Connect with us

Exclusiv

Seful BDNE, inspector Tudosie Valentin i-a trimis la psiholog  pe polițiștii sancționați ilegal și evaluați necorespunzător

Publicat

pe

Situațiile de management deficitar existente la nivelul IPJ Caraș-Severin continuă sub cele mai „originale” forme față colegii noștri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, persecutați de șeful biroului pentru că nu sunt „maleabili”, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. În trecut am mai arătat cum adjunctul șefului de inspectorat hărțuiește polițiștii care își fac datoria și unde se emit dispoziții cu caracter intern, pe care noi le apreciem cu „dedicație” pentru baronii locali. Practic, prin acest mod de lucru am putea concluziona că șeful BDNE adoptă elemente comportamentale specifice „grupărilor”, sub deviza că orice polițist incomod trebuie redus la tăcere.

Față de mai mulți polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene care și-au făcut datoria și au aplicat legea față de diverși oameni politici și afaceriști apropiați de conducerea IPJ Caraș-Severin, a fost declanșată cercetarea disciplinară ca urmare a sesizărilor întocmite de către șeful lor. Noi apreciem că scopul pentru care au fost acuzați de nenumărate abateri disciplinare închipuite, a fost acela de a-i marginaliza în rândul colectivului și de a-i descuraja în ceea ce privește aplicarea legii față de orice persoană, indiferent de statutul social.

Urmare a zecilor de sancțiuni aplicate colegilor noștri, reprezentanții Sindicatului EUROPOL au asigurat consultanța juridică și i-au reprezentat pe aceștia, fiind contestate toate sancțiunile aplicate de șeful inspectoratului. Confirmarea hărțuirii a venit de la IGPR unde sancțiunile au fost anulate pe bandă rulantă, ca urmare a modului nelegal în care au fost dispuse.

Același șef al BDNE, un ofițer care nu a lucrat vreodată în structurile poliției rutiere și care a ajuns să ocupe o asemenea funcție în urma unui concurs despre a cărui dificultate avem mari semne de întrebare prin prisma modului în care dovedește că poate gestiona resursa umană existentă la nivelul biroului, după ce a văzut că sesizările închipuite nu au succes, s-a reorientat spre modul de evaluare a activităților profesionale. Astfel, polițiștilor care au contestat sancțiunile, le-a acordat calificative profesionale anuale inferioare comparativ cu rezultatele obținute în activitate, cu scopul evident de a le pune în pericol posibilitatea de a evolua în carieră, mai precizeaza sursa citata.

Colegii noștri au contestat calificativele anuale, mai ales pentru faptul că acestea au suferit corecții în sens negativ, prin acordarea calificativului „satisfăcător” de către adjunctul șefului IPJ Caraș-Severin, comisar șef Coman Aurel, același care i-a amenințat pe polițiștii care aplicau sancțiuni transportatorilor de material lemnos.

Cu ocazia contestațiilor depuse au solicitat să le fie puse la dispoziție copii ale formularelor de evaluare, aspect reglementat în concret de prevederile art. 8 alin. 5 din Anexa nr. 8 la OMAI nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne, tocmai cu scopul de a-și fundamenta în mod corespunzător argumentele din cuprinsul contestațiilor, așa cum se poate observa mai jos.

Bineînțeles că răspunsul la solicitarea colegilor noștri nu a întârziat să apară demonstrând încă o dată gradul de analfabetism funcțional existent la nivelul funcțiilor de conducere din cadrul IPJ Caraș-Severin, pe care îl puteți consulta mai jos pentru a constata că nu exagerăm în vreo măsură, precizeaza cei de la Europol.

 

În pofida tuturor acestor reacții ale instituției față de proprii polițiști pe care le-ți putea considera cel puțin umilitoare dacă nu chiar de ordin mafiot, ca urmare a contestațiilor depuse polițiștii din cadrul BDNE au reușit să obțină modificarea calificativelor profesionale în unele de nivel superior, aspect care a generat și de această dată nemulțumirea șefului BDNE și cel mai probabil a adjunctului de inspectorat, comisar șef Coman Aurel.

