Uncategorized
„Băncile din România oferă unul dintre cele mai moderne și performante sisteme de plăți din lume”
Publicat
acum 3 săptămânipe
20 noiembrie, București. Sistemul bancar din România este printre cele mai moderne și performante din întreaga lume, spune Radu Ghețea în cadrul podcasturilor găzduite de Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB). Serviciile de plată electronice, prin card sau QR code, oferă consumatorilor acces la cele mai sigure tehnologii, însă băncile ar trebui să-și simplifice mai mult contractele de creditare, iar informația care ajunge la consumatori să fie filtrată, afirmă Valeriu Stoica.
În al 12-lea și ultimul episod, din sezonul 4 #PodcasturileCSALB sunt invitați Radu Ghețea, președinte Libra Internet Bank, președinte de onoare ARB, Valeriu Stoica, conciliator onorific CSALB, profesor și avocat, într-o discuție moderată de Daria Niculcea, director executiv Juridice.ro.
| PODCAST CSALB |
Este al 4-lea an când în interviurile CSALB participă top managementul sistemului bancar și experți din domeniul juridic. Anul acesta și jurnaliști reputați din domeniul economic sunt invitați să dezbată principalele subiecte din banking, în cadrul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor din domeniul Bancar (CSALB). Analizăm noutățile și impactul lor în piața financiar-bancară, precum și relația consumatorilor cu instituțiile de credit într-un context socio-economic volatil și imprevizibil.
„Sistemul bancar românesc oferă produse și servicii la un nivel care depășește de multe ori sistemele bancare din țări cu tradiție în acest domeniu. Ați remarcat cât de ușor puteți opera cardurile emise în România în toată lumea, fără probleme. Există o teorie care spune de avantajul ultimului sosit. Noi am fost printre ultimele țări din Europa care au introdus metodele moderne de plată, servicii și produse bancare noi. Dar, când le-am introdus, am beneficiat de ultima tehnologie disponibilă. De exemplu, Franța și Germania au introdus sistemele de plăți acum aproximativ 70 de ani. În România l-am introdus acum 24 de ani, iar la acel moment aș putea spune că noi aveam cel mai bun sistem de plăți din lume, nu doar din Europa. Era cea mai securizată și întrunea cele mai multe standarde. Un alt exemplu este America, unde sistemul a rămas tributar cecurilor în relația cu persoanele fizice. Acele hârtii prin care cineva împuternicește banca să facă o plată în contul altcuiva. Acum 10-12 ani am discutat în Asociația Română a Băncilor dacă să continuăm și noi cu cecurile sau să rămânem doar cu plățile electronice. În România plățile electronice și utilizarea cardurilor au prins foarte bine la consumatori.
În ultimii 35 de ani, pot spune că sistemul bancar românesc s-a reinventat. În comunism sistemul bancar era format din 4 bănci de stat care finanțau comerțul exterior, agricultura, industria și marile proiecte precum Canalul Dunăre-Marea Neagră, metroul. Creditele se dădeau pe baza planului, iar la final datoriile erau compensate, adică șterse. Plecând de la acea realitate, România a ajuns să aibă printre cele mai sigure și performante sisteme bancare.
Surpriza va apărea în perioada imediat următoare, când sistemul de plăți va integra QR code-ul. Acest sistem se va extinde tot mai mult în țara noastră. Față de card, avantajul este nu doar că plata se face instant de pe telefonul mobil, să zicem, ci că banii intră în câteva secunde în contul vânzătorului. Procesarea plății cu cardul poate dura acum și câteva zile, mai ales dacă plata este făcută în zilele de weekend. Partea bună este că oamenii s-au obișnuit cu tehnologia, cu plățile prin telefonul mobil. Au contat atât efortul băncilor de a face educație financiară, cât și eficiența CSALB. Cu ajutorul conciliatorilor, tensiunile dintre consumatori și bănci s-au estompat. Rezultatele sunt vizibile: dacă acum doi ani vorbeam de cifre în care incluziunea financiară era sub 50%, acum avem medii, precum în zonele urbane din marile orașe, în care incluziunea financiară depășește 80%.
