Connect with us

Afaceri

Cum se face optimizarea website-ului pentru Google?

Publicat

pe

Cum faci optimizarea site-ului pentru Google

Optimizarea site-ului nu este opțională, ea face diferența dintre succes și faliment. Am început cam dur, dar asta este realitatea dacă ai o afacere online.

La fel de adevărat este că o optimizare făcută greșit te poate duce și mai rapid spre faliment.

Dacă citești acest articol cu atenție și pui în aplicare sfaturile noastre, ești pe drumul cel bun.

O glumă foarte folosită in lumea SEO sună in felul următor:

„Unde ascunzi un cadavru ca să nu îl găsească nimeni?

Pe a doua pagină cu rezultate Google”

Asta pentru că doar 6% din click-uri sunt pe site-uri din a doua pagină.

Ce ai de făcut? 

Să investești ceva timp si ceva resurse financiare în imaginea ta online.

Dacă stai mai bine cu timpul decât cu banii poți încerca să faci totul de unul singur.

Dacă ai ceva fonduri dar nu stai foarte bine cu timpul pe care ar trebui să-l aloci optimizării, atunci cel mai bine este să externalizezi optimizarea website-ului către o agenție specializată.

O poziționare a website-ului pe prima pagină îți aduce  trafic și venituri.

Google este cea mai bună metodă de promovare organică și cu toate astea mai puțin de 20% din firme investesc în optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO).

Deși orice website poate fi inclus în rezultate Google, doar cele cu o bună optimizare internă și externă pot ajunge pe pozițiile din top.

Înainte de a începe vezi și factorii de clasare pe Google, cei care influențează poziția site-ului tău în căutări.

Care sunt pașii pentru această optimizare a site-ului?

Vezi articolul complet optimzare site pentru Google.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

De ce să alegeți produse cosmetice organice și nu produse standard?

Publicat

pe

cosmetice organice

Cu toții cunoaștem avantajele pe care ni le aduce consumul de produse naturiste. Pentru a ne menține pe aceeași linie la fel de important este să începem să folosim și produse cosmetice organice. Grija noastră față de mediul în care trăim și față de sănătatea noastră nu este completă dacă nu încercăm să folosim cât mai multe produse care protejează natura.

În magazinul online Rfresh.ro putem găsi o gamă diversificată de produse cosmetice organice și bio. De aici putem cumpăra tot ce avem nevoie pentru îngrijrea și demachierea feței, produse de make-up, pentru corp, produse destinate copiilor și mamelor, detergenți, accesorii și parfumuri bio. Toate produsele respectă standardele internaționale de calitate, nu conțin parabeni sau alergeni, nu sunt testate pe animale și sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

De ce să optăm pentru produse cosmentice organice?

Cele mai multe produse cosmetice care se găsesc în comerț, pentru a avea o anumită consistență și un termen de garanție cât mai mare folosesc, foarte mulți conservanți și ingrediente chimice care asigură o anumită densitate și vâscozitate. Dacă folosim astfel de produse, toate aceste ingrediente cu efecte secundare vor pătrunde în corpul nostru. Și chiar dacă impresia de moment este aceea că ele ne fac bine, pe termen lung, efectele pot fi contrare celor intenționate.

În aceste condiții, folosirea de produse cosmetice bio este singura altenativă recomandată pentru menținerea sănătății noastre. Aceste produse sunt benefice nu doar pentru ingrijirea noastră, ci și pentru mediu. Ingredientele din compoziția lor, precum uleiuri și extracte din plante naturale sunt obținute prin metode tradiționale, care nu sunt daunătoare nici pentru om, nici pentru natură. Pentru obținerea calităților dorite se folosesc numai elemente bio, care, chiar dacă nu au termene de garanție prea mari, au rezultate foarte eficiente pe termen lung.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Mobila online de la Acaju, cumperi confortabil și fără niciun risc

Publicat

pe

Mobila online de la Acaju, cumperi confortabil și fără niciun risc

Datorită evoluției tehnologiei și accesului la surse de informare din ce în ce mai variate, comportamentul cumpăratorilor s-a modificat semnificativ. Indiferent de tipul de achiziție dorit, fie că este vorba despre electronice, haine, electocasnice etc., varianta online este preferată din ce în ce mai des. Când vine vorba despre mobilier, mobila online de la Acaju este cea mai accesibilă sursă.

