Connect with us

Afaceri

Cum se întrețin piesele de utilaje?

Publicat

pe

O abordare proactivă a îngrijirii unor piese utilaje are rezultate în timp, atunci când este practicată în mod constant. Aflați din articolul de mai jos ce puteți face pentru a vă bucura cât mai mult timp de echipamentul dvs. 

Efectuați inspecții zilnice

Un program eficient de întreținere preventivă are la bază inspecțiile zilnice. Poate părea ceva banal dar acestea ar trebui să facă parte din rutina de zi cu zi a oricărui operator.

În cadrul acestor inspecții, ce nu trebuie să dureze mult, este important să treceți în revistă toate componentele esențiale. Aceasta este o metodă sigură prin care vă urmăriți starea de sănătate a utilajului și identificați problemele înainte să fie nevoie de reparații costisitoare.

Alegeți piese de calitate

Pentru a putea să obțineți performanță trebuie întâi să faceți o investiție corespunzătoare și apoi să vă asigurați de întreținerea acesteia. Așadar, puteți să prelungiți durata de viață a unor piese dacă acestea sunt de calitate.

Atunci când alegeți componente de schimb pentru echipamentul dvs. este important să țineți seama de câteva lucruri. De exemplu, este recomandat să vă bazați decizia de cumpărare în primul rând pe calitatea produsului, nu pe preț. Astfel veți putea găsi o piesă fiabilă, cum ar fi un alternator JCB 3CX, care să fie realizat dintr-un material rezistent și care să treacă testul timpului cu brio.

Instruiți operatorii

Când vine vorba de întreținerea unor piese de utilaje, cunoștințele vă vor duce departe. Asigurați-vă că operatorii sunt la curent mereu cu programele de întreținere și cu tot ce ține de capacitățile și funcționalitatea utilajului.

Pe lângă cunoștințe, abilitățile operatorilor sunt esențiale pentru funcționarea în condiții optime a unui echipament. Aceștia trebuie să se bazeze atât pe semnalele din bord, cât și pe experiența și simțurile lor pentru a putea descoperi o problemă înainte să devină gravă.

Înlocuiți la timp lichidele

Un nivel scăzut de lichide poate duce la probleme serioase. De exemplu, motorul se supraîncălzește dacă nu are suficient lichid de răcire, ceea ce va duce la o funcționare defectuoasă a utilajului.

Dacă nu vă doriți ca performanța generală să fie afectată, trebuie să vă asigurați că aveți niveluri optime de fluide. De asemenea, calitatea acestora este și ea importantă, întrucât un ulei contaminat va avea urmări nedorite.

Respectați limitele

Orice utilaj și implicit fiecare componentă a sa are anumite limite. Operarea unui echipament zi de zi poate fi extrem de obositoare și uneori, din dorința de a termina mai repede o sarcină, un operator poate fi tentat să supraîncarce utilajul.

Este vital să respectați limitele de funcționare și să nu forțați echipamentul. Rezultatul va fi total opus celui dorit. Producătorii au gândit și au testat fiecare piesă pentru a funcționa în anumiți parametri și aceștia nu ar trebui să fie depășiți.

Lubrifiați piesele în mișcare

Pentru a preveni uzura cauzată de căldură și frecare este important să ungeți componentele aflate în mișcare. Cel mai bine ar fi să vă ocupați de acest lucru înainte de a începe activitatea.

Dacă aveți nelămuriri legate de tipul lubrifiantului și cantitatea necesară puteți găsi toate informațiile în manualul de utilizare al utilajului. Așadar, dacă vă doriți să prelungiți durata de viață a unor piese utilaje nu uitați să le lubrifiați corespunzător!

Întreținerea componentelor utilajului dvs. nu este atât de dificilă pe cât pare. Urmând sfaturile de mai sus veți obține rezultate optime. În plus, țineți cont de faptul că este mult mai comod să aveți grijă de piese decât să le înlocuiți!

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

TOP 5 sfaturi de web design pentru proprietarii de afaceri

Publicat

pe

web design

In zilele noastre, fiecare afacere, mare sau mica, necesita servicii moderne si profesioniste de web design. Un site web poate fi unul dintre cele mai importante atuuri pe care o afacere le poate detine, deoarece aduce mai multe beneficii, precum crearea unei imagini pozitive in ochii clientilor si potentialilor clienti.