Astfel că, s-au regrupat și încearcă o nouă tactică de denigrare a polițiștilor incomozi care nu doresc să se compromită pentru posibile interese ascunse ale celor doi ofițeri, sens în care sub pretextul unor presupuse comportamente dezadaptative, șeful BDNE, inspector Tudosie Valentin i-a trimis la psiholog  pe polițiștii sancționați ilegal și evaluați necorespunzător. Inspectorului Tudosie Valentin i s-a părut că acești polițiști prezintă stări de nervozitate, anxietate, insubordonare și astfel, după cunoștințele sale inexistente de psihologie, a procedat la completarea formularului de „semnalare” prevăzut în Dispoziția Comună nr. 8.042 /13.02.2018 referitoare la stabilirea unor măsuri privind identificarea și gestionarea potențialelor comportamente dezadaptative în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne, în speranța că aceștia vor pica evaluarea psihologică și că le va fi restricționat dreptul de a deține armamentul din dotare și că vor fi puși la dispoziția unității.

Însă din cauza faptului că cel mai probabil nu a înțeles prevederile dispoziției sus-menționate, conform cărora ”Completarea formularului se face în condițiile în care comportamentele observate se manifestă recurent într-o anumită perioadă de timp”,  a avut nevoie de o traducere din partea psihologului unității astfel încât să știe sub ce formă să își pună din nou în aplicare planul de discreditare și marginalizare colectivă a colegilor noștri, care deși erau conștienți că este vorba despre un nou act de răzbunare, s-au prezentat la Compartimentul Psihologic fiind evaluați fără a se confirma vreo inepție dintre cele enumerate de inspectorul Tudosie.

De ce se ajunge la astfel de situații? Simplu, în mod specific MAI-ului Ordinul 23/2015 privind activitatea de psihosociologie în Ministerul Afacerilor Interne și Dispoziția Comună nr. 8.042 /13.02.2018 emisă în acest sens acordă niște atribuții exclusiv în sarcina șefilor, care în cele mai multe cazuri sunt folosite împotriva polițiștilor cu funcții de execuție fără ca aceștia la rândul lor să poată solicita evaluarea sau monitorizarea psihologică a șefilor lor care, așa cum este cazul șefului BDNE care recurge la gesturi nedeontologice cum ar fi ascunderea unor registre pentru ca subordonații săi să nu își poată consemna rezultatele activitităților desfășurate în termenul legal fiind create astfel premisele unor abuzuri și ale unor dezechilibre în calitatea managementului structurilor de poliție.

Deși actualul inspector șef a primit nenumărate semnale cu privire la acest mod distructiv de management al celor doi ofițeri cu funcții de conducere, până la acest moment ni s-a comunicat faptul că doar față de inspectorul Tudosie Valentin ”au fost dispuse măsurile legale în conformitate cu prevederile are. 59 alin. 1 și 2 din Legea nr. 360/2002 privind Statutul polițistului”.

Ne punem speranța că actualul șef de inspectorat nu va proceda asemenea succesorului său și că nu va clasa dosarul de cercetare prealabilă prin invocarea unor contexte și împrejurări de natură a eluda abaterea disciplinară săvârșită de către șeful BDNE, cu atât mai mult cu cât o ”gașcă” de ofițeri din subordinea sa au generat o petiție anonimă împotriva polițiștilor incomozi în care, contrar prevederilor legale, se fac verificări de mai bine de 6 luni deși aceasta trebuia să fie clasată din momentul înregistrării, conform prevederilor OG nr. 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor.

Însă cu privire la aceste aspecte vom reveni cu alte materiale astfel încât opinia publică și factorii decidenți din cadrul IGPR să aibă o viziune cât mai limpede asupra managementului practicat la nivelul IPJ Caraș-Severin, mai dezvaluie cei de la Europol. (Cerasela N.).

