Connect with us

Cultură

Deep Forest Fest: Un festival muzical de neratat pentru iubitorii de muzică electronică

Publicat

pe

Deep Forest Fest

Deep Forest Fest, un eveniment de neuitat adresat iubitorilor de muzică electronică și nu numai, promite să ofere o experiență muzicală diversificată și captivantă. Festivalul se va desfășura pe platoul Feţeni din Râmnicu Vâlcea, în perioada 14-16 iulie 2023.

Deep Forest Fest este cunoscut pentru a fi un paradis muzical pentru toți fanii muzicii electronice. Evenimentul va găzdui o gamă largă de stiluri muzicale, inclusiv techno, melodic house, tech house, progressive, deep tech, afro house, deep house, house clasic, dance, disco house, funky sau jackin house. Indiferent de preferințele muzicale, festivalul oferă o selecție captivantă și variată pentru toți participanții.

Pe lângă experiența muzicală extraordinară, Deep Forest Fest va oferi și multe zone de relaxare și activități captivante, realizate în parteneriat cu KAUFLAND, GEORGE – PRIMUL BANKING INTELIGENT, CEZ VÂNZARE, PEPSI, PERONI, BOROMIR, DIANA, PRO FM și NURVIL. Activităţile speciale pregătite împreună cu partenerii oficiali vor contribui la atmosfera magică a festivalului.

Organizatorii festivalului lucrează intens pentru a pregăti un line-up de excepție pentru scena CRAZY WOLF by KAUFLAND. Participanții vor avea ocazia de a se bucura de o scenă impresionantă, un program de entertainment diversificat și multe surprize pe tot parcursul evenimentului. Atmosfera vibrantă și energia pozitivă vor fi resimțite în fiecare moment al festivalului. Printre artiştii care vor urca pe scena din Feţeni pentru a încânta publicul prezent se vor afla nume precum FERRECK DAWN, FRANKY RIZARDO, NIC FANCIULLI, NINETOES, ROBERTO SURACE, SASHA, THEMBA şi mulţi, mulţi alţii.

Deep Forest Fest va avea loc în inima naturii, la Feţeni, oferind o oază de relaxare departe de agitația cotidiană. Programul festivalului va fi între orele 18:00 și 07:00, în fiecare zi, astfel încât participanții să se bucure de ore întregi de distracție și dans pe parcursul celor trei zile ale festivalului.

De asemenea, participanții vor avea acces la diverse caravane de food care vor oferi o varietate de opțiuni culinare delicioase. Biletele pentru Deep Forest Fest sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului, deepforestfest.com, și pe iabilet.ro.

Pentru informații suplimentare despre Deep Forest Fest și actualizări privind evenimentul, puteţi vizita site-ul oficial sau să urmăriți paginile de pe rețelele sociale, Instagram şi Facebook.

Despre Deep Forest Fest:

Deep Forest Fest este un festival muzical de excepţie ajuns la ediţia cu numărul 4. Acest festival este dedicat iubitorilor de muzică electronică și pasionaților de petreceri de neuitat. Evenimentul adună în fiecare an artiști consacrați și talentați din industria muzicală electronică și oferă o experiență unică și captivantă participanților săi. Cu o atmosferă vibrantă, scenarii impresionante și activităţi speciale, Deep Forest Fest este un eveniment pe care nu trebuie să-l ratați.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Samsung Electronics menține poziția de lider pe piața globală a televizoarelor pentru al 18-lea an consecutiv

Publicat

pe

De

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut supremația pe piața globală de televizoare pentru al 18-lea an consecutiv, stabilind un standard de neegalat în fruntea industriei.

Firma de cercetare de piață Omdia a raportat că Samsung a obținut o cotă de 30,1% pe piața globală a televizoarelor în 2023, consolidându-și statutul de lider al industriei încă din 2006. Acest succes se datorează în mare parte concentrării strategice a companiei pe categoriile de televizoare premium și cu ecran mare, susținute de modelele sale de vârf QLED și OLED.

Începând cu lansarea din 2017 a seriei de televizoare QLED, care include și cele mai recente modele Neo QLED, Samsung a depășit vânzări cumulative de 40 de milioane de unități. Doar în 2023, seria QLED a înregistrat vânzări de 8,31 milioane de unități.

