Connect with us

Uncategorized

Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa

Publicat

pe

București, 30 aprilie 2024 – Astăzi este ultima zi în care personalul din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar din România beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa, ce va avea loc în 25 și 26 octombrie a.c., la București.  Începând cu mâine, 1 mai a.c., locurile vor fi disponibile și publicului larg (altor categorii profesionale).

Marți, 30 aprilie a.c., este ultima zi în care profesorii din România beneficiază de reduceri și pachete preferențiale, care sunt disponibile online, pe site-ul oficial (www.d2l.ro), și pornesc de la 149 euro. Mai multe informații despre pachete se găsesc aici. 

Profesorii pot utiliza și instrumente alternative de plată în vederea rezervării accesului la evenimentul și la masterclass-urile susținute de experții locali și globali în educație, ce vor fi prezenți la Dare to Learn, ediția 2024. Cadrele didactice pot folosi primele de carieră didactică, fondurile pe care școlile le obțin, anual, pentru formarea profesională, programele de formare pentru profesori (presupun costuri acoperite pentru aceștia) incluse în proiectele cu finanțare europeană accesate de instituțiile școlare.

Ce obțin profesorii care se înscriu până la data de 1 mai 2024:

  1. Acces exclusiv: aceștia beneficiază de o ofertă limitată la preț redus, disponibilă doar pentru profesioniștii din educație și organizațiile non-guvernamentale care sprijină învățarea.
  2. Networking de elită:vor avea ocazia de a interacționa cu lideri de gândire și practicieni de top din educație, împărtășind idei și strategii inovatoare.
  3. Sesiuni de masterclass-uri: vor putea participa la ateliere și prezentări care abordează cele mai noi tendințe în educație, de la adaptarea metodologiilor de predare la gestionarea nevoilor speciale ale elevilor.
  4. Dezvoltare profesională continuă: vor afla cum să transforme provocările în oportunități și cum să se adapteze la dinamica schimbărilor în educație.

Începând cu data de 1 mai 2024 (miercuri), accesul la eveniment va fi deschis și publicului larg (altor categorii profesionale, cu excepția celor din învățământ), online, pe platforma www.d2l.ro.

Despre evenimentul anului în educație

Dare to Learn a fost conceput ca un program de formare la care sunt așteptați peste 4.000 de participanți. Prima ediție se va desfășura timp de două zile, pe 25 și 26 octombrie a.c., la Romexpo, în Capitală, și va fi cel mai mare eveniment din Europa dedicat profesorilor, dar și experților din învățământul preuniversitar și universitar, trainerilor din domeniul formării continue, cercetătorilor, celor care lucrează în domeniul resurselor umane în corporații sau companii, precum și specialiștilor din instituțiile locale și actorilor guvernamentali.

Summitul va cuprinde patru panel-uri dedicate profesioniștilor în educație, axate pe insights-uri și perspective privind valorificarea cercetărilor în psihologie, pe tehnologiile utilizate în economiile emergente și abordările de tip pionierat, cu scopul de a crea experiențe transformatoare de învățare.

Dare to Learn va reuni peste 20 de vorbitori locali și internaționali, care-și propun să dezvăluie cele mai recente rezultate ale studiilor și cercetărilor în practicile educaționale. Vor fi prezentate idei si tehnologii noi care remodelează modul în care se desfășoară astăzi procesul de învățare. Participanții vor fi încurajați să adopte noi instrumente și să modeleze ecosisteme de învățare pe tot parcursul vieții, adaptându-se unui viitor marcat de competiția dintre inteligența artificială și cea naturală, precum și de accesul democratizat la informație. Pe parcursul celor două zile de eveniment, 32 de masterclass-uri, organizate pe diverse teme, vor fi susținute de experți ce și-au lăsat amprenta asupra modului în care se desfășoară procesul de învățare (la clasă ori în mediul organizațional), care au eliminat barierele pentru a face educația una echitabilă.

Printre speakerii internaționali – considerați lideri de opinie, academicieni, cercetători în leadership-ul educațional, deschizători de drumuri în ceea ce privește accesul la educație și vizionari în domeniul inteligenței artificiale, pionieri care au redefinit domeniul învățării prin idei și practici revoluționare – se numără nume de referință în accelerarea învățării: John Hattie, Peter Senge, Sugata Mitra, Vicky Colbert, Zack Kass, Graham Brown-Martin, Charles LeadBeater, Niko Herlin, Henri Muurimaa, Diana Laufenberg, Cami Anderson și Ng Aik Yang. Lista completă a speakerilor, precum și mai multe informații despre aceștia și performanțele lor vor fi comunicate în perioada următoare.