Facebook Comments

Exclusiv

Mafia deșeurilor și complicitatea instituțiilor din Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Recent, situația din „Mafia deșeurilor” din Prahova a devenit din ce în ce mai alarmantă. Reamintim ca, pe fundalul politic, Florin Diaconu a revenit în funcția de conducere a Agenției pentru Protecția Mediului (APM) din Prahova începând cu 28 august 2021, având susținerea USR (aici).

 Structura infracțională și protecția institutională

Sub conducerea lui Diaconu, APM Prahova a manifestat comportamente clandestine, favorizând crearea unei rețele infracționale extinse, protejate de instituții de stat (aici), (aici), (aici), (aici), si (etc). Descoperirile recente indică o legătură strânsă între activitățile APM și interesele mafiote, arătând că deciziile neprofesionale servesc grupuri corupte mai degrabă decât binele public.

Sub conducerea sa, APM Prahova manifestă o formulă clandestină care a dus la crearea unei rețele infracționale extinse, având sprijinul sistemelor de protecție instituțională asigurate și securizate de la cele mai înalte niveluri. Luând în considerare noile sarcini date de conducerea de la București, se observă că deciziile luate sunt neconforme și neprofesionale, servind interesele unor grupuri mafiote.

Colaborarea cu grupările de criminalitate

Florin Diaconu este asociat cu indivizi suspectați de criminalitate economică, având întâlniri frecvente cu Cătălin Mureșan și alte figuri din mafia deșeurilor. Aceste întâlniri sugerează coordonarea unor acțiuni îndoielnice și campanii de denigrare menite să protejeze activitățile ilegale în domeniul deșeurilor.

Se încearcă ascunderea unor fapte prin intermediul unei dimensiuni avansate, iar structura mafiotă menționată a demarat o serie de activități care depășesc atribuțiile profesionale și de serviciu. Astfel, Florin Diaconu își petrece timpul la diferite cafenele, împreună cu diverse persoane din gruparea de criminalitate economică și financiară organizată pe care ziarul nostru o investighează de câțiva ani, acești indivizi fiind protejați de polițiști și magistrati corupți. Florin Diaconu îl însoțește aproape zilnic pe Cătălin Mureșan la întâlniri cu Asul de Trifla, C.S. și alții (probabil pentru a elabora o nouă campanie de denigrare, continuându-și activitățile ilegale în domeniul mafiei deșeurilor). Este necesară verificarea și a restaurantului Lacu Verde, care are legături cu Usurelu și vechea echipă de la Piritex.

Afacerea „Bomba Ecologică de la Pleașă”

Această afacere este exemplificată ca un caz emblematic al corupției și devierii proceselor legale. APM Prahova se află sub observarea autorităților, fiind acuzată că a emis autorizații fără a respecta procesul corect, în ciuda plângerilor legate de activitățile Recop Recycling SRL, care se ocupă cu gestionarea deșeurilor periculoase (aici).

Amintim că povestea afacerii „Bomba ecologică de la Pleașă” este demnă de un film mafiot de la Hollywood. Datele acestei afaceri sunt explozive și implică mai mulți lideri din Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Garda Națională de Mediu, Garda de Mediu – Comisariatul Județean Prahova, și APM Prahova. „Mafia deșeurilor” reprezintă un nou fir roșu al Strategiei Naționale de Apărare a Țării, încadrarea fiind relevantă pentru siguranța națională.

Implicarea Poliției Corupte

Mureșan beneficiază de protecția unor ofițeri de poliție corupți care amenință concurenții și intervine în conflicte. Această colaborare dintre instituțiile statului și afacerile ilegale subliniază gravitatea problemei.

Recop Recycling SRL (CIF 31066129 J29/22/2013), situată pe Str. Fabricilor, 9, Pleașă, este o adevărată bombă ecologică care, în orice stat cu autorități funcționale, ar fi fost închisă de mult. Detalii obscure din viața miliardarului de carton Cătălin Mureșan indică faptul că acesta este „creierul” afacerilor cu deșeuri derulate de Recop Recycling SRL, firmă administrată de soția sa, Cătălin Mureșan, specializată în colectarea, transportul și procesarea deșeurilor periculoase.

