Connect with us

Afaceri

Becuri LED: un must have pentru magazinul tau

Publicat

pe

becuri LED showroom VSH-vtacsmarthome

Becurile LED ofera numeroase beneficii, fiind din ce in ce mai solicitate de o gama larga de consumatori. Popularitatea lor este in crestere si pentru ca iluminatul efecient din punct de vedere energetic a devenit o prioritate mondiala. Prin urmare, daca ai un magazin cu articole pentru casa si iti doresti sa cresti volumul de vanzari, oferindu-le clientilor o gama variata de produse de interes, ele nu trebuie sa iti lipseasca.

Ce sunt becurile LED?

LED este un acronim ce provine din limba engleza si inseamna dioda care emite lumina (Light Emitting Diode). Dioda reprezinta o componenta cu doi electrozi prin care trece curentul electric. Traseul acestuia este uniderectional, intrand prin anod si iesind prin catod. Diodele sunt realizate din materiale semiconductoare (seleniu, silicon). In momentul in care curentul circula prin acesti semiconductori, efectul este de generare a luminii. Procesul este inversul celui aferent celuleor fotovoltaice care capteaza lumina si o transforma in enegie electrica.

Becurile LED sunt produse de iluminat prietenoase cu mediul si utile pentru consumatori, prin prisma duratei de viata mai mari si a scaderii semnificative a costurilor cu energia electrica. Specialistii VtacSmartHome recomanda folosirea de becuri LED deoarece ele sunt considerate a emite o lumina similara celei naturale, alba, puternica si omogena.

Care sunt avantajele becurilor LED?

Atunci cand alegi sa oferi clientilor tai becuri LED, le oferi o multitudine de beneficii.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui bec LED este durata de viata. Acesta poate ajunge si la 50.000 de ore de functionare in timp ce un bec incandescent nu functioneaza mai mult de 1.000 ore. De asemenea, un bec LED ajuta la eficientizarea consumului. El consuma de doua ori mai putin curent electric in comparatie cu un bec fluorescent si de zece ori mai putin fata de unul incandescent. Coreland aceste doua aspecte, se poate spuna ca este practic sa oferi clientilor produse de iluminat care sa ii ajute sa economiseasca.

In plus, becurile LED sunt prietenoase cu mediul. Ele nu contin substante toxice cum ar fi mercurul sau plumbul si nici nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolete. Acest lucru face mult mai putin riscant procesul de reciclare. Becurile cu mercur, de exemplu, trebuie reciclate in mod corespunzator pentru a evita ca acesta sa ajunga in apa ocanelor sau a marilor, distrugand viata acvatica si realizand un mediu poluant atat pentru animale cat si pentru oameni.

Un alt avantaj atat pentru mediu cat si pentru consumator este reprezentat de faptul ca becurile cu LED emit un nivel minim de caldura ceea ce conduce la diminuarea costurilor aferente racirii zonelor de lucru atunci cand este vorba despre iluminatul comercial, industriat sau al spatiilor de birouri.

Nu in ultimul rand trebuie mentionate doua caracteristici impotrante: lumina alba, intensa, apropiata de cea naturala dar si dimensiunea redusa, ceea ce asigura scaderea volumului instalatiilor de iluminat.

Ce becuri LED ar trebui sa includ in oferta?

Pentru ca iti doresti sa ai client multumiti, trebuie sa le oferi produse de calitate, care sa raspunda asteptarilor lor si sa le asiguri o gama larga de produse din care sa poata alege in functie de preferinte si nevoie. Prin urmare, daca esti interesat sa achizionezi becuri LED care sa aduca un feedback pozitiv intra pe vtacsmarthome.ro si alege modelele dorite. Trebuie sa stii ca VtacSmartHome este partenerul oficial V-TAC LED lightning in Romania, iar recent au fost deschise atat magazinul online, cat si, probabil, cel mai mare showroom din Europa de Est.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Trebuie sa iti schimbi locul de munca? Iata de ce vei avea nevoie de o fisa medicala angajare!

