Connect with us

Afaceri

Cum se întrețin piesele de utilaje?

Publicat

pe

O abordare proactivă a îngrijirii unor piese utilaje are rezultate în timp, atunci când este practicată în mod constant. Aflați din articolul de mai jos ce puteți face pentru a vă bucura cât mai mult timp de echipamentul dvs. 

Efectuați inspecții zilnice

Un program eficient de întreținere preventivă are la bază inspecțiile zilnice. Poate părea ceva banal dar acestea ar trebui să facă parte din rutina de zi cu zi a oricărui operator.

În cadrul acestor inspecții, ce nu trebuie să dureze mult, este important să treceți în revistă toate componentele esențiale. Aceasta este o metodă sigură prin care vă urmăriți starea de sănătate a utilajului și identificați problemele înainte să fie nevoie de reparații costisitoare.

Alegeți piese de calitate

Pentru a putea să obțineți performanță trebuie întâi să faceți o investiție corespunzătoare și apoi să vă asigurați de întreținerea acesteia. Așadar, puteți să prelungiți durata de viață a unor piese dacă acestea sunt de calitate.

Atunci când alegeți componente de schimb pentru echipamentul dvs. este important să țineți seama de câteva lucruri. De exemplu, este recomandat să vă bazați decizia de cumpărare în primul rând pe calitatea produsului, nu pe preț. Astfel veți putea găsi o piesă fiabilă, cum ar fi un alternator JCB 3CX, care să fie realizat dintr-un material rezistent și care să treacă testul timpului cu brio.

Instruiți operatorii

Când vine vorba de întreținerea unor piese de utilaje, cunoștințele vă vor duce departe. Asigurați-vă că operatorii sunt la curent mereu cu programele de întreținere și cu tot ce ține de capacitățile și funcționalitatea utilajului.

Pe lângă cunoștințe, abilitățile operatorilor sunt esențiale pentru funcționarea în condiții optime a unui echipament. Aceștia trebuie să se bazeze atât pe semnalele din bord, cât și pe experiența și simțurile lor pentru a putea descoperi o problemă înainte să devină gravă.

Înlocuiți la timp lichidele

Un nivel scăzut de lichide poate duce la probleme serioase. De exemplu, motorul se supraîncălzește dacă nu are suficient lichid de răcire, ceea ce va duce la o funcționare defectuoasă a utilajului.

Dacă nu vă doriți ca performanța generală să fie afectată, trebuie să vă asigurați că aveți niveluri optime de fluide. De asemenea, calitatea acestora este și ea importantă, întrucât un ulei contaminat va avea urmări nedorite.

Respectați limitele

Orice utilaj și implicit fiecare componentă a sa are anumite limite. Operarea unui echipament zi de zi poate fi extrem de obositoare și uneori, din dorința de a termina mai repede o sarcină, un operator poate fi tentat să supraîncarce utilajul.

Este vital să respectați limitele de funcționare și să nu forțați echipamentul. Rezultatul va fi total opus celui dorit. Producătorii au gândit și au testat fiecare piesă pentru a funcționa în anumiți parametri și aceștia nu ar trebui să fie depășiți.

Lubrifiați piesele în mișcare

Pentru a preveni uzura cauzată de căldură și frecare este important să ungeți componentele aflate în mișcare. Cel mai bine ar fi să vă ocupați de acest lucru înainte de a începe activitatea.

Dacă aveți nelămuriri legate de tipul lubrifiantului și cantitatea necesară puteți găsi toate informațiile în manualul de utilizare al utilajului. Așadar, dacă vă doriți să prelungiți durata de viață a unor piese utilaje nu uitați să le lubrifiați corespunzător!

Întreținerea componentelor utilajului dvs. nu este atât de dificilă pe cât pare. Urmând sfaturile de mai sus veți obține rezultate optime. În plus, țineți cont de faptul că este mult mai comod să aveți grijă de piese decât să le înlocuiți!