Mai dezvăluim că Mureșan se laudă că i-a făcut un put forat unei deputate chiar în curtea casei din Ploiești? Ar fi de prisos. Și că Florin Diaconu făcea pe șoferul la această deputată și că îl sponsoriza cu bani pe Cătălin Mureșan? Tot de prisos ar fi. Mureșan a deținut anterior o altă societate, dar a ales să își desfășoare afacerile prin firma soției, deoarece este cercetat penal într-un dosar aflat în lucru la DNA. Protecția lui Mureșan este asigurată de „Nasicul de la Mașcati”, un ofițer din IPJ Prahova, și de alți ofițeri din structurile de investigare.

Aceste persoane amenință oamenii de afaceri concurenți și intervin în conflictele lui Mureșan, demonstrând implicarea directă a poliției.

Sa mai reamintim de accidentarea pe trecerea de pietoni a unei persoane, pe strada Praga din Ploiesti? Ar fi de prisos cu toate ca si de data aceasta ziarul Incisiv de Prahova a avut dreptate (aici). dosarul va zace la politie si va fi ingropat la parchet.

Conexiuni politice compromise

Radu Oprea, senator și ministru, este implicat în scandaluri de corupție legate de afaceri de deșeuri. Declarațiile sale financiare și conexiunile cu firmele de deșeuri relevante sugerează o rețea complexă de corupție și evaziune fiscală. (aici)

Se reamintește că Asul de Trefla are în spate pe ministrul Radu Oprea? Ar fi de prisos.

Mai mult, Mureșan se laudă că a realizat un put forat pentru o deputată în curtea casei sale din Ploiești. Este demn de menționat că Florin Diaconu acționa ca șofer pentru această deputată, oferindu-i sprijin financiar lui Cătălin Mureșan. De asemenea, se susține că Asul de Trefla ar avea legături cu ministrul Radu Oprea, care se află sub suspiciunea de corupție și are conexiuni îngrijorătoare cu mafia deșeurilor. (aici)

Practici ilegale și nereguli în managementul deșeurilor

Dovezile indică manipularea și neîndeplinirea obligațiilor legale de către diverse firme de gestionare a deșeurilor. Aceste activități sunt permisive pentru că autoritățile nu intervin ferm, iar abuzurile continuă.

În ultimii ani, România s-a confruntat cu scandaluri de corupție, iar senatorul PSD Ștefan-Radu Oprea este implicat în acuzații grave, inclusiv împrumuturi substanțiale pentru afaceri care ridică semne de întrebare cu privire la integritatea sa. Asocierea sa cu compania Eco Burn, înființată împreună cu Mihail Ștefănescu, cunoscut sub numele de „Trefla”, amplifică suspiciunile legate de activitățile sale. Eco Burn a obținut contracte cu Consiliul Județean Prahova, dar a fost ulterior subiectul unei anchete penale în legătură cu compania Urban Electric, de asemenea deținută de Oprea și Ștefănescu, pentru acuzații de evaziune fiscală și spălare de bani. Aceasta sugerează faptul că există o rețea complexă de corupție în care abuzurile sunt frecvente, iar Mihail Ștefănescu folosește tactici de amenințare și șantaj pentru a controla licitațiile de mediu și a obține profituri din contractele publice.

SGR Returo, o altă firmă implicată în gestionarea deșeurilor, a fost acuzată de fraudă și nerespectarea obligațiilor de colectare a deșeurilor de ambalaj, fără intervenție eficientă din partea autorităților. Scandalul Sterileco, care se ocupă cu gestionarea deșeurilor periculoase, a scos la iveală legături îngrijorătoare cu politicieni de rang înalt, inclusiv Radu Oprea, și a evidențiat nereguli grave în gestionarea deșeurilor medicale.