Publicat

pe

fisa medicala angajare

Atat pentru prezentarea la un nou loc de munca, cat si pentru schimbarea celui existent, uneori chiar si in cadrul aceleiasi companii, vei necesita o fisa medicala pentru angajare. Acest document stabileste in termeni legali daca persoana care aplica pentru un loc de munca este apta, din punct de vedere psihic si fizic, pentru prestarea activitatii alese.

Iata cum trebuie sa procedezi pentru obtinerea unei fise medicale de acest tip, dar si care sunt informatiile importante pe care trebuie sa le ai in vedere:

Cand esti obligat sa prezinti acest document?

In conformitate cu legislatia actuala, orice persoana care urmeaza sa se angajeze sau care isi reia activitatea intr-un anumit domeniu este obligata sa prezinte o fisa medicala angajare. Acest lucru este valabil si in cazurile in care doresti sa obtii o autorizatie pentru exercitarea anumitor profesii, precum agent de securitate, detectiv particular, functionar public, contabil, cadru didactic si lista poate continua.

De asemenea, legislatia in vigoare prevede si faptul ca medicina muncii trebuie refacuta in fiecare an. Acest control medical periodic de medicina muncii pune accent pe mentinerea sanatatii angajatului si monitorizeaza in ce masura factorii de risc profesional la care a fost expus au produs sau nu modificari vizibile in starea fizica sau psihica a persoanei in cauza.

De unde obtii cel mai rapid fisa medicala pentru angajare?

Pentru a obtine documentul cat mai rapid, este recomandat sa te indrepti catre o clinica recunoscuta atat pentru experienta in domeniu, cat si pentru calitatea serviciilor oferite, precum Standard Med. Poti efectua aici toate analizele necesare pentru eliberarea acestui certificat medical, inclusiv cele destinate obtinerii avizului psihologic. Fa-ti o programare direct pe site-ul clinicii https://www.fisamedicala.info/ si pregateste-te sa te prezinti la ora si data stabilita pentru a obtine fisa medicala angajare.

Ce examinari medicale trebuie sa efectuezi?

Tipul de consultatie poate varia in functie de profilul de activitate al companiei, dar si in functie de natura postului sau in functie de factorii de risc la care poti fi expus. Iata, spre exemplu, cateva dintre cele mai intalnite examinari medicale care se fac in scopul obtinerii fisei medicale pentru angajare:

  • Examen clinic general;
  • Examen oftalmologic;
  • EKG;
  • Masurarea glicemiei;
  • Examen psihiatric;
  • Spirometrie;
  • Hemograma;
  • Audiograma etc.

Uneori, in anumite domenii de activitate, se impun si alte consultatii, precum examenul coproparazitologic, examen VDRL si alte asemenea examinari, care sunt solicitate de medicul de medicina muncii.

Cine suporta costurile aferente?

Legea presupune ca toate costurile aferente obtinerii acestui certificat medical trebuie sa fie suportate de catre angajator. In caz contrar, adica atunci cand se constata lipsa acestui document de la dosarul angajatorului, legislatia prevede amenzi usturatoare pentru persoana angajatoare. Fisa medicala angajare este absolut necesara, pentru a te asigura ca nu ai parte de expunere la factorii nocivi din mediul de lucru, care iti pot afecta sanatatea pe termen lung.

Intra pe fisamedicala.info si afla detalii sau alte informatii despre acest document important. Tot aici iti poti face direct o programare sau poti alege sa faci acest lucru si telefonic, apeland unul dintre numerele 0722.435.435 sau  031.40.53.950.

