Connect with us

Afaceri

TOP 5 sfaturi de web design pentru proprietarii de afaceri

Publicat

pe

web design

In zilele noastre, fiecare afacere, mare sau mica, necesita servicii moderne si profesioniste de web design. Un site web poate fi unul dintre cele mai importante atuuri pe care o afacere le poate detine, deoarece aduce mai multe beneficii, precum crearea unei imagini pozitive in ochii clientilor si potentialilor clienti.

Crearea celei mai bune variante de site poate fi destul de dificila. Exista numeroase lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere, de la design la costuri, fara ca tu sa iti poti da seama daca rezultatul final este ceea ce ai nevoie.

De aceea, apeland la servicii de web design ale unei firme specializate in creare site-uri, ai garantia ca vei avea o structura si o prezentare online care poate genera un trafic semnificativ si relevant pentru afacerea ta.

Sfaturile enumerate mai jos te pot ajuta sa iti creezi o idee despre ce ar trebui sa ai in vedere atunci cand colaborezi cu o agentie de web design.

Sa fie cat mai „aerisit”

Aspectul paginii web pentru afaceri trebuie sa fie simplu, organizat, dar captivant. Prea multe informatii sau un design complicat pot coplesi vizual si vor face vizitatorii paginii sa o paraseasca foarte repede.

Un design aerisit transmite mesajul de profesionalism, permitand vizitatorilor sa aiba o experienta vizuala placuta.

Prietenos cu motoarele de cautare

Un site neaglomerat, care are un continut clar, adrese URL adecvate si cuvinte cheie relevante, va permite motoarelor de cautare, precum Google, sa indexeze site-ul tau mult mai repede, precum si sa il afiseze utilizatorilor in cautarile relevante.

Design-ul pentru intreprinderile mici ar trebui sa includa cel putin SEO de baza, astfel incat acesta sa nu se piarda intre milioanele de pagini asemanatoare.

Prezinta produsele sau serviciile eficient

Aminteste-ti ca ai doar cateva secunde pentru a convinge un potential client sa ramana pe site-ul tau. O strategie buna ar fi sa prezinti produsele sau serviciile in mod eficient. Nu pune foarte multe produse pe o singura pagina, foloseste fotografii profesionale si descrieri cat mai clare si detaliate.

Chiar daca agentia de web design a facut o treaba buna, dar tu ai ales sa aglomerezi site-ul, atunci vei pierde beneficiile pe care aspectul il ofera afacerii tale.

Timp de incarcare scurt

Timpul de incarcare poate fi un „deal breaker” pentru client. De ce? Cu cat acesta asteapta mai mult pentru ca fiecare pagina sa se incarce, cu atat ii scade si interesul.

Asigura-te ca site-ul tau are o viteza adaptata obiceiurilor de scroll si browsing ale potentialilor clienti! Si nu uita, un web design complex, cu foarte multe elemente, va mari timpul de incarcare si va descuraja conversiile.

Adaptabilitate la diferite dispozitive

In peisajul digital de azi, o caracteristica importanta este adaptabilitatea la diferitele dispozitive de pe care clientii ti-ar putea vizita site-ul, deci tine cont de utilizatorii de desktop, cat si de cei care folosesc telefonul mobil.

Cum tot mai multe persoane ce folosesc dispozitivele mobile pentru a accesa internetul, este esential ca tu si agentia de web design cu care colaborezi sa aveti in vedere acest aspect.

Deci ce mai astepti? Daca vrei un site pentru afacerea ta, nu este nevoie sa cauti mai departe, deoarece The Webers se ocupa cu crearea de site-uri care aduc clienti. Esti gata sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Ce trebuie sa stim depre finisajele interioare?

