în curtea casei sale din Ploiești. Este demn de menționat că Florin Diaconu acționa ca șofer pentru această deputată, oferindu-i sprijin financiar lui Cătălin Mureșan. De asemenea, se susține că Asul de Trefla ar avea legături cu ministrul Radu Oprea, care se află sub suspiciunea de corupție și are conexiuni îngrijorătoare cu mafia deșeurilor. (aici)

Practici ilegale și nereguli în managementul deșeurilor

Dovezile indică manipularea și neîndeplinirea obligațiilor legale de către diverse firme de gestionare a deșeurilor. Aceste activități sunt permisive pentru că autoritățile nu intervin ferm, iar abuzurile continuă.

În ultimii ani, România s-a confruntat cu scandaluri de corupție, iar senatorul PSD Ștefan-Radu Oprea este implicat în acuzații grave, inclusiv împrumuturi substanțiale pentru afaceri care ridică semne de întrebare cu privire la integritatea sa. Asocierea sa cu compania Eco Burn, înființată împreună cu Mihail Ștefănescu, cunoscut sub numele de „Trefla”, amplifică suspiciunile legate de activitățile sale. Eco Burn a obținut contracte cu Consiliul Județean Prahova, dar a fost ulterior subiectul unei anchete penale în legătură cu compania Urban Electric, de asemenea deținută de Oprea și Ștefănescu, pentru acuzații de evaziune fiscală și spălare de bani. Aceasta sugerează faptul că există o rețea complexă de corupție în care abuzurile sunt frecvente, iar Mihail Ștefănescu folosește tactici de amenințare și șantaj pentru a controla licitațiile de mediu și a obține profituri din contractele publice.

SGR Returo, o altă firmă implicată în gestionarea deșeurilor, a fost acuzată de fraudă și nerespectarea obligațiilor de colectare a deșeurilor de ambalaj, fără intervenție eficientă din partea autorităților. Scandalul Sterileco, care se ocupă cu gestionarea deșeurilor periculoase, a scos la iveală legături îngrijorătoare cu politicieni de rang înalt, inclusiv Radu Oprea, și a evidențiat nereguli grave în gestionarea deșeurilor medicale.

Recent, s-a anunțat că SC Urban Icim a fost implicată în arderea deșeurilor medicale, iar poliția din Prahova a ales să nu intervină, protejând astfel afacerile ilegale. Presiunile asupra spitalelor pentru a accepta contractele persistă, iar angajații sunt contactați în mod discret pentru a-i convinge să se conformeze.

Investigațiile recente au dezvăluit că firma lui Cătălin Mureșan colaborează cu politicieni și ofițeri de poliție pentru a-și menține afacerile ilegale. Aceasta întărește ideea unei colaborări între politicieni și interlopi. De asemenea, tragedia recentă a unui asociat al lui „Trefla” a scos la iveală discuții despre preluarea afacerilor sale, în ciuda declarațiilor anterioare de separare.

Mafia continuă să opereze subteran, cu implicarea arderii și îngropării deșeurilor medicale. Întrebările care se ridică în privința contractelor valide încheiate de SC Recop Recycling cu alte firme și activitățile raportate către APM Prahova devin tot mai presante, așteptându-se răspunsuri clare în fața acestor acuzații grave (aici).

Rolul Instituțiilor Statului

Se ridică întrebări întemeiate referitoare la colaborarea dintre APM, Garda Națională de Mediu și alte instituții sau dacă APM a raportat corect cantitățile de deșeuri gestionate. Aceasta ar putea indica o complicitate generalizată în gestionarea acestor activități ilegale.

Astfel, având în vedere că Florin Diaconu deține un rol important în această grupare de criminalitate economică și financiară organizată, se nasc următoarele întrebări:

Sunt valabile contractele încheiate de S.C. RECOP RECYCLING, coordonată de Cătălin Mureșan, cu alte firme? A transmis aceasta către APM Prahova evidența cantităților de deșeuri generate și colectate? Ce sesizări sau petiții referitoare la activitatea desfășurată de Recop a soluționat APM Prahova? Ce notificări a formulat APM Prahova în legătură cu activitatea Recop? A colaborat APM Prahova cu structura Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Prahova, adică a transmis Gărzii notificări referitoare la activitatea Recop? Care a fost motivul pentru care Recop a obținut viza anuală pentru autorizația de mediu, în condițiile în care au fost înregistrate reclamații legate de activitățile desfășurate de Recop (vizita pe amplasament)? Ce coduri de deșeuri a primit Recop prin autorizația de mediu, având în vedere că multe dintre aceste deșeuri sunt depozitate în condiții improprii? Ținând cont de tipurile de deșeuri periculoase colectate și generate la vizita pe amplasament a reprezentantului APM Prahova pentru acordarea deciziei de viză anuală, ce s-a consemnat în procesul verbal de verificare a amplasamentului? Recop deține contracte valabile pentru preluarea și valorificarea deșeurilor colectate și generate? Cele încheiate cu diverse societăți…