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Mehedințeanul de Succes: Adrian Cătălin Emanoil și Evoluția Recrutării Ospitaliere în Regatul Unit

Publicat

pe

De

Născut în Ilovat, după ce a terminat Liceul Domnul Tudor, Adrian spune ca a ajuns să lucreze la o firmă de asfalt din Simian imediat după terminarea liceului. Neavând șansa să dea Bacalaureatul din prima, Adrian s-a mutat în comuna Svinița, unde a cunoscut niște oameni minunați care l-au ajutat să-și asigure un loc de muncă la Moldova Nouă, la o firmă de cablaje auto. Aici a avut parte de suișuri și coborâșuri în viața sa profesională. După această experiență, Adrian s-a mutat în Orșova, unde a lucrat ca barman la una dintre cele mai cunoscute terase din oraș, până să revină în Severin și să primească un loc de muncă la Bornetze Severin, unde a lucrat timp de 6 luni. Apoi, hotărât să-și îmbunătățească viața, a strâns fiecare ban și a decis să se mute în Anglia.

Astăzi, la 30 de ani, mehedințeanul nostru, Adrian Cătălin Emanoil…

Vezi tot articolul in Stirile Olteniei

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

De-Piatra.ro – O Poveste Solidă în Lumea Pietrei Naturale

Publicat

pe

Într-o epocă în care designul și arhitectura devin tot mai sofisticate, alegerea materialelor potrivite devine crucială. Piatra naturală rămâne un element esențial în amenajarea spațiilor, oferind durabilitate, eleganță și unicitate. În acest context, De-Piatra.ro se evidențiază ca un lider în furnizarea și prelucrarea pietrei naturale, aducând o poveste solidă în lumea designului interior și exterior.

La De-Piatra.ro, suntem nu doar furnizorul tău de materiale de construcție, ci și partenerul tău în crearea unor spații durabile și frumoase. Alege calitatea, alege frumusețea naturală, alege De-Piatra.ro.

Prezentarea Generală a Brandului De-Piatra.ro:

Bun venit la De-Piatra.ro – magazinul online dedicat celor care construiesc cu pasiune și iubesc frumusețea naturală. Cu o experiență acumulată de peste 30 de ani, ne mândrim cu linia noastră modernă de producție și echipa de profesioniști care, din pasiune pentru excelență, au adus la viață materiale remarcabile precum marmura, granitul, travertinul, calcarul și onixul.

Importanța Marmurii, Granitului și Travertinului în Industrie:

Marmura Nobilă: Marmura este sinonimă cu eleganța și rafinamentul. Cu modele și nuanțe variate, marmura adaugă un aspect nobil oricărui spațiu.

Granitul Durabil: Datorită durabilității și rezistenței sale, granitul este o alegere populară pentru blaturi de bucătărie, pardoseli și alte aplicații unde robustețea este esențială.

Travertinul Autentic: Cu aspectul său rustic și textura distinctivă, travertinul adaugă caracter și autenticitate. Este folosit în special pentru podele, pereți și accentuarea elementelor de design.

Indiferent de materialul ales, el se va adapta la orice stil și preferințe estetice, versatilitatea caracterizand orice tip de roca naturala.

Istoricul De-Piatra.ro

Începuturile Companiei și Fondatorii Săi:

În anul 1992, s-a născut De-Piatra.ro din visul și pasiunea fondatorilor săi. Pornind de la un atelier modest, aceștia au pus bazele unei afaceri care avea să evolueze semnificativ în timp. Cu determinare și perseverență, compania a crescut treptat, ajungând la construcția unei fabrici moderne, echipate cu tehnologie de vârf.

Evoluția și Creșterea în Industrie:

Cu trecerea timpului, De-Piatra.ro și-a extins orizonturile, aducând în portofoliu materiale de pe toate continentele, astfel satisfăcând nevoile clienților. Această diversificare a dus la nevoia de a investi în utilaje moderne și la specializarea personalului în prelucrarea rocilor naturale. Construirea de hale moderne a devenit esențială pentru a susține capacitatea de producție crescută. Totodată, compania a dezvoltat și consolidat un portofoliu solid de clienți.

Principiile de Bază și Viziunea Companiei:

Principiile de bază ale De-Piatra.ro sunt ancorate în calitate, inovație și servicii impecabile. Viziunea companiei este de a fi lider în industria pietrei naturale, aducând frumusețea durabilă în fiecare proiect. Acest obiectiv este ghidat de respectul față de mediu, autenticitate și angajament față de satisfacția clienților. Echipa De-Piatra.ro își propune să ajungă in vârful industriei, oferind soluții inovatoare și durabile în domeniul rocilor naturale.