Publicat

pe

De

Finisajele interioare

Finisajele interioare și sistemele de diviziune spațială definesc spațiile de locuit din interiorul clădirilor rezidențiale cu o gamă de materiale naturale și sintetice. Cel mai utilizat finisaj de perete este placa de gips-carton, o formă prefabricată de tencuială umedă tradițională. Tencuiala de gips umedă este turnată între fețele de hârtie pentru a forma panouri mari care sunt bătute în cuie pe cadre ușoare din lemn sau metal. Îmbinările dintre panouri sunt umplute cu un compus de rășină cu setare dură, oferind o suprafață netedă fără sudură, care are o rezistență considerabilă la foc. Gips-cartonul formează substratul pe care pot fi aplicate o serie de alte materiale, inclusiv placaj subțire furniruit din lemn și țesături de vinil, cu adezivi. În zonele umede, cum ar fi bucătăriile și băile, se utilizează placă de gips-carton rezistentă la apă, uneori cu adăugarea de plăci ceramice aplicate cu adeziv.

Ușile din clădirile rezidențiale sunt de obicei de tip hollow-core, cu furniruri subțiri de lemn lipite peste un miez de hârtie fagure și benzi de margine din lemn masiv; ramele ușilor sunt de obicei realizate din forme de lemn prelucrate. Laminatele din plastic lipite de PAL sunt utilizate pe scară largă pentru dulapuri și blaturi încorporate. Cel mai comun finisaj al podelei este mocheta, cea mai mare parte fiind acum realizată din fibre sintetice, înlocuind lâna și bumbacul tradițional. Poate fi întreținut cu ușurință, iar textura sa vizuală și tactilă moale, precum și calitățile sale fonoabsorbante, îl fac atractiv pentru uz rezidențial. Lemnul de esență tare – în primul rând stejar, mesteacăn și arțar – sunt, de asemenea, utilizate pentru podele, atât în scândurile tradiționale înguste bătute în cuie pe punțile de placaj, cât și ca elemente de parchet prefabricate, care sunt aplicate cu adezivi. În zonele umede sau greu de utilizat se utilizează plăci de compoziție de vinil sau plăci ceramice.

Țevărie

Sistemele de alimentare cu apă menajere pentru clădirile rezidențiale joase au două surse, fie sisteme municipale de distribuție a apei, fie, în cazul în care acestea nu sunt disponibile, puțuri care sunt forate pe acvifere subterane care nu sunt contaminate. Apa este extrasă din puțurile cu pompe electrice submersibile mici, care sunt coborâte prin carcasa puțului până la admisie. Conductele exterioare subterane de alimentare cu apă sunt de obicei din fontă cu conexiuni filetate pentru a conține presiunile aplicate fluidului, ceea ce este de obicei suficient pentru a-l ridica cu patru etaje. În interiorul clădirii, tuburile din cupru cu conexiuni lipite sunt utilizate pentru distribuție datorită rezistenței sale la coroziune și ușurinței de fabricare; în unele zone se utilizează, de asemenea, țeavă de plastic. Alimentarea cu apa menajera este impartita in sisteme reci si calde, apa rece fiind canalizata direct la corpuri. Sistemul de apă caldă atrage mai întâi alimentarea printr-un rezervor de încălzire cu apă caldă, care își ridică temperatura la aproximativ 60 °C (140 °F) folosind rezistență electrică sau căldură pe gaz. Încălzitoarele de apă menajere care folosesc radiația solară pentru a încălzi apa în bobine expuse la soare pe o placă de metal negru acoperită cu sticlă (colectoare solare cu plăci plate) se găsesc în zone în care există o rază de soare amplă și costuri relativ ridicate de energie. Apa caldă este apoi distribuită de la încălzitor la dispozitivele de fixare într-un sistem de conducte cu buclă de recirculare, în care diferențialele de gravitație și temperatură mențin o temperatură constantă în perioada de cerere scăzută.

