Connect with us

Știri din județ

Utile in bucatarie!

Publicat

pe

Stilul de viață și numărul de membri ai familiei tale sunt doar două dintre criteriile pe care e bine să le ai în vedere cand mobilezi bucataria sau cand iti cumperi diversele electrocasnice, mici sau mari.

Sa incepem cu frigiderul!

Gândește-te la ce tip de alimente cumperi. Mergi rar la cumpărături și preferi alimentele congelate? Sau îți place să ai mereu alimente proaspete?

Ce model de frigider ți se potrivește? Frigider sau combina. Poti alege Arctic, brandul romanesc numarul unu, fii atent la ghidul de achizitionare al unui frigider pentru a fi sigur ca ai cumparat ce trebuie pentru tine, raportat la suprafata buatariei tale.

De asemenea, pentru a prepara cat mai repede ceea ce iti place, poti utiliza un slowcooker sau un multicooker, pe toate le gasesti online, stai linistit!

Daca te gandesti ce poti realiza cu un multicooker:

  • pui cu legume (fără să pornești macar cuptorul!)
  • peste
  • cartofi prajiti

Plus multe altele! Acestea sunt doar câteva dintre preparatele pe care le poți face cu ajutorul unui multicooker. Cu puțină creativitate, poți să (re)inventezi orice rețetă!

In final, daca nu vrei sa speli vasele in mod clasic, manual, poti lua pentru bucataria ta o masina de spalat vase. Nu uita ca pana si o masina de vase trebuie ingrijita si spalata!

Ai o multime de variante in mediul virtual, mai stai pe ganduri?

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Magazinele de cartier – în ascensiune

Publicat

pe

De

plati-facturi-utilitati
plati-facturi-utilitati

Magazinele de cartier – în ascensiune după apariția produselor digitale

Cine a crezut că magazinele de cartier or să dispară complet de pe suprafața României după invazia de Profi, Penny, Lidl sau Carrefour, iată că s-a înșelat. Astăzi magazinele de cartier o duc destul de bine și putem spune că au fost oarecum salvate de apariția produselor digitale pe care acestea le pot comercializa prin intermediul platformelor de genul Casier Total. Casier Total este o aplicație GRATUITĂ destinată magazinelor de cartier, benzinăriilor și supermarketurilor prin intermediul căreia aceste entități comerciale pot spre exemplu vinde roviniete. Haideți să vedem împreună ce fel de servicii digitale pot fi comercializate de magazinele de cartier prin intermediul Casier Total.

Ce fel de servicii digitale pot fi comercializate de magazinele de cartier prin intermediul Casier Total?

Plati facturi utilități

Este cel mai bun mod de a aduce mai mulți clienți într-un magazin. Clienții care intră să plătească o factură la curent mai mult ca sigur vor cumpăra și alte lucruri din magazin. Astfel, crește numărul de clienți fideli, crește și vânzarea propriu-zisă, crește și profitul magazinului. De precizat faptul că magazinul primește comision la fiecare factură încasată, astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Magazinul trebuie să aibă și el profit pe urma aplicației Casier Total și este evident că se vor face bani frumoși.

Vânzare roviniete

Oamenii sunt obișnuiți să cumpere rovinietele de prin benzinării atunci când pleacă cu mașina în afara localității. Dacă vor vedea că se poate achiziționa rovinieta de la magazinul de la colț, cu siguranță o vor achiziționa de la acesta pentru că de cele mai multe ori oamenii uită să mai oprească la PECO după rovinietă și se trezesc acasă cu celebrele plicuri negre, funebre, de la CNAIR, care-i anunță că au de plată între 275 RON și 550 RON, amenda minimă de 275 RON se poate achita în maxim 14 zile.

plati-facturi-utilitati

plati-facturi-utilitati

Reîncărcare electronica – cartele PrePay

Deși trăim în era tehnologiei, când prin intermediul incarca.ro sau re-incarcare.ro putem să ne reîncărcăm cartelele PrePay în maxim 2 minute, nu se nimerește tot timpul să avem bani pe card atunci când rămânem fără beneficii. Astfel, dacă avem posibilitatea să cumpărăm o reîncărcare Vodafone, Orange, Telekom sau Digi de la colțul blocului este mai mult decât ok. În plus, parcă uneori e mai bine să muncească alții pentru noi, din moment ce banii sunt aceiași. Reîncărcările PrePay vândute prin Casier Total au aceleași prețuri cu reîncărcările PrePay vândute online, sau la punctele de lucru ale operatorilor de telefonie.