Samsung a demonstrat o poziție de conducere remarcabilă în sectorul televizoarelor premium – în special pentru televizoarele cu dimensiuni de peste 75 inci și cu prețuri mai mari de 2.500 de dolari. Compania a înregistrat o impresionantă cotă de piață de 60,5% în termeni de vânzări pentru televizoarele cu prețuri mai mari de 2.500 de dolari, menținând totodată un avans cu o cotă de piață de 33,9% pentru televizoarele cu dimensiuni de peste 75 inci. În plus, datorită vânzărilor semnificative ale modelelor de 98 inch, televizoarele cu dimensiuni de peste 90 inci au menținut conducerea, înregistrând o cotă de piață de 30,4%.

Continuând succesul pe piața televizoarelor ultra-mari și de înaltă calitate, Samsung a făcut, de asemenea, progrese semnificative în sectorul OLED. Seria sa de televizoare OLED a înregistrat vânzări de 1,01 milioane de unități în 2023, înregistrând o cotă de piață de 22,7%. De asemenea, odată cu gama OLED extinsă în 2024, cota de piață a Samsung în sectorul OLED se estimează că va crește semnificativ anul acesta.

„Suntem mândri să fim recunoscuți ca lideri pe piața globală a televizoarelor timp de 18 ani consecutivi, o dovadă a încrederii și a fidelității de lungă durată pe care utilizatorii noștri o acordă produselor companiei noastre. Suntem profund angajați să continuăm avansul în industrie, să depășim calitatea excepțională a imaginii și să oferim experiențe din ce în ce mai semnificative și valoroase”, a declarat SW Yong, President and Head of Visual Display Business, Samsung Electronics.

La CES 2024, Samsung Electronics a dezvăluit revoluționarul procesor NQ8 AI Gen3, anunțând începutul Ereii Ecranelor AI. Avansul în chipseturi de ultimă generație și capacitățile acestora sunt menite să redefinească domeniul televizoarelor inteligente, integrând o inteligență artificială sofisticată, alimentată de sistemul de operare Tizen OS, pentru a poziționa ecranele AI în centrul inovației caselor inteligente.

Anul 2024 se preconizează a fi încă un an plin de inovații semnificative pentru Samsung, începând chiar cu noua generație de procesoare și caracteristici AI de ultimă generație. Compania se află în procesul de a transforma și mai mult divertismentul la domiciliu și a stabili noi standarde în industria televizoarelor.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

Care sunt cele mai bune locuri pentru a admira arhitectura orașului Galati?

Publicat

pe

Care sunt cele mai bune locuri pentru a admira arhitectura orașului Galati

Orașul Galați, așezat strategic la confluența râurilor Siret și Prut cu Dunărea, își dezvăluie vizitatorilor o bogată tapiserie arhitecturală ce străbate veacurile, oferind o perspectivă unică asupra evoluției stilurilor și tendințelor arhitecturale din România.

De la edificii istorice ce amintesc de vremuri de mult apuse, la construcții moderne ce punctează orizontul, Galațiul este o destinație de neratat pentru iubitorii de arhitectură. În plus, pentru cei care caută un loc de cazare care oferă un excelent raport calitate-preț, Hotelul Bordeaux, clasificat la trei stele, reprezintă o opțiune remarcabilă, oferind confort și accesibilitate în inima orașului.

1. Grădina Publică Galați

Unul dintre cele mai vechi și mai frumoase parcuri din România, Grădina Publică Galați, este un punct de referință nu doar pentru istoria sa, dar și pentru arhitectura peisagistică specifică perioadei sale de înflorire. Aleile sale întortocheate, statuile și foisoarele aduc un omagiu epocii romantice, invitând la plimbări liniștite și contemplație.

2. Faleza Dunării

Faleza Dunării, cu recentele sale renovări și îmbunătățiri, oferă o perspectivă modernă asupra arhitecturii peisagistice și urbane. Lunga promenadă, alături de spațiile verzi bine întreținute și zonele de agrement, constituie un loc ideal pentru relaxare și admirarea peisajului natural și urban în armonie.