Nu în ultimul rând, sistemul bancar românesc este deosebit de bine pregătit pentru orice fel de șocuri. Când se întâmplă ceva în afara țării sau în țară, noi avem mai multe scenarii, dintre care unul este foarte pesimist. Așa s-a întâmplat în pandemie sau când Rusia a atacat Ucraina. Această pregătire vine și din reglementarea foarte strictă a acestui domeniu, la nivel european. În regulamentele europene din domeniul bancar, practic fiecare frază înseamnă că trebuie să faci ceva.”
„În ultimii 16 ani, de când m-am mutat cu familia în România, nu am auzit de niciun faliment în sistemul bancar, deși înainte au fost probleme în acest sens. Ce a ferit băncile de falimente în perioada recentă?”
„Trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului: Banca Națională a României nu a avut nicio restanță în ceea ce privește supravegerea bancară. Când au existat semne că o bancă este în dificultate, acea bancă nu a fost lăsată să ajungă până la faliment. S-au găsit metode pentru a redresa banca respectivă sau a fost găsit un investitor care să preia banca aflată în dificultate. În domeniul bancar, chiar falimentul unei bănci mici creează, din punct de vedere psihologic, o neîncredere foarte mare. Noi am avut o problemă uriașă în perioada 1997-1998 cu Bancorex, care era realmente falimentară, dar s-a evitat panica indusă de un faliment, prin preluarea băncii de către BCR.
Este foarte interesant de remarcat că în perioada crizei financiare, din România nu au plecat bănci pentru că ar fi avut ele probleme aici, ci pentru că băncile mamă aveau probleme.
În ultimii ani, băncile din România s-au adaptat în ceea ce privește procedurile interne și calitatea oamenilor care lucrează în fiecare bancă. Dacă ne referim la categoria de profesioniști din România vedem că sunt foarte puține domenii în care există un standard atât de ridicat, ca al celor care lucrează în domeniul bancar.
Cu toate acestea, mai rămân lucruri pe care băncile trebuie să le îndrepte. Spre exemplu, băncile ar trebui să filtreze mult mai bine ce ajunge la consumator dintre reglementările activității bancare. Dacă instituțiile financiare au specialiști care pot înțelege aceste reglementări, oamenii simpli nu pot face asta și nici nu este în sarcina lor. Astfel, consumatorii primesc zeci de pagini de documente pentru un credit mărunt pe care nici nu au timp să le citească. Instituțiile de credit trebuie să găsească modalități prin care să păstreze siguranța consumatorului și a băncii, dar să simplifice procedurile, instrucțiunile pentru creditare și toată comunicarea cu consumatorul. Riscul este ca oamenii să nu-și mai citească contractele. Este ca atunci când primești un echipament de uz caznic și o carte întreagă cu instrucțiuni, la care nu te uiți niciodată.”
***
Despre CSALB: CSALB este o entitate înființată ca urmare a unei Directive europene și intermediază gratuit și în mai puțin de trei luni negocierea dintre consumatori și bănci sau IFN-uri pentru contractele aflate în derulare. Consumatorii din orice județ al țării pot trimite cereri către Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) completând un formular online direct pe site-ul www.csalb.ro. Dacă banca acceptă intrarea în procedură de conciliere/negociere este desemnat un conciliator. CSALB colaborează cu 16 conciliatori, dintre cei mai buni specialiști în Drept, cu expertiză în domeniul financiar-bancar. Totul se rezolvă amiabil, iar înțelegerea părților are puterea unei hotărâri în instanță. Mai multe informații despre activitatea Centrului puteți obține și la telefon 021 9414 (apel cu tarif normal).
Iti recomandam
Uncategorized
Asociația Zi de BINE aduce căldură și sprijin bunicilor din Onești prin inițiativa „Cald în Vatră”
Publicat
acum 4 zilepe
decembrie 6, 2024București, 6 decembrie 2024: În decembrie, Asociația Zi de BINE reia și dezvoltă inițiativa „Cald în Vatră” și, împreună cu Asociația SufletEȘTI și Asociația Sanovan Serviciii Medicale vizitează bunicii din municipiul Onești, județul Bacău, pentru a curăța coșul sobelor și a oferi servicii medicale.
Cu ajutorul unei echipe de coșari profesioniști, vor curăța coșurile de fum pentru 30 de bunici izolați din satele de lângă Onești și le vor oferi lemne de foc pentru întreaga iarnă. De asemenea, vor asigura aprovizionarea cu alimente de bază pentru 50 de familii, cât și cadrul de desfășurare pentru o caravană medicală, alături de Asociația Sanovan Serviciii Medicale, care va oferi investigații medicale la domiciliu în perioada 14 – 15 decembrie pentru 50 de seniori.