Crearea celei mai bune variante de site poate fi destul de dificila. Exista numeroase lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere, de la design la costuri, fara ca tu sa iti poti da seama daca rezultatul final este ceea ce ai nevoie.

De aceea, apeland la servicii de web design ale unei firme specializate in creare site-uri, ai garantia ca vei avea o structura si o prezentare online care poate genera un trafic semnificativ si relevant pentru afacerea ta.

Sfaturile enumerate mai jos te pot ajuta sa iti creezi o idee despre ce ar trebui sa ai in vedere atunci cand colaborezi cu o agentie de web design.

Sa fie cat mai „aerisit”

Aspectul paginii web pentru afaceri trebuie sa fie simplu, organizat, dar captivant. Prea multe informatii sau un design complicat pot coplesi vizual si vor face vizitatorii paginii sa o paraseasca foarte repede.

Un design aerisit transmite mesajul de profesionalism, permitand vizitatorilor sa aiba o experienta vizuala placuta.

Prietenos cu motoarele de cautare

Un site neaglomerat, care are un continut clar, adrese URL adecvate si cuvinte cheie relevante, va permite motoarelor de cautare, precum Google, sa indexeze site-ul tau mult mai repede, precum si sa il afiseze utilizatorilor in cautarile relevante.

Design-ul pentru intreprinderile mici ar trebui sa includa cel putin SEO de baza, astfel incat acesta sa nu se piarda intre milioanele de pagini asemanatoare.

Prezinta produsele sau serviciile eficient

Aminteste-ti ca ai doar cateva secunde pentru a convinge un potential client sa ramana pe site-ul tau. O strategie buna ar fi sa prezinti produsele sau serviciile in mod eficient. Nu pune foarte multe produse pe o singura pagina, foloseste fotografii profesionale si descrieri cat mai clare si detaliate.

Chiar daca agentia de web design a facut o treaba buna, dar tu ai ales sa aglomerezi site-ul, atunci vei pierde beneficiile pe care aspectul il ofera afacerii tale.

Timp de incarcare scurt

Timpul de incarcare poate fi un „deal breaker” pentru client. De ce? Cu cat acesta asteapta mai mult pentru ca fiecare pagina sa se incarce, cu atat ii scade si interesul.

Asigura-te ca site-ul tau are o viteza adaptata obiceiurilor de scroll si browsing ale potentialilor clienti! Si nu uita, un web design complex, cu foarte multe elemente, va mari timpul de incarcare si va descuraja conversiile.

Adaptabilitate la diferite dispozitive

In peisajul digital de azi, o caracteristica importanta este adaptabilitatea la diferitele dispozitive de pe care clientii ti-ar putea vizita site-ul, deci tine cont de utilizatorii de desktop, cat si de cei care folosesc telefonul mobil.

Cum tot mai multe persoane ce folosesc dispozitivele mobile pentru a accesa internetul, este esential ca tu si agentia de web design cu care colaborezi sa aveti in vedere acest aspect.

Deci ce mai astepti? Daca vrei un site pentru afacerea ta, nu este nevoie sa cauti mai departe, deoarece The Webers se ocupa cu crearea de site-uri care aduc clienti. Esti gata sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Tudor Communication – liant între brand și public

Publicat

pe

De

O agenție de PR deține toate instrumentele necesare pentru a-ți ajuta afacerea să se dezvolte și să câștige reputația mult dorită în ochii publicului său. În acest proces sunt implicate multe etape care se stabilesc abia în urma unui audit de brand detaliat prin care să se descopere care sunt nevoile urgente care trebuie rezolvate, dar și punctele tari ce pot fi exploatate pe parcurs.  Tudor Communication îți vine în ajutor cu un portofoliu vast de servicii care să acopere integral toate cerințele pe care le-ai putea avea de la o agenție de PR care demarează un plan menit să îți aducă brandul cât mai aproape de succes.

Strategia de comunicare – este metoda prin care poți stabili relații mutual benefice cu publicul țintă, astfel încât să câștigi încrederea acestuia. Vizează conturarea unui plan de acțiune adaptat, setarea instrumentelor și metodelor de comunicare esențiale, dar și stabilirea fiecărei etape din plan în vederea atingerii unui obiectiv. 

Relațiile Media – înseamnă colaborarea cu anumite canale de comunicare care reprezintă o autoritate în domeniu și care te pot ajuta să capeți vizibilitatea de care ai nevoie pentru a ajunge la publicul tău țintă. Tudor Communication îți asigură apariții în presă și în media relevante, datorită legăturilor strânse pe care le-a consolidat cu trusturi de încredere. 