Produse și Servicii Oferte de De-Piatra.ro

Variația de Marmură, Granit și Travertin Disponibilă:

De-Piatra.ro se mândrește cu o gamă variată și impresionantă de marmură, granit și travertin, oferind clienților o paletă bogată de opțiuni pentru a îndeplini orice viziune de design. Fie că alegi marmură nobilă pentru eleganța sa, granitul pentru durabilitate sau travertinul pentru autenticitate, gama noastră acoperă toate preferințele și necesitățile.

Procesul de Selectare și Calitatea Materialelor:

Fiecare bucată de piatră oferită de De-Piatra.ro este selectată cu atenție și pasiune. Procesul nostru de selectare implică examinarea atentă a texturii, culorii și calității generale a fiecărei lastre de piatră. Ne asigurăm că toate materialele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de durabilitate și estetică. Calitatea superioară a produselor noastre este rezultatul atenției noastre la detalii și a angajamentului nostru față de excelență.

Servicii Personalizate și Consultanță pentru Clienți:

Echipa De-Piatra.ro nu oferă doar materiale, ci și servicii personalizate și consultanță adaptată nevoilor fiecărui client. De la alegerea materialelor potrivite pentru proiectul tău, până la consilierea în design și montaj, suntem alături de tine în fiecare pas. Ne dorim ca experiența ta cu noi să fie plină de satisfacții și să te ajutăm să transformi ideile tale în realitate. Cu personalul nostru specializat, suntem gata să oferim soluții adaptate, contribuind la reușita fiecărui proiect.

Povestea Unică a Fiecărui Tip de Piatră

Marmura – Eleganța și Rafinamentul în Design Interior:

Marmura aduce un plus de noblete și eleganță în designul interior. Cu o istorie bogată și texturi uimitoare, fiecare bucată de marmură povestește despre natura sa veche și nobilă. Datorită culorilor sale variate, de la alb pur la nuanțe intense și modele fascinante, marmura devine punctul focal al spațiilor interioare, aducând o notă de lux și rafinament.

Granitul – Duritatea și Versatilitatea în Construcții:

Granitul este piatra cu rezistență de neegalat și versatilitate. Fie că este folosit pentru blaturi de bucătărie, pardoseli sau fațade exterioare, granitul rezistă cu brio testului timpului. Cu o gamă largă de culori și texturi, granitul nu numai că adaugă durabilitate spațiului, ci și contribuie la estetica sa, oferind un aspect modern și robust.

Travertinul – Autenticitatea și Căldura în Amenajări Exterioare:

Travertinul este alegerea perfectă pentru cei care caută autenticitate și căldură în amenajările exterioare. Cu o textură distinctivă și nuanțe calde, travertinul aduce o senzație de confort și autenticitate în grădini, terase și alte spații exterioare. Fiecare bucată de travertin poartă urmele timpului, adăugând caracter și personalitate peisajului în care este integrat.

Angajamentul față de Durabilitate și Mediu

Practici Sustenabile în Extracția și Prelucrarea Materialelor:

La De-Piatra.ro, ne asumăm responsabilitatea față de mediu și implementăm practici sustenabile în fiecare etapă a procesului nostru de producție. În ceea ce privește debitarea, prelucrarea și fasonarea rocilor naturale, utilizăm tehnologii care folosesc apă recirculată, eliminând necesitatea evacuării acesteia în sistemele de canalizare publică. Bazinele speciale de decantare reprezintă o componentă crucială a acestei abordări. Apa utilizată în proces este direcționată către aceste bazine, unde, după folosire, este recirculată folosind pompe eficiente. Șlamul rezultat din proces este depozitat în saci de rafie biodegradabili și valorificat. Această metodă nu doar minimizează impactul asupra mediului, ci și optimizează resursele, încercând să folosim în întregime ceea ce rezultă din procesul tehnologic.