Mobila online de la Acaju, cumperi confortabil și fără niciun risc

De ce să cumpărați mobilă online?

Avantajele cumpăraturilor online sunt incontestabile. Chiar dacă mulți dintre cumpăratori preferă să vadă produsele în magazine fizice, este foarte tentant și util ca înainte de cumpărare să se consulte și oferta online. Puteți avea parte de multe surprize plăcute. Printre acestea menționăm:

 • puteți vedea și alege dintr-o varietate mult mai mare de modele și nuanțe;

 • dispuneți de mult mai multe informații despre dimensiuni, materiale folosite, disponibilitate și livrare;

 • exită mai multe alternative sigure de plată;

 • în funcție de oferta furnizorului, vă puteți alege exact produsele pe care le preferați;

 • mobilierul poate fi ridicat direct de la punctele de livrare sau livrat la domiciliul vostru;

 • în funcție de anumite condiții, plata se poate face și ramburs;

 • posibilitatea de a returna produsele;

 • beneficiați de numeroase oferte și promoții;

 • puteți achiziționa simplu cele mai variate tipuri de mobilier.

Datorită acestor facilități, pare mult mai rentabil să recurgeți la achiziția online a mobilierului de care aveți nevoie.

Mobila online de la Acaju, cumperi confortabil și fără niciun risc

Care sunt beneficiile speciale oferite de magazinul online Acaju.ro?

Atunci când vine vorba despre cumpărare mobilier, magazinul online Acaju s-a gândit la toate detaliile pentru a vă furniza servicii de cea mai bună calitate.

 • Aveți parte de o diversitate de mobilier și obiecte de mobilier pentru bucătărie, living, dormitor, hol, copii, canapele, mese, scaune, fotolii, saltele etc. impresionantă.

 • Perioada de retur este mai mare dacât cea standard de 14 zile, fiind de 30 de zile.

 • Aveți mereu garanția celui mai bun preț. Astfel, chiar și pe perioada depozitării, puteți solicita ca produsele să vă fie refacturate după eventualele noi prețuri.

 • Puteți plăti la livrare acasă, când ajunge produsul.

 • Vă este livrată comanda până în fața clădirii, indiferent de localitatea în care locuiți în Romania.

 • Sunt acceptate la retur toate produsele, chiar dacă sunt la comandă, după specificatiile dorite de client.

 • Toate achizițiile vă vor fi livrate prompt, în condițiile și la datele convenite.

Mobila online de la Acaju, cumperi confortabil și fără niciun risc

Din acest magazin online puteți alege mobilier din stiluri diferite, modern, elegant, funcțional, adaptat nevoilor de confort și locuire ale vieții noastre actuale. Variantele disponibile pentru fiecare categorie de produs sunt numeroase, oferind oricărui cumpărator posibilitatea de a alege exact modelul pe care și-l dorește.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, de consiliere de calitate din partea unor specialiști în domeniu sau de achiziții mobilier online, accesați cu încredere site-ul Acaju.ro!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cele mai frecvente greșeli în rândul persoanelor care oferă servicii SEO

Publicat

pe

Cele mai frecvente greșeli în rândul persoanelor care oferă servicii SEO

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: Cele mai frecvente greșeli în rândul persoanelor care oferă servicii SEO poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Exclusiv2 zile inainte

Doar in subsolul unei pagini se poate regasi interesul unei institutii europene in raport cu ingerintele grave in actul de justitie din Romania!

Am inceput timid cu un fast food plasat strategic intr-un loc urat, dar cu trafic mare. M-am gandit ca au...

Exclusiv3 zile inainte

Creierul lui Kovesi in dosarul paraditorilor

Hai, ca poate se misca lucrurile in dosarul lui Lucica Onea si al lui Mircea „Portocala” Negulescu, unde cei doi...