Utilizarea rezidențială primară a apei este în baie, care include de obicei o cadă de fontă sau oțel presat cu un strat de porțelan ceramic (deși se utilizează și rășină ranforsată cu fibră de sticlă), un grup sanitar ceramic și un dulap de apă de tip rezervor ceramic. Baia și grupul sanitar sunt alimentate cu apă caldă și rece prin robinete cu manetă sau comenzi de supapă de tip șurub. Supapa de alimentare cu apă a dulapului este, de asemenea, acționată de pârghie și se bazează pe puterea gravitațională a apei din rezervor pentru acțiunea sa de spălare. Băile de duș sunt, de asemenea, comune, adesea încorporate în adâncituri de cadă sau într-un compartiment separat finisat cu țiglă ceramică. În unele țări este inclus un bideu.

Alte corpuri sanitare utilizate pe scară largă includ chiuvete de bucătărie, de obicei din fontă sau oțel presat cu un strat de porțelan ceramic, sau din oțel inoxidabil; mașini automate de spălat vase; și mașini de spălat automate pentru rufe. Chiuvetele de bucătărie pot fi echipate cu eliminări de gunoi, care macină deșeurile solide într-o suspensie fluidă care este spălată cu apă uzată. În cazul în care există posibilitatea de a înapoi sifonarea apelor uzate în alimentarea cu apă, trebuie prevăzut un întrerupător de vid la alimentare pentru a preveni acest lucru, dar majoritatea corpurilor sanitare de uz casnic sunt proiectate pentru a evita această posibilitate.

Sistemele de drenaj pentru îndepărtarea apelor uzate sunt realizate din țeavă din fontă cu îmbinări filetate sau îmbinări clopot-și-scuipă sigilate cu plumb topit sau cu țeavă de plastic cu îmbinări sudate cu solvent. Conducta de deșeuri a fiecărui dispozitiv de instalații sanitare este prevăzută cu o curbă inversă semicirculară sau capcană, care rămâne în mod constant umplută cu apă și împiedică mirosurile din sistemul de drenaj să scape în spațiile ocupate. Imediat în aval de fiecare capcană este o deschidere către un sistem de conducte de aerisire, care permite aerului în sistemul de drenaj și protejează garniturile de apă din capcane de îndepărtarea prin sifonare sau presiune spate. Când apa uzată părăsește clădirea, aceasta este drenată printr-o supapă de prevenire a fluxului și în țevi ceramice subterane. Apoi curge gravitațional fie către o stație privată de tratare a apelor uzate, cum ar fi fosa septică și câmpul de țiglă, fie către sistemul public de canalizare. În cazul în care nivelul de evacuare a apelor uzate este sub nivelul canalizării, este necesară o pompă de ejector de canalizare pentru a ridica apa uzată la un nivel mai ridicat, unde gravitația o îndepărtează.

Încălzire și răcire

Sistemele de control al atmosferei din clădirile rezidențiale joase utilizează gaz natural, păcură sau bobine de rezistență electrică ca surse centrale de căldură; de obicei, căldura generată este distribuită spațiilor ocupate de un mediu fluid, fie aer, fie apă. Bobinele de rezistență electrică sunt, de asemenea, utilizate pentru încălzirea spațiilor de locuit direct cu energie radiantă. Distribuția forțată a aerului mută aerul purtător de căldură printr-un sistem asemănător copacilor de conducte galvanizate din tablă cu secțiune transversală rotundă sau dreptunghiulară; ventilatoarele alimentate electric oferă un diferențial de presiune pentru a împinge aerul de la sursa de căldură (sau cuptor) la spațiile de locuit, unde este expulzat din grătarele situate în pereți sau podele. Partea de presiune negativă a ventilatorului este conectată la un alt sistem de conducte de aer de retur care extrag aerul din spațiile de locuit prin grătare și îl aduc înapoi în cuptor pentru reîncălzire. Aerul exterior proaspăt poate fi introdus în fluxul de aer al sistemului de la o admisie exterioară, iar aerul interior încărcat cu miros poate fi expulzat printr-un orificiu de aerisire, asigurând ventilația, de obicei la o viteză de aproximativ o schimbare completă a aerului pe oră. Pentru a conserva energia, schimbătoarele de căldură aer-aer pot fi utilizate în procesul de admisie a gazelor de eșapament. Aerul încălzit este de obicei furnizat în volum constant, iar temperatura ambiantă este variată ca răspuns la un termostat situat într-o singură cameră. Controlul central al umidității este rareori furnizat în acest tip de clădire.