Inițiative pentru Reciclare și Reducerea Impactului Asupra Mediului:

Suntem conștienți că reciclarea și reducerea impactului asupra mediului sunt esențiale pentru un viitor sustenabil. De aceea, De-Piatra.ro inițiază programe de reciclare și reduce la minimum generarea de deșeuri. Ne implicăm în reciclarea responsabilă a materialelor reziduale și promovăm utilizarea eficientă a resurselor. Prin inițiative concrete, precum ambalarea șlamului în saci de rafie biodegradabili și valorificarea acestora, ne străduim să contribuim la reducerea amprentei noastre ecologice. Astfel, activitatea noastră nu doar îndeplinește standardele de mediu, ci depășește așteptările, având un impact minim asupra mediului înconjurător.

Suntem mândri să anunțăm un pas semnificativ către sustenabilitate și protecția mediului. Începând cu anul 2024, ne angajăm să trecem în totalitate pe energie verde pentru întregul nostru proces de prelucrare a rocilor naturale. Aceasta înseamnă că fabrica noastră va fi alimentată în întregime de panouri solare, marcând o tranziție importantă către practici ecologice și inovatoare. Această inițiativă reprezintă un angajament ferm pentru reducerea amprentei noastre de carbon și protejarea resurselor naturale.

Viitorul De-Piatra.ro

Inovații în Materiale și Tehnologii:

De-Piatra.ro rămâne in top în ceea ce privește inovațiile în materiale și tehnologii în industria rocilor naturale. Ne angajăm să explorăm și să implementăm cele mai noi tehnologii de prelucrare, menite să îmbunătățească eficiența și calitatea produselor noastre. Cercetăm constant materialele noi și dezvoltăm noi tehnici pentru a oferi clienților noștri opțiuni inovatoare și de înaltă calitate.

Planuri de Extindere și Consolidare în Piață:

Fiind un competitor de încredere pe piața internă, De-Piatra.ro își propune să consolideze și să extindă prezența sa. Planurile noastre includ construirea unei hale moderne de producție în județul Ilfov, cu o suprafață de 1500 m2 și echipată cu cele mai moderne tehnologii. Această expansiune nu numai că va spori capacitatea noastră de producție, dar și va consolida poziția noastră strategică, având acces rapid la autostrada de centură a Bucureștiului. Colaborările lungi cu furnizorii externi vor continua, asigurându-ne că dispunem întotdeauna de materiale de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive.

Contribuția la Evoluția Industriei de Piatră Naturală:

De la începuturile noastre, am jucat un rol esențial în evoluția industriei de piatră naturală în România. Am depășit provocările legate de calificarea personalului, achiziționarea utilajelor și educarea clienților cu privire la potențialul rocilor naturale. Contribuția noastră continuă să fie semnificativă: am calificat personalul la standarde ridicate, am adus tehnologii moderne prin finanțări externe și am demonstrat că rocile naturale pot fi integrate în orice proiect, fie el rezidențial sau industrial. Ne propunem să rămânem la vârf în transformarea industriei, fiind un model de excelență și inovare pentru toți cei implicați.

Concluzie

Rezumatul istoricului și povestirii De-Piatra.ro:

De-Piatra.ro a început ca un atelier modest în 1992 și a evoluat de-a lungul a peste 30 de ani într-un lider în furnizarea de pietre naturale. De la începuturi modeste, până la construirea unei fabrici moderne, am traversat o călătorie impresionantă. Am contribuit la evoluția industriei de piatră naturală în România, aducând inovații, tehnologii moderne și materiale de cea mai înaltă calitate. Angajamentul nostru față de durabilitate, calitate și implicarea activă în comunitate ne-au definit drumul și identitatea în lumea pietrei naturale.

Mesajul Final și Invitarea la Descoperirea Universului de Piatră Naturală:

Încheiem cu mândrie un capitol plin de realizări și contribuții semnificative la industria de piatră naturală. Suntem recunoscători pentru colaborările de succes, parteneriatele strategice și proiectele remarcabile care ne-au consolidat poziția de lideri în domeniu. Invităm clienții, partenerii și comunitatea să descopere universul nostru de piatră naturală, unde soliditatea se întâlnește cu eleganța. De-Piatra.ro nu este doar un furnizor de materiale, ci un partener în proiecte de neuitat, un promotor al sustenabilității și o sursă inepuizabilă de inspirație pentru design și construcție.