Social Media – este la ora actuală instrumentul de comunicare care evoluează cu pași alerți și care poate aduce mai multe avantaje decât te-ai fi gândit. Avantajele principale aduse de această abordăre este că poți atinge, cu costuri minime, un public uriaș și, totodată, rețelele sociale îți dau posibilitatea să triezi foarte bine persoanele cărora te adresezi după profilul ideal al unui potențial client. 

De asemenea te ajută să conturezi comunități active și interesate, care se pot transforma ușor în clienți fideli. Poți monitoriza constant rezultate obținute, astfel încât să remediezi aspectele care par să nu funcționeze la nivelul așteptărilor. Te ajută să eficientizezi bugetul și să scazi semnificativ costurile de promovare. 

Comunicarea de criză – este arma de care ai nevoie pentru a transforma orice amenințare într-o oportunitate de dezvoltare și de sporire a încrederii pe care publicul țintă o are în brandul tău. Un specialist PR te poate ajuta să faci față cu succes evenimentelor neprevăzute care ar putea avea efecte nedorite asupra întregii afaceri și să le transforme în chestiuni favorabile.

Sustenabilitatea & CSR – sunt două chestiuni esențiale pentru o afacere care își dorește o durată de viață cât mai îndelungată. O agenție de PR te poate ajuta să funcționezi în mod optim și să obții profit prin metode exclusiv etice, fără să afectezi în niciun mod ceea ce te înconjoară. Astfel, îți construiești o imagine pozitivă în raport cu toate categoriile de stakeholderi, fie că vorbim de clienți, furnizori, asociați, potențiali investitori etc.

Employer Branding & Branding Personal – imaginea umană din spatele unui brand atrage. Dincolo de povestea afacerii în sine, oamenii se vor simți mult mai apropiați și în siguranță dacă vor cunoaște și povestea celui care l-a creat sau a angajaților. O agenție te ajută să conturezi un fir narativ cât mai atractiv, dar totodată bazat pe o realitate obiectivă pentru a obține o identitate publică bine individualizată.

Organizarea de evenimente – aduce vizibilitate, notorietate, credibilitate și te ajută să creezi noi legături care să îți faciliteze drumul spre îndeplinirea obiectivelor. Reprezintă o ocazie ideală pentru ca potențialii clienți să interacționeze cu brandul înainte de a lua o decizie de cumpărare, ceea ce îți oferă o șansă în plus să îi convingi să te aleagă.

Campaniile 360° – înglobează toate serviciile prezentate într-o abordare integralistă, menită să îmbunătățească fiecare palier al brandului pe care îl deții.

Pune-ți toată încrederea în mâinile Tudor Communication și transformă-ți brandul într-o variantă predispusă succesului!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

ANUNT FINALIZARE PROIECT “Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”pentru DOMINATOR LAND

Publicat

pe

 

 

DOMINATOR LAND S.R.L. anunta finalizarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD” proiect nr. RUE Nr. M2-AGRI-432 din 20-06-2022 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 61/2022.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului CONSTANŢA  (AIMMAIPE).

Obiectivul proiectului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului de înscriere (Anexa 1 – cererea de finanţare) şi a documentaţiei aferente, în cadrul măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate entităţilor din domeniul agroalimentar”, denumită, în continuare, Măsură, implementată de către Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE), în conformitate cu prevederile OUG nr. 61/2022 privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi şi granturi pentru capital de lucru entităţilor din domeniul agroalimentar cu finanţare din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, respectiv, în conformitate cu prevederile Ordinului nr. 963 din 24 mai 2022 de aprobare a procedurii de implementare a măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate entităţilor din domeniul agroalimentar”, emis de către Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

 

Valoarea proiectului este de 674.438,21 lei, din care: 586.468,05 lei grant si 87.970,26 lei cofinanțare.

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

.

  Persoană de contact:

IONIȚĂ EMILIA

                dominatorland@granturi2020.com

          0732989484

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Brăila

Exclusiv6 ore inainte

Mai lipsește ca un „șef de inspectorat al județului” să programeze și partidele de sex, să aleagă genul copiilor polițiștilor, numele cățeilor de companie, etc

Cum e să stai peste 2 ani la conducerea unui inspectorat de poliție fără să știi denumirea exactă a unității...