Un alt sistem comun de încălzire este tipul de apă caldă radiantă. Sursa de căldură este aplicată unui cazan mic, în care apa este încălzită și din care este circulată de o pompă electrică în țevi de cupru izolate similare cu un sistem de apă caldă menajeră. Țevile pot fi conectate la radiatoare din fontă sau din oțel cu tub egrenat în spațiile de locuit. Radiatoarele sunt plasate în apropierea zonelor cu cele mai mari pierderi de căldură (cum ar fi ferestrele sau pereții exteriori), unde energia lor radiantă încălzește aerul înconjurător și creează un ciclu de convecție în interiorul camerei, producând o temperatură aproximativ uniformă în interiorul acesteia. Apa caldă poate fi, de asemenea, efectuată prin țevi înguste plasate într-un model continuu de buclă pentru a crea o suprafață radiantă mare; acest model de țevi poate fi turnat într-o placă de podea de beton sau plasat deasupra unui tavan pentru a încălzi spațiul de locuit adiacent. Controlul temperaturii în sistemele de apă caldă utilizează un termostat în spațiul de locuit pentru a regla debitul pompat al apei pentru a varia căldura furnizată.

Sistemele radiante de încălzire cu rezistență electrică utilizează bobine în unitățile de bord din încăperi, care creează cicluri de convecție similare radiatoarelor cu apă caldă sau cabluri de rezistență în modele cu buclă continuă încorporate în tavane din ipsos. Controlul local al temperaturii poate fi mult mai precis cu încălzirea electrică, deoarece este posibil să se instaleze un reostat controlat termostatic pentru a varia producția de energie a secțiunilor relativ mici ale unităților de bază sau ale cablului.

Un tip de încălzire a spațiului care este din ce în ce mai utilizat în clădirile rezidențiale este radiația solară pasivă. În zilele însorite de iarnă, ferestrele orientate spre sud lasă să intre cantități substanțiale de energie, de multe ori suficient de mult pentru a încălzi întreaga clădire. Șemineele pe lemne cu coșuri sunt încă furnizate pe scară largă în clădirile rezidențiale, dar utilizarea lor este mai ales pentru efect estetic.

Răcirea atmosferelor din clădirile rezidențiale mici se face adesea local cu aparate de aer condiționat, care pătrund în peretele exterior al spațiului de răcit; aceasta permite aportul de aer proaspăt atunci când se dorește și evacuarea căldurii pompate din spațiu în aerul exterior. Mai rar, sistemele de încălzire cu aer forțat au serpentine de răcire introduse în fluxul de aer pentru a oferi un interior răcit central. Se folosește un proces de răcire prin compresie, similar cu cel dintr-un frigider de uz casnic. Un agent frigorific, care este un lichid la temperatura camerei, este pompat printr-un sistem închis de tuburi de cupru spiralate. O pompă electrică menține o presiune scăzută în serpentinele de răcire, iar agentul frigorific lichid trece printr-o supapă de expansiune dintr-o zonă de înaltă presiune către serpentinele de joasă presiune. Această modificare a presiunii are ca rezultat o schimbare de fază a agentului frigorific; se transformă dintr-un lichid într-un gaz și absoarbe căldură în acest proces, la fel cum apa absoarbe căldură atunci când este fiartă și transformată în abur. Absorbția de căldură a tranziției lichid-gaz răcește aerul care trece peste serpentinele de răcire. Aerul răcit este circulat prin clădire prin sistemul de aer forțat. Când agentul frigorific gazos de joasă presiune părăsește serpentinele de răcire, acesta trece prin pompă și este presurizat. Agentul frigorific circulă prin serpentine de condensare, care sunt situate în exteriorul clădirii; acolo schimbarea de fază este inversată pe măsură ce gazul se transformă într-un lichid de înaltă presiune și eliberează căldură în aerul exterior care trece peste serpentinele de condensare. Agentul frigorific lichid revine la supapa de expansiune pentru a repeta ciclul de răcire. Mașina de refrigerare este astfel o „pompă de căldură” care transferă căldura din clădire în atmosfera exterioară. Pompele de căldură pot funcționa și în sens invers în lunile de iarnă pentru a pompa căldura din aerul exterior în interiorul clădirii; funcționează cel mai bine în climă blândă, cu temperaturi de iarnă destul de calde. Utilizarea pompelor de căldură în climă rece pune multe probleme tehnologice dificile.