Vânzare PaySafeCard

Deși în România PaySafeCard este o metodă de plată mai puțin cunoscută, în străinătate este folosită cu brio de ani buni drept înlocuitoare a plății cu cardul. Astfel, dacă nu ai un card bancar, există magazine online care acceptă plata cu PaySafeCard și astfel te poți bucura de cumpărături online liniștite, fără să îți mai bați capul cu vreo bancă. Codurile se pot cumpăra cu cash de la colțul blocului în cazul în care magazinul respectiv este partener Casier Total.

Încasare rate bănci

Ratele la bănci se pot achita la magazinul de la colțul blocului în cazul în care acesta este partener Casier Total. Multă lume dorește să achite ratele cu cash astfel încât băncile să nu-și bage coada să tragă din banii din cont, pentru că de multe ori băncile nu retrag fix sumele datorate apoi este bătaie de cap pentru rectificarea greșelilor, știm cu toții că trebuie să pierdem o oră în așteptare cu robotul atunci când sunăm cu o problemă la orice bancă din România.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

10 motive să-ți reîncarci cartela PrePay

Publicat

pe

De

reincarcare-cartela-prepay
reincarcare-cartela-prepay

10 motive să-ți reîncarci cartela PrePay prin intermediul incarca.ro

Reîncărcarea cartelelor PrePay necesită în ziua de azi mult mai puțin efort fizic. Nu mai trebuie să mergem în oraș pe la magazine sau pe la centrele operatorilor de telecomunicații pentru a rezolva această problemă. Astăzi totul este digitalizat și automatizat iar achiziția unei reîncărcări PrePay se poate face din confortul casei, fără a mai fi necesară deplasarea. Astfel, am adunat 10 motive pentru ca utilizatorii de PrePay să renunțe la metoda clasică de reîncărcare și să încerce portalul incarca.ro.

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin intermediul incarca.ro

  1. Scapi de drumuri și de stat la coadă. Cel mai enervant lucru pentru un client este să fie nevoit să stea la coadă. Evident, cam asta se întâmplă pe la centrele operatorilor de telefonie mobilă. De ce să mai stai la coadă să pierzi timpul pentru o reîncărcare Vodafone dacă o poți cumpăra online?
  2. Este un portal mai mult decât simplu de utilizat. Tot ce trebuie făcut este să se completeze câmpurile de pe prima pagină apoi să se plătească online cu cardul ca orice alt serviciu sau produs. Alege operatorul, tipul de reîncărcare, valoarea, numărul de telefon care trebuie reîncărcat și adresa de e-mail pentru a primit factura.
  3. Reîncărcarea se efectuează foarte rapid, în 2 minute. După cum spuneam mai sus, sunt necesari doi pași pentru a cumpăra o reîncărcare Vodafone: completarea datelor de pe prima pagină și plata. Dacă aveți datele bancare salvate în browser cu siguranță va dura chiar mai puțin de 2 minute toată procedura.
  4. Portalul este disponibil non stop. Ești salvat chiar și atunci când îți expiră beneficiile în miez de noapte și ai nevoie de telefon ca de aer. Portalul este mereu online, mereu întreținut, nu are perioade de downtime pentru mentenanță, te poți baza pe încarca.ro la orice oră din noapte pentru o reîncărcare Vodafone.
  5. Oferă servicii și pentru companii. Dacă ai o companie și încă nu ai renunțat la costisitorul abonament business, ar fi cazul să te gândești acum să treci pe PrePay. Portalul oferă servicii de reîncărcare programată sau reîncărcare cu plata la termen care permit unei companii să folosească PrePay ca pe un abonament. De asemenea, portalul oferă pentru companii și servicii de reîncărcare simultană a mai multor cartele PrePay.
  6. Tranzacțiile sunt 100% criptate. Nu există riscul de pierdere a creditului, de furt al creditului, de furt al datelor bancare. Deși trăim într-o epocă digitală în care hoțiile s-au dezvoltat foarte mult, cei de la incarca.ro au investit foarte mult în securizarea portalului, astfel încât clienții să poată cumpăra mereu în siguranță.