Recent, s-a anunțat că SC Urban Icim a fost implicată în arderea deșeurilor medicale, iar poliția din Prahova a ales să nu intervină, protejând astfel afacerile ilegale. Presiunile asupra spitalelor pentru a accepta contractele persistă, iar angajații sunt contactați în mod discret pentru a-i convinge să se conformeze.

Investigațiile recente au dezvăluit că firma lui Cătălin Mureșan colaborează cu politicieni și ofițeri de poliție pentru a-și menține afacerile ilegale. Aceasta întărește ideea unei colaborări între politicieni și interlopi. De asemenea, tragedia recentă a unui asociat al lui „Trefla” a scos la iveală discuții despre preluarea afacerilor sale, în ciuda declarațiilor anterioare de separare.

Mafia continuă să opereze subteran, cu implicarea arderii și îngropării deșeurilor medicale. Întrebările care se ridică în privința contractelor valide încheiate de SC Recop Recycling cu alte firme și activitățile raportate către APM Prahova devin tot mai presante, așteptându-se răspunsuri clare în fața acestor acuzații grave (aici).

Rolul Instituțiilor Statului

Se ridică întrebări întemeiate referitoare la colaborarea dintre APM, Garda Națională de Mediu și alte instituții sau dacă APM a raportat corect cantitățile de deșeuri gestionate. Aceasta ar putea indica o complicitate generalizată în gestionarea acestor activități ilegale.

Astfel, având în vedere că Florin Diaconu deține un rol important în această grupare de criminalitate economică și financiară organizată, se nasc următoarele întrebări:

Sunt valabile contractele încheiate de S.C. RECOP RECYCLING, coordonată de Cătălin Mureșan, cu alte firme? A transmis aceasta către APM Prahova evidența cantităților de deșeuri generate și colectate? Ce sesizări sau petiții referitoare la activitatea desfășurată de Recop a soluționat APM Prahova? Ce notificări a formulat APM Prahova în legătură cu activitatea Recop? A colaborat APM Prahova cu structura Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Prahova, adică a transmis Gărzii notificări referitoare la activitatea Recop? Care a fost motivul pentru care Recop a obținut viza anuală pentru autorizația de mediu, în condițiile în care au fost înregistrate reclamații legate de activitățile desfășurate de Recop (vizita pe amplasament)? Ce coduri de deșeuri a primit Recop prin autorizația de mediu, având în vedere că multe dintre aceste deșeuri sunt depozitate în condiții improprii? Ținând cont de tipurile de deșeuri periculoase colectate și generate la vizita pe amplasament a reprezentantului APM Prahova pentru acordarea deciziei de viză anuală, ce s-a consemnat în procesul verbal de verificare a amplasamentului? Recop deține contracte valabile pentru preluarea și valorificarea deșeurilor colectate și generate? Cele încheiate cu diverse societăți…

Concluzie

Situația din Prahova reflectă o problemă profundă de corupție și activități ilegale în domeniul gestionării deșeurilor. Relațiile strânse dintre politicieni, ofițeri de poliție corupți și indivizi implicați în mafia deșeurilor subliniază necesitatea unei intervenții urgente din partea autorităților pentru a proteja sănătatea publică și mediul. Vom reveni cu angajarile lui Florin Diaconu la APM cu dedicatie pentru PSD Prahova. (Cristina T.).

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

România pe locul 36 în Global Peace Index, SUA pe locul 132

Publicat

pe

De

Sindicatul Diamantul a anunțat recent clasamentul Global Peace Index (GPI), care măsoară liniștea globală la nivel mondial. Conform acestui raport, România se situează pe locul 36, un rezultat notabil în contextul internațional, în timp ce Statele Unite ale Americii se află pe locul 132.

Ce Este Global Peace Index?
Global Peace Index este considerat cea mai importantă măsură a păcii globale, oferind o analiză cuprinzătoare bazată pe datele existente privind tendințele în materie de pace, valoarea economică a acesteia și modul în care societățile dezvoltă ambientul pașnic. Indicele acoperă 99,7% din populația lumii si utilizează 23 de indicatori calitativi și cantitativi selectați din surse de încredere.