Atmosferele interioare sunt, de asemenea, ventilate prin ferestrele de funcționare, precum și prin scurgeri neintenționate la toate tipurile de deschideri exterioare. Băile, bucătăriile și spălătoriile generează mirosuri și căldură și au adesea sisteme de evacuare separate alimentate de ventilatoare electrice care funcționează intermitent, după cum este necesar. Calitatea atmosferei rezidențiale este, de asemenea, protejată de detectorul de fum, care trage un semnal de alarmă pentru a avertiza cu privire la un posibil pericol atunci când fumul atinge chiar și un nivel foarte scăzut în spațiile de locuit.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Importanța serviciului de debarasare mobilă: de ce e bine să apelăm la o firmă specializată

Publicat

pe

De

Atunci când vine vorba de a debarasa o casă sau un apartament, majoritatea oamenilor se confruntă cu probleme legate de cum să gestioneze mobila și obiectele nefolositoare. Deși ar putea fi tentați să arunce totul pe stradă sau să lase totul în fața blocului, acest lucru este interzis de lege și poate fi sancționat cu amenzi.

Acestea fiind spuse, este important să apelăm la serviciile unei firme specializate în debarasare, care poate gestiona acest proces în mod eficient și legal. Aceste firme au personal bine instruit și echipamente adecvate pentru a elimina mobilierul și obiectele nefolositoare într-un mod sigur și organizat.

De asemenea, aceste firme au un angajament puternic față de mediul înconjurător și se asigură că bunurile rezultate din debarasare sunt reciclate sau eliminate în mod corespunzător, fără a pune în pericol sănătatea sau siguranța mediului.

În concluzie, serviciul de debarasare mobilă este un serviciu important care ne ajută să gestionăm mobila și obiectele nefolositoare într-un mod eficient, legal și responsabil. Apelează la o firmă specializată pentru a te asigura că debarasarea ta se desfășoară în cele mai bune condiții.

Debarasarea nu trebuie privită ca un proces necesar, ci ca oportunitatea de a reînnoi și a transforma spatiul nostru. La Power Move Logistics, ne angajăm să oferim servicii de debarasare profesionale și responsabile, care să respecte mediul înconjurător și să transforme obiectele nefolosite în resurse valoroase.” – Janos, Director General, Power Move Logistics.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

Publicat

pe

De

Pandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au inceput sa se izoleze in case iar viata lor a inceput sa se schimbe. Multe companii s-au inchis sau au inceput sa ia masuri drastice de protectie folosind tot timpul masti sau viziere de protectie pentru a proteja impotriva infectarii cu COVID-19.

Pentru productia de viziere de protectie a fost necesara folosirea de cantitati industrial placi de plastic sau placi din plexiglas.

