Connect with us

Știri din județ

De ce este important să vă păstrați laptopul în condiții optime?

Publicat

pe

Utilizatorii de laptopuri se bazează pe dispozitivele lor pentru o varietate de sarcini, de la muncă la divertisment. Ca atare, este esențial să vă păstrați laptopul în condiții optime pentru a-i asigura longevitatea și performanța. Acest lucru este deosebit de important în timpul lunilor de vară, când temperaturile ridicate și căldura excesivă pot avea un efect dăunător asupra componentelor laptopului dumneavoastră. Urmând câteva sfaturi simple oferite de TopServicePCLaptop.ro, vă puteți proteja dispozitivul și vă puteți bucura de productivitate și divertisment neîntrerupt pe tot parcursul sezonului estival.

Înțelegerea impactului căldurii asupra laptopurilor

Laptopurile sunt proiectate să funcționeze într-un anumit interval de temperatură. Căldura excesivă poate cauza o varietate de probleme, inclusiv scăderea performanței, opriri aleatorii și chiar deteriorarea permanentă a componentelor interne. De asemenea, căldura poate determina degradarea mai rapidă a bateriei, reducând durata de viață totală a acesteia. Prin urmare, este esențial să luați măsuri pentru a preveni supraîncălzirea și pentru a vă menține laptopul în stare de funcționare fără probleme.

Sfaturi pentru prevenirea supraîncălzirii

Unul dintre primii pași în prevenirea supraîncălzirii laptopului este asigurarea unei ventilații adecvate. Atunci când folosiți laptopul, asigurați-vă că îl așezați pe o suprafață tare și plană, care să permită o bună circulație a aerului. Evitați să îl așezați pe suprafețe moi, cum ar fi paturi sau canapele, deoarece acestea pot bloca orificiile de aerisire și pot reține căldura. În plus, curățați periodic ventilatoarele și orificiile de ventilație pentru a elimina praful acumulat, care poate obstrucționa fluxul de aer și poate duce la supraîncălzire.

Sfaturi de curățare și întreținere pentru vară

Vara este o perioadă prielnică pentru acumularea de praf și resturi, ceea ce poate îngreuna și mai mult sistemul de răcire al laptopului dumneavoastră. Pentru a vă păstra dispozitivul în condiții optime, este important să îl curățați în mod regulat. Începeți prin a opri laptopul și a îl deconecta de la sursa de alimentare. Folosiți o cârpă moale, fără scame, pentru a șterge ușor suprafețele exterioare, inclusiv ecranul, tastatura și trackpad-ul. Aveți grijă să nu aplicați o presiune excesivă și să nu folosiți agenți de curățare puternici, deoarece acest lucru poate deteriora componentele. Pentru zonele greu accesibile, cum ar fi cele dintre taste, utilizați o cutie de aer comprimat pentru a sufla orice resturi.

Importanța unei ventilații adecvate

Ventilația adecvată este crucială pentru a preveni supraîncălzirea laptopului. Asigurați-vă că orificiile de aerisire nu sunt blocate de obiecte precum hârtii, cărți sau chiar de propriile mâini. Atunci când folosiți laptopul pe un birou sau pe o masă, asigurați-vă că există suficient spațiu în jurul acestuia pentru ca aerul să circule liber. Dacă utilizați laptopul pe genunchi, luați în considerare utilizarea unui suport de răcire sau a unui ventilator extern pentru a asigura un flux de aer suplimentar. Aceste accesorii pot ajuta la disiparea căldurii și pot împiedica laptopul să se încălzească prea tare.

Utilizarea plăcuțelor de răcire și a ventilatoarelor externe

Plăcuțele de răcire și ventilatoarele externe sunt instrumente excelente pentru combaterea supraîncălzirii laptopului, în special în timpul lunilor de vară. Plăcuțele de răcire sunt concepute pentru a oferi un flux de aer suplimentar și pentru a reduce temperatura laptopului dumneavoastră. De obicei, acestea dispun de ventilatoare încorporate care aspiră aerul rece și îl direcționează spre partea inferioară a laptopului. Ventilatoarele externe, pe de altă parte, pot fi plasate în apropierea laptopului pentru a ajuta la expulzarea aerului cald și pentru a menține o temperatură mai scăzută. Luați în considerare investiția în aceste accesorii pentru a vă menține laptopul la un nivel optim de funcționare, chiar și în cele mai fierbinți zile de vară.