Vă invităm să explorați împreună lumea fascinantă a rocilor naturale, să creați împreună cu noi și să adăugați frumusețe durabilă în fiecare colț al proiectelor voastre. Mulțumim pentru că ați fost alături de noi în această călătorie, iar viitorul aduce cu sine noi provocări și oportunități, pe care le vom aborda cu aceeași pasiune și dedicare. De-Piatra.ro, întotdeauna alături de dumneavoastră în fiecare pas al drumului!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Magazinele de cartier – în ascensiune

Publicat

pe

De

plati-facturi-utilitati
plati-facturi-utilitati

Magazinele de cartier – în ascensiune după apariția produselor digitale

Cine a crezut că magazinele de cartier or să dispară complet de pe suprafața României după invazia de Profi, Penny, Lidl sau Carrefour, iată că s-a înșelat. Astăzi magazinele de cartier o duc destul de bine și putem spune că au fost oarecum salvate de apariția produselor digitale pe care acestea le pot comercializa prin intermediul platformelor de genul Casier Total. Casier Total este o aplicație GRATUITĂ destinată magazinelor de cartier, benzinăriilor și supermarketurilor prin intermediul căreia aceste entități comerciale pot spre exemplu vinde roviniete. Haideți să vedem împreună ce fel de servicii digitale pot fi comercializate de magazinele de cartier prin intermediul Casier Total.

Ce fel de servicii digitale pot fi comercializate de magazinele de cartier prin intermediul Casier Total?

Plati facturi utilități

Este cel mai bun mod de a aduce mai mulți clienți într-un magazin. Clienții care intră să plătească o factură la curent mai mult ca sigur vor cumpăra și alte lucruri din magazin. Astfel, crește numărul de clienți fideli, crește și vânzarea propriu-zisă, crește și profitul magazinului. De precizat faptul că magazinul primește comision la fiecare factură încasată, astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Magazinul trebuie să aibă și el profit pe urma aplicației Casier Total și este evident că se vor face bani frumoși.

Vânzare roviniete

Oamenii sunt obișnuiți să cumpere rovinietele de prin benzinării atunci când pleacă cu mașina în afara localității. Dacă vor vedea că se poate achiziționa rovinieta de la magazinul de la colț, cu siguranță o vor achiziționa de la acesta pentru că de cele mai multe ori oamenii uită să mai oprească la PECO după rovinietă și se trezesc acasă cu celebrele plicuri negre, funebre, de la CNAIR, care-i anunță că au de plată între 275 RON și 550 RON, amenda minimă de 275 RON se poate achita în maxim 14 zile.

plati-facturi-utilitati

plati-facturi-utilitati

Reîncărcare electronica – cartele PrePay

Deși trăim în era tehnologiei, când prin intermediul incarca.ro sau re-incarcare.ro putem să ne reîncărcăm cartelele PrePay în maxim 2 minute, nu se nimerește tot timpul să avem bani pe card atunci când rămânem fără beneficii. Astfel, dacă avem posibilitatea să cumpărăm o reîncărcare Vodafone, Orange, Telekom sau Digi de la colțul blocului este mai mult decât ok. În plus, parcă uneori e mai bine să muncească alții pentru noi, din moment ce banii sunt aceiași. Reîncărcările PrePay vândute prin Casier Total au aceleași prețuri cu reîncărcările PrePay vândute online, sau la punctele de lucru ale operatorilor de telefonie.

Vânzare PaySafeCard

Deși în România PaySafeCard este o metodă de plată mai puțin cunoscută, în străinătate este folosită cu brio de ani buni drept înlocuitoare a plății cu cardul. Astfel, dacă nu ai un card bancar, există magazine online care acceptă plata cu PaySafeCard și astfel te poți bucura de cumpărături online liniștite, fără să îți mai bați capul cu vreo bancă. Codurile se pot cumpăra cu cash de la colțul blocului în cazul în care magazinul respectiv este partener Casier Total.

Încasare rate bănci

Ratele la bănci se pot achita la magazinul de la colțul blocului în cazul în care acesta este partener Casier Total. Multă lume dorește să achite ratele cu cash astfel încât băncile să nu-și bage coada să tragă din banii din cont, pentru că de multe ori băncile nu retrag fix sumele datorate apoi este bătaie de cap pentru rectificarea greșelilor, știm cu toții că trebuie să pierdem o oră în așteptare cu robotul atunci când sunăm cu o problemă la orice bancă din România.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Uncategorized4 ore inainte

Samsung a prezentat gama de dispozitive îmbunătățite cu AI din 2024 în cadrul evenimentului “World of Samsung”

“World of Samsung” celebrează modul în care inteligența artificială permite noi experiențe de viață conectată prin intermediul seriei de produse...