Toate aceste situatii au dus la degradarea starii de bine a oamenilor care au inceput sa fie mai stresati si chiar sa nu poata sa treaca cu bine din punct de vedere al sanatatii emotionale peste aceasta perioada. Desigur, gasirea timpului si a inclinatiei de a avea grija de noi insine poate fi dificila in acest moment. Cu toate acestea, ingrijirea de sine este importanta. Mai jos poti vedea cateva sfaturi care te pot ajuta in acest sens.

  1. Fii recunoscator: Probabil ca ai auzit acest lucru de cateva ori, dar poti gasi intotdeauna ceva demn de care sa fii recunoscator, indiferent daca acesta este sanatatea noastra, relatiile, resursele, sprijinul sau credinta. Cel putin, cineva poate fi recunoscator pentru experientele pozitive ale trecutului si pentru posibilitatile de mai departe, oricat de sumbre ar putea parea in momentele de suferinta.

Noteaza pentru ce anume esti recunoscator in acest moment si vei incepe sa te simti mai impacat cu tine si mai linistit. Cu toate acestea, practicarea recunostintei nu este in mod evident suficient in sine. Uneori, lucrurile sunt atat de greu de suportat incat este dificil sa te simti recunoscator. In astfel de momente poti tine cont si de sfaturile de mai jos.

  1. Fii constient: Aceast sfat nu se refera doar la prezentul actual, la indreptarea atentiei unde esti si ce faci intr-un moment anume. Mai degraba inseamna sa fii putin mai constient si la alte aspecte precum cine esti, unde iti doresti sa mergi, de ce iti doresti sa mergi intr-un anumit loc, cum vei ajunge acolo si cum te vei simti la destinatie.

Mentionarea chiar a unei propozitii sau a doua in acest sens poate sa te ajute sa iesi din starea pe care o ai, facandu-ti planuri de viitor. Astfel vei putea avea raspunsuri despre viata ta, despre ceea ce esti si ce vrei sa faci. Este un bun exercitiu de autoreflectie.

  1. Fii util: Lucrurile bune se intampla rareori fara un efort anume. Este necesar sa contribui si tu pentru fericirea ta, dar si pentru a celor din jurul tau. Fa-te util realizand diferite activitati pentru tine cat si pentru familia si prietenii tai. Fa zilnic exercitii, invata ceva nou, urmeaza cursuri online sau orice altceva te va face sa te simti util. Poti chiar sa oferi tu cursuri si ore online, daca te descurci intr-o materie.

Chiar si actul de a cauta ajutor reprezinta o modalitate de a fi util, pentru sine. Mai ales atunci cand esti blocat sau pierdut, reflectarea la acest lucru te poate face sa te pui pe picioare. Poate ca vei incepe sa iti revizuiesti viziunea personala asupra prioritatilor tale. S-ar putea sa adaugi noi elemente pe care nu le-ai mai incercat pana acum, care te pot ajuta sa acumulezi experiente noi.

  1. (Doar) fi: Uneori, aceasta poate fi cea mai utila „actiune” atunci cand ne simtim pur si simplu epuizati sau ne confruntam cu momente si circumstante care schimba viata, cum ar fi suferintele pe care multi le-au suferit in timpul acestei crize. Uneori trebuie doar sa fii, sa fii empatic, sa ai credita si sa iti permiti momente de relaxare si detensionare.

Ce spune Forumul Economic Mondial despre sanatatea mintala

Forumul Economic Mondial a precizat faptul ca una din patru persoane se confrunta cu boli mintale, costand economia globala aproximativ 6 trilioane de dolari pana in 2030.

Starea de sanatate mintala este principala cauza a dizabilitatii si a rezultatelor slabe ale vietii la tinerii cu varsta cuprinsa intre 10 si 24 de ani, contribuind pana la 45% din povara totala a bolii la aceasta grupa de varsta. Cu toate acestea, la nivel mondial, tinerii au cel mai slab acces la ingrijirea sanatatii mintale in timpul vietii si in toate etapele bolii (in special in primele etape).