Cele mai bune practici pentru depozitare și transport

Atunci când nu îl folosiți, este important să vă depozitați laptopul într-un loc răcoros și uscat. Evitați să îl lăsați în lumina directă a soarelui sau în zone cu umiditate ridicată, deoarece aceste condiții pot accelera deteriorarea dispozitivului dvs. În plus, asigurați-vă că laptopul este închis în mod corespunzător înainte de a-l depozita, pentru a preveni orice potențială deteriorare. Atunci când transportați laptopul, folosiți o husă sau o husă de protecție pentru a-l feri de daune fizice și de temperaturi extreme. Aceste practici simple pot contribui în mare măsură la păstrarea longevității și a performanțelor laptopului dumneavoastră.

Sfaturi pentru optimizarea software-ului și a performanțelor

Pe lângă întreținerea fizică, optimizarea software-ului și a performanțelor laptopului dvs. vă poate ajuta să preveniți supraîncălzirea și să îi îmbunătățiți eficiența generală. Începeți prin a vă menține sistemul de operare și software-ul la zi. Actualizările includ adesea remedieri de erori și îmbunătățiri ale performanței care pot spori stabilitatea laptopului dvs. și pot reduce solicitările inutile ale sistemului. În plus, luați în considerare dezinstalarea oricăror programe sau aplicații nefolosite pentru a elibera resurse valoroase ale sistemului. Efectuarea de scanări regulate ale programelor malware și optimizarea programelor de pornire pot contribui, de asemenea, la o experiență mai ușoară și mai eficientă a laptopului.

Probleme comune ale laptopurilor de vară și cum să le remediați

În ciuda măsurilor preventive luate, problemele legate de laptopuri pot apărea în timpul lunilor de vară. Unele probleme comune includ închideri aleatorii, performanțe lente și programe care nu răspund. Dacă vă confruntați cu oricare dintre aceste probleme, este important să le rezolvați prompt pentru a preveni daune suplimentare. Începeți prin a verifica temperatura laptopului dvs. cu ajutorul unui software de monitorizare. Dacă se încălzește în mod constant, luați în considerare utilizarea unui tampon de răcire sau a unui ventilator extern. Dacă laptopul dumneavoastră este lent sau nu răspunde, închideți orice program inutil și ștergeți fișierele temporare și memoria cache. Dacă acești pași nu rezolvă problema, luați în considerare posibilitatea de a contacta un tehnician profesionist pentru asistență suplimentară.

Bucurați-vă de o experiență plăcută și eficientă a laptopului în timpul verii

Îngrijirea laptopului dvs. în timpul lunilor de vară este esențială pentru a asigura performanța optimă și longevitatea acestuia. Urmând sfaturile prezentate în acest articol, cum ar fi prevenirea supraîncălzirii, curățarea și întreținerea dispozitivului, asigurarea unei ventilații adecvate, utilizarea plăcuțelor de răcire și a ventilatoarelor externe, practicarea celor mai bune practici de depozitare și transport, optimizarea software-ului și a performanțelor și rezolvarea promptă a problemelor comune ale laptopului pe timp de vară, vă puteți bucura de o experiență plăcută și eficientă a laptopului pe tot parcursul verii. Nu uitați, un laptop bine întreținut nu numai că este mai performant, dar durează mai mult, economisind timp și bani pe termen lung.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din județ

Beneficiile reparației vs costul unui laptop nou

Publicat

pe

De

Ai o problemă cu laptopul tău și te întrebi dacă merită să îl repari sau să cumperi unul nou? Alegerea potrivită depinde de mai mulți factori, inclusiv costul, vechimea laptopului și nivelul de performanță pe care îl dorești.

Repararea unui laptop poate fi o opțiune financiară atractivă. În multe cazuri, costurile de reparare sunt semnificativ mai mici decât prețul unui laptop nou. Există, de asemenea, multe centre de service care oferă garanție pentru reparații, astfel încât să poți avea încredere că laptopul tău va fi în siguranță și funcțional.

Pe de altă parte, achiziționarea unui laptop nou poate aduce beneficii considerabile. Modelele noi vin cu upgrade-uri tehnologice și performanțe îmbunătățite care pot face o mare diferență în ceea ce privește viteza și eficiența. Dacă laptopul tău este vechi și nu mai îndeplinește cerințele tale, ar putea fi momentul să iei în considerare înlocuirea acestuia.