Exclusiv4 zile inainte

“Au ascuns totul ca să meargă şnur prin fals adopţia internaţională”/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate

Fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA, are un frate, aflat la rândul...

Exclusiv6 zile inainte

Bă, Mateescule, în practica DNA erai azi și arestat preventiv! Ieși, dracului afară din magistratură și CSM, nu ți-e rușine?

Avocatul Aurelian Pavelescu a explodat de nervi după ce instanța supremă a admis, marți, cererea Secției pentru anchetarea magistraților și...

ExclusivO săptămână inainte

Directorul RASP confirma acuzatiile UNPR Prahova la adresa primarului Dobre

Adriana Lascu, cumnata fostei şefe a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, lucrează, începând cu anul trecut, pentru una dintre companiile conectate la...

ExclusivO săptămână inainte

” D’ale lu’ Caragiale……bree nenicule bree”…../ AGRAMAT la propriu fără dar și poate…

Și acum ,dorim să vă asigurăm de corectitudinea și imparțialitatea jurnaliștilor din redacția „Incisiv de Prahova ” față de toate...

ExclusivO săptămână inainte

FELICITARI IPJ ILFOV! IN URMA DEZVALUIRILOR ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA ORGANELE DE CERCETARE PENALĂ L-AU LUAT IN VIZOR PE ȘEFUL POSTULUI DE POLIȚIE BRĂNEȘTI

General Dumitru Iliescu, fost șef SPP, preluare facebook: Cu putin timp in urma, Curtea Constitutionala a Romaniei a dat solutia...

Cultură2 săptămâni inainte

Iridex Group Plastic a prezentat rezultatele implementarii proiectului de relansare a statiei de productie mase plastice

Iridex Group Plastic a prezentat recent rezultatele obtinute prin proiectul de relansare a statiei de productie mase plastice, proiect care...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Se poate constata existenta si persistenta unor decizii/hotarari la nivelul CSAT in afara cadrului legal aplicabil in Romania

Primul exemplu, primul act neconstituțional La inițierea legilor și actelor normative cu impact social deosebit (cum este si domeniul financiar,...

Exclusiv2 săptămâni inainte

U.N.P.R Prahova sustine demersul viceprimarului Cristian Mihai Ganea

PETIŢIE, adresată tuturor partidelor politice, instituţiilor şi structurilor cu atribuţii/competenţe în asigurarea securităţii naţionale. STOP TRANSFORMĂRII REZERVIŞTILOR ÎN MASĂ DE...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Cum a fost posibila declasificarea unui document “STRICT SECRET” – a se vedea protocoalele clasificate fara emiterea unei Hotarari de Guvern?

Iată că premierul Viorica Dăncilă tocmai ce a demarat procesul de evaluare a membrilor propriului cabinet, ceea ce pentru Carmen...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Flori de vară

De departe cea mai frumoasă perioadă a anului, vara este anotimpul în care fiecare zi merită sărbătorită prin culoare şi...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Telekom incalca legea in mod repetat

LEGE Nr. 467 din 12 decembrie 2006 privind stabilirea cadrului general de informare şi consultare a angajaţilor ART. 1. Prevederile...

Exclusiv2 săptămâni inainte

UNIUNEA MILITARILOR ȘI POLIȚIȘTILOR “MIHAI VITEAZUL”/Invitație de presă

Biroul de presă al UNIUNII MILITARILOR ȘI POLIȚIȘTILOR “MIHAI VITEAZUL” aduce la cunoștința opiniei publice următoarele: Duminică, 30 iunie 2019,...

Exclusiv3 săptămâni inainte

Cetatenii vor intelege ca au fost, a cata oara, pacaliti de decidentii politici din Romania!/ Minunati-va de ce poate sa suporte hartia

Se consumă momente cruciale de o parte și de alta a liniei de tranșee în interiorul ambelor partide. Și este...

Uncategorized3 săptămâni inainte

Brother a acordat premiul pentru derularea de activități de protecție a naturii și conservarea biodiversității

Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru mediul de afaceri, a acordat recent premiul pentru cea mai...

Știrile Săptămânii