3. Turnul Televiziunii

Turnul Televiziunii, o structură impunătoare ce domină orizontul orașului Galați, este un exemplu remarcabil de arhitectură modernă. Funcționalitatea sa inițială se îmbină cu estetica, creând un punct de reper vizual și tehnologic pentru oraș și locuitorii săi.

4. Catedrala Arhiepiscopală „Sfântul Andrei”

Această splendidă edificatie religioasă nu doar că servește nevoilor spirituale ale comunității, dar este și o demonstrație de forță a arhitecturii neoromânești. Detaliile elaborate, precum și dimensiunea impresionantă, fac din Catedrala „Sfântul Andrei” un punct focal al tradiției și culturii în Galați.

5. Palatul Navigației

Reflectând importanța Galațiului ca port la Dunăre, Palatul Navigației aduce în prim-plan arhitectura industrială și utilitară, evidențiind rolul crucial al orașului în comerțul și navigația fluvială. Clădirea, cu elemente decorative ce amintesc de legătura orașului cu râul, este un simbol al prosperității și dezvoltării.

6. Strada Domnească

O plimbare pe Strada Domnească oferă o incursiune în istoria orașului, cu casele sale vechi ce datează din secolul al XIX-lea și începutul secolului XX. Această arteră vie, plină de istorie, își păstrează farmecul și astăzi, oferind o privire asupra vieții cotidiene și a arhitecturii de odinioară.

Cazare și Confort la Hotel Bordeaux

Pentru călătorii care doresc să exploreze aceste minunății arhitecturale, Hotelul Bordeaux se prezintă ca o alegere inspirată. Situat convenabil, hotelul oferă oaspeților săi acces ușor la principalele atracții ale orașului, făcându-l punctul ideal de plecare pentru explorări.

Cu o abordare orientată spre satisfacția clientului și facilități moderne, Hotel Bordeaux garantează o ședere plăcută, reprezentând opțiunea perfectă pentru cei care caută confort la un preț accesibil.

Explorarea arhitecturii Galațiului este o aventură ce dezvăluie straturile istorice și culturale ale orașului, fiecare clădire având propria sa poveste de spus. Îmbinând trecutul cu prezentul, Galațiul oferă o experiență inedită, transformând fiecare vizită într-o călătorie memorabilă prin timp și spațiu.

În acest peisaj arhitectural divers și bogat, fiecare colț al Galațiului își dezvăluie propriile comori, fie că este vorba despre clădiri istorice restaurate, monumente care își amintesc istoria sau bijuterii ale arhitecturii moderne ce adaugă un nou strat la identitatea urbană. Orașul se prezintă nu doar ca un muzeu în aer liber, ci și ca un spațiu viu, în continuă transformare.

7. Casa Cuza Vodă

Casa Cuza Vodă, una dintre cele mai importante clădiri istorice din Galați, oferă o fereastră către viața și epoca unuia dintre cei mai iubiți conducători ai României, Domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Restaurată cu grijă, această casă-muzeu păstrează amintirea momentelor cheie din istoria națională, fiind în același timp un exemplu remarcabil de conservare a patrimoniului arhitectural.

8. Universitatea „Dunărea de Jos”

Campusul Universității „Dunărea de Jos” este un alt punct de interes, unde arhitectura educațională modernă se întâlnește cu nevoia de funcționalitate și spațiu deschis. Clădirile universității, cu designul lor contemporan și spațiile verzi ample, reflectă angajamentul orașului către educație și inovație.

9. Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” este nu doar un centru cultural vibrant, ci și o clădire cu o arhitectură impresionantă, care îmbină elemente clasice și moderne. Aici, arta și arhitectura se întâlnesc pentru a oferi un spațiu în care creativitatea și expresia culturală să fie celebrate într-un mediu arhitectonic de excepție.

10. Podul peste Dunăre

Deși mai mult o realizare inginerească decât un obiect de arhitectură per se, Podul peste Dunăre reprezintă o piesă centrală în peisajul urban al Galațiului. Văzut de pe malul râului sau experimentat prin traversare, podul este un simbol al legăturii între țărmuri și comunități, o arteră vitală ce facilitează nu doar circulația, dar și schimbul cultural și economic.