Apeleaza cu incredere la serviciile Standard Med si bucura-te de servicii rapide si concrete, la un pret deosebit de atractiv!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Vopsire electrostatică pentru aluminiu

Publicat

pe

De

În ultimii ani, atelierul de confecții metalice Analko, în efortul de a îmbunătăți calitatea produselor lor, a început să acorde o atenție sporită aplicării vopselelor și lacurilor puternice și durabile, care oferă un aspect competitiv și o durată de viață lungă produselor fabricate sau structurilor de construcție. Pentru a asigura proprietățile cerute ale acoperirilor, este necesară utilizarea de vopsele și lacuri de calitate mai bună, care nu sunt ieftine, iar problema utilizării lor economice și raționale este deosebit de acută.

Defectele elementelor nevopsite sunt inacceptabile dacă îți dorești produse de o calitate ridicată. În același timp, clienții, desigur, ar dori să reducă dependența rezultatului, de calificările vopsitorului, deoarece nu este ușor să găsești un specialist cu înaltă calificare, iar cererile sale, de regulă, sunt considerabile. În plus, orice manager de atelier de vopsit ar dori să accelereze cât mai mult procesul de vopsire, pentru a elimina vaporii.

Vopsirea electrostatică – Avantaje

Unul dintre modurile eficiente de a rezolva toate aceste probleme este utilizarea unei metode de vopsire electrostatică. Această metodă permite creșterea coeficientului de transfer al vopselei și accelerarea procesului de vopsire, vopsirea materialului în locurile greu accesibile și cu forme complexe, o acoperire uniformă cu un strat de o grosime dată, evitarea defectelor și îmbunătățirea situației de mediu din zona de lucru.

Astăzi, echipamentul de vopsire electrostatică este disponibil la atelierul de confecții metalice Analko, iar procesul de vopsire electrostatică este o sarcină ușoară. Există mai multe metode diferite de vopsire electrostatică. Acest lucru se datorează varietății de vopsele și lacuri, precum și diferenței în procesele tehnologice ale vopsirii în sine. Și pentru fiecare metodă, diferiți producători oferă echipamente diferite.

Această muncă necesită experiență și calificări, iar la atelierul de confecții metalice Analko există astfel de specialiști care îți pot oferi recomandări cu privire la alegerea materialului. Trebuie avut în vedere faptul că nu ți se impune furnizarea de materiale, ci se limitează doar la câteva recomandări pentru selectarea acestuia.

Echipamentele de vopsire electrostatică pot fi împărțite în două grupuri mari:

  • echipamente de vopsire electrostatică pentru acoperiri cu pulbere;
  • echipamente de vopsire electrostatică pentru vopsele lichide.

Principiul vopsirii electrostatice este faptul că vopseaua și lacul pulverizat, în contact cu zona de acțiune a electrodului, care este echipat cu un pulverizator cu vopsea electrostatică, primește o încărcare negativă de înaltă tensiune.

Domenii de utilizare ale materialelor vopsite electrostatic

Creșterea numărului de fațade din aluminiu și sticlă, ferestre și uși din aluminiu estetice și fiabile, grădini de iarnă care radiază confort – toate acestea sunt imperativul de astăzi. Structurile din aluminiu au intrat în viața noastră zi cu zi ca un element integrant al arhitecturii urbane.

Viața este acum de așa natură încât, cel mai adesea, alegerea de a lucra cu un furnizor și cu produsul său, se face înainte de a realiza piesele. Iar calitatea execuției lucrării o afli pe parcursul acesteia. Cu toate acestea, există câțiva indicatori, pentru a te proteja de multe probleme. Unul dintre aceștia este calitatea vopsirii unui profil din aluminiu, acel profil care va deveni fațada casei tale sau a biroului tău etc., pentru mulți ani de zile.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Elemente care atesta un web design modern respectate de o agentie specializata in crearea site-uri

Publicat

pe

De

DCA

Pentru ca mediul digital este una dintre cele mai competitive piete al timpurilor noastre, anual sunt prezentate noi elemente si stiluri din sfera web design-ului.

De aceea, cei care sunt specializati in web design  cunosc foarte bine modul in care, atunci cand sunt realizate si incorporate in site, anumite elemente de web design te ajuta sa spui o poveste uimitoare despre brand-ul firmei tale.