În cadrul evenimentului vor exista zone dedicate întâlnirilor one-to-one și networkingului între participanți și vorbitori, precum și o zonă amplă de expoziție dedicată partenerilor acestui eveniment (lansare de cărți, dezbateri ale autorităților, standuri cu activități ale companiilor etc.).

Evenimentul Dare to Learn este rezultatul unui parteneriat între Fundația Dare to LearnAsociația Română de Literație (ARL România), Teach for Romania și Finnish Teacher Training Centre.

ING Bank Romania este presenting partner al evenimentului.

EducațiePrivată.ro este partener media principal al evenimentului. Pe lista partenerilor media se mai numără Antena, 3 CNN, Hotnews.ro, Adevarul.ro și Stiripesurse.ro.

### 

Despre Fundația Dare to Learn

Fundația Dare to Learn este o organizație non-guvernamentală care promovează și sprijină inovarea în domeniul educației și învățării pe tot parcursul vieții, pentru a elimina orice barieră din calea învățării unei persoane. Prin abordări și tehnologii inovatoare, Fundația își propune să elimine impactul constrângerilor geografice, disparităților socio-economice, ciclurilor multigeneraționale de eșec educațional, permițând indivizilor din toate mediile si de toate vârstele să se angajeze în experiențe de învățare semnificative și eficiente. Procedând astfel, Fundația urmărește să reducă abandonul școlar și decalajul educațional și să ofere indivizilor puterea de a-și atinge întregul potențial, indiferent de circumstanțele lor.

Fundația Dare to Learn este inițiatorul platformei Dare to Learn, prin care urmează a se pilota abordări inovatoare în educație, și susține desfășurarea pe termen lung a evenimentului Dare to Learn în România, unde se reunesc gânditori, personalități de talie mondială, cercetători în leadership organizațional și educațional, deschizători de drumuri în educație echitabilă, precum și vizionari în inteligența artificială. 

Despre Teach for Romania

Teach for Romania este o organizaţie non-guvernamentală care pregătește viitori educatori, învățători şi profesori model și îi sprijină în procesul de transformare a sistemului educațional din România. Scopul organizaţiei este să intervină pe termen lung în procesul de reducere a inechității educaţionale şi să dezvolte abilități sociale în rândul elevilor.

Teach for Romania face parte din reţeaua globală Teach for All, care pregăteşte viitori educatori, învăţători sau profesori care vor să performeze în învăţământul de stat, în special pentru elevii din medii vulnerabile. Scopul rețelei este să extindă accesul la educaţie în întreaga lume, prin creşterea şi accelerarea impactului generat de organizaţii care cultivă leadership-ul necesar pentru schimbare. Teach for All este prezent astăzi în peste 60 de țări din întreaga lume şi numără peste 100.000 de profesori și alumni care lucrează cu copii din comunități vulnerabile.

Despre Asociația Română de Literație (ARL România)

Asociația Română de Literație este o organizație non-guvernamentală a cărei misiune constă în dezvoltarea, promovarea şi susţinerea programelor şi proiectelor educaţionale care conduc la îmbunătăţirea serviciilor educaționale oferite de instituţiile de învăţământ pentru copii, tineri şi adulți din România şi din străinătate.

Asociația promovează exemple de bună practică, modele de excelenţă şi eficienţă didactică în educaţie, urmărind cu prioritate creşterea calităţii procesului de predare-învăţare pentru a contribui la formarea şi dezvoltarea competenţelor necesare împlinirii la nivel personal şi social a elevilor într-o societate bazată pe cunoaştere şi învăţare continuă. Dezvoltarea competențelor de literație ale elevilor reprezintă o prioritate a ARL.

Despre Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar, care a apărut în urma nevoii profesorilor de a fi mereu conectați la schimbare. Portofoliul său de programe și cursuri este unul modular și flexibil, construit atât pe competențe generale de dezvoltare personală și a carierei, cât și pe competențe tehnice, metodologice, specifice corpului didactic, adaptat sistemului local.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

PC Garage oferă 100 de asamblări Gold din partea casei

Publicat

pe

De

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, oferă 100 de asamblări Gold din partea casei, în perioada 20 mai 2024 – 2 iunie 2024. Pentru a beneficia de asamblarea Gold, clienții trebuie să achiziționeze componente compatibile cu serviciul de instalare Gold. Campania este valabilă în limita a 100 de asamblări gratuite și se aplică atât comenzilor din modul Standard, cât și comenzilor din modul Business. Campania poate fi accesată AICI.