„Acum două ierni, când am demarat prima acțiune Cald în Vatră și am luat la pas satele de la lângă Onești împreună cu Mihai Zarzu, am ascultat povești de neimaginat și am văzut ce înseamnă singurătatea, neputința și sărăcia bunicilor noștri rămași singuri în cea mai grea perioadă a vieții. Deși nu am realizat, poate că acesta a fost și catalizatorul pentru proiectul pe care l-am început apoi la Centrul Comunitar Zi de BINE din București – „NEpierdute” – un proiect pentru sănătatea seniorilor noștri. Iar acum, încărcate cu sacoșe de căciuli, fulare, mănuși, șoșoni și pături pe care doamnele nostre senioare din proiectul „NEpierdute” le-au croșetat cu mâinile lor în ultima lună, ne întoarcem la Onești, la bunicii de la care a plecat totul”, au declarat Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, fondatoarele Asociației Zi de BINE.
Inițiativa „Cald în vatră” face parte din proiectul NEpierdute al Asociației Zi de BINE, un proiect pentru sănătatea fizică, mintală și emoțională a seniorilor aflați în situații vulnerabile. Un proiect susținut de partenerii strategici ai Asociației Zi de BINE – Lidl România, Grupul E.ON România, UniCredit Bank și Leroy Merlin.
„La început nu știam exact despre ce este vorba când mă gândeam la desfundat sobe și coșuri de fum, dar acum mi-am dat seama că prin această acțiune noi chiar salvăm vieți. Bătrânii ne povestesc că le intră fumul în casă, că soba nu funcționează bine, dar după vizita noastră cu coșari autorizați, când trecem pe la ei ne îmbrățișează și ne spun că nu știu ce le-am făcut la sobă dar nu mai scoate pic de fum, încălzește foarte bine și nu le mai este frică să facă focul. Colaborarea cu Asociația Zi de BINE reprezintă o certitudine că am făcut lucruri bune. Chiar dacă sunt într-un oraș mic, asta nu înseamnă că nu pot face proiecte mari. Împreună, am reușit să ridicăm la alt nivel această acțiune. Pe lângă curățarea sobei și a coșului de fum, mașina plină de lemne este un DAR de la Dumnezeu, cum ne spun bătrânii,” a declarat Mihai Zarzu, fondatorul Asociației SufletEȘTI, Onești.
Încălzirea locuinței nu ar trebui să fie un lux, însă datele Asociației Energia Inteligentă arată că peste 3 milioane de gospodării din România se încălzesc cu lemne de foc, iar multe dintre acestea sunt situate în județele Teleorman și Bacău, unde sărăcia extremă este răspândită. Totodată, conform datelor IGSU, coșurile de fum necurățate sau defecte reprezintă principalele cauze ale incendiilor casnice.
Mihai Zarzu a fondat Asociația SufletEȘTI în urmă cu patru ani, în plină pandemie, și a început prin a oferi ajutor în spitale, pentru ca ulterior să sprijine educația copiilor și să curățe coșurile de fum ale gospodăriilor bătrânilor izolați.
Cei care doresc să susțină proiectele realizate de Asociația Zi de BINE, o pot face fie printr-un SMS cu textul SUS la 8845 sau prin donarea zilei de naștere. Mai multe metode de implicare pot fi găsite aici: https://www.zidebine.ro/doneaza.
Despre Asociația Zi de BINE
Scopul Asociației Zi de Bine este acela de a crea comunități, de a sprijini mii de oameni aflați în situații vulnerabile și de a crea notorietate în jurul unor cauze ignorate. Asociația susține câte un ONG în fiecare lună a anului și încurajează oamenii să-și doneze ziua de naștere pentru un proiect social.
Mecanismul de funcționare este unul simplu: la fiecare început de lună se anunță cauza susținută și sunt descrise nevoia și beneficiarii. La finalul lunii, donatorii află ce s-a întâmplat cu banii și sunt invitați să vadă rezultatul implicării lor.
Dacă aveți un proiect în care credeți dar pentru care nu ați găsit încă finanțare, îl puteți înscrie pe www.zidebine.ro.