Seturi fitness Seturi fitness
Sport14 ore inainte

Top 7 exerciții pentru creșterea masei musculare în zona fesierilor

Exercițiile fizice sunt adesea asociate cu îmbunătățirea imaginii corpului, menținerea greutății și reducerea anxietății și depresiei. Noi toate punem mare...

Turism22 de ore inainte

Cum isi petrec timpul copii tai la un resort Valea Doftanei? 4 idei de jocuri distractive!

Ai facut bagajele si esti gata sa te indrepti spre un resort Valea Doftanei impreuna cu familia ta. Insa te...

curs inspector resurse umane Bucuresti curs inspector resurse umane Bucuresti
Uncategorized22 de ore inainte

Cum te pregatesti pentru viitor mai bun cu un curs de inspector resurse umane din Bucuresti?

Ajuta-ti organizatia sa treaca la urmatorul nivel participand la un curs inspector resurse umane Bucuresti, care actioneaza ca un ajutor...

Motocultor Motocultor
Social22 de ore inainte

Motocultor Rotakt – ajutorul de care ai nevoie

Un motocultor este foarte util oricărui mic fermier deoarece pregătirea solului este una din principalele sarcini efectuate înainte de plantarea...

cursuri limba engleza cursuri limba engleza
Cultură23 de ore inainte

Curs limba engleza individual pentru copii – TOP 5 avantaje pentru un viitor de succes

Exista multe motive pentru care parintii aleg pentru copii lor un curs limba engleza individual. Spre deosebire de o clasa...

kinetoterapie Bucuresti kinetoterapie Bucuresti
Uncategorized23 de ore inainte

De ce sa mergi la un centru de kinetoterapie din Bucuresti daca esti gravida? TOP 4 motive care te vor convinge!

De mult timp se vorbeste despre beneficiile pe care kinetoterapia le are pentru sanatatea corporala, dar si mintala, deoarece problemele,...

ferestre PVC ferestre PVC
SocialO zi inainte

Usi si ferestre PVC realizate pe comanda – WindowMAG

Tipul de usi si ferestre PVC reprezinta una dintre cele mai populare optiuni pentru izolarea termica a locuintei. Acestea sunt...

web design web design
AfaceriO zi inainte

TOP 5 sfaturi de web design pentru proprietarii de afaceri

In zilele noastre, fiecare afacere, mare sau mica, necesita servicii moderne si profesioniste de web design. Un site web poate...

Exclusiv2 zile inainte

Haos si bataie de joc la Parcul Industrial Ploiesti

Soferii si/sau investitorii care pătrund in Parcul Industrial Ploiesti trebuie să dea dovadă de multă înţelegere şi să acorde prioritate...

suporturi telefon suporturi telefon
Exclusiv2 zile inainte

Accesorii indispensabile: suporturile auto pentru telefoane

Dacă sunteți un șofer căruia îi place să țină mâinile pe volan, atunci suporturile auto pentru telefoane sunt un accesoriu...

sistem de securitate sistem de securitate
Social3 zile inainte

Ce este un sistem de securitate pentru locuință și cum funcționează

Avansul tehnologic, dar și vremurile pe care le trăim, sunt factori care ne determină să ne protejăm locuința, bunurile, iar...

Pachet cazare Pachet cazare
Turism3 zile inainte

Pachet cazare pentru sărbătorile Pascale 2023 la Hotel Izvoare – Căciulata

Știm cât de mult vă doriți să ieșiți din cotidianul de zi cu zi și să petreceți timp de calitate...

Exclusiv3 zile inainte

La IPJ Brașov cerul a tunat și a adunat camarila atotputernicului și atotștiutorului pentru a decide soarta oamenilor din subordine

Nu de puține ori mi-a fost dat să văd oameni mici cocoțați în funcții mari. Preocupat însă de propășirea individuală,...

Timisoara Timisoara
Turism4 zile inainte

Timisoara – Ce poti vizita in orasul de pe Bega?

Dupa cum bine stii deja, Timisoara se numara printre cele mai frumoase orase ale tarii noastre. Ceea ce diferentiaza acest...

boiler cu acumulare boiler cu acumulare
Social4 zile inainte

Tot ce trebuie să știi despre boiler cu acumulare

Boiler cu acumulare este încă un produs extrem de răspândit menit să asigure producția de apă caldă în locuințe. Ușor...

Știrile Săptămânii