Specialiștii PC Garage, cunoscuți pentru expertiza și profesionalismul lor, asamblează anual peste 10.000 de PC-uri. Fiecare configurație este atent verificată înainte de a intra în producție, iar după asamblare, fiecare PC este pornit și testat riguros pentru a asigura performanța optimă și fiabilitatea sistemului.


Serviciul de Asamblare Gold are o valoare de 349 RON și este oferit gratuit în cadrul acestei campanii, în limita a 100 de asamblări. Serviciul oferă clienților o asamblare excepțională și siguranța că totul este perfect funcțional. În cadrul acestui serviciu, PC Garage oferă:

  • Instalarea atentă a tuturor componentelor: se asigură astfel o compatibilitate perfectă și o funcționare impecabilă.
  • Wire Management – aranjarea cablurilor în sistem nu este un simplu moft. Pe lângă aspectul mult mai îngrijit care schimbă radical percepția asupra sistemului, un wire management făcut corect va ajuta și la răcirea mai eficientă a sistemului. Astfel, fluxul de aer nu mai este blocat de eventualele cabluri lăsate libere prin carcasă, iar ulterior sistemul poate fi mai ușor de curățat de praf.
  • Instalarea unui sistem de operare de test – această etapă este esențială pentru a verifica funcționalitatea tuturor componentelor. Există posibilitatea ca o piesă să fie defectă din fabrică, iar testarea cu un sistem de operare ajută la identificarea și rezolvarea acestor probleme. Astfel, ne asigurăm că întregul sistem funcționează perfect înainte de a ajunge la client.
  • Preinstalarea sistemului de operare și a aplicațiilor – dacă ai optat să cumperi și un sistem de operare, echipa PC Garage va preinstala atât sistemul de operare cât și orice aplicații suplimentare alese de client (cum ar fi Microsoft Office). Acest serviciu economisește timp și elimină stresul asociat instalării acestora.

Pentru a beneficia de asamblarea gratuită, comanda trebuie să includă cel puțin un produs din fiecare dintre următoarele categorii:

Regulamentul campaniei este disponibil AICI.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Cine sunt speakerii internaționali care vor fi prezenți la “Dare to Learn”, cel mai mare eveniment din Europa destinat învățării și dedicat profesorilor, managerilor și antreprenorilor. Ce metode de învățare propun aceștia

Publicat

pe

De

București,  21 mai 2024:  Peste 20 de lideri locali și internaționali în educație vor sosi în această toamnă, în Capitală, pentru a dezvălui cele mai recente rezultate ale studiilor și cercetărilor în practicile educaționale. În 25 și 26 octombrie a.c., București va fi centrul dezbaterilor și al massterclass-urilor în educație, prin intermediul Dare to Learn – cel mai mare eveniment din Europa dedicat atât profesorilor și experților din învățământul preuniversitar și universitar, cât și trainerilor din domeniul formării continue, specialiștilor în resurse umane din companii sau corporații, specialiștilor din instituțiile locale și actorilor guvernamentali.

Totodată, în cadrul “Dare to Learn” vor exista și zone dedicate întâlnirilor one-to-one și networkingului între participanți și vorbitori, precum și o zonă amplă de expoziție dedicată partenerilor acestui eveniment (lansare de cărți, dezbateri ale autorităților, standuri cu activități ale companiilor etc.)

Cine sunt experții globali care vor fi prezenți la București

Evenimentul va găzdui academicieni de renume, inovatori în tehnologie și lideri în transformarea educației care se vor adresa atât profesorilor, cât și specialiștilor în HR din companii și corporații.

Peter Senge este un celebru teoretician al managementului organizațional și un pionier în învățarea organizațională, în dezvoltarea leadershipului și în schimbări sistemice. Lucrarea sa –  “Schools That Learn: The Fifth Discipline Fieldbook for Educators” – a fost recunoscută de Financial Times drept una dintre cele mai importante cărți de management, iar Harvard Business Review a numit conceptul de organizație de învățare una dintre „ideile de afaceri fundamentale din ultimii 75 de ani”. La evenimentul de la București, Senge va susține masterclass-ul “How to create learning communities in education?” / “Cum să creăm comunități de învățare în educație?”.

Zack Kass se remarcă drept una dintre cele mai strălucite minți din domeniul inteligenței artificiale. A fost director de Go To Market la OpenAI și este lider în promovarea inteligenței artificiale în afara sferei corporatiste, raportându-se la AI ca la un instrument pentru progresul comunităților și al societății în general. Misiunea sa este de a se asigura că societățile, companiile, organizațiile și guvernele sunt participanți activi în viitorul construit în jurul AI și sunt dotate corespunzător, pentru a permite un viitor prosper și sigur. Dincolo de lumea corporatistă, Kass este un susținător ferm al potențialului AI de a revoluționa în special educația.