În cele din urmă, alegerea între repararea laptopului și cumpărarea unui laptop nou este o decizie personală bazată pe prioritățile și nevoile tale. Asigură-te că evaluezi cu atenție opțiunile și iei în considerare atât costurile, cât și beneficiile pe termen lung.

Factori de luat în considerare atunci când decizi între repararea și cumpărarea unui laptop nou

Atunci când te afli în situația de a decide între repararea sau achiziționarea unui laptop nou, trebuie să iei în considerare mai mulți factori. Primul factor important este costul.

Costul reparării unui laptop

Costul reparației unui laptop poate varia în funcție de natura problemei și de marca și modelul laptopului. În general, reparațiile minore, cum ar fi înlocuirea unui cablu sau a unei tastaturi, pot fi mai ieftine, în timp ce reparațiile majore, cum ar fi înlocuirea plăcii de bază sau a ecranului, pot fi mai costisitoare.

Este important să obții o estimare clară a costului reparației înainte de a lua o decizie. Consultă mai multe centre de service și compară prețurile și serviciile oferite. Asigură-te că înțelegi exact ce va fi reparat și ce garanții sunt incluse în preț.

În plus, unele reparații pot fi acoperite de garanția laptopului sau de o asigurare suplimentară. Verifică documentele și contactează producătorul sau compania de asigurări pentru a afla dacă poți beneficia de aceste avantaje.

Avantajele și dezavantajele reparării unui laptop

Repararea unui laptop poate avea numeroase avantaje, dar și dezavantaje. Unul dintre principalele avantaje este costul redus al reparațiilor, mai ales în comparație cu achiziționarea unui laptop nou. Dacă problema este minoră și poate fi rezolvată cu ușurință, repararea poate fi o opțiune economică și practică.

Un alt avantaj este posibilitatea de a păstra datele și setările personale pe laptopul tău. Dacă ai informații importante sau programe instalate pe laptop, repararea poate fi o soluție mai convenabilă decât să le transferi pe un laptop nou.

Pe de altă parte, repararea unui laptop poate avea și dezavantaje. Dacă laptopul tău este vechi sau are o problemă majoră, este posibil ca repararea să nu rezolve complet problema sau să fie doar o soluție temporară. În acest caz, ar putea fi mai înțelept să investești într-un laptop nou care să îndeplinească cerințele tale pe termen lung.

De asemenea, timpul necesar pentru reparare poate fi un dezavantaj. Dacă ai nevoie urgentă de laptop pentru munca sau studiile tale, așteptarea pentru reparație poate fi frustrantă și inconvenabilă.

Costul achiziționării unui laptop nou

Achiziționarea unui laptop nou poate fi o investiție semnificativă, iar costul poate varia în funcție de marca, modelul și specificațiile tehnice ale laptopului. Modelele de top și cele cu performanțe superioare pot fi mai scumpe, în timp ce laptopurile de buget pot fi mai accesibile.

Este important să stabilești un buget și să compari diferitele opțiuni disponibile pe piață. Asigură-te că iei în considerare nevoile tale și că nu plătești pentru funcții și specificații pe care nu le vei utiliza în mod regulat.

Avantajele și dezavantajele achiziționării unui laptop nou

Achiziționarea unui laptop nou vine cu numeroase avantaje. Unul dintre cele mai evidente avantaje este tehnologia nouă și performanța îmbunătățită. Laptopurile noi vin cu procesoare puternice, mai multă memorie RAM și spațiu de stocare generos, ceea ce se traduce într-o performanță mai bună și o mai mare eficiență în utilizare.

De asemenea, laptopurile noi beneficiază de actualizări de securitate și suport tehnic mai bun. Dacă ai nevoie de un laptop fiabil și actualizat, achiziționarea unui model nou poate oferi această siguranță.

Pe de altă parte, achiziționarea unui laptop nou poate avea și dezavantaje. Costul poate fi un factor limitativ, mai ales pentru laptopurile de top sau cele cu specificații avansate. De asemenea, transferul datelor și setărilor personale de pe vechiul laptop pe unul nou poate fi o provocare.

Considerații pe termen lung

Atunci când iei în considerare repararea sau achiziționarea unui laptop nou, este important să gândești pe termen lung. Dacă laptopul tău este deja vechi și nu mai îndeplinește cerințele tale, este posibil ca repararea să fie doar o soluție temporară. În acest caz, ar putea fi mai înțelept să investești într-un laptop nou care să îți ofere performanța și funcționalitatea dorite.