Experiența Galațiului: O Simbioză între Trecut și Prezent

Galațiul este un oraș unde trecutul, prezentul și viitorul coexistă într-un dialog continuu, iar arhitectura este limba prin care acest dialog este purtat. De la monumentele sale istorice, care păstrează amintirile trecutului, la construcțiile moderne, care arată spre viitor, fiecare clădire spune o poveste.

În acest context, Hotelul Bordeaux joacă un rol esențial în oferirea unei experiențe autentice vizitatorilor. Prin poziționarea sa strategică, confortul oferit și serviciile de calitate, hotelul devine mai mult decât un simplu loc de cazare – este un punct de plecare pentru aventura arhitecturală și culturală în Galați.

Astfel, explorarea Galațiului se transformă într-o călătorie fascinantă prin istorie, cultură și artă, cu fiecare pas dezvăluind noi orizonturi ale cunoașterii și inspirației. Aventura arhitecturală în acest oraș oferă nu doar o lecție de istorie, ci și o inspirație pentru a privi spre viitor cu speranță și curiozitate.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

Pirelli – O calatorie prin secole cu regele anvelopelor

Publicat

pe

Pirelli este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea anvelopelor. Dincolo de produsele sale de inalta calitate, aceasta marca a devenit sinonima cu inovatia, performanta si pasiunea pentru automobilism. Dar cum a ajuns Pirelli sa fie atat de recunoscuta si ce se ascunde in spatele acestei marci prestigioase?

Originile unei mari companii

Infiintata in 1872 de Giovanni Battista Pirelli, compania s-a nascut cu ambitia de a produce cabluri telegrafice. Cu toate acestea, potentialul cauciucului, un material relativ nou la acea vreme, a captivat atentia fondatorului. Rapid, Pirelli a intrat in lumea anvelopelor, stabilindu-se ca un pionier in domeniu. Cu o dedicare neobosita pentru cercetare si dezvoltare,aceste  anvelope Pirelli au devenit rapid preferatele soferilor care cautau performanta si fiabilitate.

Tehnologii avansate pentru drumurile moderne

In prezent, Pirelli ramane la varful tehnologiei anvelopelor, oferind solutii adaptate pentru fiecare tip de vehicul si stil de condus. Fie ca vorbim de anvelope pentru masini sport, SUV-uri sau autoturisme obisnuite, Pirelli pune accent pe siguranta, confort si eficienta. Cu o retea extinsa de centre de cercetare si dezvoltare, marca continua sa stabileasca standarde in industrie.

O prezenta marcanta in motorsport

Una dintre cele mai notabile colaborari ale Pirelli este cea cu Formula 1. Marcand zeci de sezoane ca furnizor oficial de anvelope, Pirelli a fost martorul unor momente legendare ale motorsportului. Datorita acestei asociatii, marca a devenit recunoscuta pentru performanta sa de top. Acesta este si motivul pentru care multe dintre inovatiile de pe pista se regasesc si pe anvelopele destinate consumatorilor obisnuiti, conform articolului din https://www.autobild.de/.

Concluzie

In lumea automobilismului, Pirelli este mai mult decat o marca – este o legenda. Prin produsele sale de inalta calitate, asocierea cu motorsportul si pasiunea pentru inovatie, Pirelli a creat o mostenire care va dura pentru generatii. Alegand anvelopele Pirelli, soferii nu doar ca beneficiaza de o performanta de top, dar sunt si parte dintr-o istorie bogata.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Exclusiv10 ore inainte

”Protejarea celor care protejează!”/Manifestul european al EUROCOP – Ziarul Incisiv de Prahova

Mega escrocheria imobiliară a secolului la Ploiești, în care zeci de persoane s-au trezit fără apartamentele pe care le plătiseră,...

Turism2 zile inainte

Complexul Turistic Simared Baia Mare: Destinația de vis pentru relaxare și aventură în Maramureș

Complexul Turistic Simared, situat în inima pitorească a Maramureșului, în orașul Baia Mare, își deschide porțile pentru toți cei care caută...