John Hattie este expert în învățare vizibilă și literație, cu o experiență de peste 30 de ani în cercetare, propunând o abordare educațională axată pe identificarea și maximizarea factorilor care influențează pozitiv învățarea. Din martie 2011, este profesor și director al Institutului de Cercetare în Educație la Universitatea din Melbourne, Australia. Anterior, Hattie a fost profesor de ştiinţele educației la Universitatea din Auckland, la Universitatea Carolina de Nord din Greensboro și la Universitatea Australia de Vest. În cadrul Dare to Learn, acesta va susține masterclass-urile Making Learning Visible” / Să facem învățarea vizibilă” și “Things that make teachers great” / Lucrurile care îi ajută pe profesori să fie grozavi”.

Sugata Mitra este unul dintre cei mai respectați cercetători în domeniul educației din lume și un pionier în învățarea auto-dirijată. În 1999, a condus experimentul Hole in the Wall (HIW), când un computer a fost încorporat într-un perete într-o mahala indiană din Kalkaji, Delhi, iar copiilor li s-a permis să-l folosească liber. Experimentul a avut ca scop evidențierea faptului că cei mici pot învăța să utilizeze computerele cu ușurință, fără a avea nevoie de pregătire formală. Sugata, căruia i se atribuie peste 25 de invenții în domeniul științei cognitive și al tehnologiei educaționale, a numit această educație minim invazivă (MIE). La București, acesta va susține masterclass-ul “Self-organising systems and The Hole in the Wall Experiment” / „Sisteme auto-organizatoare și experimentul găurii din perete”.

Charles Leadbeater lucrează cu antreprenori, guverne, orașe și fundații din întreaga lume pentru a promova inovația cu sens. Autor al unor rapoarte influente despre educație și inovație (ex: “Learning from the Extremes”), Leadbeater a explorat nevoile de competențe ale studenților în lume și a analizat modul în care tehnologia poate transforma învățarea în regiunile sărace. În calitate de fost consilier guvernamental în mandatul lui Tony Blair și autor de politici, el a susținut economia bazată pe cunoaștere și a consiliat diverse guverne în strategii de inovare pe termen lung. Leadbeater este autor renumit de cărți și recunoscut drept unul dintre cei mai importanți gânditori în domeniul inovației și managementului.

Victoria Colbert este fondatoare și director al Fundației Escuela Nueva care promovează modelul educațional cu același nume. Un element cheie al acestui model educațional este că elevii învață autonom, în ritmul lor, folosind Ghidul de Învățare pe care Colbert îl descrie drept „o combinație între un manual, un auxiliar și un ghid pentru profesor”. Elevii parcurg ghidul în ritmul lor, profesorii servind drept consilieri, iar studenții care stăpânesc o anume competență ajutându-i adesea pe cei care nu au reușit să asimileze. La București, Colbert va susține un masterclass recomandat directorilor de școli: Escuela Nueva, an empowering leadership and learning model” / „Școala Nouă, un model de lidership și de învățare care conferă putere de decizie”.

Graham Brown-Martin, un catalizator al conversațiilor profunde și al gândirii inovatoare, a fost pionier în proiectarea computerele mobile în anii ’80, în rețelele de divertisment interactive în anii ’90, în rețelele sociale bazate pe comunitate în anii 2000 și a creat un forum global pentru viitorul învățării în 2010. Este fondator al The Catalyst Coach, o firmă de coaching și consultanță globală, dar și al Learning Without Frontiers (LWF), o comunitate internațională ce promovează idei revoluționare în educație și tehnologie.

Niko Herlin este un antreprenor, consultant, speaker și pasionat al viitorului din Finlanda. Este co-fondator al Great Minds și a asistat, de-a lungul timpului, numeroase companii și organizații să-și îndrepte privirea spre viitor, să se pregătească pentru alternativele acestuia, să elaboreze strategii și să capitalizeze oportunitățile schimbării. Herlin conduce procese strategice pentru clienți din diverse industrii, manifestând un interes deosebit pentru viitorul educației, al muncii și al conducerii. De asemenea, Niko Herlin a dezvoltat un instrument concret pentru analizarea, măsurarea și dezvoltarea capacităților organizațiilor în viitor.