De asemenea, ia în considerare costurile de întreținere și reparație pe termen lung. Laptopurile mai vechi pot avea nevoie de reparații și înlocuiri mai frecvente, ceea ce poate însemna costuri suplimentare pe parcursul utilizării lor. Dacă ai posibilitatea financiară și vrei un laptop fiabil și actualizat, achiziționarea unui model nou poate fi o investiție mai bună pe termen lung.

Opinii ale experților privind repararea vs. achiziționarea unui laptop nou

Opiniile experților diferă în ceea ce privește repararea versus achiziționarea unui laptop nou. Unii susțin că repararea este o soluție mai economică și mai sustenabilă, în timp ce alții recomandă achiziționarea unui laptop nou pentru a beneficia de tehnologie și performanțe mai avansate.

Este important să consulți mai mulți experți și să iei în considerare argumentele lor înainte de a lua o decizie finală. Gândește-te la prioritățile tale și la nevoile tale specifice și alege opțiunea care îți oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Sfaturi pentru prelungirea duratei de viață a laptopului

Indiferent dacă decizi să repari laptopul sau să cumperi unul nou, există câteva sfaturi utile pentru a prelungi durata de viață a acestuia:

  • Curăță laptopul în mod regulat pentru a îndepărta praful și murdăria care pot afecta performanța și răcirea laptopului.
  • Evită expunerea laptopului la temperaturi extreme sau la umiditate ridicată.
  • Instalează un program antivirus și asigură-te că îl actualizezi în mod regulat pentru a preveni infecțiile cu malware.
  • Nu folosi laptopul în timp ce este conectat la încărcător pentru perioade lungi de timp, deoarece acest lucru poate afecta durata de viață a bateriei.
  • Efectuează copii de siguranță periodice ale datelor importante pentru a evita pierderea lor în cazul unor defecțiuni sau pierderi ale laptopului.

Decizia de a repara sau cumpăra un laptop nou este una personală și depinde de mai mulți factori. Costul, vechimea laptopului și nivelul de performanță dorit sunt doar câteva dintre aspectele de luat în considerare. Repararea poate fi o opțiune economică și practică, în timp ce achiziționarea unui laptop nou poate aduce beneficii tehnologice și performanțe îmbunătățite. Asigură-te că evaluezi cu atenție opțiunile și iei în considerare atât costurile, cât și avantajele pe termen lung înainte de a lua o decizie finală.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

Găsirea echilibrului estetic – Anvelope pentru mașini retro

Publicat

pe

Într-o lume unde tehnologia domină piața auto, mașinile retro sunt o reminiscență plăcută a unei ere trecute. Alegerea anvelopelor potrivite pentru aceste bijuterii istorice este crucială pentru a păstra autenticitatea și funcționalitatea lor.

Anvelopele – legătura dintre trecut și prezent

O mașină retro nu este doar un vehicul; este o capsulă a timpului, un memento al erei în care a fost creată. Când vine vorba de restaurare sau conservare, fiecare detaliu contează. Anvelopele joacă un rol esențial în această ecuație, oferind nu doar tracțiune și siguranță, dar și un aspect estetic care complimentează designul vehiculului. La Vadrexim gasesti super oferte de anvelope cu livrare gratis pentru un set complet de 4 buc oriunde in Romania.

Multe dintre aceste mașini retro au fost fabricate într-o perioadă în care tehnologia anvelopelor era diferită de cea de astăzi. Deci, alegerea anvelopelor potrivite înseamnă a echilibra necesitatea de a avea o anvelopă modernă, care oferă performanță și siguranță, cu dorința de a păstra autenticitatea mașinii.

Recomandări și resurse pentru entuziaștii auto

Pentru cei pasionați de mașini retro, este esențial să aibă resurse la îndemână care să îi ajute să ia decizii informate. De exemplu, aceasta revista oferă o perspectivă amplă asupra industriei mașinilor retro, inclusiv sfaturi despre restaurare și întreținere. Acesta poate fi un instrument valoros în căutarea anvelopelor perfecte.

Un alt aspect important de luat în considerare este uzura. Chiar dacă anvelopele pot părea într-o stare bună vizual, vechimea și condițiile de depozitare pot afecta integritatea lor. Este esențial să le verificați regulat și să le înlocuiți când este necesar, chiar dacă vehiculul nu este folosit frecvent.