    reincarcare-cartela-prepay

    reincarcare-cartela-prepay

  7. Se pot încărca electronic cartela Orange, Vodafone și Telekom. Toți operatorii de telefonie mobilă din România sunt pe site, nu contează de la cine ai cartela. Este un portal care devine de mare ajutor în special pentru utilizatorii de telefoane Dual Sim, care-și rezolvă problema cu reîncărcările într-un singur loc.
  8. Există bonusuri suplimentare la fiecare reîncărcare. Este vorba despre bonusuri oferite strict de portalul incarca.ro pentru cei care aleg să-și reîncarce cartela PrePay Telekom – de exemplu – prin intermediul său. Bonusurile oferite de operatori sunt cu totul altceva. Este un semn de respect față de client al portalului incarca.ro.
  9. Valoare de reîncărcare foarte diversificată. Se pot cumpăra reîncărcări cu valori cuprinse între 5 și 125 de euro, mult peste valorile disponibile de obicei prin magazine sub forma cartelelor cu cod de reîncărcare. Cine dorește o sumă mai neobișnuită o poate achiziționa prin intermediul acestui portal.
  10. Tipul de reîncărcare este foarte diversificat. Se poate achiziționa direct credit, cod de reîncărcare, extraopțiuni cu minute și internet, în funcție bineînțeles de ofertele fiecărui operator de telefonie mobilă. Important este ca utilizatorul să aibă de unde să aleagă și să poată pleca astfel mulțumit de achiziția făcută.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

12 motive să folosești rovinieta.online

Publicat

pe

De

rovigneta
rovigneta

12 motive să folosești rovinieta.online dacă deții sau administrezi o companie de transport marfă

Administrarea unui parc auto de mari dimensiuni în cadrul unei firme de transport tocmai a devenit o sarcină mai simplă. Portalul Rovinieta.Online vine în sprijinul celor care gestionează o companie de transport marfă, cu servicii gratuite din sfera managementului de roviniete. Astfel, pentru o mai bună înțelegere asupra serviciilor oferite de rovinieta.online, am ales 12 motive pentru ca un manager de transport să folosească acest portal.

12 motive să folosești rovinieta.online dacă deții sau administrezi o companie de transport marfă

  1. Scapi de cozile din benzinării. Atunci când vine vorba despre a cumpăra rovinieta online, nu se mai pune în discuție coada. La un site web se pot conecta simultan mii de utilizatori fără să aștepte nicio secundă unul după celălalt pentru a-și încheia cumpărăturile. Achizițiile online sunt cele mai rapide din lume la ora actuală.
  2. Portalul este disponibil non stop fără downtime pentru mentenanță. Spre deosebire de alte portaluri din care se poate achiziționa rovinieta online, acesta nu are niciodată perioade de downtime pentru mentenanță. De asemenea, se află găzduit și pe un server foarte bun astfel încât site-ul să se miște foarte rapid.
  3. Deții toate facturile într-un singur loc. Portalul permite crearea unei baze de date cu toate achizițiile efectuate, astfel, la final de lună sunt foarte simplu de adunat și de trimis spre contabilitate. E mult mai simplu acest mod de a gestiona rovinietele decât să le aduni din 10 părți diferite la final de lună.