Henri Muurimaa are misiunea de a aduce expertiza educațională finlandeză în întreaga lume. Este CEO și cofondator al Eduten, care a luat naștere la Universitatea din Turku, una dintre cele mai bine cotate universități din lume. Cu un impact științific demonstrat asupra rezultatelor învățării, fericirii profesorilor și motivației elevilor, Eduten este utilizată în 61% dintre școlile finlandeze și este disponibilă global din 2018, fiind utilizată în peste 60 de țări. Scopul lor este să creeze experiențe de învățare pozitive și active, aspirând să fie prezentă în fiecare școală din lume. În cadrul Dar.e to Learn, Muurimaa va susține masterclasul “Eduten Math Learning Platform” / „Platforma Eduten de învățare a matematicii”.

Diana Laufenberg, fostă profesoară de studii sociale în învățământul liceal din Statele Unite timp de 16 ani, este în prezent director executiv al Școlilor de Cercetare Inquiry Schools. Aceasta a fost recunoscută pentru lucrarea în educația modernă și modelul PBL (Project-Based Leaning), predând la Science Leadership Academy din Philadelphia. Totodată, Laufenberg a prezentat lucrarea „How to learn from mistakes?” la o conferință TED, obținând Național Board Certification. În 2013, ea a cofondat Inquiry Schools, o organizație non-profit dedicată creării și susținerii unor medii de învățare bazate pe investigație, proiecte și tehnologie modernă.  Diana Laufenberg va susține în toamnă, la București, un masterclass recomandat directorilor de școli, numit “Inquiry Schools” / „Școli de cercetare”.

Cami Anderson este un lider dedicat al transformării educației, cu peste 30 de ani de experiență în lupta cu sistemele și politicile învechite. Timp de 10 ani a fost supervizor școlar în New York, apoi în Newark, implementând reforme-cheie care au îmbunătățit semnificativ rezultatele elevilor, indiferent de statutul lor socio-economic. A fost recunoscută, pe scară largă, pentru munca sa cu elevii din medii defavorizate. Anderson a fost inclusiv educatoare Montessori, regizor de teatru pentru tineret și director executiv al Teach for America în New York, unde a inițiat programe de formare și parteneriate eficiente. La București, va susține masterclassul “Barriers, Basements and Beliefs: redefining teachers’ work with diversity” / „Bariere, confruntări și convingeri: redefinirea muncii profesorilor prin diversitate”.

Ng Aik Yang este co-fondator și CEO al HoloTracker, o platformă care promovează dezvoltarea emoțională și socială a elevilor. Și-a început antreprenoriatul în educație la doar 15 ani și a lucrat cu peste 15.000 de elevi și profesori în inovația educațională. HoloTracker susține peste 30.000 de elevi și educatori din peste 20 de școli din Singapore, facilitând învățarea adaptivă prin capturarea și comunicarea datelor observaționale. Ministerul Educației din Singapore a luat în considerare implementarea la nivel național a HoloTracker și extinderea sa în Asia și America. “How can we use AI to support holistic evaluation of pupils?” / „Cum putem folosi inteligența artificială pentru a susține evaluarea holistică a elevilor?” se numește masterclass-ul pe care Ng Aik Tang îl va susține în România.

Totodată, evenimentul Dare to Learn va găzdui și o serie de masterclass-uri susține de următorii speakeri:

  • Sneh Vaswani, Miko.ai: „Inteligența artificială și robotica în sprijinul dezvoltării cognitive, sociale și emoționale”
  • Dragoș Grigoriu, CEO și fondator SupersonaApp: „Supersona, încurajând succesul copiilor în educație la orice vârstă”
  • Răzvan Bologa, CEO și fondator NextLab.Tech: „Cum pregătim elevii pentru un viitor high-tech?”
  • Richard Wilson, fondator Maths Pathways: „Creșterea implicării elevilor la orele de matematică”
  • Elena Lotrean, Finnish Teacher Training Centre: „Instrumente digitale pentru educația financiară și antreprenorială”
  • Oluwaseun Kayode: „Utilizarea tehnologiei pentru a dezvolta un mediu educativ susținut de educatori bine pregătiți”
  • Laura Piros, Ema Patrichi și Raluca Voina:„Citim conștient pentru a învăța și a ne informa! Strategii de literație disciplinară”
  • Ana-Maria Rusu: „Educație prin artă: Practici validate de educaţie muzicală centrată pe nevoile de formare ale elevului”
  • James Anderson: „Educație și contextul educațional”
  • Daniela Țepeș șiGabriela Deliu: „Competențe – de la teorie la schimbarea practicilor educaționale”
  • Marişca Morari șiAnca Mezei: „Cultivarea învăţării preşcolarilor prin sarcini provocatoare”
  • Antoaneta Luchian, Briena Stoica șiBogdan Rațiu: „Borne conceptuale pentru transformarea unui profesor bun într-un profesor exceptional”
  • Stepehn Cox, CEO Osiris Educational, co-creator al World Education Summit: „Concentrarea pe pregătirea viitorilor profesori”
  • Iulia Mandasescuși Antonela Samson: „Cultivarea rezilienței în sala mea de clasă – adaptare și incluziune în contextul educației copiilor cu CES”
  • Ed Vainker, CEO Reach Foundation: „De la primii pași spre carieră: Ce face o școală cu adevărat remarcabilă?”
  • Marius Luca, Fundația Verita: „Reziliența în clasă, școală și comunitate: o abordare integrată, fundamentată pe compasiune”
  • Luciana Baicea, Mindarchitect: „Cum construim direcția tânărului la intersecția dintre talente, pasiuni, valori și motivații?”
  • Alex Beard, Teach for All: „Transformarea educației în secolul XXI”
  • Alina Amir, Arus Academy: „Reducerea decalajului de performanţă şi a decalajului de oportunităţi”
  • Steven Farr, Teach For All: „Predarea ca leadership colectiv. Relațiile – elementul invizibil din spatele celor mai bune ore din lume”
  • Shaheen Mistri, CEO și co-fondator Teach for India: „Lidership studențesc într-o lume profund inechitabilă”
  • Reprezentanți Camera de Comerț Română pentru Diversitate: „Echitate, diversitate și incluziune: Factori-cheie pentru lidershipul de succes în școli”

Începând cu 1 mai, accesul la eveniment a fost deschis și publicului larg (altor categorii profesionale, cu excepția celor din învățământ), online, pe platforma www.d2l.ro. Mai multe informații despre pachetele de participare se găsesc aici.

Evenimentul Dare to Learn este rezultatul unui parteneriat între Fundația Dare to LearnAsociația Română de Literație (ARL România), Teach for Romania și Finnish Teacher Training Centre.

ING Bank Romania este presenting partner al evenimentului.

EducațiePrivată.ro este partener media principal al evenimentului. Pe lista partenerilor media se mai numără Antena 3 CNN, Hotnews.ro, Adevarul.ro și Stiripesurse.ro.

Despre Fundația Dare to Learn

Fundația Dare to Learn este o organizație non-guvernamentală care promovează și sprijină inovarea în domeniul educației și învățării pe tot parcursul vieții, pentru a elimina orice barieră din calea învățării unei persoane. Prin abordări și tehnologii inovatoare, Fundația își propune să elimine impactul constrângerilor geografice, disparităților socio-economice, ciclurilor multigeneraționale de eșec educațional, permițând indivizilor din toate mediile si de toate vârstele să se angajeze în experiențe de învățare semnificative și eficiente. Procedând astfel, Fundația urmărește să reducă abandonul școlar și decalajul educațional și să ofere indivizilor puterea de a-și atinge întregul potențial, indiferent de circumstanțele lor.

Fundația Dare to Learn este inițiatorul platformei Dare to Learn, prin care urmează a se pilota abordări inovatoare în educație, și susține desfășurarea pe termen lung a evenimentului Dare to Learn în România, unde se reunesc gânditori, personalități de talie mondială, cercetători în leadership organizațional și educațional, deschizători de drumuri în educație echitabilă, precum și vizionari în inteligența artificială.

Despre Teach for Romania

Teach for Romania este o organizaţie non-guvernamentală care pregătește viitori educatori, învățători şi profesori model și îi sprijină în procesul de transformare a sistemului educațional din România. Scopul organizaţiei este să intervină pe termen lung în procesul de reducere a inechității educaţionale şi să dezvolte abilități sociale în rândul elevilor.

Teach for Romania face parte din reţeaua globală Teach for All, care pregăteşte viitori educatori, învăţători sau profesori care vor să performeze în învăţământul de stat, în special pentru elevii din medii vulnerabile. Scopul rețelei este să extindă accesul la educaţie în întreaga lume, prin creşterea şi accelerarea impactului generat de organizaţii care cultivă leadership-ul necesar pentru schimbare. Teach for All este prezent astăzi în peste 60 de țări din întreaga lume şi numără peste 100.000 de profesori și alumni care lucrează cu copii din comunități vulnerabile.

Despre Asociația Română de Literație (ARL România)

Asociația Română de Literație este o organizație non-guvernamentală a cărei misiune constă în dezvoltarea, promovarea şi susţinerea programelor şi proiectelor educaţionale care conduc la îmbunătăţirea serviciilor educaționale oferite de instituţiile de învăţământ pentru copii, tineri şi adulți din România şi din străinătate.