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Exclusiv7 ore inainte

Eutanasierea Poliției Române, o dramă cu final așteptat! – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

Uncategorized12 ore inainte

AGON by AOC lansează noul monitor pentru gaming de 32″, cu 240 Hz, HDR și timp de răspuns GtG de până la 1 ms

București, 23 martie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT...

sistemul de iluminat sistemul de iluminat
SocialO zi inainte

Cum schimbă sistemul de iluminat un restaurant

Te-ai întrebat de ce unele restaurante sunt mult mai frecventate decât altele? Totul se rezumă doar la mâncare? Adevărul este...

Glasspandoor Glasspandoor
SocialO zi inainte

MEGA SALE la Glasspandoor! “New Sofa Collection” în perioada 30-31 martie

Primăvara vine cu o surpriză frumoasă din partea Glasspandoor! Cu ocazia introducerii unei noi colecții de canapele, după cum este...

Uncategorized2 zile inainte

Philips anunță noul monitor portabil 16B1P3302D

București, 21 martie 2023 – Philips Monitors anunță partenerul perfect pentru călătorii: Monitorul Philips 16B1P3302D, parte din gama de monitoare portabile...

Exclusiv2 zile inainte

„Cred ca prefectura Prahova a devenit un fel de șef cu drept de veto in Ploiesti” – Ziarul Incisiv de Prahova

Legea obligă Autoritatea de Supraveghere FInanciară ca atunci când indicatorii de solvabilitate și lichiditate devin subunitari (sau cu corespondentul lor...

Exclusiv3 zile inainte

Replica ,, Caracatiței”

          Urmare a articolelor noastre de investigații privind activitățile ilegale, conduse de  Mafia din Penitenciarul Ploiești, vă reamintim: suținută de...

Uncategorized3 zile inainte

Provocarea de 21 de zile de la Perfect Fit oferă inspirație pentru noi activități alături de prietenul patruped

București, 16 Martie 2023 – Legătura cu un animal de companie este puternică și contribuie la bunăstarea mintală și fericirea...

Exclusiv4 zile inainte

Un focar de infecție ce se dorește a fi o locuință de serviciu atribuită de IPJ Alba unui polițist în anul de grație 2023 – Ziarul Incisiv de Prahova

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Exclusiv6 zile inainte

,, Noaptea Minții” sau ,,Cum calculează Mafia”!!!/Episodul IV – Ziarul Incisiv de Prahova

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

sigurante automate sigurante automate
Exclusiv6 zile inainte

Siguranțe automate: articol obligatoriu pentru protejarea casei

Utilizarea siguranțelor automate este esențială în fiecare gospodărie. Acestea servesc ca măsură de siguranță pentru prevenirea incendiilor electrice și a...

pasari de curte de vanzare pasari de curte de vanzare
Uncategorized6 zile inainte

Cauti pasari de curte de vanzare? Afla tot ce trebuie sa stii inainte de a cumpara!

Cand vine vorba de ce produse alimentare pun pe masa, tot mai multi oameni au inceput sa constientizeze cat de...

Social6 zile inainte

Proiectlastart.ro: o inițiativă valoroasă pentru integrarea tinerilor NEETs în România

În România, există un număr semnificativ de tineri care se confruntă cu dificultăți în a găși un loc de muncă...

Exclusiv7 zile inainte

Gartner spune ca 2023 este momentul adevarului pentru vehiculele electrice pe baterii

Industria auto va cunoaște mai multe turbulențe în 2023. Până în 2025, giganții din domeniul tehnologiei vor deține o parte...

Uncategorized7 zile inainte

Noul mouse mat Razer Atlas, fabricat din sticlă securizată, oferă o nouă dimensiune a preciziei

Razer Atlas se face remarcat datorită fiabilității și a modului în care permite realizarea de mișcări ultrarapide și deosebit de...

Exclusiv7 zile inainte

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Știrile Săptămânii