Indicatorii Utilizați
Starea păcii este evaluată în funcție de trei domenii principale:

  • Nivelul de siguranță și securitate societală: Acest indicator reflectă gradul de violență și criminalitate în societate.
  • Amploarea conflictului intern și internațional în curs: Aceasta măsoară intensitatea conflictelor existente și impactul lor asupra stabilității naționale și internaționale.
  • Gradul de militarizare: Acest aspect analizează resursele alocate apărării și amploarea prezenței militare în diferite regiuni.

Aceste evaluări sunt esențiale pentru înțelegerea dinamicii păcii la nivel global și oferă un cadru de referință pentru politici care vizează promovarea și menținerea păcii. Analizând poziția României pe acest indice, se poate observa un angajament semnificativ față de siguranța națională și stabilitatea regională. (Cristina T.).

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Presiunile asupra polițiștilor pentru apartenența sindicală încalcă drepturile fundamentale – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Forțarea unui polițist să facă parte dintr-un anumit sindicat pentru a obține un tratament favorizant din partea conducerii unității de poliție reprezintă o încălcare grave a dreptului la libertatea de asociere, un drept care trebuie exercitat fără nicio formă de constrângere, subliniază Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul.

De asemenea, exercitarea de presiuni asupra unui polițist din Direcția Generală Anticorupție (DGA) pentru a renunța la calitatea de lider al Sindicatului Diamantul este o altă formă de încălcare a dreptului de asociere sindicală, care este recunoscut tuturor polițiștilor, indiferent de funcție sau de structura în care își desfășoară activitatea.

În conformitate cu articolele 11 și 14 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului, există o obligație pentru statele semnatare de a institui un sistem judiciar care să asigure o protecție reală și efectivă împotriva discriminării antisindicale.

Conform Art. 7 din Legea 367/2002: (1) Organizațiile sindicale au dreptul de a-și elabora reglementările proprii, de a-și alege liber reprezentanții, de a-și organiza gestiunea și activitatea și de a-și formula programe proprii de acțiune, cu respectarea legii. (2) Este interzisă orice intervenție din partea autorităților publice, a angajatorilor și a organizațiilor acestora care să limiteze sau să împiedice exercitarea drepturilor prevăzute la alineatul (1).

De asemenea, Art. 9 (1) din aceeași lege stipulează că „membrilor aleși ai organelor de conducere ale organizațiilor sindicale li se asigură protecția legii împotriva oricăror forme de condiționare, constrângere sau limitare în exercitarea funcțiilor lor.”

Așa cum se precizează în art. 176 din aceeași lege: (2) Condiționarea sau constrângerea, în orice mod, având ca scop limitarea exercitării atribuțiilor funcției membrilor aleși în organele de conducere ale organizațiilor sindicale constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Acest mesaj servește drept un avertisment clar și un apel la responsabilitate, adresat celor care doresc să ignore drepturile fundamentale ale angajaților și să amenințe coeziunea și integritatea organizațiilor sindicale. (Cerasela N.).




Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Afaceri11 ore inainte

Cum sa alegi un serviciu de inchirieri masini avantajos

În ultimii ani, Bucureștiul s-a transformat într-o veritabilă destinație europeană, atrăgând zilnic sute de turiști străini. Mulți dintre aceștia ajung...

Exclusiv22 de ore inainte

Mafia deșeurilor și complicitatea instituțiilor din Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Recent, situația din „Mafia deșeurilor” din Prahova a devenit din ce în ce mai alarmantă. Reamintim ca, pe fundalul politic,...

Uncategorized2 zile inainte

Mini-seria „Life in Pink” a Zarei Larsson marchează lansarea noilor căști premium „Smoky Pink” de la Sony

Indiferent unde s-ar afla utilizatorii, atunci când ascultă muzica preferată, nimic nu mai contează. Fie că vorbim despre pregătirea unui...