În încheiere, menținerea autenticității unei mașini retro în timp ce se asigură funcționalitatea și siguranța ei poate fi o provocare. Cu toate acestea, cu resursele și informațiile potrivite, entuziaștii pot găsi anvelopele perfecte care să completeze și să protejeze aceste vehicule prețioase.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

Descoperă Perfecțiunea În Rochia de Mireasă: Alegerea Inspirată de Tema Nunții Tale

Publicat

pe

De

Planificarea nunții tale este o călătorie magică în care fiecare detaliu contribuie la crearea momentului perfect. Și când vine vorba de alegerea rochiei de mireasă, nu există reguli stricte – doar ocazia de a-ți exprima personalitatea și de a reflecta tema nunții tale într-un mod inconfundabil. Indiferent dacă optezi pentru un eveniment elegant și sofisticat sau pentru o petrecere rustică în aer liber, rochia ta de mireasă poate deveni ancoră centrală a întregii tale experiențe. Iată cum să alegi rochia perfectă în funcție de tema nunții tale:

1. Eleganță Regală pentru O Nuntă Clasică și Sofisticată

Dacă tematica nunții tale este una clasică și sofisticată, rochia ta de mireasă trebuie să reflecte această eleganță regală. Alege o rochie cu linii curate și detalii rafinate, precum dantelă delicată sau mătase prețioasă. Croiala tradițională, precum o rochie tip prințesă sau o rochie cu trena lungă, adaugă acel efect wow regal. Optează pentru nuanțe ca ivory sau alb clasic și completează-ți ținuta cu accesorii subtile, precum perle și cristale.

2. Spirit Bohemian Pentru O Nuntă în Aer Liber

Pentru o nuntă în aer liber, cu o temă boemă și relaxată, alege o rochie de mireasă care emană un aer de libertate și bucurie. Rochiile fluide, cu croieli lejere, se potrivesc de minune. Dantela croșetată și inserțiile de broderie conferă o notă etnică și boemă, iar detalii precum franjuri sau flori aplicate sporesc farmecul natural al temei tale. Alege nuanțe pastelate sau tonuri naturale pentru o armonie cu mediul înconjurător. Fotograful tau Boho este aici  FOTOGRAF NUNTA

3. Glamour și Strălucire Pentru O Nuntă Tematică Hollywoodiană

Dacă ai ales să te căsătorești într-un decor inspirat din lumea strălucitoare a Hollywoodului, rochia ta trebuie să strălucească la fel de intens. Optează pentru o rochie cu paiete sau cristale, care captează și reflectă lumina într-un mod spectaculos. Croielile dramatice, cum ar fi rochiile sirena sau cele cu fustă voluminoasă și corset, adaugă o notă de teatralitate și eleganță. Accesorizează cu bijuterii statement pentru un look de vedetă.

4. Romantism Rural în Cadrul Unei Nunti Rustice

Pentru o nuntă cu temă rustică și romantică, alege o rochie de mireasă care evocă farmecul vieții de la țară. Materiale naturale, cum ar fi dantela rustică și tulle-u, sunt opțiuni ideale. Croieli simple și detalii delicate, precum broderii florale, oferă o aură autentică și romantică. Alege nuanțe calde, cum ar fi ivory sau nude, pentru a completa atmosfera rustica.

5. Minimalism Urban Pentru O Nuntă în Stil Urban

Dacă tema nunții tale este una urbană și modernă, alege un stil minimalist pentru rochia ta de mireasă. Linii curate, materiale fine și un design simplu vor reflecta esența acestui stil. Optează pentru croieli moderne, cum ar fi rochii cu spatele gol sau rochii cu linii geometrice. Culoarea albă pură sau chiar și tonuri neutre, precum ivory sau creme, se potrivesc de minune cu această temă.

Indiferent de tema aleasă pentru nunta ta, alegerea rochiei de mireasă trebuie să îți reflecte personalitatea și să se integreze perfect în cadrul evenimentului. Explorează și experimentează, iar rezultatul va fi o apariție memorabilă și în același timp armonioasă cu povestea ta de dragoste.

Daca ai nevoie de o echipa foto video care sa puna in valoare intr-un stil unic evenimentul tau, recomandam echipa Lights and Tales – VEZI AICI PRETURILE OFERTA SI PORTOFOLIUL  FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI    FOTOGRAF BUCURESTI

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

ferestrele ferestrele
Social4 ore inainte

De ce ar trebui sa iti schimbi ferestrele: 3 indicii evidente

Cand vine vorba de confort, mereu acordam importanta fiecarui detaliu. De la dusumeaua pe care pasim, pana la materialul asternuturilor...