O astfel de expunere este mult mai atractiva, mai ales ca atentia utilizatorilor este o conditie pentru care se investesc sume considerabile de bani, se dezvolta numeroase tehnici, si multe altele, totul pentru a reusi sa creezi acel moment incredibil de apropiere a brand-ului tau de nevoile acestora.

Cu alte cuvinte, anumite elemente de agentie web design iti ofera posibilitatea sa imbunatatesti modul in care este prezentat si expus un continut (textual, video, foto) pe un anumit dispozitiv. Desi nu este o conditie sine qua non, integrarea anumitor tendinte actuale au potentialul de a imbunatati experienta vizitatorilor pe site-ul tau.

Provocarea apare tocmai atunci cand ai atat de multe optiuni de unde alege. Si de aici apare intrebare: Oare care dintre toate acestea merita sa fie luate in considerare? Pentru a te ajuta sa iti concentrezi atentia am detaliat mai jos cele mai importante ale unui web design modern pentru site-ul tau. Te poti decide ulterior care dintre acestea le poti include in site-ul tau astfel incat sa imbunatatesti performanta acestuia.

Elemente de tipografie – Unice si Mari

Majoritatea companiilor utilizeaza fonturi si elemente tipografice personalizate. Acesta aspect este intotdeauna in avantajul lor si a clientilor lor pentru ca ii ajuta pe cei din urma sa ii identifice automat, in raport cu concurentii celor dintai.

In ultimii ani, aceasta practica este tot mai des intalnita, iar in 2019 este cu atat mai relevanta mai ales ca este font-urile sunt cea mai simpla cale care permite unui brand sa se exprime si sa fie inteles de catre actualii sau potentialii sai clienti.

Elemente vizuale / foto

Astfel de elemente precum imaginile foto sunt in continuare atractive pentru utilizatori. Singura diferenta este aceea ca oamenii prefera sa vizualizeze imagini in care sa poata sa se regaseasca. Nu doresc sa vada oameni intangibili, din puncte de vedere economice sau estetice. Si totusi, nu se multumesc doar cu imagini de stock. Oamenii au nevoie sa gaseasca intr-un site fotografii unice si reprezentative. Imagini care sa surprinda realitatea intr-o forma pe care ei sa o intelega cel mai bine. Doar atunci atentia lor va fi captata.

Elemente video – Elemente video de fundal

In general, website-urile care beneficiaza de un videoclip care este derulat automat pe fundal ofera o experienta mult mai favorabila utilizatorilor. Acestea pot fi utilizatea atat pentru a spune povestea brand-ului cat si pentru a capta atentia utilizatorilor, astfel incat specificul activitatii acelui brand sa transpara in doar cateva secunde, maxim 1 minut.

In anumite cazuri, integrarea unui astfel de video permite reducerea in mod semnficativ a cantitatii de continut necesar pentru explicarea unei afaceri online.

In general, toate aceste trei recomandari implementate in cadrul unui proces de proiectare si dezvoltare web design promit rezulate exceptionale si sunt menite sa creasca performanta unui site, angajand mult mai usor utilizatorii online sa intreprinda actiuni pe acel site.

Sursa articol: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/internet-servicii-web/elemente-care-atesta-un-web-design-modern-respectate-de-o-agentie-specializata-in-crearea-site-uri

Acest articol este publicat cu acceptul autorului:

Digital Craft Agency

AddressBulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172

Phone0723 367 348

Appointments: https://digitalcraft.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Uncategorized11 ore inainte

ATEN propune solutii noi de iluminare pentru modernizarea oraselor

Bucuresti (19 Octombrie 2020) – Cu totii ne dorim un trai mai bun oferit de orasul in care locuim. Daca...

Exclusiv15 ore inainte

Carmen Târnoveanu dăruiește publicului momente inedite la TVR International

Cea de-a treia ediție din sezonul 5 al emisiunii ”Dăruiește Românie!”, difuzată de TVR Internațional, aduce în casele telespectatorilor o...