Exclusiv2 zile inainte

România pe locul 36 în Global Peace Index, SUA pe locul 132

Sindicatul Diamantul a anunțat recent clasamentul Global Peace Index (GPI), care măsoară liniștea globală la nivel mondial. Conform acestui raport,...

Uncategorized2 zile inainte

Puratos anunță principalele tendințe în panificație, patiserie, cofetărie și ciocolaterie

București, 03 octombrie 2024 – Puratos, liderul mondial în domeniul materiilor prime pentru brutărie, patiserie, cofetărie și ciocolaterie, anunță tendințele majore...

Uncategorized3 zile inainte

Trust Redex+: cel mai impresionant mouse din gama Trust Gaming este disponibil în România

București, România – 3 octombrie 2024 – Trust Gaming își continuă misiunea de a oferi produse de gaming de înaltă calitate,...

Uncategorized3 zile inainte

Metropolitan Life anunță o creștere de 21,11% a primelor brute subscrise în primul semestru din 2024

București, 3 octombrie 2024 – Metropolitan Life, unul dintre cei mai importanți jucători din piața asigurărilor de viață din România,...

Uncategorized3 zile inainte

pastel desemnează câștigătorul competiției de briefuri creative: campania în valoare de 18.000 de euro merge către Asociația InspirAction

pastel anunță încheierea competiției de briefuri creative – Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui? –  și declară...

Uncategorized3 zile inainte

EFdeN pregătește specialiștii care vor face România mai sustenabilă și lansează European Institute of Sustainability, primul institut din țară dedicat formării experților în domeniul sustenabilității

București, 2 octombrie 2024 – EFdeN, alături de partenerul principal Raiffeisen Bank România, lansează EIS – European Institute of Sustainability, primul...

Uncategorized4 zile inainte

Cum sa Transformi Ziua Mamei cu Baloane Colorate

Ziua Mamei este un moment special, dedicat sarbatoririi femeilor care ne-au daruit viata si ne-au crescut cu atata dragoste. Este...

Uncategorized4 zile inainte

Fundația BricoDepot – 5 ani de fapte bune și 40.000 de vieți schimbate

În cei 5 ani de activitate, Fundația BricoDépôt a ajutat peste 40.000 de beneficiari, dintre care 8.500 de cetățeni străini...

Exclusiv4 zile inainte

Presiunile asupra polițiștilor pentru apartenența sindicală încalcă drepturile fundamentale – Ziarul Incisiv de Prahova

Forțarea unui polițist să facă parte dintr-un anumit sindicat pentru a obține un tratament favorizant din partea conducerii unității de...

Uncategorized4 zile inainte

Cargus lansează serviciul de export internațional, facilitând extinderea afacerilor românești pe piețele externe

  Începând cu 1 octombrie, clienții Cargus pot livra colete în Bulgaria și Grecia. În lunile următoare, serviciul se va...

Uncategorized4 zile inainte

Dyson susține prezentarea colecției de modă Vivienne Westwood primăvară/vară 2025

Dyson, lider global în tehnologia de ultimă generație, sărbătorește colaborarea de lungă durată cu casa de modă britanică iconică, Vivienne...

Uncategorized5 zile inainte

Fashion Days lansează colecția de toamnă-iarnă sub platforma regională #TimeToBeMe

Fashion Days a lansat o nouă campanie de imagine pentru sezonul toamnă-iarnă, sub platforma de comunicare #TimeToBeMe. Campania marchează un shift semnificativ în abordarea comunicării brandului,...

Exclusiv5 zile inainte

Ipocrizia Programului de sprijin pentru marea industrie din România/Ipocrizia lui Ciolacu (II) – Ziarul Incisiv de Prahova

Recent, premierul Marcel Ciolacu a anunțat cu mare pompă un „Program de Sprijin pentru Marea Industrie din România”, destinat metalurgiei,...

Știrile Săptămânii