Uncategorized
Allview lansează tableta Prime H201 LTE, design elegant, performanță, mobilitate și conectivitate
Publicat
acum O săptămânăpe
decembrie 3, 2024Brașov, 03 decembrie 2024 – Allview își extinde portofoliul de tablete și lansează tableta Prime H201 LTE, un dispozitiv premium care impresionează prin designul său modern și elegant, completat de specificații tehnice de top. Creată special pentru tinerii care își doresc să fie mereu în trend, acest nou model oferă echilibrul perfect între portabilitate și funcționalitate.
Tableta Prime H201 LTE aduce o gamă variată de funcții, pentru întreaga familie:
Easy Search și Easy Translate: simplifică accesul la informații și traducerile instantanee.
AVI GPT: asistentul inteligent care ajută la organizare, învățare și explorare.
Focus Mode și Bedtime Mode: ideale pentru momentele de concentrare sau pentru a creea un mediu relaxant înainte de culcare.
Kids Space: un mediu sigur și educativ pentru copii.
Cast Screen to Device: partajarea conținutului preferat pe un ecran mai mare.
Keep notes: atunci când utilizatorii își doresc să rămână mereu organizați și să păstreze toate notițele, schițele, listele și ideile într-un singur loc, mereu la îndemână.
Tableta Prime H201 LTE dispune de un display generos LCD IPS de 10,95″, conectivitate 4G, sistem de operare Android™ 14, procesor Octa-Core și o baterie de 8000 mAh, asigurând o experiență vizuală captivantă, ideală atât pentru divertisment, cât și productivitate. Cu un design subțire, finisaj metalic în nuanța Silver Blue, Prime H201 LTE se poate accesoriza cu husa de tip Stand Cover, pentru un plus de rezistență și ușurință în utilizare.
Display-ul generos LCD IPS de 10,95″, cu rezoluție de 1200x1920px HD, oferă unghiuri largi de vizualizare, redă contraste optime și imagini în culori cât mai naturale.
Integrarea celor patru difuzoare poziționate strategic în fiecare colț al tabletei, pe partea din spate, asigură o audiție captivantă și o experiență audio imersivă.
Conectivitate 4G pentru ca utilizatorii să poată beneficia de mobilitate și acces la internet oriunde s-ar afla, doar cu ajutorul unei cartele de Internet. Pentru și mai multă flexibilitate, tableta Prime H201 LTE dispune de port USB Type-C, cititor de carduri microSD, Bluetooth și WiFi.
Performanța superioară se datorează procesorului T616 Octa-Core (12nm), susținut de 8GB RAM și 128 GB spațiu de stocare intern, extensibil prin card microSD de până la 512GB. Tableta Prime H201 LTE oferă o experiență multitasking, garantând suficient spațiu pentru aplicații, fișiere, proiecte. Cu sistemul de operare Android™ 14, utilizatorii vor avea o experiență de utilizare fluidă și intuitivă, beneficiind de funcționalități avansate.
Fotografii și video virale, divertisment și productivitate. Prime H201 LTE este echipată cu un sistem dual de camere – principală de 20MP și frontală de 8MP – care, împreună cu funcția HDR, surprind imagini detaliate în orice condiții de iluminare. Înregistrarea video Full HD 1080p garantează claritate pentru fiecare moment capturat. În plus, accesul nelimitat la Google Play deschide o lume vastă de aplicații și conținut, oferind oportunități infinite de explorare și învățare.
Autonomia extinsă a bateriei, de 8000 mAh, asigură până la 300 de minute de redare continuă sau 160 de ore în stand-by, fiind potrivită utilizării îndelungate.
„Noul model de tabletă, Prime H201LTE, impresionează atât prin designul său modern, cât și prin funcțiile smart integrate și specificațiile avansate. Această tabletă este concepută pentru tinerii dinamici, mereu conectați și în mișcare, oferindu-le un dispozitiv care nu doar se adaptează stilului lor de viață, ci le anticipează nevoile. Tinerii români sunt printre primii care adoptă tehnologiile noi, iar la Allview credem cu tărie că tehnologia trebuie să inspire și să îmbunătățească viața celor care o folosesc.
Prin portofoliul nostru de produse, ne propunem să oferim utilizatorilor un stil de viață mai inteligent, mai eficient și mai creativ, punând la dispoziție device-uri accesibile, care să facă parte dintr-un viitor mai conectat și mai inovator.” a declarat Alina Marina, Responsabil Comunicare și PR, Visual Fan S.A.