Ferestre PVC antracit Ferestre PVC antracit
Social8 ore inainte

Ferestre PVC antracit – moderne si elegante

De cativa ani incoace, ferestrele antracit au batut toate recordurile de popularitate cand vine vorba de alegerea culorii de ferestre....

Exclusiv21 de ore inainte

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P/”CONTINUĂM PROTESTELE!” – Ziarul Incisiv de Prahova

Doi politisti de la IPJ Timis si-au asumat toate riscurile profesionale presupuse de o actiune justitiara in sistemul MAI si,...

Exclusiv2 zile inainte

Poliția lui Despescu și Mirițescu în acțiune/„De beți ce erau s-au urinat în curtea secției”/Doi politisti de la IPJ Timis, denunt penal impotriva inspectorului sef Alin Petecel/La IPJ Prahova lucrurile sunt si mai grave – Ziarul Incisiv de Prahova

Doi politisti de la IPJ Timis si-au asumat toate riscurile profesionale presupuse de o actiune justitiara in sistemul MAI si,...

Turism3 zile inainte

De ce să vizitezi Bucovina toamna? Iată 3 motive pentru un concediu în Țara de Sus

Toamna a sosit, perioada estivală de concedii s-a terminat, iar sunetul aglomerației urbane a devenit din nou copleșitor. Cum ar...

Exclusiv4 zile inainte

”Vă stăm la dispoziție cu întrebări la răspunsurile dumneavoastră…”/Tartorul MAI – Ziarul Incisiv de Prahova

Într-o funcție de secretar de stat e bine să nu stai mai mult de 4-5 ani, tocmai pentru că asta...

călătorie călătorie
Turism4 zile inainte

Cum să planifici o călătorie cu un buget redus chiar la noi în țară

Când ai bugetul strâmt, pare că dorința de a explora frumusețea țării noastre e și mai aprigă. Iar în acest...

Uncategorized5 zile inainte

Xiaomi anunță lansarea globală a seriei Xiaomi 13T

[București, 26 Septembrie 2023] – Xiaomi a dezvăluit astăzi cele mai recente smartphone-uri din seria Xiaomi 13T, proiectate pentru clienții...

Exclusiv5 zile inainte

Recrutăm candidați pentru Școlile de Agenți de Poliție de Frontieră: se oferă salariu atractiv de aproximativ 0,3% din șpaga

Pe fundalul acestui zgomot, de drone kamikaze, lucrează polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă la granița cu Ucraina. Îi...

cabine de dus cabine de dus
Uncategorized5 zile inainte

Grija si mentenanta unei cabine de dus – iata ce trebuie sa stii!

  Cabina de dus este unul dintre spatiile locuintei tale care este expus in permanenta umezelii, printre altele. Astfel, este...

Eveniment5 zile inainte

TikTok investește în lupta împotriva dezinformării

București, 26 septembrie 2023 – TikTok publică al doilea raport al platformei sub Codul UE de Bune Practici privind Dezinformarea,...

Eveniment6 zile inainte

Samsung Romania da startul celei de-a treia editii a competitiei Solve for Tomorrow pentru tineri inovatori

Competiția se va desfășura în perioada septembrie 2023 – februarie 2024. Tinerii se pot înscrie, individual sau în echipe formate...

Uncategorized6 zile inainte

MGT serbează anul acesta 25 de ani de activitate pe piaţa din România

MGT Educațional, unul dintre jucătorii importanți de pe piața distribuției de soluții și echipamente IT, sărbătorește astăzi un sfert de...

ferestrele ferestrele
Social6 zile inainte

Când trebuie să înlocuiești ferestrele casei tale? Iată cele mai comune semne

Durata de viață a unei ferestre dintr-un cămin obișnuit poate varia între 10 și 20 de ani, în funcție de...

Exclusiv6 zile inainte

Comisarul-șef FLORIN POENARI a preluat vechile metehne ale unora din predecesorii săi, dispunând discreționar cercetarea prealabilă a polițiștilor din subordine – Ziarul Incisiv de Prahova

Aflăm că niște sindicaliști ce nici nu au inceput un protest serios anunță deja că renunță la protest pentru că...

Eveniment6 zile inainte

ALINO FOTO STUDIO: Capturând Emoții și Momente Unice

Fotografia este o formă de artă ce poate transmite emoții, povești și momente unice prin intermediul imaginilor capturate. Într-un oraș...

Știrile Săptămânii