Concluzie

Situația din Prahova reflectă o problemă profundă de corupție și activități ilegale în domeniul gestionării deșeurilor. Relațiile strânse dintre politicieni, ofițeri de poliție corupți și indivizi implicați în mafia deșeurilor subliniază necesitatea unei intervenții urgente din partea autorităților pentru a proteja sănătatea publică și mediul. Vom reveni cu angajarile lui Florin Diaconu la APM cu dedicatie pentru PSD Prahova. (Cristina T.).

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

România pe locul 36 în Global Peace Index, SUA pe locul 132

Publicat

pe

De

Sindicatul Diamantul a anunțat recent clasamentul Global Peace Index (GPI), care măsoară liniștea globală la nivel mondial. Conform acestui raport, România se situează pe locul 36, un rezultat notabil în contextul internațional, în timp ce Statele Unite ale Americii se află pe locul 132.

Ce Este Global Peace Index?
Global Peace Index este considerat cea mai importantă măsură a păcii globale, oferind o analiză cuprinzătoare bazată pe datele existente privind tendințele în materie de pace, valoarea economică a acesteia și modul în care societățile dezvoltă ambientul pașnic. Indicele acoperă 99,7% din populația lumii si utilizează 23 de indicatori calitativi și cantitativi selectați din surse de încredere.

Indicatorii Utilizați
Starea păcii este evaluată în funcție de trei domenii principale:

  • Nivelul de siguranță și securitate societală: Acest indicator reflectă gradul de violență și criminalitate în societate.
  • Amploarea conflictului intern și internațional în curs: Aceasta măsoară intensitatea conflictelor existente și impactul lor asupra stabilității naționale și internaționale.
  • Gradul de militarizare: Acest aspect analizează resursele alocate apărării și amploarea prezenței militare în diferite regiuni.

Aceste evaluări sunt esențiale pentru înțelegerea dinamicii păcii la nivel global și oferă un cadru de referință pentru politici care vizează promovarea și menținerea păcii. Analizând poziția României pe acest indice, se poate observa un angajament semnificativ față de siguranța națională și stabilitatea regională. (Cristina T.).

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Presiunile asupra polițiștilor pentru apartenența sindicală încalcă drepturile fundamentale – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Forțarea unui polițist să facă parte dintr-un anumit sindicat pentru a obține un tratament favorizant din partea conducerii unității de poliție reprezintă o încălcare grave a dreptului la libertatea de asociere, un drept care trebuie exercitat fără nicio formă de constrângere, subliniază Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul.

De asemenea, exercitarea de presiuni asupra unui polițist din Direcția Generală Anticorupție (DGA) pentru a renunța la calitatea de lider al Sindicatului Diamantul este o altă formă de încălcare a dreptului de asociere sindicală, care este recunoscut tuturor polițiștilor, indiferent de funcție sau de structura în care își desfășoară activitatea.

În conformitate cu articolele 11 și 14 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului, există o obligație pentru statele semnatare de a institui un sistem judiciar care să asigure o protecție reală și efectivă împotriva discriminării antisindicale.

Conform Art. 7 din Legea 367/2002: (1) Organizațiile sindicale au dreptul de a-și elabora reglementările proprii, de a-și alege liber reprezentanții, de a-și organiza gestiunea și activitatea și de a-și formula programe proprii de acțiune, cu respectarea legii. (2) Este interzisă orice intervenție din partea autorităților publice, a angajatorilor și a organizațiilor acestora care să limiteze sau să împiedice exercitarea drepturilor prevăzute la alineatul (1).

De asemenea, Art. 9 (1) din aceeași lege stipulează că „membrilor aleși ai organelor de conducere ale organizațiilor sindicale li se asigură protecția legii împotriva oricăror forme de condiționare, constrângere sau limitare în exercitarea funcțiilor lor.”

Așa cum se precizează în art. 176 din aceeași lege: (2) Condiționarea sau constrângerea, în orice mod, având ca scop limitarea exercitării atribuțiilor funcției membrilor aleși în organele de conducere ale organizațiilor sindicale constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Acest mesaj servește drept un avertisment clar și un apel la responsabilitate, adresat celor care doresc să ignore drepturile fundamentale ale angajaților și să amenințe coeziunea și integritatea organizațiilor sindicale. (Cerasela N.).




Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Afaceri11 ore inainte

Cum sa alegi un serviciu de inchirieri masini avantajos

În ultimii ani, Bucureștiul s-a transformat într-o veritabilă destinație europeană, atrăgând zilnic sute de turiști străini. Mulți dintre aceștia ajung...

Exclusiv22 de ore inainte

Mafia deșeurilor și complicitatea instituțiilor din Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Recent, situația din „Mafia deșeurilor” din Prahova a devenit din ce în ce mai alarmantă. Reamintim ca, pe fundalul politic,...

Uncategorized2 zile inainte

Mini-seria „Life in Pink” a Zarei Larsson marchează lansarea noilor căști premium „Smoky Pink” de la Sony

Indiferent unde s-ar afla utilizatorii, atunci când ascultă muzica preferată, nimic nu mai contează. Fie că vorbim despre pregătirea unui...

Exclusiv2 zile inainte

România pe locul 36 în Global Peace Index, SUA pe locul 132

Sindicatul Diamantul a anunțat recent clasamentul Global Peace Index (GPI), care măsoară liniștea globală la nivel mondial. Conform acestui raport,...

Uncategorized2 zile inainte

Puratos anunță principalele tendințe în panificație, patiserie, cofetărie și ciocolaterie

București, 03 octombrie 2024 – Puratos, liderul mondial în domeniul materiilor prime pentru brutărie, patiserie, cofetărie și ciocolaterie, anunță tendințele majore...

Uncategorized3 zile inainte

Trust Redex+: cel mai impresionant mouse din gama Trust Gaming este disponibil în România

București, România – 3 octombrie 2024 – Trust Gaming își continuă misiunea de a oferi produse de gaming de înaltă calitate,...

Uncategorized3 zile inainte

Metropolitan Life anunță o creștere de 21,11% a primelor brute subscrise în primul semestru din 2024

București, 3 octombrie 2024 – Metropolitan Life, unul dintre cei mai importanți jucători din piața asigurărilor de viață din România,...

Uncategorized3 zile inainte

pastel desemnează câștigătorul competiției de briefuri creative: campania în valoare de 18.000 de euro merge către Asociația InspirAction

pastel anunță încheierea competiției de briefuri creative – Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui? –  și declară...

Uncategorized3 zile inainte

EFdeN pregătește specialiștii care vor face România mai sustenabilă și lansează European Institute of Sustainability, primul institut din țară dedicat formării experților în domeniul sustenabilității

București, 2 octombrie 2024 – EFdeN, alături de partenerul principal Raiffeisen Bank România, lansează EIS – European Institute of Sustainability, primul...

Uncategorized4 zile inainte

Cum sa Transformi Ziua Mamei cu Baloane Colorate

Ziua Mamei este un moment special, dedicat sarbatoririi femeilor care ne-au daruit viata si ne-au crescut cu atata dragoste. Este...

Uncategorized4 zile inainte

Fundația BricoDepot – 5 ani de fapte bune și 40.000 de vieți schimbate

În cei 5 ani de activitate, Fundația BricoDépôt a ajutat peste 40.000 de beneficiari, dintre care 8.500 de cetățeni străini...

Exclusiv4 zile inainte

Presiunile asupra polițiștilor pentru apartenența sindicală încalcă drepturile fundamentale – Ziarul Incisiv de Prahova

Forțarea unui polițist să facă parte dintr-un anumit sindicat pentru a obține un tratament favorizant din partea conducerii unității de...

Uncategorized4 zile inainte

Cargus lansează serviciul de export internațional, facilitând extinderea afacerilor românești pe piețele externe

  Începând cu 1 octombrie, clienții Cargus pot livra colete în Bulgaria și Grecia. În lunile următoare, serviciul se va...

Uncategorized4 zile inainte

Dyson susține prezentarea colecției de modă Vivienne Westwood primăvară/vară 2025

Dyson, lider global în tehnologia de ultimă generație, sărbătorește colaborarea de lungă durată cu casa de modă britanică iconică, Vivienne...

Uncategorized5 zile inainte

Fashion Days lansează colecția de toamnă-iarnă sub platforma regională #TimeToBeMe

Fashion Days a lansat o nouă campanie de imagine pentru sezonul toamnă-iarnă, sub platforma de comunicare #TimeToBeMe. Campania marchează un shift semnificativ în abordarea comunicării brandului,...

Exclusiv5 zile inainte

Ipocrizia Programului de sprijin pentru marea industrie din România/Ipocrizia lui Ciolacu (II) – Ziarul Incisiv de Prahova

Recent, premierul Marcel Ciolacu a anunțat cu mare pompă un „Program de Sprijin pentru Marea Industrie din România”, destinat metalurgiei,...

Știrile Săptămânii