    rovigneta

    rovigneta

  4. Prețurile sunt identice cu cele de pe site-ul CNAIR. Rovinietele comercializate prin intermediul rovinieta.online nu prezintă adaos comercial. Sunt exact aceleași prețuri ca și în benzinării. Rovinieta.online nu face bișniță cu roviniete, este doar distribuitor autorizat de roviniete din partea CNAIR.
  5. Nu există comisioane sau abonamente. Portalul oferă multe alte servicii pentru care nu solicită abonament, nici măcar comisioane separate. Transparența este una totală, costurile sunt foarte simplu de verificat. Dacă există mici diferențe de câțiva bani față de prețurile „oficiale” CNAIR este din cauza schimbului valutar.
  6. Toate serviciile sunt absolut gratuite. Ne referim aici la emitere roviniete simultan, externalizare management roviniete către personalul portalului și bineînțeles alertele care salvează multe companii de amenzi. Practic nu există niciun inconvenient pentru o companie de transport să nu apeleze la aceste servicii.
  7. Scapi de eventuale amenzi prin accesul la notificări. Portalul dispune de un sistem de avertizare prin e-mail și telefon cu ajutorul căruia niciodată nu vor mai sosi amenzi la poșta companiei din cauza lipsei rovinietei. Este valabil pentru toate rovinietele achiziționate pe o perioadă mai lungă de 30 de zile.
  8. Poți salva timp emițând mai multe roviniete simultan. Un serviciu de administrare rovignete parc auto mai mult decât util pentru managerii de transport care au de gestionat foarte multe vehicule. Timpul economist se poate îndrepta spre alte sarcini din fișa postului managerului de transport.
  9. Poți externaliza cu totul managementul de roviniete. Pe bază de contract, personalul rovinieta.online poate emite rovinietele în locul tău, asumându-și eventuale greșeli care pot apărea strict din neatenția lor. Este vorba evident de amenzi, dacă sunt din vina lor aceștia le vor plăti fără probleme.
  10. Tranzacțiile sunt 100% securizate. Nu există riscul de furt al datelor bancare, portalul este unul 100% securizat iar tranzacțiile sunt criptate. Companiile pot folosi cu încredere maximă sistemele de plată online oferite de acest portal. Știu că multă lume este încă reticentă atunci când vine vorba despre cumpărături online pe un website pe care nu au mai dat niciodată cu cardul, dar nu sunt motive de îngrijorare în cazul rovinieta.online.
  11. Platforma oferă suport în vederea achizițiilor. La orice oră, dacă este necesar ajutor în vederea achiziției de roviniete, personalul portalului își oferă sprijinul oricărui utilizator. Este un semnal cât se poate de clar asupra faptului că există un mare respect față de client, iar portalul dorește ca fiecare client să fie mulțumit.
  12. Există și un calculator rovinietă online. Un calculator foarte util pentru estimări de bugete, întrucât costurile rovinietelor în funcție de categoria vehiculului și perioada de timp sunt cifre greu de ținut minte. Nimeni până acum nu a înțeles de ce nu pot fi sume fixe, rotunjite măcar, astfel încât să poată fi ținute minte.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Uncategorized5 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized6 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Exclusiv14 ore inainte

Dosarul „Tetra” fabricat de procurorul, pe atunci, Negulescu Mircea, zis „Portocală, zis „Zdreanță” și autointitulat „distrugătorul de destine” – Ziarul Incisiv de Prahova

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

UncategorizedO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

UncategorizedO zi inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

EvenimentO zi inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Exclusiv2 zile inainte

 INTOARCEREA “RABINULUI” – Ziarul Incisiv de Prahova

                                         ...

Uncategorized2 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment2 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized3 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Exclusiv3 zile inainte

copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie! – Ziarul Incisiv de Prahova

Statutul polițistului prin Legea 360/2002 și statutul cadrelor militare prevăzut în Legea 80/1995 fixează interdicții clare privind implicarea acestora în...

Exclusiv5 zile inainte

Amânarea acțiunii de protest anunțate în 25 martie 2024, de Ziua Poliției Române – pentru data de 9 mai 2024, de Ziua Europei – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Exclusiv6 zile inainte

WHITE TOWER (XXIII)/Dupa rambusari ilegale de T.V.A asistam la mentinerea masurilor penale – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Eveniment6 zile inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Uncategorized7 zile inainte

De ce masuri de protectie dispune un dulap metalic pentru substante periculoase?

Dulapurile pentru substante periculoase reprezinta o solutie vitala pentru depozitarea sigura a substantelor chimice care prezinta riscuri pentru sanatatea si...

Care sunt cerințele legale și administrative pentru achiziționarea unui apartament în București? Care sunt cerințele legale și administrative pentru achiziționarea unui apartament în București?
Afaceri7 zile inainte

Care sunt cerințele legale și administrative pentru achiziționarea unui apartament în București?

Achiziționarea unui apartament în București implică respectarea unei serii de cerințe legale și administrative pentru a asigura o tranzacție legală...

Știrile Săptămânii