AVI GPT, asistentul vocal cu AI
Aplicația AVI GPT, asistentul vocal cu AI dezvoltat de către Allview, este concepută pentru a transforma radical experiența utilizatorilor și a le oferi suportul necesar pentru dezvoltarea personală și profesională. Pentru a încuraja utilizarea aplicației AVI GPT, Allview oferă 500 de credite cadou în valoare de 50 lei, echivalente cu până la 1.000.000 de cuvinte, clienților tabletei Prime H201LTE, care își creează un cont nou în aplicație.
Preț și disponibilitate
Tableta Prime H201 LTE este disponibilă la prețul recomandat de 999 lei. Mai multe informații despre aceasta găsiți pe: https://www.allview.ro/prime-h201lte.html
Despre Allview
Visual Fan S.A., compania românească care deține brandul Allview (simbol bursier ALW), este un jucător de referință în industria tehnologică, cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea de dispozitive mobile inteligente, Smart Home, laptopuri, tablete și televizoare smart. Fondată în 2002 la Brașov, compania s-a impus prin lansarea unor soluții inovatoare care fac tehnologia accesibilă publicului larg. Printre realizările notabile se numără:
2016: lansarea celui mai avansat sistem Smart Home din România;
2017: crearea primului asistent vocal în limba română, AVI;
2019: încheierea unui parteneriat direct cu Google pentru Android TV™;
2020: primul brand românesc care a adoptat tehnologia QLED;
2023: upgrade-ul aplicației Allview AVI GPT, prin integrarea unui model avansat de limbaj natural, susținut de inteligența artificială (AI).
În 2022, Visual Fan a lansat conceptul Green by Allview, o strategie de diversificare a portofoliului, care vizează un viitor sustenabil prin trei divizii principale: ERA Health, Solar Energy și Allview Auto. Acest concept inovator integrează toate aspectele vieții moderne – de la sănătatea personală și locuințe sustenabile, până la mobilitate.
Aplicația Allview ERA Health, dezvoltată in-house de echipa R&D Allview, în colaborare cu specialiști în nutriție, medici diabetologi și cercetători ai Universității Transilvania din Brașov, educă utilizatorii în adoptarea unui stil de viață sănătos și sustenabil. Aplicația nu doar că optimizează comportamentele alimentare, dar contribuie la reducerea risipei alimentare și a amprentei de carbon, susținând astfel, o calitate superioară a vieții.
Divizia Allview Solar Energy a debutat în 2022 cu soluții solare pentru locuințe sustenabile, consolidându-se în 2023 prin atragerea de specialiști în sectorul industrial și fiind recunoscută în 2024 pentru sistemele industriale cu puteri instalate de 1-5 MW. Astfel, a luat naștere divizia Renewable EPC, care face parte din strategia Green by Allview și este dedicată implementării de proiecte Full EPC pentru parcuri fotovoltaice de mari dimensiuni, inclusiv cu capacități de stocare.
Divizia Auto a demarat cu modelul Skywell ET5, care reprezintă o nouă viziune asupra mobilității viitorului. În decembrie 2023, a fost lansat Allview CityZEN, model 100% electric. Acesta a depășit deja estimările de vânzări pentru 2024 în primele trei trimestre, fiind destinat și tinerilor de la vârsta de 16 ani.
Aceste inițiative subliniază angajamentul companiei față de inovație, sustenabilitate și îmbunătățirea constantă a experienței utilizatorilor.
Uncategorized
Cum să Alegi Salteaua Perfectă pentru un Somn Odihnitor
Publicat
acum O săptămânăpe
decembrie 2, 2024Alegerea saltelei potrivite este crucială pentru a vă asigura un somn sănătos și odihnitor. O saltea bună nu doar că vă susține corpul în mod corect, dar contribuie și la relaxarea completă a mușchilor și la o circulație sanguină optimă. În acest articol, vă oferim câteva sfaturi practice pentru a face cea mai bună alegere, de la suportul ortopedic și materialele naturale, până la înălțimea corectă a saltelei. Cel mai important, ascultați-vă corpul și testați saltelele înainte de a lua decizia finală.