Exclusiv18 ore inainte

Federația Română de Psihoterapie ia măsuri pentru îmbunătățirea sănătății mintale a romanilor

Din ce în ce mai mult în ultimii ani, sănătatea mintală a omenirii este din ce în ce mai afectată...

Exclusiv24 de ore inainte

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

PNL are dorinţe mari. La Camera Deputaţilor, liberalii vizează 110 locuri, acum au 82, iar aleşi pe liste acum patru...

Exclusiv2 zile inainte

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Social3 zile inainte

MEDIMFARM S.A. Ploiesti anunta lansarea pe piata romaneasca a testelor “Standard Q Covid 19-Ag”

MEDIMFARM S.A. Ploiesti, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, anunță lansarea pe piața autohtonă, in...

Uncategorized4 zile inainte

Carmen Târnoveanu dăruiește publicului momente inedite la TVR International

Cea de-a treia ediție din sezonul 5 al emisiunii ”Dăruiește Românie!”, difuzată de TVR Internațional, aduce în casele telespectatorilor o...

Exclusiv4 zile inainte

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Exclusiv5 zile inainte

Chiar nimeni nu ii spune ca aceasta hotarare intra sub incidenta penala a abuzului in serviciu intrucat nu este prevazuta aceasta masura de sanatate publica/individuala nu este prevazuta de lege, astfel cum prevede Constitutia Romaniei!

Ciucă îi face din nou pe plac lui Iohannis Pentru că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate...

Exclusiv6 zile inainte

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!

Cineva „sa studieze” diploma de bacalaureat a „domnului” Mihai Viorel, zis „domnul nimeni”, sotul candidatei PNL la Aricestii Rahtivani la...

ExclusivO săptămână inainte

#KERT castiga din nou!

Prima masina electrica de curse din Romania, pilotata de Sorin Ghisoi, pleaca acasa cu inca un trofeu. Echipa Kaufland e-Rally...

ExclusivO săptămână inainte

Domnul Petrescu, șef al ORNISS, este încă în funcție?/Prin sentința penală nr. 1605 din 29.06.2016 s-a dispus anularea următoarelor acte ale numitului Baranga Laurențiu: Diploma de Bacalaureat, Diploma de studii postuniversitare emisă de Academia de Poliție, etc

”Gdansk – Constanța, marele pariu american” titram ”lovitura” din 13.06.2017! Din iunie 2017! Atunci când dezvăluiam cu amănunte marele plan...

ExclusivO săptămână inainte

PNL Prahova, Adrian Dobre, Andrei Volosevici si fenomenul Pokemon Go de la Primaria Municipiului Ploiesti

Reamintim ca, printre făgăduielile clasice precum reabilitarea blocurilor, crearea de noi locuri de parcare, spaţii verzi, rezolvarea problemelor de trafic,...

ExclusivO săptămână inainte

Prefectul Capitalei incalca legea nr.55/2020, in principal art.13, lit.a, prin impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie sanitara in spatii publice deschise din proxitatea scolilor!

A fost unul dintre pionierii judoului ploiestean, activitatea sa fiind cunoscuta incepand cu anul 1969, cand a facut parte din...

Exclusiv2 săptămâni inainte

„Daruieste Romanie!”, emisiunea prezentata de Carmen Tarnoveanu, a devenit locul preferat al artistilor romani in aceasta perioada

Ajunsa la cea de-a doua editie din sezonul 5, emisiunea se difuzeaza vineri, ora 21.00, pe TVR International Atmosfera ospitaliera...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Autoritățile care gestionează mizerabil pandemia au creat această para-entitate în speranța că vor scăpa de răspunderea penală privind ascunderea (inclusiv prin omisiune) a datelor reale în privința pandemiei și contagiunii

Reamintim ca, printre făgăduielile clasice precum reabilitarea blocurilor, crearea de noi locuri de parcare, spaţii verzi, rezolvarea problemelor de trafic,...

Știrile Săptămânii