Exclusiv2 zile inainte

WHITE TOWER (XXXV)/Scandal la WHITE TOWER/Pagubitii au inceput sa constientizeze protectia oferita acestei grupari de criminalitete economico-financiar organizata – Ziarul Incisiv de Prahova

Mega escrocheria imobiliară a secolului la Ploiești, în care zeci de persoane s-au trezit fără apartamentele pe care le plătiseră,...

Uncategorized2 zile inainte

Samsung România și BMW redefinesc explorarea urbană cu Galaxy AI

Întreaga experiență poate fi descoperită pe samsung.com/ro, pe canalul de YouTube Samsung România și pe conturile de social media ale ambasadorilor...

Uncategorized2 zile inainte

SOLE.ro devine retailer oficial în România pentru GESKE German Beauty Tech

București, România – 23 Mai 2024 – SOLE.ro, magazinul online de top dedicat îngrijirii personale și frumuseții, este încântat să...

Uncategorized3 zile inainte

Quickmobile.ro: Lider în tehnologie pe piața online în România

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, Quickmobile.ro s-a afirmat ca una dintre principalele destinații online pentru cumpărătorii din România...

Uncategorized3 zile inainte

TikTok își consolidează abordarea privind combaterea încercărilor de influențare

București, 23 mai 2024 – TikTok anunță astăzi noi actualizări legate de efortul continuu de a combate încercările de influențare existente...

Administrație locală3 zile inainte

De 22 de ani „Open for Madness”: 4.000 de rețete, 6.500 de decoruri și peste 1.000.000 de oameni care au savurat experiențele Flavours

Flavours marchează 22 de ani de prezență și supremație pe segmentul de catering cu „Open for Madness”, o campanie de...

Administrație locală3 zile inainte

HONOR prezintă o arhitectură AI pe patru niveluri și colaborează cu Google Cloud pentru mai multe experiențe la VivaTech 2024

Experimentați fotografia de portret la calitate de studio cu inteligența artificială pe noua serie HONOR 200 [Paris, Franța – 23...

Exclusiv3 zile inainte

Coruptie la Prefectura Prahova/Ingrijorarea si agitatia domnului Nanu, care a convocat o sedinta la OCPI Prahova (V) – Ziarul Incisiv de Prahova

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

geamuri termopan geamuri termopan
Uncategorized4 zile inainte

Avantajele montarii unor geamuri de tip termopan cu filtru UV

Intr-o lume in care confortul, eficienta energetica si protectia impotriva factorilor de mediu devin din ce in ce mai importante,...

Uncategorized4 zile inainte

Judecătorii sunt sfătuiți să recomande concilierea dintre consumatori și bănci la începutul proceselor din instanțe

22 mai, București. Judecătorii sunt sfătuiți să recomande consumatorilor și băncilor soluționarea pe cale amiabilă a disputelor din instanță. Aproximativ...

Eveniment4 zile inainte

Dezvoltatori din echipele de creație ale celebrelor jocuri Cyberpunk 2077 și Baldur’s Gate 3 vin la Dev.Play 2024

Conferința va avea loc în Aula Magna a Universității Politehnica din București pe 3 și 4 iunie București, 22 mai...

Uncategorized4 zile inainte

GOPET ROMÂNIA face investiții în sisteme noi de urmărire în timp real a expedițiilor, pe fondul conflictului din regiunea Mării Roșii

Pentru a avea stocuri de Black Friday sau de Crăciun, companiile trebuie să se asigure că au loc de transport...

Uncategorized4 zile inainte

Acer anunță primul său laptop cu Copilot+, Swift 14 AI

Echipat cu platformele Snapdragon din seria X, noul Swift 14 AI deschide o nouă eră a inteligenței artificiale oferind experiențe...

Exclusiv4 zile inainte

Coruptie la Prefectura Prahova/Devalizare de proporții prin vânzarea ilegala a peste 15 ha de teren/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (III) – Ziarul Incisiv de Prahova

Intabularile ilegale din dosarul Fermei Dacilor și din escrocheria White Tower  au scos la iveala o practica generalizata in tot...

Știrile Săptămânii