- În primul rând, salteaua trebuie să fie ortopedică Când vine vorba de saltele de calitate, suportul ortopedic este esențial. O saltea ortopedică este concepută să mențină corpul într-o poziție dreaptă pe timpul nopții, susținând coloana vertebrală într-un mod optim. Astfel, mușchii se relaxează, iar disconfortul din zona spatelui sau gâtului este redus. Pentru cei care se trezesc frecvent cu dureri, o saltea ortopedică poate fi soluția salvatoare.
- Pe lângă suportul ortopedic, salteaua trebuie să asigure și efectul anatomic O saltea de calitate nu se oprește la a oferi suport ferm, ci trebuie să aibă și un efect anatomic. Asta înseamnă că salteaua ar trebui să „îmbrățișeze” toate denivelările corpului, permițând astfel o distribuție uniformă a greutății și o relaxare completă. Topper-ul saltelei joacă un rol important în acest sens, deoarece se adaptează formelor corpului, contribuind la o circulație normală a sângelui și prevenind amorțelile sau punctele de presiune.
- Tratare antialergică și antibacteriană Alergiile și problemele respiratorii pot fi agravate de o saltea neigienizată. De aceea, este important să alegeți o saltea care a fost tratată antialergic și antibacterian. Aceste tratamente reduc acumularea de praf, acarieni și alte particule nocive care pot dăuna sănătății. Dacă aveți alergii sau sensibilități, o saltea cu protecție antialergică va crea un mediu de somn mai curat și mai sigur.
- Stratul superior trebuie să fie realizat (după posibilități) din stofe naturale Materialele naturale, cum ar fi bumbacul, lâna sau latexul natural, sunt de preferat pentru stratul superior al saltelei. Este recomandat ca măcar 50-60% din materialele folosite să fie de origine naturală. Aceste materiale permit o bună ventilare, reduc riscul de alergii și asigură un confort termic optim, astfel încât salteaua să fie confortabilă indiferent de anotimp. O saltea din materiale naturale are, de asemenea, o durabilitate mai mare și este mai prietenoasă cu pielea.
- Luați în considerare înălțimea saltelei, reieșind din mărimea spetezei patului Înălțimea saltelei este un alt detaliu important care trebuie luat în calcul. O saltea prea înaltă sau prea joasă în raport cu speteaza patului poate afecta atât confortul, cât și aspectul estetic al patului. Salteaua trebuie să se combine perfect în termeni de înălțime cu patul, oferind un echilibru între funcționalitate și estetică. În plus, o saltea bine dimensionată va permite urcarea și coborârea cu ușurință din pat.
- Cea mai bună alegere se face atunci când personal veniți și testați saltelele Indiferent cât de multe informații citiți, cel mai bun mod de a alege o saltea este să o testați personal. Fiecare persoană are preferințe unice în materie de fermitate și confort, iar corpul dumneavoastră va „simți” imediat dacă salteaua este potrivită. În magazinele specializate, aveți ocazia să testați diferite tipuri de saltele, ceea ce vă permite să faceți o alegere informată și confortabilă.
Vizitați S-Line Mobila pentru a găsi salteaua ideală
S-Line Mobila vă invită să răsfoiți catalogul de produse, unde puteți găsi mobilier modern și saltele de înaltă calitate: Saltele Chisinau
Fie că sunteți în căutarea unei saltele ortopedice, anatomice sau din materiale naturale, S-Line Mobila oferă o gamă variată pentru a satisface toate preferințele.
Vă așteptăm în magazin pentru a testa produsele și pentru a primi sfaturi personalizate de la experți. Alegerea unei saltele nu este doar o decizie practică, ci și una care contribuie la bunăstarea dumneavoastră zilnică.
Parteneri
Știri noi din Brăila
legături infracționale în Sistemul Național Antigrindină – Ziarul Incisiv de Prahova
O investigație în contextul anchetelor jurnalistice: Sistemul Național Antigrindină și impactul asupra Siguranței Naționale a României Provocările post-electorale: Ce trebuie...
VerdictLine, răspunsuri rapide și corecte în spețele juridice complexe!
Pentru profesioniștii din domeniul juridic și studenții la drept, VerdictLine este o soluție inovatoare, bazată pe inteligență artificială, care transformă...
„Voi pune poporul și țara pe primul loc” – Ziarul Incisiv de Prahova
I.C., fost consilier la primărie, a fost amenințat cu moartea de primar. A depus o plângere la Poliția Vălenii de...