Uncategorized7 ore inainte

Procesorul Nothing Phone (2a), proiectat împreună cu MediaTek

Nothing, compania de tehnologie cu sediul la Londra, a anunțat astăzi că Phone (2a) va avea un procesor personalizat Dimensity...

Exclusiv16 ore inainte

Caracatita WHITE TOWER (XIII – A) scoate la iveala putregaiul din IPJ Prahova si din varful MAI – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii continuă să facă ample investigații într-o afacere imobiliară suspectă. Vorbim despre un dosar penal deschis în urma perchezițiilor care...

Administrație localăO zi inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

Exclusiv2 zile inainte

Caracatita WHITE TOWER (XIII) scoate la iveala putregaiul din IPJ Prahova si din varful MAI – adeverinte false pentru credite pe numele unor politisti, mai rau ca la ultimii infractori! Maine, orele 13.00 – Ziarul Incisiv de Prahova

“LA PIOVRA” Prahoveana din varful IPJ Prahova si din varful MAI Alt prejudiciu de aproximativ 1 milion de euro! Am...

Uncategorized2 zile inainte

AOC dezvăluie o nouă generație de monitoare, redefinind eleganța pentru spațiul tău de acasă și birou

Noua serie AOC B3 include modele cu margini ultra înguste, conectivitate USB-C și rate de reîmprospătare de 100 Hz București,...

Exclusiv3 zile inainte

Nu e logic ca lipsa de transparenta a Directiei Generale Financiara din MAI ascunde o greseala? – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne intrebam intr-un articol, pe buna dreptate, cat de impartiala poate fi judecata intr-un dosar in care inculpatii au ajuns...

Exclusiv5 zile inainte

Compromisul (in)justitiei prahovene pentru “albirea” procurorilor paraditori Onea, Portocala si Reileanu – Ziarul Incisiv de Prahova

Ne intrebam intr-un articol, pe buna dreptate, cat de impartiala poate fi judecata intr-un dosar in care inculpatii au ajuns...

Uncategorized5 zile inainte

Oportunități și Provocări în Construcții, ediția cu numărul 3!3!

 Îți place să fii la curent cu cele mai noi tendințe și inovații din domeniul construcțiilor? Atunci nu rata evenimentul...

Exclusiv6 zile inainte

Caracatița WHITE TOWER in orasul (Republica) lui Caragiale (XII)/Funcționarii Primăriei rămân în arest la domiciliu!/Noi plangeri penale!

Vorbim despre cea mai mare fraudă imobiliară din istoria Ploiestiului, cu un prejudiciu de peste un milion de euro. Investigaţiile...

Eveniment6 zile inainte

Divertismentul de acasă atinge dimensiuni epice: televizorul TCL C805 este disponibl în variante de până la 98 inchi

România, 15 februarie 2024: TCL, lider de top în industria televizoarelor, este încântat să prezinte televizorul său revoluționar, TCL C805....

Uncategorized6 zile inainte

OnePlus 12 și OnePlus 12R disponibile în pachete speciale pe oppostore.ro

București, 15 februarie 2024 – Cele mai noi smartphone-uri din portofoliul brandului global de tehnologie OnePlus, modelele OnePlus 12 și OnePlus...

UncategorizedO săptămână inainte

Alecsandra Roman este noul Chief Marketing Officer Voxa

București, 14 februarie 2024 – Voxa, liderul aplicațiilor de audiobook-ri și e-book-uri din România, își consolidează echipa de management regional...

UncategorizedO săptămână inainte

Festivalul IntenCity 28-30 iunie 2024

Festivalul IntenCity, aflat la cea de-a treia ediție, va avea loc în perioada 28-30 iunie 2024, în Craiova, pe două...

EvenimentO săptămână inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

UncategorizedO săptămână inainte

Cum ne pregătim pentru alegerile europene din 2024

Peste 134 de milioane de oameni din Europa* vin pe TikTok în fiecare lună, iar mulți dintre aceștia vor vota...

Știrile Săptămânii