Asociația promovează exemple de bună practică, modele de excelenţă şi eficienţă didactică în educaţie, urmărind cu prioritate creşterea calităţii procesului de predare-învăţare pentru a contribui la formarea şi dezvoltarea competenţelor necesare împlinirii la nivel personal şi social a elevilor într-o societate bazată pe cunoaştere şi învăţare continuă. Dezvoltarea competențelor de literație ale elevilor reprezintă o prioritate a ARL.

Despre Finnish Teacher Training Centre

Finnish Teacher Training Centre este un centru de formare continuă pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar, care a apărut în urma nevoii profesorilor de a fi mereu conectați la schimbare. Portofoliul său de programe și cursuri este unul modular și flexibil, construit atât pe competențe generale de dezvoltare personală și a carierei, cât și pe competențe tehnice, metodologice, specifice corpului didactic, adaptat sistemului local.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Publicat

pe

De

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024. Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Helena Paparizou, Dubioza Kolektiv, Gianluca Vacchi și zeci de alți artiști de top sunt așteptați la această ediție a festivalului.

În prima seară de festival, legendarul DJ norvegian Alan Walker va crea o atmosferă electrică pe mainstage. Tot vineri, 28 iunie, pe scena principală de pe Stadionul Ion Oblemenco vor urca și Andia, David Ciente și Stefania. The Motans împreună cu Orchestra Operei Române Craiova vor prezenta proiectul artistic The Motans Symphonic, creat special pentru Festivalul IntenCity, iar Vanotek și Kiss FM vor completa lineup-ul primei seri de festival.

În seara de 29 iunie, dedicată muzicii balcanice, publicul va dansa pe hiturile renumitei interprete Helena Paparizou, solista care a adus primul trofeu Eurovision în Grecia. Spectatorii nu vor putea rezista unei serii de concerte pe ritmuri frenetice, pe mainstage fiind așteptați Damian Drăghici & Brothers, Dubioza Kolektiv, Kočani Orkestar, Omar Arnaout, Orchestra Tharmis și Kiss FM.

Duminică, 30 iunie, celebrul duo Dimitri Vegas & Like Mike va oferi un show de neratat pe scena principală, iar atmosfera memorabilă a ultimei seri de festival va fi completată de Connect-R, Gianluca Vacchi și Subcarpați. O experiență muzicală care nu poate fi ratată este cea oferită de Y do I împreună cu Opera Română Craiova, care vor prezenta un proiect unic, în care mixul renumitului duo va fuziona cu grandoarea uneia dintre cele mai apreciate lucrări din muzica cultă. Ca în fiecare seară de festival, Kiss FM va menține entuziasmul la cote înalte.

Vibe efervescent la Sala Polivalentă

Și la ediția din acest an atmosfera se anunță efervescentă la scena din Sala Polivalentă. La Craiova sunt așteptați zeci de artiști din industria muzicală din România, dar și nume internaționale.

Vineri se va dansa până la primele ore ale dimineții cu Addytzu, Ben Goav, Byga, Constanza Pucheta, CTC, Gabrian, Hvnds, Tomi & Kesh și Vlad Flueraru.

În a doua zi de festival pe scena de la Sala Polivalentă urmează show-urile oferite de Holy Molly, JBLK, Lora, M.G.L., Pascal Junior, Sllash & Doppe, Speak și Ve.Re b2b Liviu Nina, iar seturile și ritmurile dinamice continuă duminică, 30 iunie, când pe scenă vor urca Aero, Bad and Boujee, Chicks Luv Us, Edw4rd, Hobbit, Ian, Mary Mesk, Minionu’, Petre Stefan și Zo.

Pentru ediția de anul acesta sunt pregătite noi surprize, genuri muzicale și activități pentru spectatori, iar scena va include elemente de butaforie impresionante. Unul dintre cele mai importante festivaluri din România, IntenCity aduce împreună stiluri emblematice de muzică, într-o experiență cu adevărat unică.

Biletele și abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova. Începând din 16 mai, abonamentele acces general au prețul de 200 de lei. Pentru cei care doresc să se bucure de muzică în condiții VIP, prețul abonamentului este 700 de lei. Biletele pentru o zi de festival pot fi achiziționate cu 80 de lei.