Amenințări și afaceri obscure – Ziarul Incisiv de Prahova
I.C., fost consilier la primărie, a fost amenințat cu moartea de primar. A depus o plângere la Poliția Vălenii de...
Diaspora, inima care bate pentru o Românie europeană
În fiecare familie din România, există cel puțin o poveste despre diaspora. Este povestea fiicelor și fiilor, fraților și surorilor,...
Asociația Zi de BINE aduce căldură și sprijin bunicilor din Onești prin inițiativa „Cald în Vatră”
București, 6 decembrie 2024: În decembrie, Asociația Zi de BINE reia și dezvoltă inițiativa „Cald în Vatră” și, împreună cu Asociația...
Corupție și ilegalități în gestionarea deșeurilor în Prahova. Studiu de caz – ECOPARK ENERGY din Valea Calugareasca
Recent a fost confirmat faptul că autoritățile locale din Valea Călugărească au avut dreptate, iar dezvăluirile ziarului nostru, Incisiv de...
Elena Lasconi: O viziune nouă pentru România
Într-o lume politică adesea marcată de promisiuni neonorate și scandaluri, Elena Lasconi aduce o abordare proaspătă și sinceră, angajându-se să...
Cezariana vs. „Naștere naturală cu voie de la natură”: Dezinformarea periculoasă din filosofia lui Călin Georgescu
Într-o epocă în care accesul la medicină modernă a salvat milioane de vieți, Călin Georgescu promovează o viziune retrogradă asupra...
Atentie cu motocicleta pe timp de iarna
Calatoriile pe motocicletă în timpul iernii necesită o atenție sporită pentru a asigura siguranța datorită condițiilor meteorologice mai dificile. Iată...
Cum a fost jefuită moștenirea lui Silviu Prigoană ( UWS/fosta ROSAL) și de ce tăcerea autorităților este complice – Ziarul Incisiv de Prahova
Incisiv de Prahova dezvăluie o rețea complexă de corupție, cu implicații la nivel înalt în administrația prahoveană, centrala și în...
Malcolm X ar aproba? Viziunea lui Călin Georgescu despre șeful OMS
Dacă Malcolm X ar fi fost în viață astăzi, oare ar fi aplaudat discursul lui Călin Georgescu despre șeful Organizației...
Usain Bolt: recorduri care inspiră și lecții despre concentrare pe obiectiv
Usain Bolt, supranumit „Fulgerul,” este cel mai rapid om din istorie și un simbol al excelenței în atletism. Cu multiple...
de la infractor narcoman, santajist si spagar la cetățean – Ziarul Incisiv de Prahova
De ceva timp remarcam o incercare de repozitionare a infractorului narcoman, santajist si spagar Catalin Stavri la noile realitati cotidiene...
Allview lansează tableta Prime H201 LTE, design elegant, performanță, mobilitate și conectivitate
Brașov, 03 decembrie 2024 – Allview își extinde portofoliul de tablete și lansează tableta Prime H201 LTE, un dispozitiv premium care impresionează prin...
IT Support Desk Services in Switzerland by Feel IT
In today’s dynamic business environment, technology forms the backbone of organizational success. However, as systems become more complex, businesses often...
Știrile Săptămânii
-
Uncategorizedacum O săptămână
Allview lansează tableta Prime H201 LTE, design elegant, performanță, mobilitate și conectivitate
-
Sportacum O săptămână
Usain Bolt: recorduri care inspiră și lecții despre concentrare pe obiectiv
-
Afaceriacum O săptămână
Un acoperiș bine realizat face diferența între confort și disconfort.
-
Afaceriacum O săptămână
Dispenser de săpun lichid automat Koken – igienă modernă pentru casa ta
-
Afaceriacum O săptămână
IT Support Desk Services in Switzerland by Feel IT
-
Uncategorizedacum O săptămână
Cum să Alegi Salteaua Perfectă pentru un Somn Odihnitor
-
Politică localăacum 5 zile
Cezariana vs. „Naștere naturală cu voie de la natură”: Dezinformarea periculoasă din filosofia lui Călin Georgescu
-
Exclusivacum O săptămână
Un labirint al corupției și alianțelor periculoase (II) – Ziarul Incisiv de Prahova