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort, Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group, Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distribuție Oltenia, Azalis Gaz

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul Andriței, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE, Soundwaves Tattoo Studio, Indago, Dent Priority

Partener media: Kiss FM

 

Programul pe zile:

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

ALAN WALKER

ANDIA

DAVID CIENTE

STEFANIA

THE MOTANS & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (THE MOTANS SYMPHONIC)

VANOTEK

KISS FM

 

Vineri, 28 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

ADDYTZU

BEN GOAV

BYGA

CONSTANZA PUCHETA

CTC

GABRIAN

HVNDS

TOMI & KESH

VLAD FLUERARU

 

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

HELENA PAPARIZOU

DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS

DUBIOZA KOLEKTIV

KOČANI ORKESTAR

OMAR ARNAOUT

ORCHESTRA THARMIS

KISS FM

 

Sâmbătă, 29 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

HOLY MOLLY

JBLK

LORA

M.G.L.

PASCAL JUNIOR

SLLASH & DOPPE

SPEAK

VE.RE B2B LIVIU NINA

 

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco

 

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

CONNECT-R

GIANLUCA VACCHI

SUBCARPAȚI

Y DO I & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (TEHNOPERA)

KISS FM

 

Duminică, 30 iunie 2024 / Sala Polivalentă

 

AERO

BAD AND BOUJEE

CHICKS LUV US

EDW4RD

HOBBIT

IAN

MARY MESK

MINIONU’

PETRE STEFAN

ZO

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Exclusiv6 ore inainte

Coruptie la Prefectura Prahova/Devalizare de proporții prin vânzarea ilegala a peste 15 ha de teren/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (III) – Ziarul Incisiv de Prahova

Intabularile ilegale din dosarul Fermei Dacilor și din escrocheria White Tower  au scos la iveala o practica generalizata in tot...

Uncategorized12 ore inainte

PC Garage oferă 100 de asamblări Gold din partea casei

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, oferă 100...

Uncategorized17 ore inainte

Cine sunt speakerii internaționali care vor fi prezenți la “Dare to Learn”, cel mai mare eveniment din Europa destinat învățării și dedicat profesorilor, managerilor și antreprenorilor. Ce metode de învățare propun aceștia

București,  21 mai 2024:  Peste 20 de lideri locali și internaționali în educație vor sosi în această toamnă, în Capitală,...

Administrație locală18 ore inainte

Zeci de elevi inovatori și-au testat creativitatea și spiritul antreprenorial la „TeamUp for Change”

Evenimentul de tip hackathon a fost organizat de Up România în parteneriat cu Mastercard și Innovation Labs București, 20 mai...

Administrație locală18 ore inainte

BenQ lansează primul monitor pentru programare din lume

Seria RD oferă o claritate absolută și un mediu optimizat pentru programatori București, România – BenQ, brandul renumit la nivel mondial...

Exclusiv2 zile inainte

Compromisul (in)justitiei prahovene versus Forţa Dreptei, Orban, vrăjitoria, clanul Fabian si „imaculatul” George Ionescu – Ziarul Incisiv de Prahova

Curtea de Apel Ploiești a dispus saptamana trecuta punerea în libertate, sub măsura arestului la domiciliu, a celor trei autori...

Exclusiv3 zile inainte

Structurile din ordine si aparare ( MAI, MAN, SRI, etc) pot sa faca demersuri pentru acordarea cu textele directivei europene pe salarizare/7 iunie 2026 este doar termenul final de executare! – Ziarul Incisiv de Prahova

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv4 zile inainte

Penitenciarul Ploiești câmp de război! – Ziarul Incisiv de Prahova

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Ce documente sunt necesare pentru a călători în Anglia? Ce documente sunt necesare pentru a călători în Anglia?
Turism4 zile inainte

Ce documente sunt necesare pentru a călători în Anglia?

Călătoria în Anglia, fie că este vorba despre o escapadă de weekend, o deplasare de afaceri sau începerea unei noi...

Administrație locală5 zile inainte

Kingston lansează noi pachete Workflow pentru a răspunde mai bine nevoilor creatorilor

Mai multe cititoare Hub centralizat cu mai multe posibilități de personalizare București, România – 17 mai 2024 – Kingston Digital...

Administrație locală6 zile inainte

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art

Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula cu o ultimă oprire în București București, 16 mai...

Exclusiv6 zile inainte

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (II) – Ziarul Incisiv de Prahova

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Uncategorized6 zile inainte

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care...

Zilele Orașului Călimănești Zilele Orașului Călimănești
Turism6 zile inainte

Zilele Orașului Călimănești – 636 de ani de la prima atestare documentară

An de an, Zilele Orașului Călimănești sunt cu adevărat un moment de conexiune pentru comunitatea locală. În această perioadă specială,...

Uncategorized6 zile inainte

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta București,...

Administrație locală7 zile inainte

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

Știrile Săptămânii